Két potenciális ellenzéki miniszterelnök-jelölt. MTI/Máthé Zoltán

Miért akar az ellenzék nőnemű miniszterelnök-jelöltet magának?


Dehogy akar, illetve nem tudja még, hogy azt akar. Amióta Kunhalmi Ágnes bejelentette, hogy nem zárkózna el a miniszterelnökség kihívásától, azt is tudjuk, hogy alulról hol húzódik a határ. Persze ezt csak Ági gondolja komolyan, de képzeljük csak el, mennyire leegyszerűsödne Klára, a Dobrev Klára kampánya, ha már előre megállapodnának, hogy csak nő lehet a közös miniszterelnök-jelölt. (A képen potenciális miniszterelnök-jelöltek láthatóak.)

Szél Bernadett, Gyurcsány Ferenc, Hadházy Ákos, Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter egyből kiesne. Ez persze eleve olyan lista, amely minden kihúzott névvel látványosan erősebb lesz, de ha ezek mind egyszerre sértődnek meg, az bárkinek okozhat álmatlan éjszakákat. Vegyük végig azon erős női politikusokat, akiknek megfordult a fejében, hogy belőlük Magyarország első női miniszterelnöke lehet, na és persze az is, aki aláírja az Európai Birodalomba történő beolvadási megállapodást.
Vegyük sorra, hogy egy disznótoros vacsora után, amikor ittunk is rendesen, valamint hidegfrontbetörés is van éppen, illetve rettentően kényelmetlen a vendégágy, mely ellenzéki nőpolitikusunk miniszterelnökségéről rémálmodunk és ébredünk sikítva.

A sor nyilván Dobrev Klárával kezdődik, Cseh Katalinnal, Gurmai Zitával, Bősz Anett-tel, Szabó Tímeával, Fekete-Győr Andrással, Donáth Annával folytatódik és erős képként egy Kunhalmi Ágnes nevű helyen torkollik bele Bangóné Borbély Ildikóba. Demeter Mártát az anyai ösztön elragadta tőlünk időlegesen, de még visszatérhet, afféle Mária Teréziaként, gyermekével a karján.

Cseh Katalin és Donáth Anna esélyeit növeli, hogy ők nagyon erősen kisminkelve és jól fényképezve sikeres tiktokkernek látszanak, míg a többiek nagyon kisminkelve csak nagyon kisminkeltnek látszanak.
A kilencvenes évek elején számtalan csak önjelölésre alkalmas politikuskezdemény bukkant fel az országban, akkor fogalmazódott meg minden mértéktartóbb magyarban, hogy aki alkalmasnak tartja magát, az már rögtön gyanús. Ha elgondolkozunk azon, hogy miben hasonlítanak ezek az emberek egymáshoz, akkor elsőre az juthat eszünkbe, egyik sem próbált meg soha a nőiességével, a kedvességével visszaélni. Sőt, bármelyikük úgy nyomja le Jakab Pétert suttyóságban, hogy a jeles férfiú este rendszeresen őszintén sír otthon. És miután az őszinteség és a sírás is kizáró tényező, Pétert is ki kell húznunk a listáról.

Pedig ő gondolta a legkomolyabban a dolgot, hiszen annak a férfinak, aki a Jobbikból LMBTQ pártot tudott csinálni, igazán nem okozhat gondot, hogy hiteles női miniszterelnök-jelölt legyen.

Persze ezekben a nehéz időkben senki sem tudja az ellenzéki oldalon, hogy fiú-e vagy lány netalántán, illetve a tetszőleges egyéb nemi identitás melyikét tette magáévá, nem is teljesen világos, hogy mit is jelent a női politikus és a nőnemű miniszterelnök-jelölt.
Kedvességet? Anyai felelősséget? Szexepilt? Férfiellenességet? Matriarchátust? Női megérzést?
A liberális politikusnők általában arra szoktak hivatkozni, hogy a férfiak agresszívek, ők felelősek az összes háborúért, a patriarchátusért, a globális felmelegedésért, a menstruációért és azért, hogy a nők nem tudnak állva pisilni és azért is, hogy az illető nő nem férfinak született. Mert férfinek lenni csodás, nőnek lenni szörnyű. Ezt a traumát aztán úgy oldják fel, hogy annyira agresszívek, mint Gyurcsány és Jakab szorzata, ha kedvesnek akarnak mutatkozni, az embernek Joker jut eszébe róluk vagy azoknak, akik még ismerik a régi mesevilágot, a Vasorrú bába, amint éppen becsalja a kemencébe Jancsit és Juliskát.

A liberális nőnemű miniszterelnök-jelölt oda van a melegekért, különösen a fiatal férfi párokért, de a leszbikus témát kerüli, mint a tüzet, mert nem akar okot adni a pletykákra. Mert ugyan ő minimum fluid, de estére azért mindig a női edénybe folyik bele.

Isabella Lovin miniszterelnök-helyettes egy rendeletet kizárólag női munkatársaival körbevéve szignált 2017 elején, hogy ezzel kigúnyolja(?) Donald Trump amerikai elnököt.

A női liberális progresszív miniszterelnök-jelöltek korábban mindig elgondolkoztak azon, hogy rámennek a hadügyminiszteri pozícióra. Istenem, most eszembe jutott Vadai Ágnes létezése. Ő azért nem akar miniszterelnök lenni, mert az számára csak és egyedül Gyurcsány Ferenc A MINISZTERELNÖK, szerinte szentségtörés, ha bárki más ácsingózni merészel erre a pozícióra.
A női hadügyminiszter általában lelkes pacifista és büszke totális katonai tudatlanságára.

Annyira hülye, hogy azt hiszi, azért van háború, mert léteznek hadseregek, és az örök béke záloga az, ha felszámolja az országa hadseregét. Komolyan azt hiszi, a férfiak szeretnek háborúzni és a sorozott gyalogság lövészei élvezik, hogy aknamezőn rohamozhatnak aknavető és géppuskatűzben.

Ettől függetlenül a női hadügyminiszter csípi az egyenruhás férfiakat és erős, de a tudatalattijába szorított altesti bizsergést érez, amikor tábornokokat egzecíroztathat és felsorakozik neki a díszszázad. És csodás hisztirohamra képes, ha az általa lezüllesztett, költségvetési forrásaitól megfosztott haderő nem képes azonnal megszüntetni egy több millió embert érintő humanitárius katasztrófába torkolló háborút és a patriarchátust az ország határaitól 5000 kilométerre. Viszont a női hadügyminiszter minisztertársnőihez hasonlóan hagyományőrző muszlim nőnek öltözik, ha morcosabb muszlim politikusokkal kell találkoznia.

Itt pedig éppen elvonulnak Ann Linde svéd kereskedelmi miniszter delegációjának tagjai, Rouhani iráni elnök előtt egy teheráni svéd-iráni államközi tárgyalást megelőzően.

A liberális miniszterelnök-jelölt nő imádja a gyerekeket, viszont fasiszta dolognak tartja a dolgozó, adófizető szülőkkel rendelkező gyermekes családok támogatását, adókedvezményét, otthonteremtési támogatását, mert azt az adót nem fizető, munkaviszonnyal nem rendelkező családoktól veszi el a pénzt. A liberális miniszterelnök-jelölt nő imádja a szabad független nőket, akiknek nincs gyereke, mert azok szabadok és lenézi a gyermekes középosztálybeli nőket, mert azok a rabságot választották az önmegvalósítás helyett.

A liberális miniszterelnök-jelölt nőtől idegen a bosszú, de megérti, hogy a jogállamot fel kell függeszteni, mert egy jogállamban nem lehet megfelelően leszámolni a konzervatívokkal. A liberális miniszterelnök-jelölt nő szerint pusztuljon az osztályellenség a pereputtyával együtt.

(Most még) mindenki szabadon eldöntheti, hogy a fenti pozitív személyiségjegyeknek melyik haladó politikusnőnk felel meg a legjobban.
Egyébként különös dolog ez, de a haladó nő sokkal szörnyűbb szerzet, mint a haladó férfi. A haladó nő ugyanis egyesíti magában a nők és a férfiak összes rossz tulajdonságát. Amire a haladó férfiak közül csak Gyurcsány Ferenc volt képes, ő is csak úgy, hogy magába asszimilálta Klára asszony nagyapai és NKVD-s génjeit.
Tehát halljátok jóslatom! Ha az ellenzéknek női miniszterelnök-jelöltje lesz 2022-ben és Isten ne adja, nyernek, akkor gyorsabban, de nagyobb kínok között fogunk elpusztulni. Kétszeresére fog nőni a jövedelemadó, amit fizettek és minden kedvezményetek ugrik. Hirtelen lesz néhány százezer migráns és újra “ócsón” külföldi kézbe kerül majd az egész infrastruktúra. És a rendőrök az ellenzéki tüntetőket újra rendesen megverik majd, ahogy azt egy diktatúrában kell. Viszont lehet majd írni arról a Telex.hu-n, hogy milyen szépen öltöztetik a miniszterelnök asszonyt és milyen adekvát volt a ruhája a Pride-on.

Vezető kép: MTI/Máthé Zoltán


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Na és hogy állunk a csodafegyverekkel? (Elemző előadás EU-s tisztségviselők részére)

  Sok nagy kérdés megválaszolatlan ezzel a háborúval kapcsolatban. Például, ha az ukránok győznek a nevünkben, …

21 hozzászólás

 1. szemet szemért

  Tökéletes írás , de nem tudom ki a másik tehén. Csak egy buta vidéki tahó vagyok akit ezek lenéznek , holott mi termeljük meg nekik a zabálni valót. Remélem éhen döglenek vagy a vírus elviszi őket.

 2. dávid péterné: maga meg egy orbán-fóbiás, ostoba némber. dögrev klára még a pszichopata férjénél is sokkal rosszabb, pedig az is egy fenevad. Isten óvja meg Magyarországot és a magyar népet ezektől a ótvaros komcsiktól!

 3. Miután a fúriákkal teli EU bemutatta, hogy mire képes, tanácsos lenne már csak önvédelemből is Magyarországon NEM!!! hasonló állapotokat előidézni!
  Azok, akik saját bőrükben nem érzik jól magukat, ugyanazt kívánják másoknak is.
  Rémisztő képződmények.

 4. szemet szemért

  Dávidné! Csatlakozz ehhez a két tehénhez és meglesz az ultiparti.

 5. szemet szemért

  Dávidné! Csatlakozz ehhez a két ribihez és meglesz az ultiparti.

 6. Rátermettség és ész alapján nem tudnak választani, hát akkor választanak ivari alapon.

 7. Tökéletesen egyetértek kedves Paranoidunkkal.
  De nemcsak a női miniszterelnök jelöltek vonatkozásában, hanem az utóbbi időben a női belügyminiszterek rátermettségével kapcsolatban is.
  Egy korszerű mai belügyminiszter csak nő lehet, mert egy férfi belügyminiszter nem megértő, az ilyen férfi belügyminiszter nem rendelkezik az alábbi képességekkel és tulajdonságokkal mint:

  Egy női belügyminiszter igazságos, ezért nem szereti a vele egyszínű nőket, férfiakat, valódi európaiakat, mert azok rasszisták. Nem szereti a rendőrséget, mert azok csúnyán néznek a bűnözőkre, meg a honfoglalókra, meg a kormányok ellen tüntetőkre, meg a pedofilokra, meg a buzikra és prideolókra, meg a ronda belügyminiszternőkre.
  A női belügyminiszter már érzékenyített, ezért harcol a bűnözők luxusbörtönellátásáért, milliós kártérítéseiért ha nincs medence a börtönben. Küzd az eltérő kultúrájú késelők, robbantók és erőszakolók idegállapostok felmentegetéséért és a gonosz férfi belügyminiszterek lesittelésért.

  Egy női belügyminiszter nem is érti, hogy még miért van határ, meg határőrség, mikor a világ egy szabad jogvilág, amikor mindenki oda migrál ahova akar, és ott tárt karokkal kell fogadják. Kivéve aki fehér emberként akar migrálni. Neki fizetni kell és oltatni magát, kell, hogy neve is legyen meg vízuma, amire belügyminiternőként ügyel is.
  A női belügyminiszter legfőbb jellemzője az emberszeretet és anyai gondoskodás ha az illető néger és le akarja térdeltetni a fehéreket, ha pedofil és szereti a gyerekeket, ha buzi és szereti a saját nemét, de legfőképpen női érzelmeket táplál azon kedves kiskorú kísérő nélküli muzulmán ártatlanok iránt akik csak úgy színesíteni jönnek az ő országát, és muzulmánként 1400 éve csillapítatlan hévvel gyűlölik a fehéreket, a dolgozni szeretőket, a keresztényeket, zsidókat, buddhistákat stb. s a nőket meg a női belügyminisztereket.
  A női belügyminiszter ádáz küzdelmet folytat olyan férfi belügyminiszterek ellen akik nem szeretik országuk leigázására érkező olyan hajótörötteket, akik alatt nem tört össze hajó, és még véletlenül se mondanak igazat, viszont legyilkolással fenyegetik azokat akik “megmentették” őket a vízbefúlástól, mikor kihúzták a dugót a ladikjukból, és nem rakják őket azonnal partra.
  A női belügyminiszterek női szelídségtől vérbenforgó szemekkel szeretnék börtönre ítélni az olyanokat, akiket Salvininek hívnak és nem átallottak pár napig hajón tartani azokat a drága jól működő dákójú barna menekülteket, akik közül majd lehet válogatni a fehér férfiaknál kevésbé finnyás partnereket a női miniszterek anyai és egyéb ösztöneinek kielégítésére…

 8. A ballibcsik meg is érdemelnek a fenti luvnyákból nem is egyet, legalább kettőt.
  Sőt mindet.
  Ja hogy az összes kretén már az övék?!
  Valszeg ez nem véletlen.

 9. Alvarez Lopez Havanmit

  “Kétszeresére fog nőni a jövedelemadó, amit fizettek és minden kedvezményetek ugrik.”
  Ami a kedvezményeket illeti, annak megvonásának csak örülni tud egy liburnyák bolsevik proli.
  Elmagyarázom!
  Az ő gyereke már felvette a 10 millát, amit az Orbán kormány vezetett be, de most már meg kellene szüntetni, mert a szomszéd gyerek most fog nősülni, aztán “nehogy mán, neki is adjon a zállam”!

 10. A képen szereplők közül melyik a nő?!
  Nem látom.

 11. apro_marosan_petergabor

  Az előrevetítés igen jó….

  “Tehát halljátok jóslatom! Ha az ellenzéknek női miniszterelnök-jelöltje lesz 2022-ben és Isten ne adja, nyernek, akkor gyorsabban, de nagyobb kínok között fogunk elpusztulni. Kétszeresére fog nőni a jövedelemadó, amit fizettek és minden kedvezményetek ugrik. Hirtelen lesz néhány százezer migráns és újra “ócsón” külföldi kézbe kerül majd az egész infrastruktúra. És a rendőrök az ellenzéki tüntetőket újra rendesen megverik majd, ahogy azt egy diktatúrában kell. Viszont lehet majd írni arról a Telex.hu-n, hogy milyen szépen öltöztetik a miniszterelnök asszonyt és milyen adekvát volt a ruhája a Pride-on.”

  De ugyan, előzzük már meg!

 12. Ha választani lehetne, én őt szeretném:

  https://www.facebook.com/photo/?fbid=2855416117867659&set=a.2816892205053384

  Tkp. mindegy, milyen pozícióban!

  🙂

 13. “Miért akar az ellenzék nőnemű miniszterelnök-jelöltet magának?”
  1./ Főleg az az oka, hogy a DK-s Gyurcsányné született Dobrev Klára miniszterelnök akar lenni, így családon belül marad a hatalom, ha Gyurcsány nem kell az ellenzék jelöltjének. ;>)
  Gond azért lesz ellenzéki berkekben, és nem is kevés:
  – Egyrészt Kunhalmit is érdekli a téma. Így a két nőnek ez esetben össze kell csapni.
  Ez megosztja az ellenzéket.
  2./ Másrészt sokan a férfi ellenzéki politikusok közül magukat akarják majd látni a bársonyszékben, illetve szeretnék, ígéret ide vagy oda.
  – Gyurcsány, aki politikailag felépítette a DK-s Dobrevet, időközben meggondolhatja, felesége miniszterelnök-jelölésének gondolatát és ismét ő akar miniszterelnök lenni.
  (Azonban a kérdést bonyolítja ki az erősebb, befolyásosabb otthon, vagyis ki hordja otthon a kalapot, vagyis kinek a szava a döntő.)
  – Jakab is eljátszott már a gondolattal, sőt tovább is ment, láttuk, amikor a parlamentben 1-2 perc erejéig önkényesen elfoglalta a távollevő miniszterelnök székét. Nyilván szeretne ott ülni.
  -Marki-Zayt sem Hódmezővásárhely érdekli elsősorban, hanem az országos politika. Saját magát ő is megfelelőnek tartja, azt hiszi ennyi elég is és már miniszterelnök is lehet.
  Elgondolkoztató, hogy az önhittség mennyit ér, mennyit nyom a latba a kijelölésnél.
  – Azt sem lehet kizárni sőt nem is kell, hogy Fekete-Győr és néhány társa is táplálhat illúziókat a miniszterelnök-jelöltséggel kapcsolatban.
  – Karácsony szerintem nem indul jól felfogott érdekének megfelelően, mert tudja, semmi esélye.
  Gyurcsány a DK-val és a többi ellenzéki párttal együtt egyértelműen nem őt támogatná, hanem a feleségét Dobrevet.
  Karácsony mellett kiálló Párbeszéd hatása, jelentősége ezt mindenki tudja lényegtelen, fajsúlytalan, még akkor is gyenge lenne a támogatása, ha a szinte mérhetetlenül kicsi alig létező Liberális Párt beáll támogatónak.
  Nem hihető, hogy felesleges komoly kockázatot be merne vállalni a főpolgármester.Ő már elérte politikai karrierje csúcsát, ennyi és nem több és ennek örülnie kell, ha őszintén elgondolkozik magáról.
  3./ A legjobb viszont az lenne, ha nem nemekben, hanem tehetségben gondolkoznának az ellenzéki miniszterelnök – jelölt megnevezésekor.
  Egy miniszterelnöknél nem az a fontos, hogy azért legyen miniszterelnök, mert nő, és nem az a lényeges, hogy azért legyen valaki miniszterelnök mert férfi.
  A miniszterelnök – jelöltnek tehetségesnek kell lenni, mindegy, hogy férfi vagy nő.

 14. Pont a minap gondolkodtam el azon, hogy mióta egyre több nő került be a politikába (legtöbbjük kvóta alapján: az érzékenyítés miatt), azóta mennyire eldurvult a közbeszéd. Olyan kijelentéseket engednek meg maguknak, melyet sok férfi nem. Persze ha szóvá teszi ezt valaki, egyből a nőiességük mögé bújva kikérik maguknak (noha pont ők azok, akik férfiabbak akarnak lenni a férfiaknál).
  Volt egy kísérlet, ahol áramütéssel büntettek embereket, amikor nem mondtak igazat. A halálos mértékű dózist jelölték a potméteren, hogy tudja minden “büntetésvégrehajtó” , hogy hol a határ. Nos a nők ugyanúgy, mint a férfiak, 2/3-a nem hezitált halálos áramütéssel sújtani másokat.

 15. B.. -a meg.

  Ez nem vicces!

  Bár, Szél Bernadett miniszterelnökNŐI elfogadhatatlanságáról és Fekete-Győr András erre jelöltségéről olvasva még mosolyogtam.

 16. Nagyon jó, és mivel igaz, tragikus és én egyetértek, veszélyes.

 17. Ez egy nagyon jó írás.

 18. ,,Minő csodálatos kevercse rossz s nemesnek
  A nő, méregből s mézből összeszűrve.
  Mégis miért vonz? Mert a jó sajátja,
  Míg bűne a koré, mely szült őt.”

  Rohamosan csökken a magukat heteroszexuálisnak nevező fiatalok száma Nyugaton
  Békési Marcell Kristóf:
  Összefoglalva: a homoszexuális propaganda hatására a LMBTQ-lakosság aránya három év alatt duplájára, húsz év alatt nyolcszorosára nőtt./Az USA-ban./

  Az amerikai szenátus egyik lelkes, afro, szélsőbalos, demokrata képviselőnője mindig kardosan kiállt a női, a szexuális és minden egyéb jogokért. Fanatikus hévvel támadott minden fehér, keresztény, hetero hímet. Azonban történt egy alkalommal, hogy tíz éves, már serdülni kezdő kislánya az iskolai kosárlabda csapattal egy iskolák közötti csapatmérkőzésen vett részt.
  A kislányok csacsogva, viháncolva öltözködni kezdtek a női öltözőben, amikor is megjelent közöttük néhány szintén tini, tizenhárom éves, 190 cm. magas, 100 kg. körüli srác, és mondván hogy ők szintén nők, csak éppen férfi testben, /jó poén/ vetkőzni kezdett. A kislányok némi gyanakvással figyelték a történteket, de már ugye „gyárilag” érzékenyítve voltak. Nem szóltak semmit, hanem igyekeztek amilyen gyorsan csak lehet levetkőzni, és a mezükbe bújni. Hanem a galád természet csak kikövetelte a magáét. A fiatalembereknél, látva a sok csinos, sportos alakú tinit, érezve a velejáró szagokat, működött a gerincvelői reflex, és pont a legalkalmatlanabb pillanatban méretes erekciójuk támadt, úgy hogy a fent nevezett kisleány többi társával együtt, ahogy volt, mezben vagy mez-telenül visítva rohant ki menedéket keresve anyuci védő karjaiban.
  A trauma hatására másnap a képviselőnő szólásra emelkedett a haza házában és elmondta, hogy ő igazán…, és mindig…, ő nagyon, de nagyon.. és tiszta szívből, de azért ami sokk, az sokk…

  Úgy látom, ma férfiak és nők pszichológiai kasztrációja zajlik. A gender elmélet nagyon jól meglátta a lehetőséget, hogy az emberi fajra jellemző a tömegpszichózis, általa háborúkat lehet vívni, népeket legyilkolni. és igen kasztrálni is lehet.
  A nők a ennek a korszellemnek is nevezhető hipnotikus közegnek ideális alanyai, ők megvalósítják azt, amit a férfiak elvárnak tőlük. Ha a társadalom azt akarja, hogy élj promiszkuitásban, irtsd ki a megfogant magzatodat, légy domina, hisz az a trendi, akkor megteszi. Sőt túlteljesít. A fenti, Amerikáról szóló jelenségbe az a döbbenetes, hogy a lányok nagyobb százalékban vallják magukat valamilyen szexuális kisebbség tagjának mint a fiúk. Muszlim közegben fejkendőt fognak hordani, sorozatban fognak gyerekeket szülni, gyermekeiket katonának oda szánni. Persze nem mindenki, ideális médium, szociobiológusok szerint kb. 80/20 arányban van köztük. Vagyis oda akarok kilyukadni, hogy ahhoz, hogy a nők, nők legyenek /anyák, feleségek/ a férfiaknak kell tökösnek lenni, rajtuk a világ szeme, az ő elvárásuk az ő eszményképük kell hogy más legyen.
  És hogy mikor valósulhat ez meg?
  A “nagy francia” alatt a Notre Dame templomban a forradalmi csőcselék ledöntötte a Szűz Anya szobrát, a Magna Mater archetipusát, és helyére egy hírhedt prostit, ész istennőnek maszkírozva ültettek az oltárra. Nos, változás Uraim, akkor lesz, ha végre megtörténik a helycsere.

 19. Azért a fentieket nem a’la Gréczyi Zsolt, képzeltem.

 20. Wildschwein

  T ö k é l e t e s.
  Ez abból is látszik, hogy azonnal triggerelte az agymosottakat, akik szerint a nőkről nem szabad rosszat mondani.

 21. Miért, miért!? Elegük van a töketlen férfiakból: Ha már töketlenek, akkor legyenek olyanok, akiknek mentségük van a töketlenségre…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.