A rémisztő képződmények támadása


A rémisztő képződményeknek is van lelki élete, ezt abból tudhattuk meg, hogy a Neandervölgyi Péter jelzetű rémisztő képződmény elképzelte az ATV stúdiójának akolmelegében, ahogy a fehér, heteroszexuális férfiak, akik között nők is vannak (!!!), körbeveszik őt és kedvesek vele. Feltolultak a tudatalattijából az emlékek, ahogy az anyukája, a vasorrú bába, a fehér, bibircsók nélküli heteroszexuális szörnyekről mesél neki és az, hogy már akkor sem értette, mi az a heteroszexuális. 

Mentálhigiénés okokból ne is akarjuk megtudni, hogy mit hihet Neandervölgyi Péter a heteroszexualitásról, de láthatólag rettenetesen fél tőle, mintha nagyon fájdalmas tapasztalatai lennének vele. Vajon mivel keverheti össze? (Itt jegyezném meg, ha a kedves olvasó szakállas bácsiktól halott először a heteroszexualitásról, akkor szinte biztos tévedésben van a lényegét illetően.)

Mindez persze az orvosi titkok kategóriájába tartozna, ha hősünk nem lenne közszereplő, megválasztott polgármester az egyik budapesti kerület (nem akarom ideírni, hogy melyik, hogy kerüljük a szekunder szégyent) választóinak bölcsessége következtében. Nem irigylem azt a fideszest, aki kikapott Pétertől, mert hosszú önbizalom-erősítő tréningek várnak még rá. De nem ő tehet róla, hanem a választók, csempüljön az ő szájuk, mert nekik van még vele majdnem öt boldog évük. 

Érdekes dolog ez, amikor egy lokálisan választott tisztségviselő a szavazóinak jelentős részét kitevő fehér, heteroszexuális embereket rémisztő képződményeknek nevezi.

Mint már említettem, nem csak Neandervölgyi örömtelen arckifejezéséből következtetek arra, hogy hősünk nem lett rendesen felvilágosítva, hanem azért is, mert láthatólag nem tudja, hogy a gyerekeket nem a ribiszke bokorban találják – amely hiedelem egyébként elterjedt a kiscsoportos óvodások között. Ahogy az sem teljesen van meg neki, hogy a gyerekekből, a kellemetlen kamaszkor (momentumos-életszakasz) közbeiktatásával lesznek a felnőttek (rémisztő képződmények), akik aztán még kikutatásra váró okból megválasztják a Neandervölgyieket polgármesternek. A kamaszkor kitolódása egyébként tény, de arra még nem döbbentünk rá, hogy a jelek szerint egyre többeknél az Alzheimer-kórral ér véget, vagy rémisztő képződményekről való képzelgésekkel. 

Ilyen a rettenetes képződmények anatómiája

A polgármester megnyilvánulásainak azonban nem csak pszichopatológiai vonzatai vannak, hanem politikaiak és büntetőjogiak is. A heterofóbia, az antikaukázusizmus, a férfifóbia, a nőfóbia, a magyarfóbia, a krisztofóbia és a normalofóbia mind olyan gondolatok és viselkedések, amelyeket gyűlöletbeszédként azonosít a fejlett jogtudomány. A jogászfóbok szerint persze nem, mert szerintük a liberálisok a felsorolt tulajdonságok és viselkedések gyűlölésének verbális kifejezését nem tartják gyűlöletbeszédnek, hanem csak az egészséges transzlélek szükségszerű kifejeződésének.

Mi, a hülyefóbok, kreténofóbok, gonoszfóbok és liberofóbok azonban lassan elgondolkozhatnánk azon, hogy Neandervölgyi Péternek és az ő rémisztő képződményeinek van-e helye a közéletben?

Péter ugyanis akkora nagy baromságokat beszélt, hogy még talán Jakab Péter szimpatikus arca is vállalhatatlanra torzult a hallatán. Persze el kell gondolkoznunk azon, hogy nem-e jobb nekünk Péter a hatalomban, hiszen biztos jót tesz a Jobbik népszerűségének a heteroszexuálisok között. Nyilvánvaló, hogy csak jobb jöhetne utána, de persze lehet, hogy minden alap nélkül vagyunk optimisták a nagy egyesült ellenzék káderállománya tekintetében, az is lehet hogy csak rosszabb jöhetne. 

Egy példa a rettenetre

Persze egy normális országban, kár, hogy ilyen országok már nem nagyon vannak, ha egy hivatalban lévő politikus rémisztő képződmények támadásáról értekezik, akik egyébként a szavazói, sőt megválasztói, akkor másnap reggel arra kel fel, hogy valaki már begépelte és kinyomtatta a lemondó nyilatkozatát. Sokszor már alá is írják helyette. Csakhogy az ellenzéki színtársulat azonban jól ismeri az ő Péterét. Ő nem az a fajta, aki egy ilyen jól fizető állásból csak úgy leköszön (már majdnem azt írtam, hogy munkából).

Meg valljuk meg őszintén, maga az ellenzéki egységfront így gondolkozik. Csak még nem merik megmondani a választóiknak, hogy a családtámogatási rendszert a hatalomra kerülésük után, az egyszerűség kedvéért, csak a heteroszexuális fehér emberek nem vehetik igénybe, de mindenki más igen. Ennek oka a minősített elmebajon kívül még az is, hogy egyedül a heteroszexuális családot lehet egyértelműen definiálni, a végtelen számú szexuális-szadista perverzión alapuló képződményt viszont nem. És ezekben a körökben ennyi elég is. 

Apropó! Egy hasonló nevű ember állítólag komoly adósságot hagyott maga után a Hunbold Egyetemen. Kifizette azt valaki?


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Ugye soha nem fog kiszabadulni?

  Amit eddig tudunk a rendőrgyilkosságról, az bőségesen elegendő ahhoz, hogy biztosak legyünk benne: ennek az …

27 hozzászólás

 1. “nem-e jobb nekünk”

  Helyett:
  nem jobb-e nekünk.
  Amúgy👍👍👍👍👍

 2. Jó szemed van, én is azonnal észrevettem!

 3. Szuper írás! Azt hiszen a Neándervölgyi elnevezés kifogástalan ennek a rémisztő képződménynek.

 4. Vajon mit szólnának a Humbold Egyem béli hitelezők ha megtudnák mennyi keres mostanában egy kerületi polgármester Budapesten.

  • Aki esetleg ismeri az általam nagyra becsült német nyelvet,igazán megírhatná a volt munkatársainak,hogy immár fizetőképes az aljasmolnár.

 5. Ez tömény fasizmus : Niedermüllernek távozni kell a közéletből! Ez mindenen túlmegy.
  Ez a fasiszta liberalizmus.
  Olyan hozzászólásokat olvastam korábban ,hogy a liberalizmus nem fasizmus, szakszerűen politológiailag annak nem lehet nevezni. Hát dehogynem.
  Ez fasiszta liberalizmus.

 6. A DK szerint rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak.
  Ez tömény fasizmus : ilyennek akik ilyet mond ,távozni kell a közéletből! Ez mindenen túlmegy.
  Ez a fasiszta liberalizmus.
  Olyan hozzászólásokat olvastam korábban ,hogy a liberalizmus nem fasizmus, szakszerűen politológiailag annak nem lehet nevezni. Hát dehogynem.
  Ez fasiszta liberalizmus.

 7. Tiltakozom!
  A “Neandervölgyi Péter” kifejezés sértő és megengedhetetlen!
  Hogy lehet egy embert, aki a jég hátán is megélt, aki puszta kézzel leütötte a mamutot, és soha az életében nem is hallott még a genderleméletről, hogy lehet egy ilyen korccsal összehasonlítani?
  Ez nem vicc, a kőkorszak óta az ember agytérfogata folyamatosan csökken – erre talán éppen a szóban forgó dobrevkoalíciós úriember és az ő tavaly őszi megválasztása a legjobb bizonyíték.

 8. Niedermüller azérrt mondta ezt, merrt ö is átakarja magát operáltattni kislánynak, bocsánat vagyis öregasszonynak a vejével együtt, Horn Gáborral. Két liberális bal……sz.

 9. Engem ez a szörnylény az elviselhetőségi szintig retusált fényképe alapján, az arcformáját tekintve az 1919-es pribék lugyuri képmására emlékeztet. Valóban nem lenne szabad egy két napon belül levenni a napirendről. Ez esetben ugyanis sok máshoz hasonlóan feledésbe menne. Méltánytalanul gyorsan került a feledés homályába elvtársa, az önmagának örömet okozó zsolti. Utóbbi jellegzetes képéből akár levelezőlap is készülhetett volna, amin széles körben lehetett volna szavazóinak ajánlani.
  Az önkormányzati választáson sajnos túl vagyunk. A magam részéről nem ismerem a kerület összetételét. Ha azonban élnek ott fehér heteroszexuális keresztény emberek akik nem mentek el szavazni, legalább öt évig lelkiismeret-furdalással fognak élni.

 10. Azért a Neandervölgyi Péter mellé tennék egy kicsit avitt elnevezést, Nímand Péter. Régebben így dícsérték. Tulajdonképp Nímand jól jön, mert jó példa a libsi alternatívára

 11. Kérdésem az lenne, hogy azok az emberszabású egyedek hová sorolhatók, akik ezt a neandervölgyi sejthalmazt megválasztották képviselőjüknek. A haladók nem jártak iskolába, nem tudják, hogy a kőkorszaki ismeretek nem jogosítanak senkit a mai világban eligazításra.

 12. Egy hasonló nevű ember állítólag házas, családos képződmény. Talán családja nő tagjaitól tudja, hogy a fehér, hetero férfi maga bűn?

  Megjegyzem a cikkíró okulására, közel sem biztos, hogy hőse, az egyik budapesti kerület választóinak bölcsessége következtében lett megválasztott polgármester.

  Valószínű, hogy a támogatói rámenős kampánya, számára szerencsésen párosult ellenfele, esetleg súlyosan lebőgött párttársai erőltetésével és támogatóik szerencsétlenkedésével.
  Ugye apám, Kósa?
  Ki sz.art a ventilátorba? Mert nem a választók voltak az biztos!

  • Jönnek a szamuelyk, kunbélák!!!

   Azért a fő hiba a választóknál történt. NINCS OLYAN, hogy az ÁVÓ Pártra szavazunk. Nem létezik olyan indok, amivel ezt menteni lehetne.

  • Lépj már ezen túl… Lehet, hogy ezért marad kormányon a fidesz 2022-ben. Mindenki láthatja ezeket a képződményeket.

 13. kiegészítés:

  Egy hasonló nevű ember állítólag házas, családos képződmény. Talán családja nő tagjaitól tudja, hogy a fehér, hetero férfi maga bűn? Minthogy – média hírek alapján – a kizárólag magyar gyűlöletben és pénz imádatban következetes, de minden másban gerinctelen Hont András a veje ez talán érthető álláspont is a nők részéről.
  https://kuruc.info/r/6/171052/

 14. Egyetlen kifogás: A neandervölgyieknek van kulturális nyoma millió év távlatából is, míg Péterünknek csak rombolási jelene van.
  Nem kellene a neandervölgyiekhez felemelni a kedves kortársunkat!

 15. 0%-ot az ÁVÓ Pártnak!

  Elképesztően alávaló volt mindig is a Neandermüller, de hogy mekkora barom is, az most már mindenki számára világos lehet.
  0%-ot az ÁVÓ Pártnak!

 16. 0%-ot az ÁVÓ Pártnak!

  Petíció indult a CitizenGo oldalán a szélsőséges gyűlölködő, Niedermüller lemondatására!
  Mindenki írja alá, 1 perc csak!

 17. A Neandervölgyiek nevében kikérem! Ők egyrészt sokkal inkább embernek néztek ki, mint ez a niedermensch (alember), másrészt valószínűleg nem [email protected] a saját barlangjukba.

  Ez a képződmény egy Reding blöd Itell ( = tök hülye alsó). Már az is gasztroenterológiai kihívást jelent, ha csak ránéz az ember…

 18. Szőke ciklon

  Az atv álszent módon számon kérte kijelentése miatt, de tkp csak lehetőséget adott neki, hogy valami orbitális marhasággal megmagyarázza, itt mindenki hülye, mindenki félreérti őt, ő nem mondott semmi sértőt, nem is emberekről beszélt, amikor fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat említett. Tisztességes zsidó emberek nevében kikérem magamnak, hogy az ilyen (nem akarom minősíteni, de lenne rá néhány durva jelzőm) alakok szítsák a zsidó emberek iránti gyűlölet kialakulását.

  • csakafidesz

   Nagyon helyes! Örülök, ha a zsidókmis megszólalnak, ha Wass Albertet antiszemitának nevezik, vagy a fehér ember eleve selejtes, mert fehér, főkép ha még keresztény is akkor egyenesen rémisztő. Tekintve, hogy az emberiség egyharmada fehér (sajnos ez a degenerált is) ezért ez éppen olyan rasszizmus, mintha a feketéket nevezi rémisztőknek. Bár pl. Muhammad Ali eléggé rémisztő volt.. 🙂

   • Vitába szállok Önnel.
    Muhammad Ali babaarcú becenévre tett szert,mert aránylag kevés ütést kapott. Sonny Liston,nem volt ennyire szerencsés. Sőt azóta is láttam néhány nem túl megnyerő arcot.
    Alinak a stílusa volt rémületes. Egyben szenzációs. Nem várta az ellenfelét,hogy üssön. Eltáncolt,visszalépett,ütött!
    Tudott valamit.

 19. csakafidesz

  Ezt bízzuk egy orosz bokszolóra. Fehér, kékszemű és gondosan vágja pofán az ilyen nyikhajokat.

 20. Nem szívesen hivatkozom kommunistára, de nem ilyenekre mondta Lenin, hogy az emberiség söpredéke az értelmiségi? Mindezt annak ellenére, hogy jó hasznát vette nekik. Mármint az ilyeneknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.