Kunhalmi „sugar daddy-ként” tekint az EU-ra

 •  
 •  

Kunhalmi szerint „a Néppárt pedig már rég nem demokratikus, hiszen akkor nem engedte volna, hogy az EU pénzén autoriter állam épüljön Európa közepén.” Kunhalmi Ágnes, aki Tóth Bertalan Bangónéja, és akinek még az ajtó (még ha egy tűzszakasz ajtóról is van szó) működését sem sikerült elsajátítania, egy zseni. Kevés politikusnak sikerül ugyanis egyszerre egy darab ilyen mondattal üldöznie a saját választóit és felvillanyoznia az ellenfeleit, mint neki. Azt fel sem merem vetni, magára és eszmetársaira milyen kontextusokban gondolhat.

Kezdjük a mondat második felével, mert abból kiderül, hogy az ellenzék és sajnos a szavazóinak egy jó része egy kukkot sem ért abból, hogy mire jött létre az EU és hogy milyen működési elvekben egyezünk meg eredetileg. A mondat első feléből meg az derül ki, hogy a demokráciáról, a szuverenitásról sincs fogalma.

Legyünk optimisták, csak az ajtó volt túl kemény és egyszer elmúlik az amnézia és a kognitív funkciók korlátozottsága.

A baloldal demokrácia iránti teljes érzéketlensége közismert, rohadtul nem szeretik a választásokat, ugyanis el szokták őket veszíteni, ha már az emberek szereztek némi tapasztalatot a kormányzási képességeikről. Ajtóallergiás hősnőnk szerint Magyarországon az EPP-nek a választásokat is be kellett volna tiltania, esetleg megtilthatta volna a Fidesznek, hogy elinduljon rajta. Persze az is megoldás lehetne, ha a Fideszt arra kötelezi az EPP (de-mok-ra-ti-ku-san!!!), hogy kizárólag Bangóné Tóth Ágnes javaslatait szavazhatja meg a parlamentben.

Ági néni jól láthatólag azt gondolja, hogy az EPP valami hatósági jogkörökkel rendelkező intézménye az EU-nak, amelynek módjában áll nem hagyni valamit. Egy pártszövetség, ha nem volna nyilvánvaló, leírom ide is, hátha hülyék is olvasnak bennünket, ebben az összefüggésben egyedül csak azt döntheti el, hogy kit vesz fel a tagjai közé. Meg, hogy kit zár ki.

A Néppárt felfogása a demokráciáról (most még) azonban eltér Tóthné Bangó Ágnesétől, és általában elégségesnek gondolja a választások érvényességéhez azt, hogy ha megtartják, mindenki elindulhat rajta és mindenki szavazhat titkosan.  A győzelemhez pedig matematikai okokból elégségesnek érzik azt, ha valaki megszerzi a szavazatok majdnem ötven százalékát és harminc százalékot ver a második pártra.

Nem cáfolom Kunhalmi Bertalanné Ágnes azon értesülését, hogy a Néppárt tervezi a demokrácia kritériumai közé felvenni a nem liberális sajtótermékek és bármiféle nem liberális tájékoztatás betiltását, illetve a liberális sajtó kötelező olvasását, illetve a HVG, Index, 168 óra félórák kötelező bevezetését az állampolgároknak, CEU-n végzett instruktorok vezetésével (plusz egy adag szóma, ami feldobja). De még nem tartunk itt, tehát az EPP még nem nevezte ki helytartónak, sőt fel se vette az MSZP-t a tagjai sorába.

Mondjuk, ha akarja, sietnie kell, hogy még meglegyen.

De ez mind lényegtelen a mondat második részéhez képest. Ágika, az „oktatáspolitikus” ugyanis olyan mértékben keveri össze az EU-t egy sugar daddy-vel, hogy csak na. Jól láthatólag azt hiszi, hogy nekünk minimum szexelni kell a magországokkal azért, mert méltóztatnak idenyomni abból a pénzből valamennyit, amit kivisznek innen.

Az EU-nak nincs is saját pénze, csak a tagállamok befizetéseiből gazdálkodik és a kölcsönös gazdasági előnyök miatt jött elsősorban létre. Mi megnyitottuk a piacainkat és folyamatosan nyitva tartjuk, ők is az övéiket, mi segítjük őket a tőkéjük hatékony felhasználásában, ők meg munkahelyeket teremtenek itt. Az LMBZQ+-ról, Pride-ról, meg a liberalizmusról egyik szerződésben sincs szó.

Nagyon keményen megfizettünk és megfizetünk azokért az EU-s támogatásokért.

A lényeg azonban az, hogy ez az egy mondata Kunhalminak mindent elmond róla, az ellenzékről, az egész liberális bagázsról. Ezek azt gondolják, hogy mi a magországok szolgái vagyunk, akik kegyelemkenyéren tengődnek és mindent meg kell tennünk cserébe, hogy tovább pénzeljenek bennünket.

A számok alapján ők még csak nem is pénzelnek bennünket, inkább gazdagodnak rajtunk. Amikor az ellenzék gyengének és kiszolgáltatottnak akarja láttatni Magyarországot és a saját szolgatempóját kéri számon a kormányos és Orbán Viktoron, magáról állítja ki a „kitartottsági” bizonyítványát.

Lakájokat ritkán választ vezetőjének egy normális ország népe. Főleg olyanokat, akik reklámozzák is, hogy szeretnek egy erősebbtől függni.

Facebook hozzászólások

 •  
 •  

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Valótlanul híreszteltük, hogy a Jobbik egy magyar párt

  Helyreigazítási kérelemmel fordult hozzánk a Jobbik. Meg vagyunk tisztelve. Teljes mértékben készek vagyunk elégtételt adni …

13 hozzászólás

 1. Nem demokratikus? Hát, igen, mert, ha legalább néhány szemet már kilövetett volna…! Na, de így!?

 2. Ne feledje el Ágika, hogy anno a felmenőit (1867-ben) ez az ország fogadta be.
  Demokratikus döntés alapján.
  Ma már a befogadó nemzet ellen harcolnak, tűzzel vassal ki akarják innen az őslakosokat szorítani.
  Ha nem tetszik ebben az országban, akkor menjenek a hasonszőrűekkel innen ki oda, ahol úgy gondolják, hogy jobb lesz.
  Ne a gazdatesten élősködve próbáljanak önmaguknak jobb létet biztosítani oly módon, hogy áskálódnak a demokratikus módon megválasztott parlamenti többség ellen.
  Márai Sándor: “Nincs nekem a zsidókkal semmi bajom, csak a szemtelen és tisztességtelen emberekkel van bajom, akik között feltűnően sok a zsidó.” (Napló 1968-1975. Bp. 2001. Helikon Kiadó, 308. old.)

  • csakafidesz

   Figyelj te barom! Neked mindenki zsidó aki nem szimpatikus? Ennyire hülye nem lehet valaki.

 3. A vigyorgós guminőnek azért némi igaza van. Az EU nem demokratikus, véletlenül sem a jog talaján és az alapítók eredeti akarata és célja szerint működik. Az EU tengelyében, Németországban egy (a polgárait másodrendűvé süllyesztett és az európai fehér rasszal lassú kihalásra ítélt) diktatúra üzemel, amely ráadásul az akaratát – a birodalmi álmait megvalósítani – rá akarja kényszeríteni a tagállamokra. Brüsszel kinevezett hivatalnokai meg birodalmi helytartóként vicsorítanak az ennek beintőkre.
  Szóval van igaza a guminőnek, csak nem érti, hogy miben!

  • csakafidesz

   Pontosan. Az EU nem demokratikus és nincsennek alapértékek, csak az elvtelenség van alapból, főkép a weber-féle gumigerincűeknél. Ágika is guminő, a gerince még annál is hajlékonyabb masszából van.

   • csakafidesz

    Ki kell egészítenem önmagamat:
    “Ágika is guminő, a gerince még annál is hajlékonyabb masszából van.”
    Elfelejtettem hozzátenni:
    Egy alaposan felfújt guminő. Belül csak üresség van. Kunhalmiági egy üres lufi, és ki fog durranni a pártjával együtt.

  • zolatiguszti

   Pontosabban ha megnézzük kik az EU valódi gründolói akkor az EU éppen úgy működik ahogy kell.A gazdasági rész csak a csali volt rajta mindenkinek.Most tehát az a feladat, hogy kidobjuk az eredeti szar részeket és csak azt tartsuk meg belőle ami nekünk jó.

 4. Ágnes asszony csak egyetlen dolgot nem ért. Nélkülünk ő legfeljebb azt az ajtót pucolhatná, aminek nekiment. A szellemi teljesítménye és erkölcsi mentalitása csak ennyire predesztinálná. Az országot és benne ezt a nőszemélyt ugyanis mi tartjuk el. Sőt a hölgynek azt a titkot is elárulhatjuk, hogy a Néppártot, s az egész autoriter (milyen szép, hogy legalább ezt a szót ismeri) Brüsszeli alakuló új Iszlám Államot is mi tartjuk el, ennélfogva a mi munkánkból kapja ő is a fizetését.
  Ha megvalósulna az a szép új világ, melyre rendszeresen miellenünk, Európa dolgozó népei ellen szavaznak és áskálódnak őnagyságaik és liberálbalos cimborái, akkor bizony valóban autoriter rendszer jönne létre, ahol az ilyen Kunhalmi és Bangóné, Szél hölgyeményeknek a neve már csak legjobb esettben is “Kuss, némber, mars WC-t pucolni!”, lenne. Merthogy a Bilderberg a nőket (lásd: a genderizmus, apatej, harmadik nem, szülő férfi tendenciákat) jelenleg még csak az elmebaj terjesztésére használja, de hosszú távon nem számol e második nemmel.
  S egyet még felfoghatnak Kunhalmi és társai: Amin ők most dolgoznak, abban a rendszerben nemhogy képviselői státuszra nem lesz szükség, de nőkre se, de még fehér emberre se. A gazdáiknak csak minden szavazati jogtól, emberi erkölcstől, családtól, szerelemtől, sőt férjtől, feleségtől megfosztott, látástól vakulásig dolgozó tömegekre van igénye.
  A CEU, és Brüsszel azt a világot készíti elő, ahol elég lesz egy kalifa, pár helytartó, vallási vezető, meg fizetett hadsereg.
  Holmi pártokra és benne Kunhalmikra egészen biztosan nem. Úgyhogy hiába pedáloztok és nyaljátok Soros meg a bábjátékosaik fenekét, nektek a vágyott rendszeretekben biztosan nem osztanak lapot.
  Ti csak miáltalunk létezhettek egyáltalán!

  • Szőke ciklon

   “… s az egész autoriter (milyen szép, hogy legalább ezt a szót ismeri) …”
   Gondolja, hogy ismeri? Szerintem csak többször hallotta, hogy párttársai ezzel a szóval vádolják a Fideszt, tehát valami rosszat jelenthet, így ő is ezt hangoztatja.

  • “nektek a vágyott rendszeretekben biztosan nem osztanak lapot”

   Tévedsz: a szocik el tudják hitetni az eltartott választóikkal, hogy csak ők biztosíthatnak “szociális hálót”; az őket eltartó dolgozókkal pedig azt, hogy “humanitárius kötelesség” eltartaniuk a népességfölösleget. Utóbbiban még a a “zsidó-keresztény” vallású egyházak támogatásárara is számíthatnak:-(

 5. Kedves Kovács Imre!
  A Mi Hazánk Párt egyelőre még sötét ló, nem nagyon tudjuk, hogy van-e tényleges tagsága, kik azok és, hogy a háttérben kik hozták létre. (Ahogy a Jobbikot a titkosszolgálat a Fidesz ellen).
  A MIÉP egyébként köszöni jól van, van igazi tagsága és – a totális agyonhallgatás ellenére – működik.

 6. Kunhajymi,vag ykunhajmi. Jukas Zokni,az állatorvoasi ló. Bangüné Barom-éter.

 7. már az elnevezés is hazug. nem támogatás. járandóság.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük