Valóságos cselekedetek valóságos következményei

Én imádom a független magyar bíróságot! Legfőképpen azért, mert tőlem, hanem mindentől teljesen független. Az írott jogtól, a tényállástól, a törvény szellemétől és a valóságtól is. Szinte alig sikerül nekik olyan ítéletet hozniuk, amelyet nem találok felháborítónak. Vagy túl sok, vagy túl kevés, vagy nevetséges. Ha egyáltalán sikerül nekik ítéletet hozni.

Utóbbiak, a nevetségeseké tartoznak azok a gazdasági ügyek, ahol néhány százmilliárd eltüntetése után valakiket 12 év elteltével pénzbírságra ítélnek, a harmadik megismételt eljárásban. És az összes bíró és ügyész marad a helyén. Továbbá, valami előttem homályos okból kifolyólag, ezek az emberek mindig azoknak a baráti, ismeretségi, üzleti köreiből kerülnek ki, akik a legjobban szoktak aggódni a fékek és ellensúlyok, a korrupció meg a jogállam miatt. A barátaik mindig ártatlanok, mert csak a kormány lop – ez náluk alapvetés, maga a bírói függetlenség.

Mindenki ártatlan, kivétel a jobboldaliak

Azok eleve bűnösek. Ahogy verset nem lehet írni Auschwitz után (Adorno), úgy becsületes ember se lehet jobboldali ‘45 után (haladó baloldal). Ártatlanok a migránsok, a menekültek, az üldözöttek, a muszlimok – mindenki, aki nem sorolható a jobboldalra.

***

Ahmed H. kirívóan ártatlan még az ártatlanok tömegében is, jobban ártatlan, mint az a kilakoltatott, aki a társasházban tíz éve nem fizeti a számlákat, jobban ártatlan, mint az összes drogos együttvéve, jobban mint Tasnádi Péter, Portik Tamás, esetleg Ceglédy Csaba.

Nem is egyszerűen ártatlan, hanem pozitíve az! Duplaártatlan!

Ő annyi jót tett már a létezésével is, hogy ha elkövette volna mindazt, amit a terhére ró a fasiszta rendőrállam vérügyészsége, akkor is ártatlan lenne. Nem is csoda, hogy még vérbíróság is meghatódott az ártatlanságától, hiszen a bárányok bégetése farkasüvöltés az ő tiszta hangja mellett…

Ahmed H. hiába nem menekült, hiszen voltak okmányai, ciprusi állampolgár, ennek köszönhetően simán, jogszerűen beléphetett volna az EU-ba. Hiába vannak rüla filmfelvételek, ahogy irányít egy a magyar államhatár elleni agresszív, támadó hadmozdulatot, egyúttal felelős több ember sérüléseiért. Ahmed H. hiába követett egy-két „apró, bagatell hibát”, például iszlamista weboldalakat olvasgatott, belekeveredett néhány balhéba, találkozott néhány terroristával. Mint emberi lény, akinek jogai vannak, objektíve ártatlan. A független magyar bíróság szerint is, mert hiszen egy ilyen bűnlajstrommal egy magyar állampolgárságú egyén bizonyosan a maximálisan kiszabható húsz évet kapta volna.

Szerintem a bírák csak azért ítélték el, mert nyomást gyakoroltak rájuk. Maguktól felmentették volna. A nyomást meg a kormány gyakorolta, mert nem restellt Ahmed H.-ra terroristaként hivatkozni. Meg a „megvezetett lakosság” is szörnyű nyomást helyezett rájuk azzal az érthetetlen közvélekedéssel, hogy ha valaki megtámadja az országhatárt, az ellensége a magyar államnak és a magyar népnek. A független magyar bíróság attól rettegve meszelte el szegény Ahmedet, hogy a lakosság egyszer felkeresi őket, és akkor az öt év jobban hangzik, mint a kártérítés, amit a jogtalan fogvatartásért ítéltek volna neki a szív parancsára hallgatva.

Tökéletesen bemutatja ez az ítélet azt, hogy milyen az, amikor a jog az igazság ellen fordul.

Felvételek van az eseményekről. Tökéletesen ismert az események minden kontextusa. Tanúvallomások és jegyzőkönyvek sokaságát olvashatták át. Ennél jobban nem lehet bizonyítani, hogy valaki elkövet valamit, és azt, hogy miként is követte el.

Ez az ember azért úszta meg ennyivel, mert meg kellett mutatni mindenkinek, hogy semmi sem számít a bíróságnak, csak az, hogy megfeleljen a függetlenség látszatának. Fel nem mentették, mert azzal túl sok embert dühítettek volna fel, de a rendes büntetést is mellőzték, mert az meg másokat háborított volna fel. Egy európai állam egyszerűen nem lehet szigorú a bűnözőkkel, a terroristákkal szemben, mert az sérti az alapvető emberi jogokat.

Ez van, ezt kell szeretni.

Egyelőre.

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Halálozási arány (a hülyeségé, az életé, nem a vírusé)

Az ellenzéki képviselők pánikba estek, hogy kevesebbet szerepelhetnek majd az országgyűlésben. Az ebből eredő félelemérzetük …

23 hozzászólás

 1. POROSZLAI RÓBERT

  KI kivel van?

 2. Ez van?!
  Hát nem kell ezt szeretni!
  A durva nénikéjüket!
  Tündikét , aki Csenyinek térdig hajolva laudált, mi francnak tették oda!?

 3. nagyon tetszik és minďen nagyon igaz amit önök írnak jó hogy vannak

 4. Péter Pál

  Sajnos a bírói szakmában még nyomokban sem volt rendszerváltás.
  Itt lenne az ideje !

  • Nem is lesz. Ezek már a tanítványok. A volt ügyvédem simán összejatszott az ellenfelem ügyvédjével. Fele annyi kártérítést kaptam, mint járt volna. Elfelejtett fellebbezni, nem találtaa papírokat, stb. Aztán kiderült, hogy az ügyvédem tanította az ellen ügyvédjét anno. Kéz kezet mos… Sok mocsokságot elkövetnek, s a pénzedért hülyének néznek. Sok köztük a hiéna.

 5. Angolszász gyakorlat: őt év per sérülés. 20 sérült rendőr: ahmed szabad mint a madár..100 év múlva.

 6. A kődobálás nem terrorizmus, hanem garázdaság. Az ítélet tévedés, Strasbourg korrigálni fog.

  • Rendőrt kővel dobálni, főleg a határőrt nem garázdaság, bmeg, hanem súlyos bűncselekmény, amit hatósági személy ellen követett el. Plusz határbetörés és egyebek. Életfogyrig a minimum.

  • És a lábtörlőfelgyújtás terrorizmus, ami 13 évet ér? Nem kéne védeni a védhetetlent.

  • Ahmed apó cselekményét NEM a kődobálás teszi terrorcselekménnyé, de ez ne zavaron meg igazad ellentmondást nem tűrő kinyilatkoztatásában.

  • Ahmed apó cselekményét NEM a kődobálás teszi terrorcselekménnyé, de ez ne zavaron meg igazad ellentmondást nem tűrő kinyilatkoztatásában.

 7. A 48-s 12 pontból egyet még meg kell valósítani:

  Esküdtszék.

  Akkor nem a bíró döntené el, mely vádpontokat kell figyelembe vennie.

 8. S vajon kis Ahmedünk mit kapott volna, ha mondjuk Szaud-Arábia határánál játszotta volna el ezt mókát? Kétszeres fejlevágást előtte korbácsolással?
  Mi lenne, ha az ilyen kettős állampolgároknál azt a büntetési tételt alkalmaznánk ami a két “hazája” ítélkezési rendje alapján súlyosabb büntetéssel jár? Mondjuk egy muszlimnál a shariát? Elvégre ezek akarják bevezetni, hát legyen nekik.
  Akkor biztosan boldog lenne a 10 évvel is.

 9. Ha en fejbelönem ezt e gazembert szabadulåsa utån håny evre butetnetek meg engem. Persze csak akkor ha hulye vagyok es sikerul nektek engem elkapni

 10. Ami pedig a 10-7 év utáni további enyhítés indoklását illett, mi sokmillióan köpni nyelni nem tudtunk: Enyhítő körülmény, Ahmed H-nál, hogy távol vannak a rokonai és nem tud magyarul?
  Eszünk megáll!!!
  Hát kit érdekel, hogy ért-e magyarul? 3 év alatt a börtönben nem tudott megtanulni? Na elég legyen a hazudozásból! S ki nem sza..ja le, hogy távol vannak a rokonai? A jogvédői pátyolgatták eleget. S van egy olyan fogadásom, hogy ennek a patkánynak külön főztek halal luxuskosztot, meg szerződtettek egy imámot, és kapott imaszobát, mert egy muszlimot csak nem sértünk meg a jogos vallási igényeiben, nemde? Mert még megsértődik a szentem.

  Fel kellene már világosítani az összes “érzékenyített” vagy aljas, vagy hazaáruló, vagy idióta bírót egész Európában akik a csoportosan évtizedekig büntetlenül erőszakoló angliai muszlim szörnyek helyett Tommy Robinsont ültették le, vagy a Chemnizben késelő migránst minap szabadon engedték, meg a többi felháborító ítélkezőt, hogy nagyon rossz lóra tesznek. A jövőjüket illetve két alternatíva vár rájuk:
  1. Felszabadulunk, kiűzzük az iszlámot Európából, és akkor ezek a bírók megkapják a megalázott, kinevetett európai őslakosoktól amit megérdemelnek.
  2. Neadj Isten nyugaton kalifátus lesz, akkor meg a muszlimok fogják őket kivégezni. Hisz be lesz vezetve a sharia, ahova őnekik semmi lehetőségük kádinak lenni. Másrészt egyetlen muszlim fölmentettjük sem lesz hálás, egy másodpercig sem, mert ezeknek már az is sértés számba ment, ha a kafirok perbe fogták és egyáltalán számon merték kérni őmuszlimságukat.
  Az érzékenyített és/vagy gyáva bírák jó ha tudomásul veszik, azzal, hogy minket elárulnak semmit sem nyernek, bárki győz is, ők így is úgyis vesztesek.

  • Ha neadjisten nyugaton kalifátus lesz, amúgy is az összes hithű keresztény, muszlim, zsidó stb. automatikusan megy a levesbe: csak az ateista liberálbolsevik szabadkőműves fekete transzneműeknek fogják megkímélni az életét. Jaj a fejeteknek!

   • A te fejedért sem kár,hisz nincs benne semmi.
    És nyugodj meg,az lesz először levágva. Szép nap lesz. Nekünk.

    • Tehát alig várod már a kalifátust, a dögöljön meg a szomszéd kecskéje princípium alapján. Mi is van a fejedben?

 11. Ez egy az egyben így van! Gyalázat!

 12. Szégyen amit hazánkban jogszolgáltatásként előad ez a külön kaszt, a bíróságok mindenféle közreműködői. Kis-, és nagy ügyekben egyaránt. És ezzel igenis dolga volna a kormánynak -ha a mi oldalunkon áll- pláne ilyen felhatalmazással. És már jön is a duma, hogy ők megpróbálták, de a zerrópajiunijó nem engedte bla-bla-bla… Kit érdekel? Nem az van, hogy szabadságharcolunk?

 13. ez a valóság

  MAMA FÜGGETLENEK A LÓSZART !!! SOROS ALJADÉK , PÉNZÉHES KIKÉPZETTJEI.

 14. Naivak vagytok! A politika rendeli meg, kit kell, kit lehet, és ki nem kell “megtalálni”!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük