Harmadik nem


Németországban bevezetik a harmadik nemet. Vagy mit. Másképp fogalmazva: a nő és a férfi nemi státuszon kívül, ami eddig az anyakönyvben szerepelhetett, bevezetnek egy harmadik lehetőséget is, a „divers-t”. A különfélét.

A társadalmilag roppant fejlett németeknél eddig is volt harmadik lehetőség, miszerint nem kellett megjelölni valakinek a nemét. Nem volt kötelező kitölteni a rubrikát, hátha ettől megnyugszanak a kedélyek. Nem nyugodtak meg, eljogászkodták magukat a különféle nemig is. Formálisan persze semmi baj nincs ezzel a dologgal, nő a szabadság, csökkennek a jogsértések, diadalt ül a jogászi okoskodás, és a hagyományos német pártok egy nagy multikulturális, transzszexuális ölelésben összeforrva teszik össze azt, amijük van. És amijük nincs. Joguk van hozzá, szatyrot meg addig tegyenek félre, amíg nem tiltja be Brüsszel.

De mi lesz a pszichiátriai tünetekkel?

A német alkotmánybírák és a német politikusok annyira hülyék, hogy már a legelemibb szinten sem értik, mit cselekszenek. Németországban ugyanis nem mást tettek, mint megszüntették a tény alapú nemi nyilvántartást. Eddig ugyanis minden emberről nyilvántartották azt a tényt, hogy az illető külső nemi jegyei alapján születésekor fiú volt-e avagy lány. Ez legalább annyira fontos, mint a vércsoport meg az összes többi ilyen adat, amit feljegyeznek születéskor.

Ezek egy ténykérdések ugyanis. Nem lehet dönteni róluk.

Ha mégis nem lehetett eldönteni, akkor olyan súlyos defektusról volt szó az egyén esetében, ami szinte bizonyosan egyéb rendellenességekkel is együtt jár. De ilyen nagyon ritkán is fordul elő, a született gyermekek elenyésző százaléka szenved ilyen genetikai betegségben. Nem is róluk hoztak döntést.

Németországban ezentúl nem azt tarják nyilván az anyakönyvekben, hogy ki milyen biológiai nemmel rendelkezik, hanem azt, hogy ki mit gondol magáról. Egy fiziológiai tényről áttérnek egy pszichológiai vélelemre. Ugyanis az a dolog jellegéből eredően eldönthetetlen, hogy valaki minek gondolja magát, csak azt tudhatjuk, hogy erről mit mond. Amíg egy biológiai tényhez ragaszkodtunk, a külső nemi jegyekhez, addig mindenki kénytelen volt ezzel a ténnyel kezdeni valamit. Most Németországban kimondták, hogy a biológiai tények nincsenek hatással a társadalmi, sőt a pszichológiai jelenségekre sem.

A biológiai nem nem szolgálhat hivatkozással névadásra, nevelésre, ruhaviselési döntésre, pisilési módozatra, teherbeesésre, semmire sem, mert a társadalom vezetői szerint azok irrelevánsak az egyén jogaihoz képest.

Az egyén azon jogához képest, hogy olyan identitást válasszon magának, amilyet a tünetei diktálnak.

Tehát ha valaki egy kecskerágó (növény) és egy halványkék kommunális szarszippantó gép szerelemgyerekének gondolja magát, szülési segélyt kér, de a férfivécébe jár, ahol ráül a piszoárra, majd bepereli az üzemeltetőt, hogy az kényelmetlen volt és nem volt tiszta sem, akkor ezen megnyilvánulásai közül egyikre sem vonhatjuk fel a szemöldökünket kérdően. Cselekményét és igényeit egyedül az alapvető emberi jogai alapján kell megítélni, nekünk meg kötelességünk elfogadni őt így, ahogy van.

Se lány, se fiú delikvenseink tömeges felbukkanása Némethonban különösen azért vicces, mer honi zakkant liberálisaink épp a napokban henteregtek a földön, összekarmolászva magukat, hogy a genderelmélet hardcore természettudomány és a nők és a férfiak viszonyát meg helyzetét kutatja csupán, és szó sincs arról, hogy a kis Lujzikákat és Pistikéket úgy tájékoztatjuk, hogy cserélhetnek. Habár, ez igazából szűkítése ennek az őrületnek, hiszen a kis Pistikéket és a kis Lujzikákat csak az aberráltak egy csoportja akarja valamilyen szexuális perverzió elfogadó alanyává nevelni, mások arra buzdítják őket, hogy semmivé ne legyenek, embernek sem kell lenniük.

A liberalizmus ideológiája, aminek a gender-elmélet a szerves része, immár demonstratíve elfordult a létező valóságtól és annak tényeitől. Sőt, harsogva tagadja azokat, és az embert csak mint jogok birtokosát értelmezi. De csak akkor, ha az kész megtagadni minden emberi és legújabban biológiai „hagyományt” is.

Azokat viszont, akik a saját kultúrájuk történetét és jelenlegi állapotát létük és identitásuk meghatározójának tekintik, ki akarja zárni az ember fogalmából.

Minden egyes lépés, amely a nyilvánvaló, valóságból származó és kétségbevonhatatlan tények kiiktatását szolgálja, egy újabb szög a normalitás koporsójába.

 • Aki nem identikus a biológiai nemével, vagyis a saját testével, az beteg.
 • Aki nem identikus a biológia nemével és nincs betegségtudata az még betegebb.
 • Aki azt gondolja, hogy ez nem betegség, hanem az ember személyiségének kiterjesztése, javítása az meg a legbetegebb.

A genderesek meg ostobák és elmebetegek egyszerre, ezt a szemükbe nézve kell elmondanunk nekik.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A demokraták azért puccsolnák meg Bident, hogy legyőzzék Trumpot

  Biden nyilvánvalóan nem alkalmas az elnöki feladatok ellátására. Ezzel kapcsolatban már első megválasztása előtt is …

27 hozzászólás

 1. Az ember nem pusztán biológiai ösztönlény, mint az állatok, hanem társadalmi entitás. A személyiségét, önazonosságát bonyolult szociális, pszichológiai és kognitív folyamatok formálják, ami a szexualitásra is kihatással van. Kevert identitású, transz-, interszexuális vagy aszexuális emberek már az ókorban is léteztek, Platón, Ovidius, Plinius számos szövegben kitér rájuk.

  • Gál György

   Dehogynem az,csak némelyikünknél kiakadt a softwer! Please,update!

  • Migrénesek, rövidlátók többen vannak, az sem betegség? Az is normális? Azokat is a modern társadalmi folyamatok („bonyolult kognitív.. ” , meg a többi bullshit) alakítják.

   • Most vonuljanak fel a büszke süketek és vakok, sánták, bénák, mert a genetikailag sérült identitásúak büszkék a fogyatékosságaikra és elméletet is gyártottak hozzá?

  • Te szegény. Most felmondtad az ostobás iskola nyolcadik osztályának a leckéjét.
   Mivel az elemi logika és műveltség híján vagy, nincs veled egyéb dolgom.

  • Hülye vagy! Kettő nem van: hím ivarú és nő ivarú, ez a két különböző kell a szaporodáshoz!
   Két hím vagy két nő nem tud szaporodni!
   Amennyiben azonos neméhez vonzódik valaki, az nem hoz létre utódot, tehát biológiai zsákutca, a neve: homoszexualitás.
   Az ezen felüli variációk a ti ballib gender okoskodásotok, és mint ilyen, tudománytalan hülyeség!

  • Faszombathy Pál

   Konkrét példákat kérnék arra, hogy valaki „kevert identitású” (hangsúly az utóbbin) Platónnál, Ovidiusnál és Pliniusnál. Kérném továbbá a példákhoz mellékelni azokat a szöveghelyeket, ahol a „kevert identitás” pozitívumként van bemutatva.

   Jó munkát!

  • Nem, fogyatékos.

   A baszási szokás meg a perverzió az nem indetitás és nem az ember -edik féle neme.

   Ezenkívül az állatok se feltétlenül „biológiai ösztönylények”, te gyökér, elég sok állatfaj rendelkezik intelligenciával.

   Biológiai ösztönlények inkább ti vagytok, akiknek kizárólag a buzuláson jár az eszetek

  • Alaposan félre van az magyarázva. Egy történész elmondta, hogy akkor nem úgy voltak buzik mint most. Görög és Rómaiak előszeretettel zaklatták fizikai fenyítéssel és szexuálisan a szolgákat és gyerekeket. Azaz alapvetően arról volt szó, hogy a domináns polgár megalázta az alsóbb rendűeket, ki élhette bátran rajtuk a perverzióit És amikor állti példákat hoznak a ratyik, hogy mert az állatok is. Ott is arrol van szó, hogy a domináns hím vagy nőstény megalázza a gyengébbet.

   A homoszexualitásban nincsen szó szeretetről, a perverz keres magának egy áldozatot. Ez a gender izé is pont ez, bátrak és dominánsnak érzik magukat és nekiállták a normális embereket zaklatni!

  • Felsőtagéskirályerdő

   Kedves Eszter!

   Ön túl sokat tartózkodik a fővárosi belvárosban.

  • Te is ilyen vagy? Akkor miért nevezed magad Eszternek? Jobban illene a Bolda.

 2. Talpraesett

  A harmadik nem: nem, nem, NEM.

 3. Előbb volt a férfi és a nő, akiknek az élet továbbadásához megvoltak a biológiai adottságaik fiziológiailag és ösztöneikben. A közös utód megszületésével családdá váltak, s a biológiai-fiziológiai adottságaik határozták meg a család fenntartásához és az utód felneveléséhez szükséges feladataikat. Na, ezekből a családokból lettek a hordák, a törzsek, nemzetségek stb. a társadalom.
  Nem a társadalom volt előbb, hogy kinevezze a kukist fiúnak, a nunist lánynak, és a fiú kezébe baltát, a lány kezébe fakanalat nyomjon, s mint rendező a színpadon, szerepeket osszon.
  Mengele sírva könyörögne a receptért.

  • e.házi bandi

   A liberális biológia szerint először a tojás megtojta a tyúkot, majd a tyúk a tojást. Közben a kakas is besegített, hogy ne záptojás jöjjön létre, mert a tyúk nem tud vele mit kezdeni.
   A baromfiaknál is kakas volt szükséges ahhoz, hogy működjön a dolog. A kappan az egy más dolog, olyan mint az embereknél a genderek. Arra sem jó, hogy a tyúk ne záptojáshoz „melegítsen”.
   A többit már csak a liberális emberfélék találták ki. Egy biztos, hogy a záptojás nagyon büdös, és sohasem lesz belőle csibe.
   Kukorékolni meg a kakas szokott, a tyúkanyó egészen másképpen szól. A kappanok meg hiába verik magukat, nem mennek semmire a tyúkokkal. Kapisko liberálisok?

  • csakafidesz

   Mengele nem a receptért könyörögne, hanem a gender-hivőket soron kivül vitetné a gázkamrába.

 4. Megtetszik egy „lány”. Kamasz vagyok, tapasztalatlan. Úgy látom, én is tetszem neki.
  Udvarolni kezdek, járunk, csókolózunk. Lángolok a szerelemtől, a vágytól. Az első pettingnél aztán…
  … BUMM!

  Egy egészséges nemiségű ifjú ettől könnyen elveszítheti a józan eszét. Valszeg ez a cél.

 5. Rakj rendet a padláson.

 6. csakafidesz

  Gyula tökéletesen összefoglalta. A biológiai nem az adott, veleszületett. Nos ez van, ezt semmivel sem kell magyarázni. A harmadik „nem” amióta kitalálták magyarázatra szorul. Mert folyton bizonygatni kell, hogy ilyen is van. Hát nincsen, a természetben ez nem létezik. Amúgy a társadalomban sem, ha a társadalmat normális, egészséges emberek közösségének tekintjük.
  Egyesek fejében van ilyesmi, de ők nem normálisak, egészen pontosan fogalmazva ők mentálisan betegek. Nos a mentális betegség is biológiai, bár nem az ivarszerveket érintő jelenség. A mentális betegeket egy jól működő társadalomban izolálják, elmegyógyintézetekbe (diliház) csukják, mert a viselkedésük zavarja a társadalom normális működését. Ebbúl következően mindenkit aki a gender-elméletet szajkózza kényszerzubbonyban kell bevinni a diliházba. Én a lobotómiát javasolnám nekik, mint végleges megoldást.

 7. Ma reggel úgy ébredtem,hogy aranyos,pelyhes kis cica vagyok és nyávogtam is meleg tejecskéért,de senki sem adott. Ellenben felnőtt macskáim megdöbbenéssel néztek,hogy megbolondult a gazdi ? !

 8. juhéjtrianondoncsu

  diverse azaz más-a másság(törvényekfeletti,felsőbbrendű) amit tűrni kell-de nem ám amolyan ‘élni és élni hagyni’ alapon,hanem az uralkodását,diktatúráját kell,kellene tűrni a’minden ember egyenlő’ elv kijátszása egyfajta új arisztokrácia megteremtése, a libbantak már most is a felsőbbrendűdég pó-
  zában tetszelegnek -a gender ennek mintegy legalizálása és a fejekbe való beagymosása lenne ill.
  akar lemmi

 9. Karácsony.sk

  Érdekes, hogy a fenti hozzászólásokban mindenki kivétel nélkül az idióta nemtelenek hóbortjait ( harmadik nem körül ) ízlelgetik, mérlegelik s majd véleményt mondanak róluk, de arról, hogy mindez mögött egy Német nemzet parlamentáris döntése áll s ami megmutatja, hogy az ilyen ideológiával azonosuló nemzet hova tud süllyedni, azzal senki nem foglalkozik. Valójában ennek az idióta marxista balliberális ideológiának az a lényege, hogy az egyén a társadalma felett gyakorolt jogához képest egy olyan identitást válasszon magának, amilyet a tünetei diktálnak. Nos a Német társadalomnak a mostani tünete már az önmegsemisülésének egy olyan történelmi mély szintjén landol, ami megfelel az 1945-ös állapotukkal. Pontossabban, míg a németek a háború utolsó napjaikban is hittek a marxista Hitleri nagy nemzet ideológiájában, azalatt a német képviselet 1945 május 7-én aláírta az azonnali kapitulációt s másnap minden egyes német már megvilágosultan megértette, hogy amibe még tegnap hittek, az ma már nem igaz. Azt hiszem ebben az estben nem a nemtelen az idióta, hanem az elaltatott bárány német nép.

  Szlovákiából………..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük