A „holland kereszténydemokraták”

 •  
 •  

Tényleg itt az ideje, hogy a Fidesz távozzon az Európai Néppártból. Ehhez a politikai környezethez egy liberális pártszövetség is elég lenne, mondjuk a Nekrofilek, Homofilek, Zoofilek és Pedofilek Európai Képviselőcsoportja, amely a jelek szerint épp szervezés alatt van. Nyilván a Fidesz számára kényelmes, ha nem magának kell kilépnie a tudtán és beleegyezésén kívül szélsőliberálissá lett pártszövetségből, hanem hosszas hercehurca után, Soros György személyes kérésére teszik ki onnan. S persze az is játszik, hogy még nem ismerik és tisztelik nyugaton elegen Orbán Viktort, alapvetően pártolandó, hogy az összes hülye csinál még neki egy kis reklámot.

Jellemző, hogy a „holland kereszténydemokraták” (haha) annyira fantáziaszegények, hogy még egy harmadik indokot sem voltak képesek kiizzadni magukból, megelégedtek Soros ügynökképző intézetének megvédésével és az illegális muszlim invázió akadályozásának emlegetésével.

Amúgy nem könnyű „holland kereszténydemokratának” lenni, ez az az ország, ahol gyakorlatilag a szülés természetes megindulásáig lehet abortuszt végrehajtani. „Hollandiában nincs konkrétan szabályozva, hogy hányadik hétig legális a beavatkozás, csak egy intervallumot határozott meg a jogalkotó: a fogamzás és az életképesség elérése közötti időszakban. Az életképesség elérését általában a terhesség 24. hetéhez kötik, ugyanakkor a 22. hét után csak ritkán végeznek abortuszt. A beavatkozás elvégzését mindig megelőzi egy 5 napos várakozási idő.”, írja a TASZ.

A sikeres próza titka az elhagyás technikájában rejlik, gyilkosság végtelen sorozata bújuk meg az „általában” szócska mögött.

Na ezeknek a „holland kereszténydemokratáknak” az értékítéletére kellene hagyatkoznunk nekünk, fejlett kelet-európaiaknak. Szerintem ne tegyük.

Amikor mi annyira elnyomtuk a kisebbségeinket, hogy azok simán kiszaporodtak bennünket az országunkból, a hollandusok az összes olyan emberiesség elleni bűnt elkövették a kereskedelem és gyarmatosítás címén, amit manapság kizárólag csak a náciknak tulajdonítanak. Az semmilyen módon nem menti fel őket, hogy a XX. században ők is rápacsáltak, és annyit hülyültek tovább, lusták lettek a gazdagságtól és felhagytak korábbi életmódjukkal. Hollandia bizonyosan jó hely azon magyarok számára, akik nem hiányoznak innen, ha elhúznak Progressziába, de nem ártana felidézniük, hogy Hollandia is csak azért működik még, mert annak a jó kis gyarmattartó konzervatív zárt társadalomnak a maradékain élősködik, amit még nem sikerült szétszívni.

A „holland kereszténydemokraták” meg egy identitás nélküli ótvar söpredék, akik már rég elárulták „Hollandiát”, a maradék néhány hollandot és persze legfőképpen a kereszténységet.

Amíg az Európai Néppárt tagja a Fidesz, addig mi használjuk ki őket, hiszen az jelent egy minimális védőernyőt a szélsőliberális elmebaj tombolásában, habár egyre kevesebbet.

Nem engedhetünk semmiben. Itt már rég nem a kereszténységről van szó. Alapvető emberi attribútumainkat akarják elvenni tőlünk, olyanokat, amelyekről még pár éve sem gondoltuk volna, hogy elvehetőek. Ezek többet akarnak, mint az életünk, a lelkünk is kell nekik. A gyermekeink lelke és teste, minden, a teljes jövőnk.

Semmi közünk a „holland kereszténydemokratákhoz”!

És nem is lesz, mert ezek az emberek majd nem menekülhetnek ide, amikor kezdődik a buli odaát. Most meg kell üzennünk nekik, hogy kimutatkoztunk egymásnak, a Fidesz reakciója egyébként pont kifejezi ezt az alapállást. Nincs semmiféle kompromisszum, sőt! Feltételek nélküli párbeszéd sem lehetséges az ilyesfajta szélsőséges internacionalistákkal és ateistákkal, akik ki tudja miért hollandnak és kereszténydemokratának hazudják magukat.

Az amúgy már szintén eljelentéktelenedő „holland kereszténydemokraták” keménykedése egy teszt az Európai Néppárt részéről, hogy a Fidesz meddig hajlandó elmenni, tudniuk kellett ezt, mert nem akarták megkockáztatni, hogy Orbán Merkelnek mondjon egy nagyon kemény nemet. Az Európai Néppárt már annyira meggyengült az elmúlt három évben, hogy a Fidesz kirúgása már nekik jelent nagyobb kockázatot és nem a Fidesznek. A migrációra kihegyeződő európai politikában a Fidesz a fügefalevél a bevándorláspárti „kereszténydemokrata” pártok szövetségén. Ha a Fidesz távozik, sokkal több szavazót visz magával Európa szerte, mint azt a gyorsulva gyengülő „kereszténydemokraták” megengedhetnek maguknak.

Nem is biztos, hogy jó az nekünk, hogy hozzájárulunk a liberalizmus kereszténydemokráciaként történő eladásának legitimációjához.

Az nem kétséges, hogy jó lenne, ha megmaradna az EU. De az is kétségtelen, hogy ez csak akkor lehetséges és akkor jó, ha a liberalizmus ocsmány eszméje távozik belőle a történelem szemétdombjára, a nácizmus és a bolsevizmus mellé.

A poén az, hogy a bolsevizmus és a nácizmus majd riadtan bújuk össze, amikor meglátja a liberalizmus szörnyetegét kikapaszkodni a kanálisból, mert ennyire undorító valamit még ők sem láttak sohasem.

Facebook hozzászólások

 •  
 •  

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az ellenzék máris megígérte, hogy el fogja rabolni az egyetemektől azt a vagyont, amit azok most megkaptak

  Még a zakkant ellenzékünk történetében is példátlan, hogy mekkora őrjöngést vágtak le, amikor a parlament …

23 hozzászólás

 1. Szétszívták az agyukat Progresszíviában.

 2. Minek is hívják azt a pszichológiában, amikor az ember azt hiszi, hogy csak neki lehet igaza és mindenki hülye vagy elmebeteg?

 3. A holland kereszténydemokraták kussoltak,mikor országuk hős ENSZ katonái olyan sikeresen védték meg a lakosságot a boszniai Srebrenicában,a délszláv háború idején,hogy nyolcezren belehaltak!
  Nincs erkölcsi alapjuk minket bírálni.
  Nem kell foglalkozni velük!

 4. „Ismerek olyan politikustársat, akinek a családja hónapokon keresztül képtelen volt normális életet élni, mert az ingatlana közelében rendszeresen tüntettek olyan ügyért, amihez a politikusnak nem volt köze.”

  Ha, ha! mi zúg?… mi éji dal
  London utcáin ez?
  Felköttetem a lord-majort,
  Ha bosszant bármi nesz!

  Áll néma csend; légy szárnya bent,
  Se künn, nem hallatik:
  „Fejére szól, ki szót emel!
  Király nem alhatik.”

 5. Akkor jöhet az antimográns pártszövetség, oszt dzsendereknek jóccakát.

 6. Én ugyan nem Hollandiában élek, hanem Németországban, de néha itt is nagyon elkel a kemény, világosan érthető, őszinte, tiszta beszéd. Csak , hogy értsük egymást. Az indulatot errefelé nem hogy nem respektálják, hanem nem is értik, az észérveket annál inkább. Tévedés, hogy Nyugat-Európa en-bloc meghülyült volna: a helyzet az, hogy egyelőre még hagyják a hülyéket ugatni és acsarkodni -amíg ártalmatlannak tűnnek valamilyen formában. Ne essünk abba a nagy tévedésbe, hogya hanytló nyugat…Nem hanyatlik az, nagyon is észnél van ! vannak helyi TGM-ek, Heller Ágnesek, de még Sorosok is. El ne tévedjünk: egy holland, német, luxemburgi, svájci tök részegen úgy számol visszafelé, mint mi józanul előre sem. Ezt helyes észben tartani !

  • Nem hülyék azok, hanem bolondok. Nagy különbség.

  • Ja, értem, kedves Péter: a nyugatiak nem hülyék, csak mazochisták, azért húzták magukra a bajt, hogy nagy keservesen drága pénzért megoldhassák.
   Tudjunk, Hitlert is csak azért hagyták őrjöngeni… nem is lett 65 millió halott belőle.

 7. Van mikor Nyugat-európainak elszáll az agya, ilyenkor előfordul némelyikben, hogy lekeleteurópaizzon bennünket. Semmivvel sem tudunk kevesebbet , mint ők, sőt nem egyszer jóval többet érünk, mint ők ( már a selejtebbjéhez képest)). Ha tudás van, respekt is van, csak céltudatosnak kell lenni. Keménynek kell lenni. Zorbán az nem egy ijedős legény s még valamit tud is. Ez is lehet egy jó kombó !

  • Péter!
   Amit írtál, te, a szűk környezetben így látod.
   Viszont ha az egészet nézed, a Nyugatnak vége. El lehet játszódni, hogy ki az okosabb a helyi szemétdombon, de ideje észrevennetek, minden őshonos németnek észre kell vennie, hogy már nemcsak a határ ég, hanem már a templom, a házak, minden porta!!!

  • Mi mást vársz pökhendi tolvajoktól mint lenézést? Rajtuk kívül ki állítja, hogy ők a világ java?

 8. Itt néhány hete volt helyi választás: az egyik jelölt ingyen tömegközlekedéssel állt elő ( mint ingyen csabi Budapesten) Kőkemény 1,3%-ot kapott…

  • A megszálló barbároknak amúgy is ingyen van, nem?!
   A közép-európai betolakodó cseléd, a barbár migráns szívesen látott vendég, akinek minden jár.
   Te termeled meg a rávalót.

 9. Ezek sosem fogják észrevenni. A kivándorolt tehetségtelen réteggel egy szinten lehetnek, de hogy végük van az biztos. Az a marhaság meg nevetséges, hogy valaha is észnél voltak és megállíthatták volna az “ártalmatlan” hülyéket. Kimondottan jellemző, hogy ártalmas és ostoba embereket engednek nekik választani.
  ” Az indulatot errefelé nem hogy nem respektálják, hanem nem is értik, az észérveket annál inkább.” Leginkább egyiket sem értik.

 10. “Az nem kétséges, hogy jó lenne, ha megmaradna az EU. De az is kétségtelen, hogy ez csak akkor lehetséges és akkor jó, ha a liberalizmus ocsmány eszméje távozik belőle a történelem szemétdombjára, a nácizmus és a bolsevizmus mellé.”
  Csakhogy ez paradoxon. A Szu-ból sem tudott volna távozni a komenizmus, úgy hogy átmentik a Szu-t.
  A torz liberalizmus ideológiája és az EU-s keretek is hatalmi eszköz ugyanazon kézben.
  Nem lenne jó, ha megmaradna, és nem is fog megmaradni. Túlélni, na az jó lenne.

  Uncsi ez a konzervatív tudathasadás, ami ugyanannak a pusztító világnak a száz, kétszáz vagy harminc évvel korábbi előképeit tömjénezi, azért mert akkor még nem ért ekkora fokra bennük a lét romlása. A konzervativizmus ami vágyik a természet és mások kirablásából szerezhető jólétre és “haladásra” annak hátulütői nélkül.
  Van fenntartható rend, csak az nem ez. Perpetuum mobile pedig nincs. Vagy gyalogolni fogunk, vagy feladjuk. Nem fogjuk a hátsónkat csudálatos vízautóval ingyen fuvaroztatni. Fel kéne fogni már.

 11. Nem lehet elégszer mondani azt hiszem Einsteinnek tulajdonított életbölcsességet: ha ugyanazokkal a módszerekkel akarod megoldani a problémát, amivel okoztad, miért vársz más kimenetelt?
  S ugyanazokkal a kivénhedt (politikus) prostikkal sem tudod prosperálóvá tenni a lepukkadt (EU) kuplerájt.
  Ideje lenne már kiröhögni ezeket és egészen máshogy gondolkodni, mert igenis van jó megoldás.

 12. Palcz-Gál Alajos

  A kereszténydemokraták kapják be. A Fidesz mérföldekkel felettük áll mindenben, nincs szüksége a Jézussimogatók támogatására.

 13. Azért abortusz tekintetében Magyarországon sem sokkal jobb a helyzet,és nagyon úgy néz ki,hogy a Fidesz a harmadik kétharmad után sem vállalja be az esetleges szigorítással járó társadalmi konfliktusokat.De akkor – E TEKINTETBEN- mi a különbség Orbán Viktor negyedik kormánya és mondjuk egy ballibsi kormány között? Hogy Magyarországon a 18.hétig, Hollandiában pedig a 24edikig lehet meggyilkolni a magzatot?Hát ez fene nagy különbség tényleg. Hip hip hurrá, hip hip hurrá!

  • fürgerókalábak

   Egyetértek.

   • OV öt gyereket nevelt fel, maga is családcentrikus.
    Családtámogatási rendszert vezetett be, ezzel ösztönzi a leendő családalapítókat, de nem erőlteti a családvállalást, minden nőhöz szól, pozitívnak tünteti fel a gyermekvállalást.

    Vannak más, nem OV köreibe tartozó politikai erők Magyarországon, akik szintén nem szorglamaznák az abortusz betíltását, mert feltételezik az növekvő számú illegális műtétekhez vezetne.
    Talán elmondható nemigazán mer hozzányúlni a kérdséhez senki.

    Illetve. A probléma megoldása nem a törvény erejében rejlik, hanem abban amit Orbán Viktor elkezdett. OV-nak: 10/10.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük