Ki védi meg a nőket?


A liberalizmus egyik legfontosabb üzenete az, hogy szabadulj meg a nemedből eredő kötelezettségektől. Ne légy lány és fiú, nő és férfi, anya és apa, nagymama és nagypapa. Csak egy dolgod van, hogy megvalósítsd önmagad. Bármit jelentsen is ez.

A liberalizmus szép lassan késztet minket arra, hogy feladjuk mindazon kötelezettségeinket, amelyek a nemi és életkori szerepeinkből következnek, mindent, amivel valódi és működő, személyes közösségek hasznos tagjai lehetünk.

Aki bedől annak az aljas ostobaságnak, hogy nem vagyunk veszélyben, aki elhiszi, hogy férfiként nem neki kell megvédenie az anyját, a húgait és a nővéreit, a feleségét és a lányait, az unokáit, az szavaz az ellenzékre. Aki azt gondolja, hogy nincs is valóság, csak a liberális álom létezik, és neki személyesen sosem kell tennie semmit azért, hogy az országa, a lakhelye, az utcája és a háza biztonságban legyen, az egyszerűen ostoba. De inkább gyáva.

A liberalizmus a gyávaság ideológiája.

Az önfeladás ideológiája. Eddig csak azt kívánták tőled, hogy magadból adj fel mindent. De most arra kérnek, hogy a családod iránti kötelességeidet is add fel. Azt akarják tőled, hogy ne védekezz és ne csak magadból adj fel mindent, hanem azok iránti kötelességeidet is tagadd meg, akik véred a véredből.

Olyan férfi, aki felelősséget érez a családja iránt, aki tiszteli a feleségét, aki szereti a lányait, aki nem akarja kisebbségi elnyomott létbe taszítani az unokáit, nem támogathat egy olyan politikát, amely egyes egyedül csakis a velünk ellenséges idegenek iránti szolidaritásra épül.

Van olyan bűn, amire nincs mentség.

És ez a fajta gyávaság, ez a nemzet és hazavesztő gyávaság ilyen. Németországban is csak az áldozattá vált német nők adják az arcukat az iszlám elleni harchoz, nem az apáik és a férjeik. Mert gyávának lenni könnyű. A megadás azoknak, akik minden küzdelemtől félnek, maga a győzelem.

Még nem a férfiak az áldozatok, az első áldozatok mindig a nők. De ezek a férfiak nem is lesznek áldozatok, hiszen ők tülekednek, hogy megadhassák magukat, hogy átállhassanak.

Béke minden áron, a nők szabadsága, becsülete, testi és lelki békéje árán.

A liberálisok azt akarják, hogy minden, a mindennapjainkat érintő kérdésben, mindenben, amely a közvetlen környezetünket és a napi életünket befolyásolja, engedjünk a liberálisoknak, minden döntést helyezzünk ennek a velejéig romlott és gonosz ideológia képviselőinek a kezébe. Ráadásul ezt az ideológiát mind itthon, mind Brüsszelben és Európában közismert gazemberek és elmebetegek képviselik, akik már sokszor és látványosan árultak el bennünket.

Akinek nem elég valóságos a 400.000 90 %-ban fiatal férfi, aki átgázolt rajtunk 2015-ben, aki ezt megkockáztatná még egyszer a következmények ismeretében, az nem férfi. Bár lenne rá szó, hogy micsoda.

Aki a hazánk elárulását választja, aki a liberálisokat támogatva, hasonlóan a nyilasokhoz és a bolsevistákhoz, mert így akar magának rövid távú előnyöket szerezni, az nem férfi. Az gyáva senki, aki szűkölve bújik a gazdái lábaihoz, hogy felajánlhassa a családját, a jövőjét, a gyerekei jövőjét Allahnak és a liberalizmus egyéb autentikus képviselőinek, a multinacionális vállalatoknak.

Aki férfiként az ellenzéki pártokra szavaz, az elismeri, hogy gyáva megvédeni a családját.

Az eladja őket azoknak, akiket már most győztesnek remél. A liberális „férfit” nem zavarja, hogy a fiából és a lányából nem nélküli elmebeteget akarnak formálni a liberálisok, nem érdekli, hogy nem lesznek unokái.

Aki nem félti a családját, annak nincs is családja. Aki nem védi meg, az a legrosszabb fajta áruló, magát is elárulja, amikor a véreit elhagyja.

Ne legyenek illúzióink, akik a teljes önfeladást, a nemzet és a haza feladását választják, pontosan tudják, hogy mit cselekszenek. A gyávaság ad nekik ehhez elég erőt, mert most semmit sem kell tenni ezért az árulásért, csak tétlennek maradni és a névtelenségben maradva behúzni két ikszet nyilas-bolsevik-zöld koalíció valamelyik jelöltjére és pártjára.

Én szégyellem magam, hogy ilyen honfitársaim és férfitársaim vannak.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Szavazz a Facebook párt jelöltjeire!

  Szeretném, ha ezt most nagyon komolyan vennéd. Az életed, a boldogságod múlik azon, hogy most …

9 hozzászólás

 1. A NŐKET MEGERŐSZAKOLÓ MIGRÁNSOKAT A HELYSZINEN IVARTALANITANÁM, MINT A DISZNÓKAT.

  MIFÉLE MOCSKOS EUROPÁBAN ÉLÜNK MI?

  LEGJOBB HA A VISEGRÁDI ORSZÁGOK KILÉPNEK A JUNCKERFÉLE EUROÁZSIÁBÓL!

  A MOCSKOS EU MINT USA GYARMATA MÁR A 3-IK VILÁGHÁBORÚN DOLGOZIK. UKRAJNÁT MÁR BEKEBELEZTÉK A VILÁGGYILKOSOK.

  REMÉLEM MERKEL ÉS JUNKER HAMAROSAN AZ OROSZ KATONÁK SÁROS CSIZMÁJÁT FOGJA TISZTITANI.

 2. Van a „Hét mesterlövész” című filmben egy mondat amit egyik mesterlövész (akit Bronson alakít) mond, mikor a kisfiúk gyávának nevezik apáikat: Nem, az apátok a bátor, szeret titeket, és felelősséget vállal értetek, dolgozik, mikor nem tudja, hogy lesz e holnap… (nem pontosan idéztem), én gyáva vagyok felvállalni ezt az iszonyú felelősséget.
  Macronnak, Merkelnek nincs gyereke…
  S az se férfi, akárhány nőt erőszakol meg csordája erőfölényében, ami (nem aki) otthon hagyja anyját, nővérét, övéit, és más népek nőinek munkájával tartatja el magát.
  Az ilyenre egy szó se méltó csak annyi, hogy nem-ember.

 3. Derszu Uzala

  Kár,hogy ezeknek a gyökér libsiknek a szülei nem azokat az elveket vallották,mint az idióta gyerekeik. Inkább sámlit csináltak volna helyettük – mennyivel kevesebb gondunk lenne!

 4. Kiss László

  Hát ez bizony tök jó volt.

 5. Egy pici csavar azért kimaradt az írásból!
  A fiatal muszlim férfitömegnek nem csak első áldozatai a nők, hanem első befogadói és behódolói is. Hiszen a Wilkommenskultur leghangosabb terjesztői, a mingránsok leg odaadóbb simogatói, és első velük önként ágybabújók a nyugati világ felvilágosult női…

 6. A toleráns, szabálykövető társadalom akkor kerül veszélybe, és számolja fel önmagát, ha elmebetegek életidegen elvek szerint vezetik. Ha több generációt is ez a csapás ér, akor a nemzet menthetetlen. Magyarország még nem tart itt, de nagy nyomás alatt áll! Tanulni kell a „fejlett nyugat” mai állapotából, nem szabad elhinni, hogy a „haladás, a korlátlan önmegvalósítás”, és egyéb hangzatos hülyeségek a normális emberek lételemévé vált. Nem!!! Ezt csak a propagandisták terjesztik. Az ember felelősséggel tartozik a családjának, a környezetének és a hazájának!

 7. dkMSZPKORRUPT

  Már tolakodnak is a FACEBOOK vezér Cukerberg és Soros – , hogy két nevet írjak – szélsőséges balliberális eszmetársai ,példa erre Dániában perverz szexuális egyének állatokkal szexuális életük kielégítésére – több ilyen hír közül egyet írok meg – Marokkóban több mint 12 muszlim ,arab legény megketyintett egy szamarat ,a sajtó azért tudta közölni mert a csacsi fertőzött volt , így a fiatalok is fertőzöttek lettek. EZ ARAB ,MUSZLIM NÉPSZOKÁS.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük