Karácsony Gergely diktátor szeretne lenni


Karácsony Gergely ATV-s előadása kötelező mindenkinek, aki szeretné tudni, hogy mi történik akkor, ha a diliházban az elmebetegek veszik át a hatalmat. A régi szocik, talán még Medgyessy is, mennyivel magasabban álltak ezeknél észben és erkölcsben, pedig utánuk is nagyon mélyre kellett nézni! Ezekhez képest Kovács László egy Einstein és erkölcsi lángoszlop egyszerre!

Valamelyik félkegyelmű politikai kommunikációs szakember elkezdte azt tanácsolni az ügyfeleinek, hogyha miniszterelnök-jelöltként szerepelnek valahol, akkor kezdjenek el úgy beszélni, mintha már megnyerték volna a választásokat. Ezzel önmagában nem is lenne baj, de a liberális, meg nyilas, meg zöld miniszterelnök-jelöltek döntő többsége valahogy mindig futóbolond, azonnal a saját hatása elé kerül, és tényleg elkezd úgy beszélni, mintha megnyerte volna a választásokat. Előtűnnek rajta a győzelemmel járó pszichiátriai tünetek, és elkezdi azt mondogatni, amit tényleg csinálna, és nem azt mondja, amit a stábja tanácsolt neki és főleg nem azt, amit a kampányban ígért.

Karácsony Gergely az interjú végén, annak ellenére, hogy az amúgy nagyon liberális riporter is kétségbeesetten igyekezett kihúzni belőle egy vállalható mondatot, lényegében bejelentette, hogy megválasztása esetén a jelenleg fennálló törvényekből semmit nem fog magára nézve érvényesnek tekinteni.

Azt fogja csinálni, amit ő helyesnek gondol, nem azt, amit a törvények megengednek neki, és ez a jogászok problémája nem az övé.

Azt mondta, hogy ha őt a parlament megválasztja, akkor nem fog felesküdni az alaptörvényre, a képviselők pedig ennek a tudatában szavaznak rá. Arra is utalt, hogy akik rá szavaztak a választásokon, azok is tudják, neki ez a programja.

A baj az, hogy ez kínosan emlékeztet a „felhatalmazás törvényre”, amelyet Hitler fogadtatott el a Reichstaggal, annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban szüntethesse meg a demokráciát.

A hasonlóság abban is ijesztő, hogy ez a banda egy demokratikus választáson akar erre felhatalmazást szerezni, de arról nem beszél, hogy győzelme esetén nem lesznek többé választások Magyarországon, legfeljebb olyanok, amelyeken csak liberális jelöltek indulhatnak. Illetve beszélnek róla, csak teljesen nyíltan nem mondják ki. Olyanokat emlegetnek, hogy majd lesz egy előrehozott választás ’18 végén, ami már „demokratikus lesz”, „csak a demokratikus pártok fognak versengeni”. Ez azt jelenti, hogy a Fideszt betiltják, tagjaikat bebörtönzik, szavazóiktól elveszik a szavazati jogukat.

Így képzelik ők a demokráciát.

Karácsony nyílt demokráciaellenessége nem előzmény nélkül való, ugyanis a rejtőzködő liberális szellemi műhelyekben már hosszú évek óta téma a demokrácia meghaladása, hiszen a fasiszta választók rendszeresen nem úgy szavaztak, ahogy azt a liberális értelmiség és a gazdáik elképzelték. Ez a gondolkodásmód most kezd kitörni a liberális értelmiség szellemi gettóiból, elkezdték az egyetemeken azzal hülyíteni a fiatalokat, hogy lehet demokráciának nevezni olyan hatalmi formákat is, amelyeket a nép nem támogat, de a liberális értékrendszernek megfelelnek.

A liberális demokrácia nem attól demokrácia, hogy a szavazók választásokon liberális pártokat támogatnak, akik liberális alkotmányt hoznak létre, a nép beleegyezésével, hanem attól, hogy a olyan alapvető liberális értékek érvényesülnek benne, amit manapság már illiberálisnak neveznek. Pl. a szabad választásokat és a többség akaratának érvényesülését. És a törvények, az alkotmányosság uralmát, amit Karigeriék éppen meg akarnak haladni.

Ez a projekt most párhuzamosan fut a lakosságcserével, vagyis azzal, hogy az illiberális szavazókat muszlimokra cserélik.

A modern liberalizmus, ahogy annak idején a kommunizmus is, már rég kiiktatta a tényeket és elhagyta a valóságot az ideológiai kiindulópontjai közül. Csak az ideológiai célok számítanak, sem a valóság, sem az alkalmazott eszközök nem számítanak. Az ár, amit az emberek, a családok, a nemzetek fizetnek ezért, pedig tényleg teljesen lényegtelen.

Ebben a néhány percben felsejlik egy igazi liberális személyisége. Karácsony nem csak a jogállam felszámolásáról beszélt, hiszen egy jogi analfabéta, aki egy kukkot sem ért ebből az egész alkotmányosságból, hanem minden felszámolásáról. Arról, hogy a reménybeli kormányváltással neki az emberek a mindenhatóságra adtak felhatalmazást, jogában áll az egész mindennapi életet, mindent felforgatni. Azt nem írom, hogy újjászervezni, mert ezeknek a szervezési képessége nulla, nekik csak a liberális értékek számítanak.

Karácsony programja nem más, mint egy „értékközpontú” anarchia, a középpontjában a migránsok betelepítésével, a család, a magyar nemzet és a magyar államiság felszámolásával, a kereszténység elpusztításával, tekintet nélkül minden egyéb következményre életszínvonalban, biztonságban és emberéletben.

Ez ugyanis egy gyilkos program, aminek a megvalósításáért sokan fizetnek majd az életükkel.

Örök vita a jobboldalon, hogy ezek tényleg ennyire hülye gazemberek vagy csak szavazatszerzési optimumra törekednek. Az utóbbira vonatkozó reményünk már elveszőben van, de kétségtelenül van abban valami kétségbeesett logika, hogy egy „centrális erőtérrel” szemben mindenki a szélsőségesekre, a hülyékre, az elmebetegekre, a nyilas-bolsevik „forradalmárokra” pályázik.

Azokra, akik arra vágynak, hogy a felfordulásban elkommunizálhassanak maguknak egy házat vagy autót, és néhányszor majd nem kell befizetniük a számlákat.

Igazság szerint Karácsony ezen „gondolataival” kibeszélte magát a demokratikus politikusok közül, immár nyilván nem először.

Elképesztő, hogy ez a figura egy parlamenti párt miniszterelnök-jelöltje lehet. De egy igazán tehetségtelen politikus még élete legostobább interjúja végére is oda tud tenni egy olyan poént, ami a köbére emeli addigi hülyeségét. Orbán Viktor ünnepi beszédének egy mondatát próbálta meg csekély értelmű szoci miniszterelnök-jelöltként értelmezni:

„A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is, de most nem vesztegethetjük erre se az erőnket, se az időnket. A támadásokat rázzuk le magunkról, mint kutya a vizet.”

Ezt minősítette ez a szerencsétlen a következő szavakkal, hogy Orbán Viktor „fenyegeti a saját nemzetét, a saját választópolgárait, a saját politikai ellenfeleit”.

Gergő, picinyem, tudod egy demokráciában (aminek a fogalma neked láthatólag nincs meg) ez a három elégtétel van.

  • Erkölcsi, ami jelen esetben az lenne, hogy te a haverjaiddal együtt kizúgsz a parlamentből, de legalábbis kétharmada lesz a Fidesznek. Ezt ugye a választópolgárok intézik.
  • De ez a politikai elégtétel is, mert véget vetne a sikerekben gazdag politikai pályafutásodnak.
  • A jogi elégtétel meg az, hogy azokat az embereket, akik nyilvánvalóan hazug tényállításokat tettek politikai haszonszerzés céljából, azokat beperelik.

Én elhiszem, hogy Orbán Viktor képzeletbeli politikai ellenfeleként (ahogy te elképzeled magad), be vagy rezelve, mert a vereség után el kell menned dolgozni végül, nyilván a diktatúra megnyilvánulásaként. De az ítélet nélküli bebörtönzéssel, az alaptörvény felfüggesztésével, a jogbiztonság megszüntetésével épp te fenyegetőztél három mondattal ezelőtt. Ildikó szerint már nem is kell mondanod mást.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Mit csináljunk, ha egy elmebeteggel hoz bennünket össze a sors?

  Természetesen ennek a felvetésnek semmiféle aktuálpolitikai vonatkozása nincs, talán csak az elmúlt néhány nap benyomásai …

28 hozzászólás

  1. ” lehet demokráciának nevezni olyan hatalmi formákat is, amelyeket a nép nem támogat, ”

    Ilyen már vót. Érdekes módon „népi demokráciának” nevezték, az államformát meg népköztársaságnak.

    (Hogy ez mennyire elavukt, milyen kevesen tudnak már róla, bizonyítja az a tény (amit most csak én látok), hogy: a „népköztársaságnak’ szót ez a szövegszerkesztő ablak piros hullámossal húzza alá. 😀

  2. Feher Zsolt

    Karigeri demokräciäja a harmadik birodalombol veszi a receptet.De ez azert jo mert tudjuk mit akar.Ö a tornäbol felmentett ökör izmozik.Gondolom a liberälis demokräciät az andrässy uti terrorhäza ujranyitäsäval akarja megkoronäzni.En mär irtam ezek a liberälbolsik funkcionälis analfabetäk nem tudjäk ertelmezni sem a leirt sem a kimondott szavakat.Amit Viktor mondott az nem fenyegetes ez a jövö. Jobb ha belenyugszik!

  3. DKMSZPKORRUPT

    Karácsony Gergő felhívjuk a muszlim ,gazdasági migránsaid figyelmét e nevedre ,te vagy a KARÁCSONY. Muszlim migránsaid utálják a karácsonyt is . Ne változtasd meg a családi nevedet ,megmondjuk a muszlimjaidnak az eredeti ,hitetlen gyaur nevedet.

  4. Ez a Karácsony gyerek mindig is buggyant volt!

  5. Karigeri helye már biztos,a jó fizetés is meglesz,akármekkora baromságokat is mond. Mi több,közönsége még imádni is fogja,hogy :jól megmondja !Fel sem tudják fogni,hogy egy-egy Karigeri megszólalásnak mi lenne a következménye. Kibírjuk ,féllábon is,április nyolcadikáig !

  6. Karácsony Gergely egy eszement idióta barom. Aki rá adja a szavazatát, az a gyűlöletre és manipulációra adja.

  7. „Karácsony Gergely diktátor szeretne lenni”
    Szerintem annak is örülne(de annak nagyon!), ha heteroszexuális lenne…☺

  8. Az alaptörvényt a fidesz egyedül fogadta el, senki más nem szavazta meg. Gyakorlatilag az ország nagyobb része nem fogadta el. Ez mennyire volt demokratikus?

    • Paranoid Android

      Angyalbogár, csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy az 1990-es nagy alkotmánymódosításból az MDF és a pártod, az SZDSZ simán kihagyta a Fideszt, az akkori KDNP-ét és a kisgazdákat. Majd a pártod, az SZDSZ a szocikkal közösen is módosította az alkotmány, az akkori ellenzék abból akkor kimaradt.
      A Fidesz 2010 után pedig azért nem vette be a a nácikat és a bolsevistákat (összefoglaló nevük mostanában: liberálisok), mert normális ember nem tárgyal elmebetegekkel és olyanokkal, akik a szexuális perverziókat is be akarják tenni az alkotmányba.

    • És a többi ellenséges mameluk, zombi miért nem szavazta meg ?? El voltak tán tiltva a nyomástól ? Vagy inkább választották a jó öreg bolsi-komcsi-libcsi-bipcsi-gender taktikát, inkább keverek egy kis kovászt és abban jól el tudom majd dagonyászni egy darabig !!!

    • Honnan veszed, hogy az ország többsége nem fogadta el?

  9. Álmos Béla

    Cipő már megírta isten nyugosztalja: „Aki hülye az is marad” -Az egész baloldal egy minősíthetetlen hazaáruló banda. Élén Gyurcsinával meg a homi Vonaival. Ezek ha hatalomra kerülnének Karácsony Gergely „vezetésével?” vagy inkább Csótány úrral asszem a magyar népnek befellegzene.-Mellesleg minden kormánynak maga felé hajlik a keze, de ez a migráns megszálláshoz képest elenyésző probléma.Nem akarok osztozni migránsnak meg menekültnek beállított gazdasági bűnözőkön a földemen. Menjenek vissza ahonnan jöttek. Ez nem az ö földjük! Attilla népe ! Ne engedjétek hogy ez megtörténjen! Ez sajnos nem vicc! Nagyon is valóságos és pusztító! Nézzétek meg a környező liberális „vezető uniós országokat” mivé lesznek néhány év múlva? Káosz és anarchia, eliszlamizálódás. Ez kell nekünk? Igy aztán akit tehetek arra buzdítok, hogy gondolatában se legyen a baloldal bármely jelöltjére -de független jelöltre se szavazni április 8-án. Szerencsére sokan osztják a véleményem.

  10. Na látjátok , ez a helyzet amikor egy országot ilyen rövid idő alatt így letudják zülleszteni . Mindegy milyen sok jót tett ez a rezsim , de a polgárainak lelkivilágát az aljasság szintjére züllesztette. Ez ami megbocsáthatatlan

    • Paranoid Android

      A züllés a nyilasokkal kezdődött, a bolsevistákkal folytatódott és a liberálisok járatták a csúcspontra. A Fidesz nyolc éve csak szépségtapasz.

      • Valamint kevés idő,arra,hogy azt a rengeteg rombolást kijavítsa és a lelkeket „renoválja”.A leghosszabb idő a gondolkodás megjavításához kell. Hajrá hazafiak !

  11. Szomoru hogy erre tellik az ellenzeknek. Regen meg az ellenzek is jobb volt.

  12. Bende István

    NYÍLT LEVÉL ÁDER JÁNOSNAK

    Tisztelt Áder János!

    A Magyarország Alaptörvénye (a továbbiakban Alaptörvény) átmeneti rendelkezéseiben (Magyar Közlöny 2011. évi 166. szám) olvasható, hogy megszakítja a jogfolytonosságot a Magyar Köztársasággal (preambulum 5. pont), de nem nyilvánítja ki a jogfolytonosságát egyik korábbi magyar állammal sem.

    Pedig azt híresztelték, hogy csak „átnevezték” az államot.

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha egy államot csak átneveznek, ahogy ezt híresztelték a médiában, akkor nem jön létre új állam, tehát az állam a másik (új) néven jogfolytonos kell, hogy legyen a korábbi nevű saját magával?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha az új nevű állam nem jogfolytonos a korábbi nevű állammal, akkor az nem lehet ugyanaz az állam csak egy másik névvel?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha az új nevű állam nem ugyanaz, mint a korábbi nevű állam, akkor ez az új nevű állam egy új állam?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha ez az új („Magyarország” nevű) állam nem jogfolytonos a Magyar Köztársasággal, akkor nem lehet annak jogutódja?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha ez az új („Magyarország” nevű) állam nem jogutódja a Magyar Köztársaságnak és nem a magyar nép hozta létre, akkor nem rendelkezhet annak területével, állampolgáraival, vagyonával, szerződéseivel, intézményeivel, szerveivel, jogával és jogrendjével, sem semmilyen más entitásával?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha az új („Magyarország” nevű) állam nem jogutódja a Magyar Köztársaságnak, akkor nem lehet az ENSZ, a NATO, és az Európai Unió tagja?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha ez az új („Magyarország” nevű) állam nem jogfolytonos egyetlen magyar állammal sem, és nem a magyar nép hozta létre, akkor ez egy nem magyar, vagyis idegen állam?

    Szeretnénk megtudni, hogy milyen jogon lett a Magyar Köztársaság Köztársasági Elnöke 2012. január 1-től egy idegen állam „köztársasági elnöke”?

    Szeretnénk megtudni, hogy milyen jogon lett a Magyar Köztársaság Kormánya, 2012. január 1-től egy idegen állam „kormánya”?

    Szeretnénk megtudni, hogy milyen jogon lett a Magyar Köztársaság Országgyűlése, 2012. január 1-től egy idegen állam „országgyűlése”?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha ez az új („Magyarország” nevű) állam nem jogutódja a Magyar Köztársaságnak, ezért nem rendelkezhet annak területével, állampolgáraival, vagyonával, intézményeivel, jogrendjével és minden más entitásával, akkor nem rendelkezhet a Magyar Köztársaság köztársasági elnökével, miniszterelnökével, kormányával és országgyűlésével, önkormányzataival, polgármestereivel, ügyészségeivel, bíróságaival, alkotmánybíróságával, rendőrségével, honvédségével sem, mint sajátjával?

    Szeretnénk megtudni, hogy ebben az új („Magyarország” nevű) államban ki választott országgyűlést 2012-ben és mikor?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha senki sem választott országgyűlést, akkor de jure nem is volt országgyűlés?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha senki sem választott országgyűlést ebben az új („Magyarország” nevű) államban, akkor senki sem választhatott miniszterelnököt?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha nem választottak miniszterelnököt, akkor nem alakíthattak kormányt sem?

    Szeretnénk megtudni, hogy ebben az új („Magyarország” nevű) államban nem volt törvényes országgyűlés, akkor hogy választhatta meg Önt köztársasági elnöknek 2012. május 10-én?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha senki sem választott országgyűlést, akkor sohasem lehetett törvényalkotó ebben az új („Magyarország” nevű) államban, tehát ma sincsen?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha sohasem lehetett törvényalkotó ebben az új („Magyarország” nevű) államban, akkor nem alkothattak 2013-ban választási törvényt?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha ebben az új („Magyarország” nevű) államban senki sem választott köztársasági elnököt, és nem alkothattak választási törvényt, akkor 2014-ben nem lehetett még látszólag sem érvényes választást tartani, és nem lehet 2018-ban sem?

    * * *

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha ez az új („Magyarország” nevű) állam nem jogutódja a Magyar Köztársaságnak és nem a magyar nép hozta létre, ezért nem rendelkezhet a Magyar Köztársaság területével, állampolgáraival, akkor ennek az új államnak nincsen területe, és a magyar állampolgárok nem állampolgárai?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha ennek a „Magyarország”-nak nevezett új államnak nincsen területe, és a magyar állampolgárok nem állampolgárai, akkor az alapító okiratának, az Alaptörvénynek, nincs hol (és kire) kifejtenie a hatályát, vagyis sehol nincs hatályban?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha az Alaptörvény sehol nincs hatályban, akkor egy nem létező jogszabály*?
    * Lásd Jakab András: Jogszabályok érvényessége, hatályossága és alkalmazhatósága.

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha az Alaptörvény mint jogszabály nem létezik, akkor a vele létrehozni kívánt új („Magyarország” nevű) állam létre sem jött, tehát nem is létezik?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha az Alaptörvény mint jogszabály nem létezik, akkor nem helyezhette hatályon kívül a Magyar Köztársaság Alkotmányát?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha az Alaptörvény, mint nem létező jogszabály, nem helyezhette hatályon kívül a Magyar Köztársaság Alkotmányát, akkor a Magyar Köztársaság nem szűnt meg, és 2012. január 1-jén és azóta is a Magyar Köztársaság a törvényes Magyar Állam?

    Egyetért-e velünk abban, hogy mivel a Magyar Köztársaság a törvényes magyar állam, így az ENSZ, a NATO, és az Európai Unió tagja 2012. január 1-jén és azóta is (most is) a Magyar Köztársaság, megőrizve területét, állampolgárait, jogrendjét, szerződéseit és minden más entitását?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha az új („Magyarország” nevű) állam nem is létezik, akkor annak nem lehet létező köztársasági elnöke, kormánya, országgyűlése, bírósága, és más állami intézménye?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha az új („Magyarország” nevű) állam nem is létezik, akkor annak nem lehet létező jogszabálya sem?

    Egyetért-e velünk abban, hogy egy nem létező állam jogrendje szerint nem lehetett 2014-ben érvényes, joghatás kiváltására alkalmas választás, és nem lehet 2018-ban sem?

    * * *

    Az eddigiek azt feltételezték, hogy az Alaptörvényt érvényesen fogadták el, de nézzük meg érvényes-e!

    * * *

    Meg tudja-e mutatni azt a paragrafust a Magyar Köztársaság Alkotmányában (a továbbiakban Alkotmány), amely a 2. § (2) szerinti „Minden* hatalom a népé” rovására az országgyűlést alkotmányozó hatalommal ruházza fel?
    * minden = kivétel nélkül, tehát az alkotmányozó hatalom is a népé

    Hogyan kerülhette el a figyelmét az, hogy az Alaptörvényt az Alkotmány olyan pontjára (19. § (3) a)) hivatkozva „fogadták el”, amely csak a Magyar Köztársaság Alkotmányát engedte egyszeri jogi aktusként megalkotni (megalkotni csak egyszer lehet valamit), csak ezt, csak ezzel a névvel (tulajdonnév!) és semmi mást?

    Ha az országgyűlést az Alkotmány nem hatalmazta fel alkotmányozó hatalommal (illegitimitás), és ráadásul nem is létező jogalapra hivatkozva fogadták el (illegalitás, tételes jogba ütközés), akkor az Alaptörvény bármelyik okból (de ez esetben mindkét okból egyszerre) érvénytelen, joghatás kiváltására nem alkalmas.
    Egyetért-e velünk abban, hogy ha egy új (ez esetben a „Magyarország” nevű) állam alapító okirata érvénytelen, joghatás kiváltására nem alkalmas, akkor ez az új („Magyarország” nevű) állam nem jött létre, tehát nem is létezik?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha az új („Magyarország” nevű) állam nem létezik, akkor annak 2012. Január 1. óta nem lehet létező köztársasági elnöke, kormánya, országgyűlése, bíróságai, stb ?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha az új („Magyarország” nevű) állam nem létezik, így nem lehet országgyűlése, akkor nem lehetnek létező jogszabályai sem?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha az új („Magyarország” nevű) állam nem létezik, így nem lehetnek létező jogszabályai sem, akkor ebben az új államban 2012. január 1. óta egyetlen létező jogszabály sem született?
    Egyetért-e velünk abban, hogy egy nem létező államban nem lehetett 2014-ben érvényes, joghatás kiváltására alkalmas választás, és nem lehet 2018-ban sem?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha az új („Magyarország” nevű) állam nem létezik, akkor nem lehet területe és állampolgárai?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha az új („Magyarország” nevű) állam nem létezik, nincs területe és állampolgárai, akkor az Alaptörvény sehol és senkire nem lehet még látszólagos hatályban sem, ezért mint jogszabály nem is létezik?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha az Alaptörvény, mint nem létező jogszabály, nem helyezhette hatályon kívül a Magyar Köztársaság Alkotmányát, akkor a Magyar Köztársaság nem szűnt meg, és 2012. január 1-jén és azóta is a Magyar Köztársaság a törvényes Magyar Állam, megőrizve területét, állampolgárait, szerződéseit, jogait és jogrendjét, és minden más entitását?

    Egyetért-e velünk abban, hogy mivel a Magyar Köztársaság a törvényes magyar állam, így az ENSZ, a NATO, és az Európai Unió tagja 2012. január 1-jén és azóta is (most is) a Magyar Köztársaság?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha az új („Magyarország” nevű) állam nem is létezik, akkor annak nem lehet létező köztársasági elnöke, kormánya, országgyűlése, bírósága, stb?

    Egyetért-e velünk abban, hogy ha az új („Magyarország” nevű) állam nem is létezik, akkor annak nem lehet létező jogszabálya sem?

    Egyetért-e velünk abban, hogy egy nem létező államban, nem is létező választási törvény alapján nem lehetett érvényes, joghatás kiváltására alkalmas választást tartani 2014-ben, és nem lehet 2018-ban sem?

    Szeretnénk megtudni, hogy akkor milyen jogon írt ki Ön „választásokat”, a Magyar Köztársaság területén egy nem létező állam nevében, annak köztársasági elnökének nevezve magát?

    * * *

    A választ az alábbi email címre kérjük: [email protected].
    Ameddig válasz nem érkezik, rendszeresen felolvassuk Önnek a nyílt levelet.

    A jogi állásfoglalásunkat az alábbi címen olvashatja:
    https://alkotmanyos-ellenallas.hu/pub/jogi_allasfoglalas_2017_10_23.pdf
    amely az alábbi jogi állásfoglalás alapján készült:
    https://alkotmanyos-ellenallas.hu/pub/jogi_allasfoglalas_2016_10_23.pdf

    Üdvözlettel,
    Alkotmányos Ellenállás aktivisták

    • Paranoid Android

      Elnézést, de csak a dühöngőket szoktam kimoderálni.:)

      • Bende István

        Nagyon helyes.
        Ez három logikai levezetés, amely mind ugyanarra az eredményre jut.
        A kiindulási pontok jogi tények. A levezetés a jogelvek és a logika szabályai szerint. A puccsal kombinált államcsíny jogi tény.

        Karácsony Gergelyt a tőlünk kapott jogi állásfoglalás alpján próbálják a folyamat élére állítani (amit nem tudsz megakadályozni, állj az élére), csak hát szegény nem látja át a helyzetet teljes mélységében, sőt mondhatnám inkább csak nagyon felszínesen, ezért nem tudja, hogy milyen következményei vannak annak rá és pártjára nézve, ha elindítja a folyamatot.

        • Nem indít ez el semmiféle folyamatot. Nem lesz rá lehetősége.

          Az egész balliberális horda 1919.
          A Jobbik meg egy híján 1920.

      • Ezek a szegények valóban valami csendes elmbajban szenvednek. Szánnivalóak.

    • Egyetért-e ön azzal, hogy a háborodott, téveszméktől terhelt ámokfutókat elmeorvossal kell kezeltetni? 😀

  13. Bende István

    Az érkeztetett (átvett) nyílt levél itt látható:
    https://alkotmanyos-ellenallas.hu/pub/nyilt_level_ader_janosnak_20180119.pdf

  14. Ezt a kretént a kiégett mszp-s komcsi sleppjével együtt 10 % alatt kell tartanunk. Hajrá magyarok!

  15. A gondolattól egy lépés a cselekvés. Voltaképpen Karácsony már diktátor.

  16. Karácsonyfa izzók esete a soroskapcsolással.

    :-DDDDDD

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük