Perverz elmebetegek akcióban

A kora reggeli órákban az Index vezető anyaga volt a „17 tű volt az izmaimban, véreztem, sírtam, és akkor jött a sokkolóval” című írás, amelyet a Szalai nevű „újságíró” jegyzett. A világmindenségben nincs elég elektron, amely elég lenne az idézőjelekhez, ami ehhez az újságíróhoz dukálna.

Barátunk ugyanis a II. Magyar BDSM konferenciára látogatott el, annak szellemében, hogy az emberi önkiteljesedés eme nemes ágát reklámozza a szexuális életükkel nem elégedett olvasók közt. Csak egy-két sort idéznék a műből, mert ez az írás nem hánytatószer, de van ilyen mellékhatása. Habár lehet, hogy eredetileg is hánytatószernek készült, ki tudja ezt a liberálisoknál? Íme az egyik: „Mármint, hogy kicsit rázzon is az a vasrúd a pöcsében.”

Kell még valamit mondanom Ildikó?

Az egész írás csöpög attól az elmebajos perverz igyekezettől, hogy a szadizmust és a mazochizmust a normalitás részének fogadtassa el. Azt akarja velünk elhitetni, hogy ezek az emberek ettől boldogok, ez kell nekik a személyes teljességük megéléséhez, ez a szabadságuk része. Ezek az emberek nagyon betegek, de az újságíró még sokkal betegebb, a szerkesztőjével (ha van egyáltalán ilyen az Indexnél) együtt. Ugyanis előbbi a személyes döbbenetét és undorát rejtegetve igyekszik megfelelni az ideológiának, annak, hogy mindezt úgy mutassa be, mintha nem szerencsétlen elmebetegek szenvedését látná, amit egymásnak és maguknak okoznak, hanem valami olyasmit, ami természetes. Az utóbbi meg megjelenteti.

Tudom, ez a liberális univerzum elmebetegjeinek felfoghatatlan, de nem attól vagyunk emberek, hogy mindent megteszünk, ami eszünkbe jut, hanem attól, hogy képesek vagyunk határokat állítani magunk köré.

Természetesen szerzőnk politizál is egy kicsit, megemlíti, hogy rokona szexshopos tapasztalatai alapján ismert politikusok is BDSM (érdekes, önöknek sincs szexshopos rokona?). Aztán: „A rómaiak még a szopást is különösen undorítónak tartották, de még híresebb, ahogy Chaplinnek is felrótták, hogy különösen beteges perverziót, orális szexet kért a feleségétől.”

Figyeljük meg, ahogy finoman egyenlőségjelet tesz a bekapás és a leharapás közé. Egyébként ez a tipikus liberális gondolkodás. Ha egy lyukba szabad, akkor az összesbe is, de lehet új lyukat is csinálni. Aztán már kötelező új lyukat csinálni, kötelező is élvezni, akkor is ha fáj. Képtelenek megérteni, hogy vannak határok, hogy azért létezünk, mert vannak határaink.

A normális embereknek is vannak érdekes vágyaik, de ők attól normálisak, hogy képesek felismerni, hogy a vágyaik és azok megvalósítása milyen hatással vannak a többi emberre.

Vagy például a gyerekekre.

Nem szeretem az összeesküvés elméleteket, mert általában a hülyeség elégséges magyarázat szokott lenni a dolgok nagy részére. De most már kezdek arra gyanakodni, hogy itt szervezett folyamat zajlik, amelynek keretében bizonyos elmebeteg szexuális bűnözők és azok csoportjai, a szubkultúráikat, az elérhető áldozatok számának bővítése érdekében, ki akarják hozni a fényre és meg akarják szerezni a jogot arra, hogy a gyermekeket befolyásolhassák az óvodától kezdve. Gyakorlatilag egy nagy léptékű pedofil bűncselekmény sorozat felépítése zajlik, amelyben a liberalizmus és a gender-elmélet örve alatt, az elmebeteg perverzek számára könnyen elérhető szerencsétlen, szexuálisan könnyen befolyásolható embereket akarnak „kinevelni”.

Azzal ugyanis, hogy a női és a férfi nemi identitást megsemmisítik, az áldozatok még nem veszítik el a szexuális energiáikat, azok az energiák megmaradnak és könnyen becsatornázhatóak az oktatás és a tömegkommunikáció manipulálásával a perverz elmebetegek szexuális igényeinek megfelelően.

Azt gondolom egyébként, hogy a mára már ocsmány kontextusokba került LMBTQ+ kifejezés mögött megjelenő emberek jelentős része tisztában van vele, hogy ő nem normális. Avval is tisztában van azonban, hogy ezzel a szerencsétlenségével együtt kell élnie, és nem megoldás számára a normalitás definíciójának korlátlan kiterjesztése vagy annak lerombolása. Minden ezeknek az embereknek a lelkében dől el, hajlandóak-e megbékélni a sorsukkal, vagy minden energiájukat arra fordítják, hogy bosszút álljanak a normális (átlagos) többségen, elpusztítva azok világát, belőlük is szerencsétlen perverzet csináljanak.

A folyamat legvégén vagyunk. Itt az ideje annak, hogy mi normálisak és azok is akik tudják mi a normális, képesek legyenek összefogni és felszámolni a szexuális szélsőségesek világátalakító offenzíváját. Ne engedjük meg, hogy minden egyedi elmebaj, szexuális szélsőség új szexuális nem megalkotásának alapja lehessen. Ne engedjük be ezeket az elmebetegeket az oktatásba (mint ahogy az már nyugaton napi gyakorlat), ne engedjük be őket a nyilvánosságba sem.

Húzzuk meg végre újra a világos határokat!

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az Eszenyi-gyilkosság oknyomozó története

Mint közismert, Eszenyi Enikőt, a Vígszínház (legújabban volt) igazgatóját az elmúlt napokban előre megfontolt szándékkal, …

15 hozzászólás

 1. Elég nagy mazochizmus az agyatlan fitymaszbirkáktól, hogy a vezérükké emelték a csúti suttyót.

  • Szellemi leépülés: a korábbi értelmi teljesítőképesség valamely okból történő hanyatlását jelenti. Például az aggkori agyér-elmeszesedés.

  • Ez a Mi Hazánk

   Elég nagy mazochizmus tőled szarjankó, hogy idejössz égetni magad, miközben ha belenézel a korcs kis lelkedve, jól tudod, hogy hiába.

 2. Paranoid, miért rettegsz ennyire mindentől, amit nem értesz vagy ismersz?

  • Paranoid Android

   Látom te is két irányból vagy érintett, szeretsz villanyozni, de azt is szereted, ha téged villanyoznak. Habár ez utóbbi esetben gondolom kisebb az áramerősség.:))))

  • Ez a Mi Hazánk

   Egyél szart gyökér. Vagy rettegsz tőle, mert nem érted vagy nem ismered?

 3. Endrei Szabolcs

  Ennek az “”újságíró”” véglénynek harcostársai is vannak sajnos, a Sebestyén-Rákóczi-Vadon debil trió – gender népszerűsítés, párcserés nyitott kapcsolat, stb. – személyében. Úgy tudunk harcolni ellenük, ha nem hallgatjuk, nem “kattintjuk” őket!

 4. Megértem én, és mélyen együttérzek a pl. születési rendellenesség folytán mozgássérültekkel, támogatom is, hogy ez a csekélyszámú kisebbség a lehetőségekhez képest teljes életet élhessen, minden letező kezeléshez hozzáférjen, de ettől még én szolidaritásból nem szeretnék tolószékbe ülni, sőt, azt sem szeretném, ha a tolószéket kötelezővé, vagy akár csak tananyaggá tennék. Márpedig itt ez történik, egy szűk rendellenes csoport próbálja ráerőszakolni, normalitásként elfogadtatni a nagy többséggel a saját defektjét.

 5. szarfaszu gecik, plusz Ariston (merci Aristo) kurvákat, hiába írnak jót a bloggerek, ha szarok vagytok (hozzá szóló ) jobberek

 6. „Képtelenek megérteni, hogy vannak határok, hogy azért létezünk, mert vannak határaink“

  Erröl szól legalábbis az elmúlt két évtized, mindenek határai lebontásáról.
  A mindennek lehetségességéröl. A ballibsi ideológia által hansúlyozott egyedi /egyéni „értékeknek“ az érvényre vitelével. Mindennemü eddig kialakult közösség, elsösorban az államinak a hátrányára. Sokaknál jól hangzott a kiterjesztett személyi szabadság; kísértésnek elesve.
  És ehhez korábban kellett elkezdeni az átnevelést!
  Sztem még Sengen is ide is tartozik, más gúnya alatt, hiszen arra csámborognak a migránsok, amerre az nekik tetszik. Holott minden alkotmány leszögezi, hogy nem szabad megtürni az identitás, az állandó lakhely nélküli, a legalább is követhetö mozgású személyeket a saját területen belül.

  „Nem szeretem az összeesküvés elméleteket, mert általában a hülyeség elégséges magyarázat szokott lenni a dolgok nagy részére, …“

  Igenis, nem független az összeesküvéstöl, -ami általában nem is elmélet- , hiszen az összeesküvés úgy is müködik, ha el akarja kerülni a véres eröszakot, hogy kivárja az alkalmas degenerációs, hülye állapotokat amit aztán felhasznál.
  Modernebb eszközök birtokában, mondják, nem is kell sokáig várni, elö is lehet idézni a degenerált, a hülyeség állapotát. Ha nem vegyszeres úton akkor a soros útján. Ö az új értékek felfedezését és érvénybe léptetését az intézményei, a szervezetein keresztül vitte végbe elöször az ilyesmire (új értékek) nagyon is fogékony nyugati országokban.
  A rendszerváltás után átnyergelt a felszabadult országokba; ahol úgy néz ki, a sikere gyorsabban áll be, mert elöttünk áll már a mindenképpen utánozandó, szent nyugat példája!

 7. Ne ENGEDJÜK BE EZEKET AZ ELMEBETEGEKET,…SEHOVA!!

  „Tudom, ez a liberális univerzum elmebetegjeinek felfoghatatlan, de,..“

  A közönséges, a laikus neoballibsiknek felfoghatatlan, a mestereiknek azonban nem az, hanem szándékos jövöépítés.
  A political correctness, magyarul píszi, az nem egy új érték az uniós morálgyüjteményben, hanem egy új fegyver. Abból a szempontjából, hogy kötelezöen kijár minden tisztelet, egyenjogúság és egyenrangúság a legkülönbözöbb féle kissebbségeknek.
  Éljen a liberalitás, a neoballibség által az élet központjába állított egyén a normálisan rövidlátó hajlandóságával, képességével.

  Egy századok óta müködö, elfogadott, toleráns politikájú társadalom meg fog bukni a nem szigorú kontroll alatt tartott kissebségei miatt. A hangsúlyosan pátyolt, az akármiféle kissebbség következésképpen szaporodik, elszaporodik és a demokratikus többségi alapon, vagy másképp de többséggé válik. Ezt az állapotot biztosítani akarja és meg fogja találni a módját annak, hogyan legyen az eddigi többségböl a rendszerével együtt immár eltünöben levö kissebbség.

  Ahány ezer éves az emberiség történelme, annyi ezer év bizonyítja, hogy a kordában tartott kissebbség lehet „gazdagító“ is, emellett azonban tartósan potenciális ellenfél, ellenség is!
  Ez a belseje annak a píszi galuskának, amit gyakorlott gurmandként naponta élvezünk, naponta felszolgálnak vagy naponta lenyelünk más hiányában.
  Ha nincsenek belsö, hazai földmüvesek, nem hazai bomlott eszüek!, termékeivel böségesen ellátott piac.
  De vannak multicégek,…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük