A szexuális felajánlkozás bűncselekménye

Ha valaki kicsit is ismeri a történelmet, az pontosan tudja, hogy a szexuális viselkedés szabályozása hullámszerűen változik megengedőből szigorúba, majd fordítva.

Élénken emlékezhetünk rá, hogy még 6-8 éve is nyaranként, a Balaton és egyéb vizek partján mindenféle korú tangában flangáló monokinis nők voltak megfigyelhetők a nemi erőszakok számának növekedése nélkül. Én nem elleneztem ezt az állapotot, fegyelmezett ember lévén, csak megfigyeltem az egyes egyedeket gondosan, hogy pontosan tudjam miről maradok le. Vagy mitől menekülök meg.

Most pedig rohamléptekkel haladunk az egész testet takaró klepetyus és a gardedám intézményének visszahozatala felé.

Persze nem tudatosan és nem az iszlám fenyegetettség hatására, hanem csak úgy. Például most értesültem, hogy lemondott a brit védelmi miniszter, mert 15 éve megérintette egy nő térdét, „nem helyénvaló módon”. 15 éve a térdét. Na menjetek ti a jó édes kurva anyátokba. És amúgy erre az aktusra mindketten emlékeznek. Mondjuk, ha a nőnek az volt az utolsó „térdérintése”, akkor az érthető, hogy őneki megvan a dolog. Az is lehet, hogy miniszter úr se érintett 15 éve a visszautasítás hatására, gondolom azért van a balhé, mert a hölgy ellenezte az érintést. De ennyire csak nem viselte meg őket az eset?

Tisztán emlékszem, hogy boldogult ifjúkoromban, ha az ember fia (a férfi) a verbális és egyéb jelek ellenére bizonytalan volt abban, hogy a lány mit akar (és az ember azokban a boldog időkben is teljes bizonytalanságban volt tartva), akkor például a hölgy térdére helyezte a kezét (finoman). Mai hülye kurvák és liberálisok számára ideírom a lehetőségeket:

1) Azonnal kaptál egy pofont:
a) Karakán csaj, de lehet, hogy bejössz neki. Azt mesélték, hogy egy srácnak foga is tört egy ilyen akciónál, pedig a lány később hozzá is ment, sőt ő forszírozta.
b) Lehet, hogy nem jössz be neki, de csak lehet. Mindenesetre ezentúl másképp, ne tapizással próbálkozz.

2) Ha tehette arrébb húzódott vagy elugrott, de nem ment el:
a) Nem jössz be neki vagy még tovább kell nyomulnod.
b) Bejössz neki, de tovább kell nyomulnod.

3) Otthagyott:
a) Ha egy másik sráchoz ment vagy a barátnőihez, akkor nem tetszel neki.
b) Legközelebb kedvesebben próbálkozz.

4) Azonnal lelöki a kezed, akkor vissza a 2) ponthoz:
a) Durván visszateszi a kezedet a saját térdedre. A düh érzelem, ha marad, van benne valami pozitív is, próbáld kedvességgel érdeklődéssé konvertálni.
b) Visszateszi a kezedet a saját térdedre. Ha finoman, akkor próbálkozz tovább.

5) 2 és sok másodperc után reagálja le a kézrátételt:
a) Lehet, hogy bejössz neki.
b) Annyira sem érdekli, hogy le sem söpör magáról.

6) Finoman ráteszi a kezét a tiédre:
a) Gyengéden akarja közölni, hogy menj a fenébe, mert mind a ketten érző lelkek vagytok.
b) Bejössz neki.

7) Rámarkol a kezedre:
a) Finoman jelezni szeretné, hogy tapizz már rendesen.
b) Magára akar rántani:
– Jobban ki van éhezve, mint te.
– Nemi erőszak kísérletével akar megvádolni.
– Bejössz neki.

8) Beleül az öledbe és hozzád bújik:
a) Féltékennyé akar tenni valakit.
b) Fázik.
c) Bejössz neki.

9) Nem értél hozzá (nem értél a térdéhez):
a) Mulya köcsög vagy.
b) Biztos buzi vagy.
c) Egy érzéketlen állat vagy.
d) Kövérnek tartod.
e) Tudod, hogy nem egyformák a mellei és ezért torzszülöttnek tartod.
f) Csak dugni akarsz és tudod, hogy ő nem olyan.
g) Minden férfi állat.
h) Kínzod, hogy megalázhasd a nőiességében.
i) Menj vissza az első ponthoz.

Aki ezt a teljesen egyértelmű kommunikációs rendszert nem tudja értelmezni, továbbá azonnal nem látja át a további kettő a harmincnegyedik hatványon számú egyéb permutációt, az annyira hülye, hogy evolúciósan helyes, hogy nem tud kamatyolni. Ráadásul ez mind igaz a nő kezének helyes és helytelen megérintésének körülményeire is, ami a lehetőségek számát a világegyetemben található összes proton száma körüli nagyságrendbe emeli. A melleket meg a feneket már nem is írom ide, mert ilyesmiért már úgyis statáriálisan felkoncolnak a nővédelmis rohamosztagosok a szomszédos leszbibár színpadán. Mert ugye nekik is kell valami szórakozás.

És akkor most vissza a szexuális felajánlkozás bűncselekményi tényállásához.

Csak a nőkre vonatkozóan írom ide a dolgot, mert a maradék néhány esetben, amikor buzik ajánlkoztak fel nekem vagy kapacitáltak arra, hogy én nekik, egyetlen esetben sem mulasztották el hozzátenni, hogy majd nekem is jó lesz. Ezt a nők sosem mondták.

Szóval üldözze a törvény és teljes szigorával büntesse azt, hogyha nők bármilyen előny szerzése érdekében szexuálisan felajánlkoznak egy férfinak. (A nőket büntesse, mielőtt a feministák magukhoz nyúlnak.)

Könnyű belátni, hogy a nemi aktusok jelentős része azért történik meg, mert a nők munka nélkül kívánnak anyagi vagy egyéb előnyhöz jutni.

Ebben a tekintetben természetesen bűncselekmény a férfi írásbeli előzetes és közjegyzőileg hitelesített beleegyezése nélküli teherbeesés, a vacsora kifizettetése, bármi, ami a férfiakat hátrányos helyzetbe hozza a női szexualitással történő visszaélések miatt. Ugye azt, hogy mi minősül szexuális felajánlkozásnak női részről természetesen a férfiak határozzák meg, annak az érzésnek az alapján, hogy mely női magatartások gyakorolnak rájuk ajzó hatást. Az is természetes, hogy a konkrét cél nem szükséges a tényálláshoz, sem konkrét célszemély, elég az ajzás magában álló cselekménye. Mindegyik férfi a saját perverziója alapján ajzódik, nehogy már a nőknek legyen listája róla, hogy mit kell kerülniük.

Én amúgy lelkes demokrata és jogegyenlősítő vagyok, tehát önként, emberségből kilistázok néhányat abból, amiért én máglyára akarom küldeni azt a nőt, aki szexuális felajánlkozásával el akar nálam érni valamit (de nem mindet, hogy kis izgalom is legyen) vagy csak egyszerűen úgy akar felizgatni, hogy nem szeret igazán (a szeretet egyébként beleegyezéses szexel lehet kifejezni). A lista:

Miniszoknya.
Miniszoknya, magassarkú.
Miniszoknya, magassarkú, leüléskor keresztbe rakott láb összezárva.
Miniszoknya, magassarkú, leüléskor nem összezárva.
Ugyanezek bugyi nélkül.
Tangában.
Szimpla filatélia iránti érdeklődés. (Esküszöm, hogy egy nő egyszer megkérdezte tőlem, hogy érdekelnek-e a bélyegek.)

De szerintem nők-férfiak vegyest, jobban járunk azzal, hogyha közösen rámegyünk a liberálisokra, meg a feminista-genderista bandára és visszavisszük őket az intézetbe.

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az Eszenyi-gyilkosság oknyomozó története

Mint közismert, Eszenyi Enikőt, a Vígszínház (legújabban volt) igazgatóját az elmúlt napokban előre megfontolt szándékkal, …

10 hozzászólás

 1. Fenomenális..:) Aki elolvasva még mindig nem tud csajozni/pasizni, az vessen magára…Egy probléma nem lett körbejárva, nevezetesen, ha egy pasi elhív egy nőt, akiről nem tudja (akkor még), hogy a nő vérfeminista, ki kell-e fizetnie a vacsoráját…:)

  • “NINCS ingyen ebéd” 🙂
   Ebben az esetben vacsora!

  • Kurt, a farkú malac

   Az adekvát eljárás a következő:
   1. Megvárod, amíg a pincnök szervírozza a szupét.
   2. Fölteszed a kérdést (csak úgy mellesleg, könnyedén), hogy “Hölgyem, a számlát ki fogja fizetni?” és amennyiben a válasz nem a “természetesen én, szép ember!” lesz, akkor átnyúlsz az asztal fölött és hirtelen, erős mozdulattal lenyomod a hölgy tányérjának őfelé eső szélét, miáltal az egész leves az ölébe ömlik.
   3. Fölállsz, “Főúr!” szó hangoztatása közben odalépsz a fizetőpincérhez, elnézést kérsz akis problémáért, kifizeted a magad fogyasztását majd távozol.
   4. Betérsz az első, vallásodnak megfelelő templomba és vallásod rituáléja szerint hálát adsz a Fennvalónak, amiért ilyen olcsón megszabadultál egy gendermagos kárálótól.

 2. Gáspár Anett

  Lehetne még ragozni, de így is KO!

  No de segítsünk nekik abban is, hogy az egész művész, felsőoktatási és tudományos életet lefedő szubkultúra sikeresen levadászhassa egymást. Valahogy úgy, ahogy Fletó vadássza le az összes többi fasisztoid nyüzöge pártot.
  Ugyanis amit Schilling és a Gender Pornó Színházának üdvöskéje, Lilla beindított, az nem a színházak erkölcsi purgálásáért vívott harc, hanem a Rákosi-Kádár érában szocializálódott és bebetonozott szubkultúra és leszármazottaik kirobbantása. Szerva itt, csere ott alapon.
  Az ember csak vigyorogni tud, amikor az pops-operett rendezőt leleplező sietett közölni, hogy ő maga is zsidó, így a várható zsidózás nem ér. 🙂
  A ballib sajtó nagy hallgatása, a bulvár terelése a főiskolávól egyetemmé avanzsált színészképzőben végzett színésznők kellemetlen élményei felé is azt a látszatot kelti, hogy vannak bűnösök és még bűnösebbek, de hogy kis a kevésbé bűnös, kit hagynak futni, azt majd a szokásos módon ők döntik el.
  Bayernak igaza van, ütni kell a vasat, segíteni őket a megtisztulásban.
  Elősegítendő, hogy végre ne a származás, a világnézet, hanem valóban CSAK a szakmai tudás, a művészi színvonal döntsön. No, meg mint egyik legfontosabb szempont: legyen vége, hogy csak a liberális lehet a szakértő, akinek más a “vallása”, az csak amatőr lehet. Mert hogy aki nem liberális és nem egy bizonyos szubkultúra szülötte, az aligha rúghatott és rúghat labdába úgy 70 éve. Ha igen, azt is megemlegeti még hlaó porában is.
  Attól tartok persze- elnézve, hogy pl. Vajna hogyan tette és teszi lehetetlenné, hogy magyar pénzből, magyaroknak, magyar témájú, a magyar kultúrában gyökerező, magyar művészfilm születhessék-, ez nagyon nehéz lesz.

 3. “Ha egyedül vagyok egy szobában, akkor ember vagyok. Ha bejön egy nő, akkor férfi lettem. És annyira vagyok férfi, amennyire nő az, aki bejött a szobába.” ( Karinthy Frigyes)

 4. DKskskdkddk

  Ha jo lenne a memoriam es visszaemlekeznek pontossan eletem elso 25 evere akkor gyakorlatilag eletfogytiglant kapnek. ( a terderintes falun ertelmezhetetlen, olyan mint egy brazil nyomornegyedben a lopasi kiserlet )

 5. Természetesen a brit védelmi miniszter NEM ezért mondott le, mint erre egyébként maga is utalt. Hogy valójában miért mondott le, az találgatások és konteók tárgyát képezi, s tán unokáink sem fogják tudni.

 6. Nos akkor nézzük a molesztálási ügyeket. Bemegy vizsgázni az egyetem üdvöskéje (Akiről mindenki tudja, hogy mit és mennyiért..) és a miniszoknya, mély delkoltázs ellenére a prof. megbuktatja. Nos hogyan áll bosszút? Nos akkor lehetséges, hogy széltében hosszában azt fogja híresztelni, hogy őt a prof letámadta. Mivel nem volt rá hajlandó ezért megbuktatta.
  Jó reggelt! Ez itt a való világ ha a molesztálási ügyekről van szó!

 7. “De szerintem nők-férfiak vegyest, jobban járunk azzal, hogyha közösen rámegyünk a liberálisokra, meg a feminista-genderista bandára és visszavisszük őket az intézetbe.”
  Ha csak ennyi lett volna a cikk, akkor is fenomenális. Egyébiránt mélységesen egyet értek DKskskdkddk-val 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük