Az ápoltak hatalomátvétele a diliházban

Margaret Court 1942-ben született és nagyon sok nagy teniszversenyt nyert meg valamikor a hatvanas-hetvenes években. Jelenleg lelkészként dolgozik és ellenzi a melegházasságot. Ez manapság egy veszélyes álláspont, mert például a Qantas légitársaság, meg a Virgin Atlantic támogatja. Court berágott ezen és kinyilvánította, hogy ha teheti, nem utazik a Qantassal.

Ezt nem kellett volna, ugyanis szokás szerint az összes barom nekiesett és azzal a velük született kedvességgel, ami csak a liberálisok, meg a közbuzik (Aristo terminológiája) sajátja, kezdték el, igen bátran, kórusban gyalázni. Még a Navratilova meg a McEnroe is, pedig azt hittem nekik több eszük vagy gerincük van. Pedig nincs. Istenem! Court 75 éves, szerintem 25 éves koráig nem is hallott róla, hogy nő is csinálhatja nővel vagy férfi férfivel. A kecskéről szerintem máig sem tud.:) Nehogy már buzit akarjatok csinálni belőle öregségére!

De nem ez a lényeg. Hanem az, hogy a fenében van véleménye egy légitársaságnak a melegházasságról? Vagy bármiről? Hogy a náthába kampányolhat egy cég egy ilyen ügyben? Persze nem a cég döntése ez vagy a dolgozóké, hanem a CEO-é, aki nem mellesleg közbuzi.

De hogy jön a cégvezetőség a közbuzuláshoz? Igen meg lennék lepve, ha mondjuk egy hasonló cég hetero vezetője azzal traktálná a közt, hogy támogatja a heteroszexuálisok házasságát. Vagy homoszexuálisokét meg nem. Egyébként megtörtént, nyilván jött utána a szokványos háborgás-tüntetés-bojkott hármas és mindenféle szenátorok, elnökök ráncolták homlokukat, hogy hát hogy jön ahhoz egy cég, hogy beleszóljon a legszentebb magánéleti ügyekbe.

Azokba csak a buzerancia reklámozása céljából szabad beleszólni.

A dolog arról szól, hogy jelenleg a történelem egy olyan szakaszában vagyunk éppen, amikor az aktuális őrület épp az elszabadulásra gyúr. A homoszexuálisok akcionalizmusa mögött egy egyetlen mondattal leírható kompenzációs kényszer rejtőzik: Homoszexuálisnak lenni nem jó, sőt látványosan rosszabb, mint heterónak, pedig az se fáklyásmenet. Ráadásul a heterók ezt ki is szokták mutatni a buziknak, mondjuk a kispéniszűeket, a kismellűeket, a lapátfülűeket is ugyanígy szívatják, de azok nem állnak össze civil szervezetbe és próbálják az inverzeiket, mondjuk a nagypéniszűeket kasztráltatni hatóságilag.

Viszont a szexuális nehézségekkel küzdők felszabadult korunkban hatalmas energiákat képesek a kompenzálás érdekében a személyes karrierjük és a szexuális alapú egyenjogúságuk érdekében mozgósítani. Vagyis a világot a maguk képére formálni.

De aki nem nő és nem férfi, hanem valami más, az mit is érhetne meg a többi 99+% problémáiból?

Tudom szemét dolog egy ilyen alapvető dologban a szemébe vágni valakinek, hogy az Univerzum jól kitolt vele, de ez nem a heterók hibája. Az persze igaz, hogy lehetnénk kedvesebbek, de az élet nem egy romantikus hajókirándulás, mindenkit érnek atrocitások.

De a homoszexuális „világösszeesküvés” már teljesen agyament lett, ugyanis, mint minden ilyen mozgalmat, a legszélsőségesebb, tehát legelmeroggyantabb idióták vezetik, akiknek legfőbb célja csak a rombolás. Áltudományos kutatások tömege igyekszik a legteljesebb fogalmi zavarban tévelyegve bizonyítani, hogy biológiai nem célja nem a fajfenntartás, hanem azt csak rátukmálják az egyénre (alapvetően a ciszhetero anyák, gondolom).

És ha a teljes agyalágyultságot akarjuk kiélvezni a tárgyban, akkor a minden marhaságot lelkendezve ünneplő 444 cikke tökéletesen kielégít (nem szájjal) bennünket:  

„Két meleg képviselő ugyan elvesztette helyét a brit parlament Alsóházában, viszont lett nyolc új, és ezzel 45-re emelkedik a vállaltan meleg képviselők száma a törvényhozásban. Közülük 36 férfi, 9 nő. Ez a 650 képviselőt tekintve 7 százalékos melegarányt, egyben világrekordot is jelent: az USA 535 tagú Kongresszusában például csak heten vannak olyanok, akik vállaltan melegek. A magyar parlamentben meg nincs egy szál se. Mármint vállaltan meleg képviselő.”

És akkor panaszkodnak, hogy melegszik a föld. A kormánypropaganda részeként, mert ugye én egyébként imádom a melegeket és csak pénzért vagyok hetero, most lefordítom ezt a szöveget Önöknek.

„A nyüves homofóbok két csodálatos meleg ember helyett két olyan gazembert szavaztak be az Alsóházba, akik hetero létükre el mertek indulni egy meleg ellen. Viszont lett nyolc új, akik büszkén képviselik majd a melegek érdekeit a hetero elnyomás eme szimbólumában. 36 férfi testbe és 9 női testbe kényszerített melegtársunk vállalta nyíltan, hogy homoszexualitását a ciszheterók pofájába dörgöli. Ez sajnos világrekord, még egy ideig, hiszen egyetlen szabad ország parlamentjében sincsenek még a tizenötszörösnél jobban túlreprezentálva a melegek a heterók rovására. Még az amerikaiak sem eléggé melegek. Sajnos a magyar parlamentben csak heterók vannak, pontosabban csak olyan melegek, akiket a hetero önkény még visszatart a comingouttól.”

Megvallom én hülyefób vagyok és ezért rettenetesen undorodom a cikk szerzőjétől. Meg az összes a cikkben említett idiótától, aki a saját szerencsétlenségén keresztül akarja látni a világot vagy csak azt bégeti, amit körülette a többi identitás nélküli senki.

A világ mindig is egy diliház volt és bizony néha az ápoltak kezébe került a főkulcs.

Általában akkor, amikor egyéb baj is volt, mert ugyebár nincs olyan válság, amelyet egy hülye ideológiával ne lehetne nagyságrendekkel mélyíteni. A heterofóbia terjedése, akkor, amikor milliónyi homófób muszlim férfi látogat hozzánk pont a heterofóbok meghívására, érdekes „couleur locale-t” fog létrehozni.

Hülyefóbok! Vissza kellene szerezni a főkulcsot!

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az ellenzék a maradék hitelességét is elégette az egészségügy terén “dr.” Németh Athina bevetésével

A Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára zászlaja alatt egyesült ellenzék új baloldali egészségügyi csúcsszakértőt avatott, …

15 hozzászólás

 1. A “meleg” szót kéretik nem emlegetni! A buzik nem melegebbek, mint a többi ember, csak 36+ fok a testhőmérsékletük.

 2. Igen, egy diliházi ápolt vette át a hatalmat 2010-ben.

 3. Feher Zsolt

  A fleto fel szokott volnulni vadul a buzifeszten. Meg az összes balibsi pärt.En tudtam hogy mindegyik homoszexuälis de enyire? En csak ritkän szoktam magam Napoleonnak kepzelni olyankor megällok a tüköt elött es az egesz europai unios vezetöket szent ilonära szertnem küldeni.A legnagyobb elmegyogyintezetet Brüsszelben ällitottäk fel.Az äpoltakkal neha talälkoznak az intezetet finanszirozok is. läsd Soros profeszor ur.

 4. A homofóbia gyógyítható betegség. Érdemes lenne minél előbb felkeresnetek egy pszichológus vagy pszichiátert!

  • Paranoid Android

   Kedves Esmeralda! Ön ugyebár egy sorozat?

   De a viccet félretéve, ez az írás a homofília abszolútizálásának abszurditásáról szól. Engem nem érdekel mások szexuális élete. Na jó, a számomra vonzó nőké igen.
   Vitánk arról szól, hogy helyes-e egy a népesség minimális részét érintő szexuális viselkedésből kabinetkérdést csinálni.
   Vagy jelen esetben inkább nem káros-e.
   És visszatérve az orvosi problémára: A butaság viszont nem gyógyul.

 5. A kellemes dohányillatú dolgozószobából lett a büdös bagószagú, a tetves buziból a “meleg”. Nos,-szerintem ez a szavak értelmének elárulása. Teszem azt, az ebédlőből átvonultak -normális helyen- a népek a dohányzóba, a kávét már ott szolgálták fel. Az a képzet, hogy ez a normálisan működő társaalom működhessen az elmúlt évtizedekben, a rendszerszintü tolvajlás áldozatává vált.A buzik meg túl vannak spilázva.

 6. “És akkor panaszkodnak, hogy melegszik a föld.”

  HÁT EZ AZ!
  Ezt itt elolvasta Trump Donald. Megvilágosodott és kilépett a klíma-védelem szemfényvesztésböl. Merthogy rögtön felismerte. A buziság vallássá változása ellen még ö sem tehet semmit. A boszorkányégetést meg csinálják mások. Ö gyakorlati ember, ö legfeljebb beszerzi az arab világból a tüzelöanyagot. És majd eladja jó drágán amikor megfelelö lesz a kereslet.

 7. Aki azt mondja, hogy a buzik túl vannak spilázva az nem olvas, nem néz filmeket sem moziban, sem a televíziók csatornáin. Aequalis aequalem delectat. Hasonló a hasonlóval könnyen megegyezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük