Hadüzenet

A Kedves Olvasó nyilván úgy töltötte a múlt hetet, mint afféle normális ember, nem aggódott a CEU-ért, nem gondolkozott azon, hogy jó ötlet volt-e a fiát fiúnak, a lányát lánynak nevelni és az iszlám vallás felvétele sem fordult meg a fejében. A házastársát sem cserélte egy fiatalabbra vagy valamilyen „szellemes” segédeszközre. Nem is drogozott és valószínűleg legfeljebb egy-két sorozatepizódnál nem nézett meg többet. Élte a normális emberi életet és nem vette észre, hogy hadüzenetet kapott az Európa Parlamenttől, illetve annak liberális és „baloldali” képviselőitől.

Az EP liberális és állítólag baloldali képviselői, természetesen közöttük a magyar liberálisok is, gyakorlatilag azt szavazták meg, hogy Európába a muszlimok korlátlanul és szabadon települhessenek be bárhová, Brüsszel irányítása mellett. Név szerint (nehogy elfelejtődjön): Szanyi Tibor (MSZP), Újhelyi István (MSZP), Niedermüller Péter (DK), Molnár Csaba (DK), Jávor Benedek (Párbeszéd), Meszerics Tamás (LMP) azt szavazta meg, hogy Magyarországra (és Európa minden országába) korlátlanul lehessen, a helyi kormányzat, nép minden beleszólása és az ellenőrzés minden lehetősége nélkül, a világ minden pontjáról embereket betelepíteni.

Azt is megszavazták, hogy ennek minden költségét a magyar állampolgároknak kelljen viselnie úgy, hogy eközben a magyar állam nem lehet tekintettel a saját állampolgárai érdekeire és anyagi helyzetére, csak a bevándorlók érdekeire.

Persze a liberálisok, ha ezt a szemükre vetjük, tiszta tekintettel fognak az arcunkba hazudni és azt mondani, hogy ezt csak a rasszista gazemberek mondják.

De ugye nem hiszünk nekik? Gyakorlatilag ott tartunk most, hogy a liberálisok felmondták azt a társadalmi szerződést, amelynek 20-25 éve még oly nagy hívei voltak. Arra hivatkozva mondják fel, hogy mi vagyunk rossz emberek, mi, akik nem akarjuk feladni a nemzeti, vallási, nemi identitásunkat, mi, akik a saját gyermekeinket akarjuk felnevelni, és nem mások gyermekeinek felnevelését akarjuk finanszírozni.

Soha, sehol nem volt semmiféle szavazás arról, hogy az európai embereknek át kellene adniuk a hazájukat bárkinek, aki ide akar jönni. A liberálisok most egyszerre árulnak el minden olyan embert, aki rendelkezik európai identitással, mindenkit, aki igazi európai.

Szó sincs arról, hogy azt akarnák, hogy mi fogadjuk be ezeket az embereket, mint ahogy arról sincs szó, hogy ezek az emberek be akarnának illeszkedni közénk. Sőt, azt sem akarják, hogy mi beilleszkedjünk közéjük. Ezek az emberek azt akarják, liberálisok és muszlimok egyszerre, hogy mi tűnjünk el innen. A liberálisok már majdnem ott tartanak, hogy ezt nyíltan le merik írni és el merik mondani azoknak, akiket feleslegesnek gondolnak.

El akarják velünk hitetni, hogy mi vagyunk feleslegesek itt.

A mi szempontunkból és a túlélésünk szempontjából teljesen mindegy, hogy a liberálisok szimplán elmebetegek vagy létezik valamiféle nagyobb terv, aminek a célja Európa iszlamizálása, szimpla gazdasági és politikai ellehetetlenítése, vagy a multinacionális vállalatok akarnak létrehozni a szemetüknek egy homogén piacot.

Hadüzenetet kaptunk. Már lőnek is. Legalább el kellene kezdenünk gondolkozni arról, hogy mit kezdünk ezzel a rakás gonosz és motivált elmebeteggel.

Frissítés:

Már el is kezdtek hazudni a megszavazott anyaggal kapcsolatban. Az egyik fészbuk kommentelő elvtárs gyorsan beidézi a lényeget nem érintő és látszólag ellentmondó részt a dokumentumból. Hát pont arról van szó, hogy legalizálnák és azzal egyidejüleg felgyorsítanák a bevándorlást. Igazi liberális logika! Megoldjuk az illegális bevándorlás problémáját azzal, hogy legalizáljuk.:)

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az Eszenyi-gyilkosság oknyomozó története

Mint közismert, Eszenyi Enikőt, a Vígszínház (legújabban volt) igazgatóját az elmúlt napokban előre megfontolt szándékkal, …

20 hozzászólás

 1. Én már felástam a veteményesnek való részt. Kezdhetjük ,elültetni ezeket. Úgy 2 méter mélyre. És ezt nem viccből mondom. Már régen megérett rá az idő.
  Nyugi,ha én ásom el,akkor nem fog kihajtani.

  • Paranoid Android

   Azon gondolkodom, hogy mit kell két méter mélyre vetni?

   • Amit nem szeretnénk ha kihajtana.

   • Pl a szomszéd macskája…. 🙂

    • Paranoid Android

     A macskákat szeretem.:))
     Amit te ambicionálsz, azt mentesítésnek hívják (sugár és vegyvédelmi) és járőrözni szoktak az eltemetés helyén védőruhában.:))))
     Szerinted sugároznak is?:))))

     • Ez könnyen kideríthető. (a sugárzás)
      Csak egy GM számláló kell hozzá. A föléjük ültetett százszorszépek lassabb eljárás (a gamma sugarak hatása a százszorszépekre 🙂 )

  • Ha 2 m mélyen lesznek, és forró ólommal öntjük le, mint az egri nők a muzulmánokat, vélhetően nem hoznak gyümölcsöt. Gondoljátok, hogy változott a kémia?

 2. Én értem azt a hazaáruló galerit.
  Azé az ország, aki teleszüli.
  Ha nem tudsz valamit megállítani, állj az élére.

  • Nagyon jól látod. Koszovó így lett Albán többségű, hogy minden albán család inkább nyomorgott, de minden családban volt 8-10 gyerek, így aztán többen lettek mint a szerbek.

 3. Paranoid Android

  Ati hozzászóló részére:
  Mélyen megértem az indulatát, de az ön által javasolt akcionizmus remélem még igen messze van, talán van más megoldás.

  • Milyen más megoldás lehetne?talán ha kilépünk az uniobol az még megmenthetne minket ezektől az ork hordáktól…de ha nem jön velünk legalább a V4 hogy az egész eu csődbe menjen akkor a mi nyakunkba is belevarnak egy több 10 milliárdos számlát mint a briteknek akarnak…
   Annyi különbséggel h a mi liberálisaink meg is szavaznák ezt…mit ezt? Kérnék hogy a dupláját fizettesék ki velünk csak hogy egy utolsót belerugjanak a magyar népbe…
   És talán még a kilépés se mentene meg minket :

   http://www.vilaglato.info/itt-az-eu-valodi-eddig-eltitkolt-terve/

 4. Paranoid Android
  Érdeklődni szeretnék a te véleményedről.
  Szerinted mi lehetne megoldás ami nem kíván olyan drasztikus lépéseket mint az enyém? (sajnos a többiek az én megoldásomat a moderálás miatt nem láthatják amit megértek mivel bűncselekményre való felbújtással egyenlő)

  • Akár privátban is beszélgethetnénk a témáról…szinte rendszeres olvasója vagyok a cikkeidnek mivel a vilaglato.info sok cikked átveszi.

   Gondolom az emailemet te látod 🙂

  • Paranoid Android

   Ez a háború a normális többség és 1-2 százaléknyi elmebeteg között zajlik. A normális többség viselkedése fogja eldönteni, vagyis hogy mikor. a folyamat melyik pontján lesz egy össznépi lázadás. Nálunk szerintem viszonylag jó a helyzet, mert a normalitás még természetes viselkedésnek számít, néhány száz ügynök és néhány ezer elmebeteg csinálja a balhét. Nyugaton viszont ölni fogják egymást. azok a társadalmak már szétestek.

 5. Szénási Imre

  A történelem majd megítéli azokat, akik a nyílt, demokratikus társadalom helyett a Moszkvából pénzelt és irányított önkényuraralmat választották.

  • Paranoid Android

   Hehe, mert a soros pénz a demokráciára jön mi?:)))
   És azokkal mi lesz, akik az iszlámot választották, te szerencsételen?:)))))

 6. Szanyi Tibor (MSZP), Újhelyi István (MSZP), Niedermüller Péter (DK), Molnár Csaba (DK), Jávor Benedek (Párbeszéd), Meszerics Tamás (LMP).

  Az “urak” minden egyes idegrángása csak egy újabb rántás a wc-tartály fogantyúján.
  Szánom őket, mert -szellemileg – már most is a kanális alján leledzenek.
  Fel nem foghatom, hogy érik el mégis a lehúzót!?

  Zombi Papa

 7. Földi László sokadszor mondja,és elég régóta, hogy Európa háborúban áll, csak az egyik fél ezt nem képes felfogni. Más-más dolog a békebeli és a háborús logika. Hogy megvilágítsam. Az európai államok még mindig arról ábrándoznak, hogy a mérkőzést sportszerű körülmények között lebonyolíthatják. Csakhogy a box-kesztyű nem igazán versenyképes a tnt-vel szemben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük