Válasz Anettkának egy középkorú, fehér bőrű, jól kereső, nagycsaládos férfitól


Újra van Anettkánk, de ez sokkal rosszabb. P. G. Wodehouse angol író egyik felettébb vicces könyvében, a Hübele Sámuelben (Sam the Sudden) írta le a következő gyönyörű mondatot: “Mr. Wrenn udvarias ember volt, így hát, habár az a benyomása támadt, hogy látogatója dühöngő őrült, ennek nem adta látható jelét.”

Idáig mi is udvarias emberek voltunk és nem adtuk látható jelét annak, hogy társadalmunkban egyre több emberről támad az a benyomásunk, hogy dühöngő őrült. Mert dühöngeni nem csak autók felgyújtásával, a szobabútor szétverésével vagy késes ámokfutással lehet, hanem olyan eszmék és termékek terjesztésével is, amelyek az emberek közötti kapcsolatokat rombolják szét, illetve bizonyos embercsoportok megbélyegzésével azok fizikai megsemmisítését készítik elő.

Szegény Budapesten (időnként a világ egyéb pontjain is) létezik egy Bősz Anett nevű nő. Illetve személy, mert a nemében nem lehetünk biztosak a haladó tudományok szerint. Lehet, hogy ez is büntetendő cselekmény lesz egyszer, hogy valakinek a nemét az elmebajáról nem tudom azonnal beazonosítani és ennek megfelelően szólítani. Szóval a mi Anettünk, a Liberálisok nevű szélsőséges párt beszélő fejeként, időnként közvetíti nekünk, hogy szokjuk, a nyugati liberálisok szélsőséges álláspontját.

Ez csak itt, nálunk, Magyarországon álláspont, nyugaton már maga a fősodor.

Anettka szerint Magyarországon a “középkorú, fehér bőrű, jól kereső férfiak, akik ráadásul keresztények és nagycsaládosok” nyomják el az összes többi embert. Ebben a mondatban az a gyönyörű, hogy egyszerre tartalmazza a nácik, a kommunisták és a fundamentalista iszlám összes toposzát, azokat, amelyek használatával előkészítették közbeszédileg a vonatkozó emberek fizikai megsemmisítését. Gratulálunk Anettka! Sikerült egy mondattal benáculnod, megkommunistásodnod és jó mohamedánná lenned.

De Anettka tulajdonképpen újított is, új fogalmat vezetett be az ellenség pontos definiálása érdekében, a “nagycsaládost”. Ennek használatával Anettka eljutott a liberális eszmerendszer szélére, sőt egyszerre két fronton mér csapást a normális emberekre (hite szerint).

Először is nyíltan kimondja, hogy a fehér, keresztény ember ne szaporodjon, neki nincs joga nagycsaládosnak lenni, ez a jog csak a nem fehéreket illeti meg. A fehér, keresztény ember haljon ki és adja át a helyét a fejlettebbeknek, gondolom az LMBTQ és egyebeknek, meg a muszlimoknak.

Másodszor Anettka azt mondja, nem is rejtetten, hogy az ő világfelfogásuk szerint a gyermekek, mint olyanok mind egyéni, mind társadalmi szinten csak akadályozzák a már létező emberek önmegvalósítását. Társadalmilag ugyanis mindenféle pénzeket fordítunk a saját gyerekeinkre, amely pénzeket lehetne nyilván sokkal jobb dolgokra is elkölteni, például nemváltoztató műtétekre, meg a migránsokra.

Szerintem Anettka és a hasonszőrűek elmebetegek. Közveszélyes elmebetegek és orvosi segítségre szorulnak.

Viszont miután közveszélyesek is, nem kellene engedni, hogy mérgezzék a közbeszédet. Amennyiben azonban a pszichiátriai vizsgálat azt állapítja meg, hogy Anettka tisztában van tetteinek következményeivel, akkor Anettka bűnöző. Bőrszín, vallási meggyőződés, vagyoni helyzet és ami a legijesztőbb, a gyermekvállalási hajlandóság alapján bélyegez meg embereket és helyezi a családjukat is a célkeresztbe.

Ez a lehető legaljasabb náci és kommunista tempó, fundamentalista mohamedán terroristák gondolkodásmódjára hajaz, tehát  a liberalizmus maga. Ezért elvárom minden normális embertől, tegyen meg mindent, hogy a liberalizmusnak semmi esélye se legyen hagymázas, gyilkos terveit megvalósítani Magyarországon.

Anettka megüzente a hadat!

Mi meg üzenjük meg neki, hogy hülye és forduljon orvoshoz.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Bajnai Gordon a saját fejével vert be még egy szeget Karácsony koporsójába

  Hallgatni arany. Bajnai Gordon is jobban tette volna, ha nem cáfolja olyan bőszen azokat a …

12 hozzászólás

 1. Egyetértek.
  Ez az anettka bűnöző. Liberrált bűnöző.

 2. Nem orvosi kezelésre szorul, hanem internálótáborra ahová az összes liberálist el kell zárni.

 3. Nem azt szokták mondani, hogy aki homofób, az titkon a saját neméhez vonzódik? Ezek szerint Anettkának azt hiányozhat, hogy egy középkorú, fehér bőrű, jól kereső férfi jó erősen elnyomja.

 4. “Mi meg üzenjük meg neki, hogy hülye és forduljon orvoshoz.”

  köszönöm, ezt nem lehet elégszer leírni 🙂

 5. zombigyilkos

  Szerényen szeretném megjegyezni, hogy ezek nem liberálisok. Ezek liberálfasiszták!

  Vagy nevezzük esetleg balliberálisnak, avagy progresszívnek. A liberalizmust kiforgató, annak eszméjét saját céljaira felhasználó, ugyanakkor annak eszméjével szöges ellentétben lévő nyomorultak. Valójában a náci jellegű megkülönböztető eszme egy új válfaja ez. Liberálnácik.

 6. Szerintem az elmebeteg, aki összekever két kizáró ellentétet, a liberalizmust és a nácizmust.

  • Paranoid Android

   Szerintem meg az az elmebeteg, aki a liberális elvekből a faji, vallási és nemi megkülönböztetéshez jut el, te kis butus.:)
   Az se semmi poén, hogy csak a nácizmust kéred ki magadnak, a kommunizmust, meg az iszlamizmust nem.:)))

 7. Ez (ő?) egy bősz antifaszista

 8. Gáspár Anett

  Mit nakarunk, maikor a kormány a sápítozáson kívül nem tesz semmit az ellen, hogy az ELTEN-n Gender-szakot indítsanak, állami fenntartással!!!
  Alapvetően az Alkotmányunkba ütközik, de eddig még a szemforgató nyafogáson kívül többre nem tellett!

 9. Egy lófaszt elmebeteg.
  Belátási képessége teljes birtokában cselekvő ideológiai bűnöző.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük