A mohamedánoknak is van lakájmédiája

Most az a divat liberáliséknál, hogy mindenféle tarthatatlan “bizonyítékok” alapján brutalitással, kínzással vádolják a magyar határt védő honvédeket, rendőröket, határvadászokat. A vádak sajátossága a bizonyítatlanság és a bizonyíthatatlanság. Céljuk pedig a magyar határvédelem gyengítése, hogy előkészítsék a mostanában várható újabb mohamedán rohamot.

A “menekültek” 80-90 %-a olyan fiatal, katonakorú férfi, aki hátrahagyta az anyját, az apját, a testvéreit, a feleségeit, a lányait, a fiait minden rabló, gyilkos és rablógyilkos prédájának, hogy a világ leggazdagabb országaiban leljen oltalomra. Én nem tudom elképzelni, hogy elmeneküljek a mohamedán hordák elől úgy, hogy a családomat, vagy akár a kutyámat hátrahagyjam a hódítóknak.

Ezek a férfiak ezt nemcsak el tudták képzelni, hanem meg is tették. Vagy hazudnak.

Bármelyik verzió is igaz, akik idejönnek csupán az emberiség szemete, gyáva férgek, akik elárulták a családjukat és a hazájukat. Attól, hogy valaki menekült, még nem lesz rendes ember.

Az Index és a HVG a mohamedánok lakájmédiája, ezeket a sehonnai hazátlan (anyaföldjét eláruló) bitangokat akarja milliók számára eladni menekültnek. Csak az elmúlt két évben annyi katonakorú mohamedán férfi érkezett Európába, akikből egy másfél milliós hadsereget lehetett volna szervezni. Ennyi katonával egész Észak-Afrikában és a Közel-Keleten is rendet lehetett volna csinálni. De ezek az emberek nem harcolni akarnak, hanem Európa erőforrásait akarják, a védtelen európai nőket akarják.

De miért is ennyire nyilvánvalóan hazaárulók a liberálisok, miért akarják ennyire Magyarország vesztét ezek a sajtómunkások? Már nem érdekel a liberálisok lelke, azzal foglalkozzanak az Iszlám Állam kiképzői. Csak azt akarom tudni, miért lesz egy európai ember keresztény gyökerekkel az iszlám ügynöke?

Van egy teljesen logikus válaszom.

Az Index és a HVG újságírói és még sokan mások már titokban áttértek az “igaz hitre”, ezek már hű mohamedánok, az a dolguk, hogy elősegítsék az iszlám hódítást Európában. Nem is végzik rosszul a dolgukat, hiszen csak az elmúlt 2 évben több mint hárommillió mohamedánt segítettek be Európába.

Mint tudjuk, a liberálisok általában szélsőséges ateisták. Vagyis rengeteg energiát fektetnek abba, hogy harcosan tagadják Isten, általában a keresztények istenének létét. A normális emberek akár hívők, akár nem, nem kényszerülnek a tagadásra. Tudják, hogy van Isten, vagy tudják, hogy nincs, de normális és boldog életüknek nem része az önpusztító beteges tagadás és mások meggyőződésének eszelős gyűlölete.

Az iszlám maga a kereszténység, az európai emberkép tagadása.

A liberálisok hatalmas tagadó gyűlölete könnyen lecserélhető az iszlámra, hiszen az olyan üdvözülést ígér, amelyben a mennyország a régi, gyűlölt Európa teljes pusztulása. A kiindulópont és a cél azonos.

Kedves Olvasó, ha az Indexet vagy a HVG-t és hasonszőrű társaikat nézed vagy olvasod, az iszlám üzeneteit kapod meg. Még az is lehet, hogy közvetlenül az IS-t. És íme, létrejött az iszlám gonzó újságírás, amelynek a tudatmódosítója az igaz gyűlölet.

És történelmi példát szeretnél? Emlékezz, hány európai csúcsértelmiséginek tartott hülye üdvözölte és dicsőítette Hitlert vagy Sztálint. Jó pár mindkettőt is, attól függően, ki állt éppen nyerésre.

Akinek van istene, hazája, otthona, családja és kész ezekért felelősséget vállalni és ezeket megvédeni, az nem értheti azokat, akiknek egyik sincs. Nem érted ezek az emberek miért gyűlölnek ennyire bennünket? Ezt nem is érteni kell. Ezt ki kell bírni és nem szabad megengedni, hogy szerepük lehessen Magyarországon, Európában, a mi sorsunkban.

Ne higgy az Indexnek, ne higgy a HVG-nek és máris kitolsz az Iszlám Állammal.

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az Eszenyi-gyilkosság oknyomozó története

Mint közismert, Eszenyi Enikőt, a Vígszínház (legújabban volt) igazgatóját az elmúlt napokban előre megfontolt szándékkal, …

14 hozzászólás

 1. Már nem érdekel a liberálisok lelke, azzal foglalkozzanak az Iszlám Állam kiképzői. Csak azt akarom tudni, miért lesz egy európai ember keresztény gyökerekkel az iszlám ügynöke?
  Más hiten van. Mammon hitén. Lefordítom néhány értetlennek. Pénzért ilyenek.

  • Paranoid Android

   Csak egy részük síma hazaáruló pénzért, a többségük elvi alapon is az, tényleg a gyűlölet is hajtja őket. A pénz meg csak úgy elfogadják.:)

  • Igen

  • Azért, mert évtizedek óta rombolják, támadják a hagyományainkat, a történelmi örökségünket, az erkölcsi normáinkat, az összes alapvető értékünket. A píszí, refjúdzsíz, a kisebbségek védelme, buziházasság támogatása, a genderidiotizmus terjesztése, a történelemhamisítás, nemzeti ünnepeink, Himnuszunk gyalázása ennek a része, semmi köze a buzikhoz, a bolondokhoz, szociális érzékenységhez, politikai véleménykülönbségekhez. Igazság szerint leszarják a kisebbségi és egyéb kreált problémákat. Kizárólag a nemzeti egység meggyengítése, a rombolás, fosztogatás, megsemmisítés a céljuk, és a legaljasabb módszerekhez is folyamodnak ennek elérése céljából. Belülről, és a gyenge pontokat támadják, fertőzik meg: a fiatalokat, az idiótákat, tehetségteleneket, sérült lelki állapotúakat, betegeket, stb. Éppúgy, ahogy a németek esetén a második világháború után, most egész Európában akarják az emberek identitását lerombolni, komoly sikerekkel. A saját, identitás nélküli, céltalan és beteg lelki világukat akarják ránk erőszakolni.

 2. Ha szeretnétek rálátni és megérteni, hol tart ma a német közgondolkodás, nézzétek meg a Menekült c. 2015 ös filmet.
  Daedalon előtte javasolt.

 3. Attól tartok, hogy legtöbbjük simán pénzért teszi. Van persze olyan is köztük, aki elvakultan, ahogyan az öngyilkos robbantók pusztítanak, rombolnak és ontják nulla intellektusú írásaikat. Korábban besúgók voltak, vagy lettek volna, estleg pribékek az Andrássy út 60-ban.

 4. Paranoid Android

  Warriorhun-t kimoderáltam.
  T Hun!
  Ki kell hogy ábrándítsalak, ezek az emberek nem zsidók. Két okból is, egyrészt nincs etnikai identitásuk, másrészt nincs vallási identitásuk.
  Semmiféle identitásuk nincs.
  Nem szoktam moderálni itt, de kérlek ne zsidózz.
  Itt mohamedánozni, meg liberálisozni szoktunk, a zsidózáshoz ajánlhatom a kurucinfót.

 5. A “miértekre” nem magyarázat, az már rasszizmus lenne.

  • Paranoid Android

   Warriorhun-t kimoderáltam.

   • Ennyit igazán hagyhattál volna. Nem jó az, ha nincs meg az antiszemitizmus kvótánk. Mit fog mondani az osztrák, az EU, a fejlettnyugat?

    • mióta kapukat építenek szárnyakkal már nem adok a véleményükre.
     azóta van saját!!!

     nagy ívben szarok rá ki mit gondol, maximum ezt vagy azt az írót elolvasom, meghallgatom, a másikat meg már meg sem…

     de “ismerd meg ellenséged” alapon a sötét oldalról is tájékozódom.

 6. Akivel csak találkozik a miniszterelnök mindenkivel sorskozossegunk van mert lehet találni összecsukható szempontokat.A japánokkal is sorskozossegunk van,sok japantyuk van nálunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük