Ki a fene az a Soros György?


Miután Lendvai Ildikó és Török Gábor is nekiállt megvédeni Soros Györgyöt, minden magamfajta klaviatúrakalapálónak elemei kötelessége, hogy kinyilvánítsa, Soros György maga a Sötét Oldal Sötét Oldala. Minimum. A pokolból Túlkapások miatt kiüldözött öregördög, Jahve legnagyobb tévedése, a pénzvilág Adolf Hitlere, vagy Adolf Hitler legfőbb pénzügyére (nem is tudom melyik szörnyűbb).

Némileg sértőbben fogalmazva, Soros György egy brand. Lehet nem is létezik.

Egy olyan nagyon gazdag, semmiféle koherens morállal nem rendelkező ember, aki megpróbálja világmegváltó gondolatait ráerőltetni a többi hülyére. De ez a többi pont ott és úgy hülyült meg, mint a Soros. Ezért viszonylag könnyű nekik összebeszélni, passzolnak a tünetek.

A meggazdagodás általában nem véletlen dolog, akik meggazdagodnak, azok meg akarnak gazdagodni és a tehetségüknek, valamint saját különlegességük és egyediségük biztos jelének gondolják, hogy a dolog sikerül. Pedig a folyamat legfontosabb katalizátorai általában olyan emberi tulajdonságok, ami miatt utálni szoktuk bizonyos embertársainkat. Egoizmus, nárcizmus, a többi ember iránti teljes érzéketlenség és a mindent jobban tudás biztos tudata. Miután Gyurcsány Ferencre is illik a leirás, adjunk hálát az Istennek, hogy ő csak viszonylag csekély vagyont harácsolt össze és csak a DK-ra telik neki, nem képes megfinanszírozni a proletáriátus liberalizmus világméretű hazai győzelmét.

A magyar nemliberális oldal (mert itt találhatóak már a valódi baloldaliak, a normális homoszexuálisok és úgy általában mindenki, aki szeretné szemre eldönteni, hogy aki bemegy mellette a mellékhelységbe az egy negyven éves férfi, vagy egy tizenkét éves kislány), egyszerűen csak átvette azt a fogalmat, amit Soros György nevéből a liberális média létrehozott. Mi nagyon nem liberálisok pedig már rutinszerűen használjuk a liberális agymosás fogalmait, igaz pont ellentétes értelemben, mint azt kiötlőik szeretnék.

Soros György jóindulatú és emberbarát és jól akarja megváltoztatni a világot szerintük, szerintünk meg a fehér ember halálos ellensége, vagyis rasszista, gonosz, mint egy adóbérlő és el akarja pusztítani a világot amiben mi jól érezzük magunkat. Ők nagyon örülnek annak a pénznek, amit Soros rájuk költ, és mi tudjuk, hogy Soros miféle embereknek ad költőpénzt.

Ahol Soros György megjelenik, pontosabban a neve („mint áruvédjegy”), ott lehet tudni milyen adalékanyagok keverednek majd a fogyasztó vérébe. Soros György az emberi jogok Monsantója, a jótékonyság Dr Mengeléje, aki egyébként lehet, hogy udvarias a pincérrel, mindig ügyel a partnere kielégülésére, nem zavarja, hogy kínai és arab milliárdosok is laknak az emeleten, de teljes nemzeteket károsít meg a GDP-jük néhány százalékára, hogy finanszírozhassa a hóbortjait.

Mert a „megshortolt” nemzetek a tőlük elrabolt pénzből részesülnek a kisebbségi jogvédelem áldásaiban.

Nem Soros György, mint személy a lényeg, aki már tényleg nagyon öreg és csak a nevét adja a bűntettekhez, hanem maga jelenség. Az hogy Magyarországon a Soros-szerű pénzek nélkül a liberalizmus már most sem létezne. A rendszerváltás 25 éves fiaskója megspórolható lett volna, ha a Soros félék nem pénzelik az SZDSZ-t és a multiknak nincs egy olyan kijáró bandája, amely a teljes nemzeti vagyont külföldi kézbe játssza.

Soros György egy embertípus eposzi jelzője. Olyasvalamit jelent majd, hogy „hazátlan bitang” vagy „zsákos ember, aki pedofiloknak rabol gyereket”, vagy hogy „keresztényfaló”. Soros György nem más, mint a sorosizmus névadója. Most éppen a homoszexuális mesehősöket harcolják ki a Disney-nél. Holnap a szőke herceg és a csődöre között kialakuló testi szerelemre koncentráló spin offot. A nácizmus és a kommunizmus kapcsán szerzett tapasztalataink alapján nem kellene hagyni, hogy a liberálisok is eljussanak a heteroszexuális fehérek számára épített koncentrációs táborokig, a kitelepítésekig, a könyvégetésig.

Kicsoda tehát Soros György?

A korszellem Leninje, csak ő nem szervezi és vezeti a forradalmat, hanem egy új modellben pénzeli. A liberalizmus pénztárosa ő, ez most a legfontosabb funkció.

És rohadt nagy pénztára van.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Szavazz a Facebook párt jelöltjeire!

  Szeretném, ha ezt most nagyon komolyan vennéd. Az életed, a boldogságod múlik azon, hogy most …

9 hozzászólás

 1. Kamupipőke

  Má’ miért? Mert Magyarország tagadta meg tőle az állampolgári és egyáltalán az emberi státuszt?

 2. O hat persze Kamu, mert Gyuriba’ ilyen onzetlen fajta, csak ugy „ad”… Meglepne, ha Sorosnak a a Horn eraban ne adtak volna allampolgarsagot, ha kerte volna. Kuncze elvtars foosztalyvezetoje azt csak Wass Albertnek tagadta meg (meg az ausztral birosagnak hazudoztak pecsetes papiron, hogy az AVO-n nem kinoztak senkit, de ez reszletkerdes).

  Gyuriba penze persze soha nem jott onzetlenul. Az ilyesminek mindig volt „ara”, mint a Tanuban.

 3. Washington Times:
  „George Soros funds Ferguson protests, hopes to spur civil action
  Liberal billionaire gave at least $33 million in one year to groups that emboldened activists”
  (NAN – National Action Network) miert is nem lep meg, hogy erre is „halozatokban” gondolkodik az ember…

  NyTimes:
  „Soros and Other Liberal Donors to Fund Bid to Spur Latino Voters.
  George Soros will contribute $5 million to the Immigrant Voters Win PAC.
  Credit Joshua Bright for The New York Times”

  No ezek sem egy Fideszes partlapban jelentek meg meg csak nem is a Foxon.
  Ennyit a liberalis osszeeskuveselmelet szegeny ember ellen c. sagarol.

 4. „A nácizmus és a kommunizmus kapcsán szerzett tapasztalataink alapján nem kellene hagyni, hogy a liberálisok is eljussanak a heteroszexuális fehérek számára épített koncentrációs táborokig, a kitelepítésekig, a könyvégetésig.”

  Kivételesen pontos definíció, sajnos nem úgy néz ki, hogy a progresszív, etnomazochista társadalom, agymosóikkal az élen nem fogja elpusztítani azokat, akiknek az egész jólétet és szabadságot, akiknek a lehetőséget hogy ezt megtehetik, köszönheti.

 5. Orsós Gazsi

  Soros György egy szociálisan érzékeny liberális vállalkozó, akiből a jobboldali lakájmédia próbál patás ördögöt csinálni. Orbánék gyermeteg lejáratási próbálkozásai kísértetiesen emlékeztetnek a pártállami propagandaharcokra, amiket „a nép ellenségei” ellen vívtak.

 6. Ennek a mocsoknak Magyarorszåg a szülőföldje! De az anyaföld is kivetnē magâból,annyit àrtott mâr szegény
  hazánknak! Kisērje balszerencse minden lépését!

 7. Elek András

  Soros György urtól segitség kérése!Tisztelt Soros György ur. Elek András 4465 Rakamaz Árpád u 13 sz.alatti lakos,vagyok.Szeretnék öntől vagy az alapitványától segitséget kérni kapni egy jogtalanul kiszabott részemre adó be fizetéséhez.Nálunk nincsen demokrácia nincsen jogállam jelenleg rendőrállam van.Mindent lehet ki lehet szabni ugy adótt amire azt fogják rá,hogy még 1997-évben nem fizettem be 35.000.ft illetéket és ez mára már 174.200.ft ennyit kövtel a NAV tőllem jogtalanul,Én egy rokatnyugdijas vagyok sok betegségemmel.
  Ezért kérem az ön segitségét.
  Tisztelttel Elek András 36 70 575 3599 köszönöm szépen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük