Én azt hittem, ezek az urak büszkék rá, hogy a fiatal fiúkat a helyes útra vezetik


Most mégsem látom őket büszkének lenni. Mi a baj elvtársak? Mindenki ismeri a baloldali sajtó által agyonhallgatott történetet. Egy szimpatikus művészember, MŰVÉSZEMBER, az emberi tökéletesség egy csodálatos példánya, állítólag, mert progresszív művészemberek esetében bármilyen negatív állítás kétségbevonható, mert ugye ők egyszerűen nem olyanok, fiatal, bőven 18 év alatti fiú iránt mutatott (legalább) egy esetben testi érdeklődést.

A dolog elvileg nem bűncselekmény helyből, hiszen mi baj van azzal, hogy egy idősebb kedves úriember megmutatja némi anyagi szolgáltatás nyújtása mellett (ami szintén csak a kedvesség jele lehet), hogy mit is csinálhat egymással egy löttyedt testű vén kéjenc meg egy fiatal fiú. Ha nem filmezett közben, akkor ebben semmi, de semmi rossz nincs. Ha fiú „intézeti”, ha a rossz családi körülményeket és az ilyen esetekben mindig meglévő érzelmi zavarodottságot ezek a kedves bácsik üzemszerűen kihasználják, az biztos nem probléma, hiszen valójában ők az egyetlenek, akik igazán „szeretik” ezeket a gyerekeket. Csak kedvesek akarnak lenni.

Abban meg szintén nincs semmi rossz, hogy ezek az idősebb kedves bácsik, akik még művészek is, (értitek MŰVÉSZEK is) influenszerek, véleményformálók, ellenzékiek, liberálisok, tehát fogalmilag kizárt, hogy ők rosszat tegyenek. A homoszexualitás természetes dolog, mi más lehetne? Etikailag még helyesebb is, mint a heteroszexualitás, mert bizonyosan nem eredményez gyereket, ami ugye minden rossz megtestesülése, hiszen tönkreteszi a Földet!

Az is a lehető legtermészetesebb, hogy ezek a bácsik, ezek a kedves emberek, fiatal fiúkra pályáznak. Esztétikai, művészi érdeklődés, és mint mondtam missziós tevékenység is. Szegény fiúk még a végén heteroszexuálisak lennének, ha a velük hasonló korú fiatal lányokkal létrejövő traumatizáló szexuális élményeik határoznák meg a szexuális életüket. Undorító. Ne tévesszen meg bennünket az, hogy ha hasonlóan kedves, de másféle érdeklődésű bácsik fiatal lányokra vadásznának, akkor ösztönösen rosszat gondolunk róluk. Azok gonoszak, perverzek, szörnyek. A homoszexualitás ezen formája teljesen különbözik a pedofíliától. Ezek a kamaszok semmiféle kárt nem szenvednek ezektől a bácsiktól, gyakorlatilag felnőttek, felelős döntést hoznak akkor, amikor némi élelemért, egy márkás cipőért, a bácsik kedvére tesznek. Jó, lehet közben öklendeznek egy kicsit, bizonyos testnyílásaik megviseltek lesznek, de hát mi a baj ezzel? Szabad döntést hoztak, hiszen felelős majdnem felnőttek már.

Teljesen normális, hogy ragaszkodunk az akár 14 éves és egy napos fiatal fiúk azon jogához, hogy szabadon, egyenlő jogok alapján létesítsenek szexuális kapcsolatot ezekkel a kedves bácsikkal. Ha ehhez szervezés kell, szervező kell, az is teljesen természetes, hiszen anélkül olyan kicsi az esélye, hogy a kedves bácsik és a fiatal fiúk egymásra találhassanak.

Persze semmiféle gond nincs azzal, hogy ezek a kedves bácsik és művészek, influenszerek rendszeresen találkoznak egymással és megbeszélik, hogy ki milyen partnert szeretne magának, mi a zsánere, ahogy azzal sem, hogy időnként nagyobb összejöveteleket szerveznek, ahol mindenki olyan kedves lehet a sok-sok fiatal fiúhoz, amennyire csak a pénztárcája engedi.

Mondom, egyszerűen nem értem. Miért nem állnak elénk, a társadalom elé ezek a kedves bácsik? Miért nem mondják ki, büszkék rá, hogy sok száz fiúhoz voltak már kedvesek az életük során? Hiszen szerintük ezt nem csak egyszerűen szabad tenni, hanem egyenesen nemes, egészséges cselekedet. A közösségüknek meg ünnepelnie kellene őket. De lapítanak. Én nem is értem. Esetleg mégis tudják, hogy mi folyik és tudják, hogy micsoda ocsmány bűnökről van szó?

Vezető kép: Képernyőkép valamiről.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az árvízi fürdőző

  Ez a blog mindig kiemelt és szent feladatának tekintette az emberi hülyeség mélységekre kiterjedő tudományos …

9 hozzászólás

  1. Tudják persze.
    De a plebsz nem tudja és most esetleg kiderül. Nem kellett volna akkora pofátlanságot rendezni, hogy a szörnyek maguk ordibaljak színpadról, hogy szörnyek járnak odakinn. Átestek a ló túloldalára, hatalmas magabiztonsagukban. De érzik ők is, hogy a társadalom nincs mellettük, az ügy túl korán derül ki, hiába a sok Pride, meg erzekenyites. MP-t is magával rántja remélem, ezek az ő támogatói.

  2. Műbalhé, kamubotrány, gumicsont.

  3. NINCS KÜLÖNBSÉG!

    Egy testi fogyatékossággal született embernek azért kell elfogadnia az állapotát, hogy együtt tudjon vele élni.
    A körülötte élő emberek együtt éreznek vele, támogatják és segítik.
    De ha ez az ember elkezdené mások számára is etalonként, követendőként propagálni az állapotát, akkor arra mit mondanánk?
    Ez az ürge egy személyiségtorzó, aki még büszke is a torzultságára.
    ÉS EZEKET MUTOGATJUK ETALONKÉNT?

  4. Valahogy ezek az esetek a ballibcsiknél ütik fel a fejüket…
    Véletlen?

  5. Most az összes pedofil „gyermekvédő” lapít, mint sz@r a fűben. Bezzeg milyen szépen tudtak tüntetni a szörnyek a tavasszal a ki ellen is? Csak nem saját maguk ellen? Előbb-utóbb mind börtönbe kerülnek, csak türelem! Odabenn ők fognak serényen hajolgatni a szappanért.

  6. A csúf, gonosz törvények miatt van minden. (És ez nem vicc, ebbe az irányba halad minden.)

  7. Hogy van Mezőföldi Lóberci?!

  8. Na! Hát a következőt tudom kínálni.

    Úgy 3-4 évvel ezelőtt történt, hogy a woke kulturgyilkos pride-on az lmbtq csürhe kemény rendőri védelem alattbőrjöngte tele a nemzet főutcáját, az Andrássy utat. Mindenféle szörny aberrált honi és importált félállatok meztelen vonaglását őrizték, köztük kiskorúakkal.

    S ezen közben a budai Maros utcában egy magányos exhibicionista kivette, lóbálta, s a helyi rendőrök csapatban kergették végig az utcában. Hozta az akkori bulvár is, és nem tűnt fel senkinek az abszurd!

  9. Ha igaz a vád,rohadjon rá a műanyaglakat.Meg az összes többi buzeránsra is aki 18 év alatti fiatalt zaklat!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük