A mi buzink, a ti buzitok


A mi buzink lehet keresztyén-keresztény ember, zsidó vagy ateista, de egyértelmű tradicionális értékrendet képvisel, csak nem tud ennek megfelelni. A ti buzitok nihilista agitátor, aki az értékvilág helyére a vágyvilágot állítja, s ennek megfelelően él.

A mi buzink tudja, tudja, hogy az értékvilág értékét éppen az adja, hogy ideái nehezen elérhetőek, nehezen megvalósíthatóak. Ezért a valódi, azaz felettünk álló, utat mutató, orientációt jelentő értékekben hívő ember szükségszerűen esendő.

A ti buzitok azt hiszi, hogy személyes léte – annak minden aspektusával – önérték. Ezért azt képzeli, hogy az értékvilág mindenképpen és szükségszerűen egybeesik azzal, aki ő, amit ő képvisel. Lelkét hübrisz dagasztja.

A mi buzink igyekszik annak a társadalmi-közösségi hálózatnak az elvárásai szerint szervezni mindennapjait, amelybe beleszületett, s nyilvános cselekedeteivel ezt a hagyományos világot próbálja hitelesíteni. Ezért igyekszik titokban tartani minden kilengését.

A ti buzitok, ha nem érzi magáénak azt a közösséget, amelybe így vagy úgy belekeveredett, felmondja kötődését, megtagadja korábbi társait, s megkeresi vagy megszervezi a hasonszőrűek társaságát.

A mi buzink szégyelli természetellenes vágyait, s, ha ellenállni nem is tud nekik, próbálja titokban tartani, de legalább is diszkrécióval övezni. Reméli, hogy valóban nem zavar vele senkit, ha otthon csinálja, a négy fal között.

A ti buzitok kérkedik másságával, azt akarja elhitetni a többséggel, hogy ő valamiféle forradalmár, felszabadult ember, akit bizony nem tud elnyomni a társadalmi többség normalitás-igénye.

A mi buzink minden kínja és titka ellenére teljes életet él (amennyiben ez egyáltalán lehetséges), mert az emberi létezés legfontosabb vetületei nem a szexuális vágyakban jelennek meg, hanem a közösségeink közös hiedelmeiben, a hiedelmekből következő értékvilágban és érdekhálózatban, az ezeknek megfelelő sokféle cselekvésekben, végül természetesen a közösséghez való hűségben.

A ti buzitok önfeledt kéj-szabadsága ellenére is fogyatékkal él, mert vágyfantáziái megvalósítása érdekében kénytelen kiszakítani magát azokból a közösségekből, amelyek az élet kiteljesedésének lehetőségét hordozzák.

Mondhatnám úgy is: a mi buzinknak vannak barátai és lehet családja.

A ti buzitoknak csak elvtársai és szexpartnerei vannak. Mert minél távolabb sodródik az egyén a normális – azaz testi, lelki, szellemi, sőt, szociális-morális (tehát társadalmi státuszértékkel is bíró), mi több biológiai (tehát értékes utódok esélyét hordozó) értelemben egyaránt felemelő – emberi kapcsolatoktól, annál magányosabbá válik, s minél magányosabb, annál sivárabbá lesz érzelmi élete. Kétségbeesésében egyre hangosabban és egyre erőszakosabban követeli a megértést, az elfogadást, a szeretetet. Ám minél megértőbb és elfogadóbb a társadalom, minél nagyobb teret ad a közösség az alternatív életmódoknak, a parafiliákkal élő ember annál mélyebbre süllyed abnormális világába, s ezért annál magányosabbá válik, érzelmi élete annál üresebb lesz.

Az emberi kapcsolatokat ugyanis nem a vágyak és indulatok tartják össze, hanem a közös kiteljesedés lehetőségébe vetett hit.

Vezető kép: Ez állítólag két meleg karakter egy amerikai médiatermékből. Nem tudjuk, hogy melyik a miénk és melyik a másik. 


A szerző: Ratius

Ez is érdekelhet

Ha valaki tud egy okot is, hogy miért szeressük Ukrajnát, az most szóljon!

  Még a románoknak is van annyi esze, hogy nem gondolják magukat nagyhatalomnak, még erős középhatalomnak …

13 hozzászólás

  1. Jó az elemzés, bár azért ember az ember, hogy uralkodjon fajtalan vágyain. Úgyhogy a „mi buzink” se dicsérni való, de legalább kevés van belőle a normalitás világában, és ők nem is akarnak világuralomra törve mindenkit korccsá erőszakolni.
    De ez, hogy olyanok ragadnak billentyűzetet, és „erkölcsi magasságból” ránk kenni a saját ürüléküket, akiknek a gazdája és finanszírozója
    Alexander Soros vagyis a Föld nevű bolygó főbuzija, akinek minapi hirtelentámadt heteroszexualitásán röhög Alaszkától Tasmán-szigetekig az egész világ,
    Vagy akiknek nálunk az helyi tartományfőnöke egy kancsal pedofil buzi, akit egy pedofil Biden eresztett ránk,
    vagy akik azért vicsorognak ránk, hogy nem mehetnek be óvodákban kisgyerekeket áldozattá idomítani és gyerekeket buzivá operálni, na ezeknek csak kuss lehet a neve, amíg még mi a világ normalitása nem vág vissza a sok megalázásunkért!

    • A kancsal buzi, a párjával és közösen „nevelt” gyerekeikkel együtt.

      Hogy nevezzük a hetero párokat?
      Házaspár.
      hogy nevezzük a meleg párokat?
      LÁZASpár.

    • Kedves Naprózsa! Szerintem meg dicsérni való. Akkora offenzívának áll ellen, hogy végül is komoly ember, aki ezt kibírja. Elmondják mindennek, olyan terminológiával, amit ha mi, ellenük vetünk be, bíróság elé rángatnak, nyomorba taszítanak.

      Mondok példát. Ha Ungár Péter (aki egyébként ugye nem a ” mi buzink”) olyat mond, ami a woke csőcselék számára nem kedves, vagy éppen nem eléggé van átitatva gyűlölettel, akkor az adott felületeken olyan ótvar gyűlöletcunamit kap, amit maga Orbán Viktor is megirigyelhetne. Valójában én magam azért tartom nagyon jónak a cikket, mert figyelem egy ideje, és bizony a normális, intelligens, jól nevelt buzik szenvednek a legjobban a heterofóbiától, a férfigyűlölettől, a totál náciba hajló antifasizmustól, és a tudjukkik által uralt médiaheccektől.

  2. futóbolond

    buzimosdatás?

    • Tekintsük inkább egy kísérletnek arra, hogy a buzik nyissák ki a szemüket, agyukat, ha van, és gondolják végig, mi várna rájuk egy BÁRMILYEN szélsőséget szabadjára eresztő tiszapárti dagonyában!

      Jobb, ha a kiszsidó és a hétköznapi vagy akár tangás buzi is elgondolkodik, kik adják a leghangosabb, legdurvább, legerőszakosabb tömegbázisát a tiszapártnak. Az immár nácivádtól felszabadított jobbikos kisnyilas prolik. Egyetlen belépő van: utálod-e Orbánt örök életedben? UTÁLOM! Gyűlölöd-e eléggé a fideszeseket? GYŰLÖLÖM!

      És innen mindegy, hogy munkásőr unokája, vagy csak egy lecsúszott borsodi proli cigánygyűlölő fia (vagy egyben a kettő), fel van szabadítva és mentve minden alól, akár a nyugati mainstream médiában is (lásd Azov, lásd ukrán banderista ss tagozat!)

  3. Hát ezt szépen mondta, jó a cikk.

  4. Nincs más téma!?
    Oké, lebukott, kidobjuk. De nincs más baj a honban?
    Csodálkozom, hogy nem megy át a másik oldalra, ahol az ilyen fajtalan fatarót ünneplik. Persze lehet, ez csak idő kérdése.

    • Ott nem kell, mert buzi ne legyen még látszólag sem fideszes. 🙂
      Oda fog találni.
      Hacsak nem onnan küldték.

  5. https://www.ekhn.de/themen/queer-leben

    NÉMETORSZÁGBAN IGY ÉLNEK AZ EVANGÉLIKUSOK. A PAPOK IS LEHETNEK BUZIK. SODOMA ÉS GOMORRA LÓFASZ VOLT A NÉMETORSZÁGI HELYZETHEZ KÉPEST

    https://www.ekhn.de/themen/queer-leben

  6. „. Ezért igyekszik titokban tartani minden kilengését.”
    §
    Megtorpedózva, bemocskolva azokat az értékeket, melyeket képviselni LÁTSZIK.
    Tehát aljas módon HAZUDIK ÉS ROMBOLl, kárt okoz.
    NINCS FELMENTÉS.

  7. futóbolond

    ezek alapján minden fideszes, aki nagyon szidja a buzikat, az titokban buzi 😀

    • Nem.
      De mára Fideszt is megsoroztak ügynökokkkel, hogy belülről bomlasszak.
      A felhigulas is törvényszerű ilyen hosszú kormányzás során.
      OV csak kulpolitizal sajnos, meg még érti, hogy a gazdaság fontos, de a kulturális és oktatási behatás bágyadt, az online média meg elveszett.

  8. Vigyázat! A fent vázolt szétziláló viselkedés onnan rajtol el, hogy elveszti az ellenőrzést valamelyik életfontosságú részlet fölött, először is semmi nem elég jó, hiánytalan, a következő sarkon már ráfordul a Mindent akarók széles sugárútjára, ami a Ki-ha-nem-mi Arénához vezeti a ténfergő szabadcsapatokat. Szóval, csínján a másoktól való (meg)követeléssel.
    Ártalmatlannak tűnik a megjegyzés, miszerint „tényleg csak kétnaponta mosod a konyharuhát?”, de jelzi, hogy mások helyébe helyettesítjük magunkat. (Szó se róla, gyakran megteszem én is, de kíváncsiságból élem bele magam idegen dolgokba, mert fantáziám ilyen perverz kalandokra ragad magával. Nem bírok vele másként, csak ha a mindenakarásról apróbb mellékutakra csalom el.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük