A South Park megjósolta a 24-es olimpia női ökölvívást.

Nincs tisztább öröm, mint nálunk gyengébbeket verni!


A sport is erről szól nem? Nem is értem a bokszban miért nincs abszolút kategória? És valahonnan a negyedik világból lehetne hozni törpéket, mondjuk orosz vagy kínai nőnemű rabszolga törpéket, mert azok biztos gonoszok, akiket nőnek öltözött 120 kilós férfiak verhetnének hülyére, természetesen szigorúan szabályos versenykörülmények között. És természetesen a női kategóriában.

Hála istennek, meg a liberalizmusnak, meg a woke-nak, meg egy rakás liberális elmebetegnek, már egészen közel vagyunk ehhez az idilli állapothoz. Egy azonos súlyú és edzettségű férfi és nő között nagyon jelentős erőkülönbség van genetikai okokból. Olyan csak a filmekben van, hogy 60-70 kilós nők rendszerszerűen vernek hülyére 100 kilós kisportolt férfiakat. A Linda (aki 50 kiló se volt) nem egy dokumentumsorozat volt, hanem vígjáték.

Mindenkinek elment itt az esze?

Ha egy elmebajos ideológia bármilyen kicsiny részét elfogadjuk a valóságunk részének, akkor a teljes valóságunkat fel fogja zabálni, attól függően milyen gyorsan, hogy mennyi pénz és így mennyi propaganda van mögötte. Ha eddig volt valakinek kétsége, hogy mennyi elmebeteg van a világon, most már nehezen tagadhatja, hogy sajnos sokkal több, mint amennyi az LMBTQ ügyben érintett népesség aránya. És még csak nem is az összes LMBTQ dilis, hanem az összes liberális az.

Ha volt is kétség, akkor most már nincs, a transzneműség, a nem váltás biztos egy határ. Hogy valakinek a pszichiátriai tüneteiből pár ezer kilométerrel arrébb az következhessen, hogy egy sportversenyen, „hivatalosan” egy biológiai férfi, aki férfierővel bír, biológiai nőket verhessen, akkor nekem is van ötletem arra, hogy kit kell még hülyébbre verni. Leszarom, hogy ki minek érzi magát, az én érzéseimre se alapítottak ideológiát.

Ha biológiai férfi valaki, akkor az olyan fizikai igazság, mint a testsúly. Nem érezhetem magam 100 kilósan 60-nak. Ez pont ugyanaz, semmi különbség nincs.

És akkor még van pofája bármelyik hülye wokenak lázadozni, hogy nem lehet egy liberálist felpofozni. Dehogynem, csak én simogatásnak érzem, nem pofonnak, amikor adom. Ki meri kétségbe vonni az érzéseimet? Én biztos sokkal kisebbet tévedek ezzel, mint az aki egy teljes értékű biológiai férfiről elhiszi, hogy az nő.

Elég volt. Aki elmebeteg, az elmebeteg. Akkor is az, ha egészségesnek érzi magát.

És akkor még egy fontos kiegészítés. A liberálisok mindig hazudnak. Az érintett „hölgy” ugyan nem a szokásos transz, hanem egy olyan genetikai rendellenességben szenved, amely következtében lehet, hogy a külső női nemi szervei alapján nőként nevelték fel. Lehet, hogy ő tényleg nőnek gondolja magát, még az is lehet, hogy ő alapvetően jóhiszemű, habár ezt nem hiszem. De ettől még a liberális agybaj miatt lehet itt egy női bokszversenyen, mert szerintük a biológiai tények nem számítanak. A liberálisok már elkezdték azt hazudozni, hogy ezért sem ők a felelősek, ahogy a botrányos megnyitó miatt sem. De bizony ők a felelősek, mert egy normális világban egy biológiai férfinek kinéző és férfi erejű ember nem indulhatna egy női bokszversenyen. Azért lehet itt az olimpián, mert a NOB becsicskult az LMBTQ lobbinak, lobbinak is.

Ja és ne felejtsük már el, hogy egy nő olimpiai álmait, versenyét már tönkretették.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Nyemeckiji fasiszti (német fasiszták) avagy a megtévesztett német nép

  Az oroszom megkopott némileg, de úgy rémlik nekem, hogy egy szovjet háborús filmben, amelyet valami …

8 hozzászólás

  1. Jogos a kritika, hiszen Paranoid Android egész munkássága az impotens és földre vitt ellenzék öncélú rugdosásából áll…

  2. -az lmbtq megnyitó
    -fordítva felhúzott zászló
    – a SzaRnában rendezett úszóverseny
    -a papírágyak
    -poros pusztában rendezett lövészverseny
    – éhező versenyzők
    -félkész “szálláshelyek
    -férfivel üttetik ki a nő versenyzőt
    -a francia úszó következmények nélkül megszökhet a doppingellenőrök elől
    ÉS MÉG NINCS VÉGE!

    Durva nagy pénzlenyúlások folyhatnak, úgy, amúgy.

    A 2024-es olimpia meghekkelése sötét jövőt jósol ebben is.
    Az újkori olimpiának vége! Semmi köze sem a békéhez, sem a sport tiszteletéhez!

    Nem véletlen, hogy Harácsonyék mégis csak akarnak olimpiát. Gigantikus bizniszt ígér!
    Ugyanis a gyűlölt Orbán gyűlölt rezsimje felépíttette az uszodákat, stadionokat, sportcsarnokokat, tele vagyunk szállodákkal, kollégiumokkal, természetes víznek ott a Balaton. A hasznot ebből az internácik akarják lenyúlni.

  3. Újkori olimpia élt 128 évet.

  4. És az még semmi, hogy férfiakkal tönkreteszik a női sportot, de pont egy olyannal kezdik, amiben fizikai érintkezés van, tehát a nőre rászabadított férfi akár agyon is verheti a szerencsétlen ellenfelet. Nem létezik hogy nem perverz, aki ezt kitalálta. A korrupció csak plusz.

  5. Az Abszolútot (Istent) tagadó liberálisok az egész világból egy abszolút kategóriás túlélőversenyt csinálnak, az egyenlőség nevében.

  6. Minap nézem a HÍR TV-n valami vitaműsort, ahol a nem jobboldali nyikhaj 9 évvel az invázió után is arról brekeg, hogy szegény migránsokat automatikusan be kell engedni, merthogy Szíriában háború van, és mert 56-ban minket is beengedtek .
    Az fel sem merült az elmebetegjének, hogy miért nem mennek a szomszédos gazdag iszlám államokba, meghogy miért nincs papírjuk, meghogy miért fiatal férfiak, meghogy miért ölnek kislányokat, meghogy nincs már háború sem, meghogy 56-ban mi a szomszéd országban meg is álltunk.
    Arról már nem is szólva, hogy miért nem dolgoznak.
    RÉMÜLTEN FOGTAM FEL, HOGY LIBERÁLISNAK LENNI A GYÓGYÍTHATATLAN ELMEBETEGSÉG SZINONÍMÁJA.

  7. Ezt a meccset nagyon jo lenne megnyerni, mert most a problema gyokerenel jarunk, a donto, az ala-kerdesnel. Ha a genetikai erv most veszit (azaz kimondjak, hogy XY-nal is lehet no, mert „ugy alakult”), mi, konzervativok lehuzhatjuk a rolot, onnantol minden deviancia nyalasan kimagyarazhato – ebben a libsevikek pokolian talalekonyak. Akkor „ez a vereseg lesz a vegso”.

    Ch d V

  8. A párizsi olimpia a mai kor tökéletes jelképe, az elmebetegség és a hazugság egymást kiegészítő sátáni kettősének a diadala, ahogy ők ketten tort ülnek az emberi civilizáció megásott sírja fölött. A tömegek zombiként bámulják, éljenzik az előadást és nem fogják fel, hogy az a sír nekik készült. Közeleg a bamba világra az utolsó felvonás, amiben az jár jól, aki meg sem született vagy még kellő időben eltávozott az élők sorából. Az elhülyített emberiség pedig eltűri mindezt és ezért kell elbuknia, mert nem alkalmas arra, hogy ennek a sátáni őrültnek gátat vessen, akkor tehát nem is érdemes arra, hogy fennmaradjon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük