Egy nyugat-európai késelés hírértéke


Egy angliai vagy németországi halállal végződő késelés hírértéke manapság annyi, mint egy amerikai iskolai lövöldözésé. Mostanában ugyan nem voltak iskolai lövöldözések az USA-ban, de ne örüljünk, ez leginkább az iskolai szünettel függ össze feltehetőleg.

Szerkesztői szemmel az is jó, hogy mindig pontosan lehet tudni, hogy mi nem jellemző az elkövetőre. Bármik is legyenek az első hírek, mondjuk egy Allah Akbar-kiabáló sötét bőrű férfiről, a végén mindig kiderül, hogy szegény tulajdonképpen egy magányos elmebeteg, aki esetleg radikalizálódott, erről ugye mindannyian tudjuk mit jelent. És persze helyi születésű, ami meg azt jelenti, hogy második generációs bevándorló minimum, a sikeres integráció mintaképe.

Egyszer egy kórteremben feküdtem orrsövényferdülésileg egy egyiptomi irodalom professzorral, akinek igen szép listája volt arról, hogy mi az, amit egy „keresztény fanatista” (az ő szóhasználatával) nem csinál, egy muszlim meg igen. A keresztény fanatikusok legfeljebb az óvszert szedik el a gólyatáborba érkezőktől, de szerintem még azok is liberális fanatikusok voltak, nem vallási őrültek. Manapság ugyanis leginkább a liberálisoknak esik rosszul, hogy valaki más jót szexel.

Az amerikai tömegmészárlásoknál is egyszerű a helyzet, azt ők belföldi terrorizmusnak hívják és mindig jobboldali, fehér felsőbbrendűség-hívő az elkövető, esetleg olyan megtévedt fekete, aki fehérnek hiszi magát. Manapság röviden trumpista. Az amerikai liberális logika szerint ugyanis még azok is trumpisták, akik Trumpot akarják lelőni. Ha esetleg férfinak vagy nőnek hiszi magát a lövöldöző, akkor ő az az egyedi kivétel, aki téved, vagy hazudik ebben a kérdésben.

Magyarországon is voltak rendszerszerű késelések a helyi jellegű mulatozásokon. A magyar kultúra felsőbbrendűségét jelzi, hogy ezek rendesen összeveszésen, az azt követő kihíváson alapultak és szinte sohasem vezettek halálhoz, ugyanis bugylibicskával csak nagyon fegyelmezett szakértő ember tud elsőre ölni és akarnia is nagyon kell. De ennyire egy nagyon részeg magyar ember sem hülye. Cigány polgártársaink is fejlettebbek általában, mint a franciák, németek, angolok, meg a „franciák”, „németek”, „angolok”, mert ugyan általában mellőzték a kihívás formaságát, de csak fenékbe szúrták a másikat, nem agyon. A fenékbe szúrás ugyanis megalázó, fájdalmas, és mindkettő nagyon az.

A Facebook pedig most értesített, hogy levették egy posztomat a PS oldaláról, mert lehülyéztem az angolokat azért, hogy hagyják magukat, a feleségeiket, a lányaikat, a fiaikat lemészároltatni magányos, mentálisan zavart, külföldi, általában a sötétbe jobban beolvadni képes elkövetők által. Logikailag ez az állításom egyenértékű azzal, hogy minden nemzetnek elég a saját bűnözője, elmebetegje és elmebeteg bűnözője, importálni felesleges. Milyen szép gondolat az FB-től, hogy ettől az összefüggéstől mind a magyar, mind az angol, meg a minden felhasználókat is meg akarják kímélni.

„Bizonyos körök” (az egykori kommunista sajtó kedvelt szóhasználata, a fene gondolta volna, hogy tényleg léteznek ilyen „bizonyos körök”) ugyanis tényleg hozzá akarják szoktatni a lakosságot a tömegmészárlások mindennapiságához. És ez tök logikus, hiszen mi egyebet lehet csinálni, mint megszokni, ha rendszeresen vannak tömegmészárlások. Nehogy már ilyesmik befolyásolják mondjuk a szavazók pártválasztását! Hová jutnánk akkor? A szavazók a biológiai nem külső jegyeit levagdosó és a másik nem külső jegyeit odahamisító műtétek állami finanszírozásának támogatásának támogatása alapján válasszanak pártot.

Nincs ez olyan messze a késeléses mészárlásoktól, ezt is késsel csinálják és pont ugyanaz a célcsoportja is, mint a magányos, szomorú szemű, mentálisan zavart, amatőr sebészeknek, akik persze valahogy a zsigereikből tudják, hová kell bökni, hogy sok legyen a halott.

Na szóval így kell nézni szerkesztői szempontból ezeket a kis színes híreket.

A bécsi rendõrség által 2020. november 8-án közreadott kép a Bécsben november 2-án elkövetett merényletnél használt fegyverek. A támadásban egy albán származású iszlamista férfi egy bécsi zsinagógánál lövöldözött és négy embert megölt, huszonkettõt pedig megsebesített. Persze kést is vitt magával, ha véletlenül elfogyna a töltény.  MTI/EPA/Bécsi rendõrség


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Nyemeckiji fasiszti (német fasiszták) avagy a megtévesztett német nép

  Az oroszom megkopott némileg, de úgy rémlik nekem, hogy egy szovjet háborús filmben, amelyet valami …

8 hozzászólás

  1. Rejtett sebészi erőforrás

    Eközben Borsodban, Szabolcsban és máshol a firkászoktól háborítatlanul operálhatnak a rendszer rejtett erőforrásai.
    De nem volt ám ez mindig így, 2010 tavaszán másból sem álltak a nemzeti híradások, mint a jól körülírható elkövetői csoport műtéteiről és egyéb orvosi és jószolgálati tevékenységéről. A sajtó odáig merészkedett, hogy néven nevezte a tevékenység eme nemzetiségi formáját. És e harcos tettére akkor rendkívül büszke volt és fennen hirdette bátorságát. De láss csodát, eljött a választás napja és mintha pillangókéssel vágták volna el, a műtétekről és más beavatkozásokról szóló hírek megszakadtak. Az ember azt gondolhatja a derék kisebbségi orvosaink a többi diplomást követve a rothadó nyugatra emigrált száraz kenyér és csapvíz diétára. Vajon a borsodi, szabolcsi falusi kisnyugdíjasok is ezt gondolják? Vagy ablakaikat, ajtóikat éjjelre elbarikádozva hajtják fejüket álmatlanságra, a bizonytalan másnapi ébredésig? Rettegve attól, hogy a természetes altatás alatt megműti őket valaki.
    Közellátó pápaszemet a nemzeti sajtónak, mert lassan tizenöt éve távollátásban szenved!…

    • Paranoid Android

      Ez objektíve megvitatandó nézet és probléma, de semmi köze a fentebb vázoltakhoz. Nagyon komoly korlátai vannak ugyanis az illiberális jogállam kiépítésének egy olyan liberális diktatúrában, mint az EU. Csak egy megjegyzés, nem véletlenül van csend az akcionista helyi kezdeményezések tekintetében is. A rend helyben keletkezik, miként a rendetlenség is. Az EU meg arra hajt, tényleg minden eszközzel, hogy csak azt védje meg az állam, aki maga is meg tudja védeni magát. A betyárját neki. Ha érted mire gondolok.

      • Tisztelt Szerkesztő!
        Értem én is, ez egy sommás helyzetjelentés, de nem a megoldás. 🙁
        Nem mondom meg, hogy hol és ki mesélte: egy házkezelő kft.-ről van szó. Az egyik házba beköltözött egy hajléktalan, az 5. emeltre, a padlás ajtó mellé. Gyűjti a hulladékot, rendszeresen odacsinál, nem tudják kidobni. Az ANTSZ, a rendőrség, a szociális osztály, a jegyző, a katasztrófavédelem (beszédes név, ugye?) dobálják egymást között, mint a forró gesztenyét. Már a ki tudja, hányadik körnél az egyik „hivatalos állat” (nem mondom meg, melyik hivatal), viccesen megjegyezte, hogy lökje le az emeletről.
        A másik azt mondta, hogy az új törvényekkel elvették ezektől az intézményektől az ilyen esetekre a VÉGREHAJTÁSI JOGOT.
        Még tűzveszélyes anyagok gyűjtése esetén sem megy ki a tűzoltóság felszámolni az életveszélyt, ha nincs bírósági határozat. A rendőrségi feljelentéshez meg a fenti egyéb intézmények állásfoglalása szükséges. Ez szándékos. (Nem mondom meg, hogy hol van ez a ház. Pont. Az eset viszont egészen biztosan nem egyedi.)

      • Rejtett sebészi erőforrás

        Terel. Nem erről szólt a hozzászólásom. Egyébként 2010 tavaszán is EU tagok voltunk. Akkor ment a keménykedés, kormányon meg nem?!

      • A Betyár Sereg előbb-utóbb polgárháborús helyzetet generálna. Nem megoldás.
        Majd lesz egy „Magyar” jogász, aki visszahelyezi a BS által kizükkentett helyfoglalókat, bűnözőket a bűnözői jogaikba.
        Pedzik már itthon is, ami Nyugaton folyik.

  2. ” A keresztény fanatikusok legfeljebb az óvszert szedik el a gólyatáborba érkezőktől,”

    Nem. Azok újliberálfasiszta „KISZ-típusú” apparatcsikok voltak, akik ízelítőt adtak az újaknak
    a hitleri-sztálini koncertrásicóstáborok fílingjéből.
    A kis tetűket ki kell rúgni, hogy az egyetem közelébe ne kerülljenek, s büntető eljárást indítani ellenük a személyi szabadság megtiprása, testi sanyargatás okán.
    Ugyanis, akit csak korlátozott esetben és veszélyesen korlátozott iidőtartamra erngednek wc-t, zuhanyozót használni, megtiltják, hogy a nehéz bőröndjeiket rendeltetésszerűen használják; tegezik őket, de nem engedik a visszategezést, azt lelkileg, szellemileg, testileg SANYARGATJÁK!

    Persze, „vizsgálatot indítanak” a vezetők, de mivel mind be van szerva a HÖK-től, DÖK-től stb.,
    hát majd egy „ejnye, fiúk, máskor szőrmentén, meg ne sarkosan.

    Az a lehetőség ezeknél a kis kisz-kommunista fasisztáknál fel sem merült, hogy pl sportversenyekkel,
    humoros feladatokkal, szellemi vetélkedőkkel és egyéb értelmes feladatokkal kössék le a gólyákat, fel sem merült. Mert primitív állatok.

    Kik voltak ezek a bűnözők, személy szerint? Mi a „vizsgálat ” eredménye? Ugyanis ez vastagon közügy.
    használják,

  3. Ócska demagóg huhogás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük