Felelős-e az egyetem a gólyatáborban szerzett nemi betegségért?


Az első kérdésem persze az, hogy mégis mit is gondolnak a szervezők, kiket vettek fel az egyetemükre? Nekem semmiféle illúzióm nincs azzal kapcsolatban, hogy 19 évesen mennyi eszem volt, ebből becsülöm akkori felebarátaim és a jelenlegi elsősök szellemi szintjét is, de ha valaki azt hiszi, hogy 19 évesek között a buliszexet meg tudja akadályozni az óvszerek kitiltásával, az még bigott katolikusoknak se szervezzen ifjúsági tábort, nem hogy kezdő egyetemistáknak.

Még a boldogult szocializmusban kezdtem el egyetemre, és ebből következően némelykor egyetemi és kollégiumi bulikra járni. Hát jelenthetem, hogy az események, hála istennek akkor még drog nem nagyon volt, rendszerszerűen vezettek el sokak berúgásához és egyébként sajnálatosan kevés számú, de mégis értékelhető mennyiségű szexhez. Az egyetemi és a kollégiumi KISZ-bizottság mégsem érezte úgy, hogy kitiltaná mondjuk az óvszert a koleszokból és a bulikról. Pedig a KISZ-bizottságok nem az eszükről és a jóindulatukról voltak híresek.

Valami okból, fel nem foghatom miért, akkoriban volt egy olyan általános vélemény, hogy mindenki a saját felelősségére hülye. Ha az italtól hülye leszel, akkor ne rúgj be. Ha nem akarod, hogy ne emlékezz semmire, különösen arra nem, hogy mit csináltak veled egy ismeretlen helyen ismeretlenek, akkor ne tépj be. Aki meg rendszeresen bunkó volt, azt kiutálták és ha az nem volt elég, akkor kitiltották. Istenem, milyen belterjesen ment minden akkoriban, helyileg intéztük az ilyesmit és statáriálisan. A kiutálás és a kitiltás megvolt két perc alatt, ha kellett. Persze a beleegyezéses szex nem számított skandallumnak. Hiszen mindenki azért volt ott, hogy megtekintse a számára releváns szexuális spektrumot.

Basszus, tiltott tárgyak listája! A Határőrség laktanyájába több dolgot lehetett bevinni 1987-ben, mint ebbe a nyomorult gólyatáborba. Mondjuk adhatnának brómot a fiúknak, ha már így a katonaság felmerült, mert állítólag a bróm csökkenti a nemi vágyakat és állítólag a néphadseregben azt adtak az újoncoknak. Egy kis időleges kémiai kasztrálás és minden rendben is lesz.

A szervezők egyébként tudják, hogy a szex jó dolog? Állítólag a két nem csak ezért viseli el egymást. És tényleg, lehet olyan embert találni, aki egy buli kapcsán azért nem szexelt, mert nem volt nála óvszer? Nincs óvszer az épületben, akkor ma rá se nézünk a másik nemre. Amúgy persze majd az óvszert a koksz, a pia mellé rejtik majd. Felvillan a kép, ahogy a még becsomagolt óvszert egy óvszerbe teszik, a kokó mellé és a testnyílásaikban csempészik be a fiatalok a gólyatáborba. Mondjuk így emberjogilag sem értem a dolgot, a szervezőbizottságnak melyik törvény engedi meg a motozást, stílszerűen a testüregi motozást? Pettingelni azért lehet még? És mi a helyzet az orális szexel?

A szomorú az, hogy a világ jelenlegi állapota vezet el oda, hogy mindent mindenütt, mindenki szabályozni akar. Biztos lesz majd biztonsági őr is, mert buli anélkül nem lehet már. Istenem mennyi olyan nyílt buliban voltam a régi szép időkben, ami simán lement mindenféle biztonsági személyzet nélkül, csupán két ajtónállóval, akik 10 után már maguk is félrészegek voltak.

Most meg ha trippert kap valaki egy buliban, mert óvszer nélkül szexelt a férfimosdóban(!) (a nőiben csak a kifinomultabb), akkor beperelheti a szervezőket. A T. szervezők voltak valaha tesi szakesten? Nincs szebb annál, mint amikor egy jótestű estélyi ruhás csaj berongyol a férfivécébe hányni, mert az volt közelebb. Elnézést kérek a konzervatívabb testnevelés szakos embertársaimtól, de két óra múlva a nevezett hölgyet egy teljesen más tevékenység közben volt alkalmam észlelni, nekem és az összes többi sörfogyasztónak, ugyanabban a mellékhelyiségben. És senkit nem zavartak. Na jó, de, csak nem azért ami így elsőre adná magát. Nem csak a tesiszakesteket, hanem minden bulit be kellene tiltani ezen az alapon, hiszen azok is szoktak ilyen jól sikeerülni.

Persze a gólyatábor célja a szervezők szerint nem a bulizás, hanem az ismerkedés. Hát persze. Ezek még ismerkedési esten sem voltak soha, vagy soha nem mondták meg nekik, hogy melyik szobában folytatódik majd a buli. Ez mondjuk tényleg nagyon fájhat.

Az ember ahogy öregszik, elkezdi megkedvelni azokat a fasisztoid megoldásokat, amelyeknek egykoron maga is alanya volt. Voltak egyetemek és szakok, intézetek, ahol a kulturált viselkedés követelményét összekapcsolták némely oktatók, professzorok elvárásaival. Nincs keményebb fenyegetés annál, mint annak a lehetősége, hogy a szigorlaton megkérdezi a prof.: maga csinálta azt a botrányt a kollégiumban, gólyatáborban, bálon, stb.?

Már szigorlatok sincsenek. Szerintem akkor toltuk el az egészet, amikor megszüntették őket. A hülyeség egy csúszós lejtő, az egyetemi világban éppen megyünk vissza ideológiai vagyis az agresszív hülyeség tekintetében az ötvenes évekbe. A szexre visszatérve, olyan szép közmegegyezés volt, habár rövid ideig tartott, hogy nem csak nem pofázunk bele egymás szexuális életébe, hanem nem is traktáljuk egymást ilyesmivel, ha nem vagyunk olyan viszonyban. És biztos vagyok, hogy senki nincs olyan viszonyban a mindenkori KISZ bizottsággal, mostanában HÖK-kel, hogy érdeklődhetnének egymás szexuális élete iránt.

Ne legyünk már barmok, senki ne legyen az. Arról meg most értesültem, hogy a Momentum odament óvszert osztani. Na abból lehet tudni, hogy ez mekkora marhaság volt, hogy ezek a kretének is rácuppantak.

Tehát nem kell szexuális bűnözőket és momentumosokat beengedni a gólyatáborba és jó van ott néhány felsőbb éves is, aki aktuálisan nem iszik. Ha ennél több kell a biztonsághoz, akkor nagyon komoly baj van ezzel a világgal.

Vezető kép: Életem első óvszere bolgár gyártmányú volt. A gumiujj ahhoz képest maga vékonyság. Az olvasó erkölcseinek megőrzése végett a vezető képen gumiujjak láthatóak.

 


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Ha valaki tud egy okot is, hogy miért szeressük Ukrajnát, az most szóljon!

  Még a románoknak is van annyi esze, hogy nem gondolják magukat nagyhatalomnak, még erős középhatalomnak …

12 hozzászólás

  1. Részben adok igazat. De az egyetemek gólyatáborai arról híresek, hogy ott más sem folyik, mint az ivás és üzekedés.
    Ezzel az akcióval vastagon, pirossal aláhúzták, hogy ezt beirmeik és változtatni akarnak az imázson és gyakorlaton.

    A legprimitívebb módját választották: betiltani az óvszert. Mintha más módja nem lenne, vagy mintha turkálhatnának a gólyák zsebében.

    Fel sem merült a libsi szabadbőcsész seggfejekben, hogy tartalmas programokkal, játékos kutató feladatokkal, felkészítő előadásokkal tegyék értelmessé azt az 1 hetet.

  2. fiatalos demokrata

    Rágjál kotont!

  3. Kóhn Dominik

    Csupán az a beszély lesz a gondom,
    hogy életre veszélyes a kondom.

  4. Egyszerű a megoldás!!! Szervezni kell leány,fiú, és koedukált csoportokat!!! A többit a szülők és a résztvevők eldöntik! ENNYI

  5. –Egyértelmű hogy a mai egyetemek szabályos kuplerájok, és a gólyatábor ezeknek az „előszobája”.
    Sajnos ma amikor az ember gyereke vagy leánya egyetemre kerül, akkor automatikusan rákerül a legteljesebb züllésre, és csak a véletlenen múlik hogy a lezüllésnek milyen mélységeit „tanulja” meg az egyetemi oktatás keretein belül.
    –Társadalmunk politikai életünk sajnos ennek megfelelően alakul ki ilyen rosszra mint jelenleg, ugyanis hazánk értelmiségének sem az jár az eszében hogy hogyan használjon, hanem az hogy hogyan élvezkedjen.

  6. A kupakolás maga az erkölcsi züllés?

    Hölgyeim és Uraim! Van aki ezt a mondatot röhögés nélkül el tudja mondani
    és komolyan is gondolja? Avagy az erkölcs az alkalom hiánya? S miért is pont
    az intim együttlét a próbaköve annak a bizonyos „erkölcsnek”? Mit is mutat a
    naptár? És mi akarjuk leszólni a mohamedánokat?

    Végül is aki az emberi naturáliákat uralja (evés, ivás, …szás) az magát az embert
    uralja. Hát, hajrá Mari néni!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük