Magyarország nem áll háborúban Oroszországgal, a német külügyminiszter meg elmebeteg


A német külügyminiszter egy közveszélyes elmebeteg. Német, zöld – ez két olyan súlyos agybaj, ami együtt valószínűleg elég nemcsak Németország, hanem a világ elpusztításához is. Emberek, megint ott tartunk, hogy egy megőrült Németország kelletlen szövetségesei vagyunk kénytelenek lenni.

A német külügyminiszter és alkancellár tipikus példánya az ostoba, műveletlen, szeretethiányos, voluntarista ribancnak, aki primitív ideológiák bűvöletében él és egy koncentrációs tábor kápójának agresszivitásával küzd bármi ellen, amit elé löknek vagy azért amit kijelölnek a számára.

Hihetetlen, hogy egy ilyen fogyatékos senki ilyen magasra juthatott Németországban. De ha a többi kretént nézzük, aki hatalomban van arrafelé, ez egyáltalán nem meglepő. Annalena Baerbock butasága még a brüsszeli és nyugati politikai felsőelitjében is kiemelkedő. De miután egy agresszív nőről van szó, aki a pártja révén zsarolási potenciállal is rendelkezik, még ki se lehet rúgni, és nem lehet lecserélni valakire, aki nem ürít maga alá.

Oroszország ellen vívunk háborút, és nem egymás ellen

– mondta ez a barom.

És teljesen komolyan is gondolja. Nyilvánvaló, hogy a német politika ma pontosan ugyanannyira veszélyes Európára, mint 1914-ben és 1933 után.

Az amerikai befolyás és érdekek persze lényegesebbek most, mint akkor, de a német nemzetiségű hatékony elmebetegek ugyanúgy életveszélyesek, mint bármikor máskor. A németeket bármire rá lehet venni egy kis jól sikerült propagandával, és az Annalena Baerbockhoz hasonló agresszív és gonosz férgek, habár maguk a személyükben mindig sikeresen kerülik a közvetlen veszélyt, bárkit szívesen sodornak háborúba és küldenek mindenki mást a frontra. Pont, mint Hitler.

Nem vehetjük eléggé komolyan ezt a fenyegetést, a német politikai elit jelentős része teljesen elfajzott, gátlástalan, fogalmatlan, semmit nem ért a világból. Az újdonság most az, hogy a nácizmussal ellentétben a zsigeri oroszellenességet megalapozó ideológia teljes egészében mesterséges hisztéria.

Hasonlóan kell gondolkoznunk magyar elvtársaikról is. Nagyon világos, hogy a magyar társadalomra is igyekszik az ellenzék és a liberális értelmiség egy olyan nyomást helyezni, hogy etikai okokból egyértelműnek tűnjön az Oroszország elleni háborúba történő belépés a NATO kötelékében.

A háború eszkalációja semmiféle előnnyel, haszonnal nem jár Magyarország számára, mi csak veszíthetünk. De ez a mindkét fél számára megnyerhetetlen háború senkit nem hozhat jobb helyzetbe, leszámítva persze azokat az Európán kívüli cégeket és államokat, akik hatalmasat kaszálnak. Nem állunk háborúban az oroszokkal és nem is akarunk velük háborúba keveredni.

Nem akarunk a kelet- és közép-európai kis nemzetek fiaival együtt újra az orosz hómezőkön megdögleni, megint német alárendeltségben, ezúttal leginkább néhány amerikai gazdag család anyagi érdekeiért.

A német külügyminiszter nem barátunk és nem a szövetségesünk, attól tartok. Csak egy buta elmebeteg. Ne legyenek illúzióink, ezek háborúba akarnak rángatni bennünket. Ellenkezzünk!

Vezető kép: Annalena Baerbock német külügyminiszter 2023. január 9-én. Fotó: MTI/EPA/Filip Singer


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az amerikai külügyben van magyar ellenzéket váltó hangulat

  Semmiféle új nincs a nap alatt. Szeretett szövetségeseinknek és távolról tisztelt ellenségeinknek rendesen van hajlama …

43 hozzászólás

 1. Isten az atyam en sem tudtam volna jobban jellemezni a nemet agyuresseget, noha en tobb mint 30 evig eltem nemet kornyezwetben.
  Ez a cikk megerdemel egy jo angol forditast, hogy a vilag tudja mit is gondolnak es ereznek magyarok a master race agymukodeserol.
  Kivancsi vagyuk mit mondana gyurcsany elfftarsch.
  Gratulalok.

 2. „Hasonlóan kell gondolkoznunk magyar elvtársaikról is. Nagyon világos, hogy a magyar társadalomra is igyekszik az ellenzék és a liberális értelmiség egy olyan nyomást helyezni, hogy etikai okokból egyértelműnek tűnjön az Oroszország elleni háborúba történő belépés a NATO kötelékében.”
  .
  Hitler és a nyilasok.

 3. Ujra rajuk akarjak kenni a Harmadikat IS, es ezek a nemetek olyan hulyek, hogy bedolnek nekik

 4. Ezek butábbak és aljasabbak Hitlernél. Hitler csak simán gonosz volt, de voltak világos céljai és annak érdekében cselekedett. Viszont ezeknek a barmoknak még értelmes céljuk sincs, csak a háborúba akarnak mindenképpen belefolyni, mint a veszett kutyák. Nekünk ebből mindenáron ki kell maradnunk, még akkor is, ha ezzel megszűnik a szövetségünk az EU-val. Semmi kedvünk az orosz mezőkön meghalni étlen, szomjan, ázva fázva. Azt ajánlom mindenkinek, aki háborúzni akar, hogy menjen és álljon be önkéntesnek az ukrán hadseregbe. A jól fűtött irodából, jó kaják mellett könnyű ábrándozni valamiféle harci sikerekről.
  Vagy sürgősen kezeltessék magukat valami elme orvossal.

 5. Csaknem az egész német politikai elit háborúspárti

  Nemcsak a zöldek, hanem az szociáldemokraták is (kancellárjukat még mérsékeltnek lehet nevezni), a szabaddemokraták, vagyis a kormánykoalíció, de az ellenzéki kereszténydemokraták még jobban!!!! Tehát nemcsak erről a zöld miniszterről van szó, ez a cikk nagyon mellément ilyen szempontból. Abból a szempontból igaz, hogy a német politika túlnyomó része háborúpárti, de valószínűleg a társadalom nagy része is.

  • Lehet, hogy háború pártiak, de csak addig, amíg nem őket sorozzak.
   Most még röhögnek a markukba, ukránok halnak, aztán meg lehet, hogy mi, majd csak akkor neszelnek fel, ha Ausztriába ér a front.

   • Na és ha sorozás lesz, kit fognak sorozni? A migránsokat, vagy a megmaradt németeket – előrehozva a népességcserét?

    • Így van, mint kárpátaljai a magyarokat. Az arabokat különben se mernék besorozni, hisz melyik német merne nekik hátat fordítani?
     Különben is, akkor nyilván gyorsan megtalálnak a hazautat, de legalább arra tán jó lenne.

 6. AKKOR ITT AZ IDEJE, HOGY ELKÜDJE A DEPEST A FÁK ORSZÁGAINAK IS. EZ A MENET RENDJE

 7. Handelsblatt

  El vagyunk maradva! A német Handelsblatt gazdasági (!!!!) lap jelenleg első helyen szerepelteti, hogy a háború eszkalációja elkerülhetetlen, és Ukrajna Moszkva, Szentpétervár stb. megtámadásával fenyeget:
  https://app.handelsblatt.com/politik/international/ukraine-krieg-ukraine-droht-mit-angriffen-auf-russische-grossstaedte/28943916.html

  Nyilván ez nem egyszerűen egy híradás egy német gazdasági (!!!!!) újság részéről, hanem jóval több!!!

  • csakafidesz

   A Handelsblatt ezelőtt 30 évvel sem pusztán gazdasági lap volt, akkoriban szemléztem ezt az újságot.

 8. A Világ tudtára kell adni, micsoda elvetemült-korcs-szekta-elmeroggyant-férgek uralják a globalista-liberális vezetésű országokat, hogy veszettül jól élhessék az életüket.!!!

 9. Királytigris

  Mondhat ez a sorosi samesznő bármit, mi akkor sem fogunk soha idegen érdekekért harcolni, és elpusztulni!
  Ha annyira akar harcolni mehet önkéntesnek az orosz-ukrán frontra.
  Ugyanez vonatkozik a hazai sorosi sameszokra is. Ne ábrándozzanak, hogy idegen érdekekért harcolni fogunk! SOHA!!!

 10. Judit

  Tudják. A Nyugat nem tudja, hogy az, amit ők „világ”, vagy „a világ közvéleménye” címszó alatt értenek, az max másfél milliárd embernyi fejlett országban is csak valamivel több, mint a társadalmak fele, de ez pesszimista becslés, lehet, hogy kisebbségben vannak a veszett barmok, csak a többség nem mer szólni, egszisztencia-féltés, gyerekei féltése, „jobb a békesség” hagyománya okán. De ezen a világon kívül van a NAGYVILÁG. Kínában, Indiában, Brazíliában, Szaúd-Arábiában, Pakisztánban, Mexikóban már nem egészen ez a helyzet. És igyekeztem direkt nem totálisan amerika-ellenes népeket sorolni. Inkább nekünk, jobboldali magyaroknak új ez a Nyugat-kép. Ezért is ilyen intenzívek a vélemények. És – ha lehetek szerénytelen – megfejtettem, hogy miért a jobboldalon az oroszok iránti megértés, és honnan az elemi USA-fóbia. Az oroszok akármilyenek voltak és akármilyenek ma, bennük még sosem csalódtunk.

 11. PG
  Olvastam nem régen a Horthy féle önéletrajzot. Abból számomra az derült ki, hogy ugyanilyen volt Hitler is, mint ezek. SEGGFEJ.
  Nem bolond, nem gonosz, nem őrült, nem buta, nem beteg. Erre az embertípusra még a szalonokban is azt mondják csak, hogy seggfej.

 12. Nyugi, nyugi, nem lesz eszkalálódás. Mint már írtam korábban, itt a vesztésre álló Rotschild-Biden bagázs most hátha bejön alapon odatol haditechnikát és mindent amit nélkülönözhetőnek ítél, és le akarja játszani (fordított előjellel) a II. világháborúnak az Árdennekben vívott „népek csatáját”, azt amiről a „Halál 50 órája” film szól.
  Nem mintha nem tartanám elmefogyatékosnak a DS-t mert ezek már belterjes, hatalomtól, kábítószertől megőrült emberi roncsok, viszont közveszélyesek, hanem mert az oroszok nem azok. Óriási baklövés volt a nyugatiak részéről állandóan lebecsülni az oroszokat és Putyint, és így nem venni észre, hogy az oroszok ugyanabban az időben amíg Ukrajnába befészkeltek a Bidenék, ők kifejlesztettek olyan fegyvereket, amikről még csak nem is tudnak nyugaton. Putyin messze nem dobta be a legütősebb fegyverrendszereit, de ha kell, fogja.
  S van mégegy előnye a ruszkiknak. Őnekik nincs hova hátrálniuk, és így végsőkig ki kell tartaniuk. Ezért vesztett nyugat minden háborújában 1945 óta, mint Vietnam, Irak, Szíria, Afganisztán, és nem jött össze az arab tavasz se.
  S gondoljuk végig: ez az elpuhult férfi nemzedék, amelyik saját nőit sem képes megvédeni, a transzgenderizmus a legfőbb problémája, mindentől sírnak (tisztelet a kivételeknek és a keletieknek) mint a fürdőskurva, ez majd elmegy kemény harcosként Ukrajnába? Közben meg a muzulmánok legyilkolják az otthon maradt anyját, húgát, netán nejét, gyerekét? Az ukránok még csak-csak, hisz földjük ez, de ha nincs szempillafesték ezek gender-béta valamik elsőnek fogják megadni magukat a ruszkiknak.
  Tudja ezt ez a rohadék Soros, azért vakerált a keleti népek ocsmányul nyílt feláldozásáról. Meg kell tagadnunk itt keleten mindennemű NATO parancsot, akkor semlegesként kilépni, és megvárni míg ez az elkapatott hülye nyugati banda felkoncolja a Rothschildokat, vagyis az emberiség rákját.

  • csakafidesz

   Pontosan így van. Nyugaton deklarálták, hogy a homoszexualitás nem kizáró ok a katonaságnál. Gondolom az oroszoknál még az. (Én még olyat nem hallottam, hogy buziból bátor katona lett volna.)

 13. úgyamintvan

  a háttérhatalom legújabb,európai/fehéremberirtó ezúttal női hitlere-mert nem magától ilyen gonosz- hanem amilyenné a háttérhatalom liberális médiája agymosta a russzofób hisztériakeltésével/terrormanipulációjával-csak a főgonoszoknak akar megfelelni

 14. csakafidesz

  Remek! Ezt szépen leírja, aláírja és rátesz egy pecsétet, majd elküldi Moszkvába. Érvényes hadüzenet lesz belőle.
  (Csak azért, hogy megértsük: lényegében ez már szóbelilwg annak számít.)

 15. atörökszultán

  A német kormánykoalíció a háború nélkül már összel megbukott volna. Nagyon is kapóra jött az elmebeteg,drogos,pedofil,buzeráns zöldeknek,kiegészülve a teljesen tanácstalan és elvtelen szocikkal,plusz a markába röhögö,eddig majd minden koalíciót megbuktató FDP-vel. A zöldek ideológiai nyomás alatt tartják az AFD kivételével az összes pártot,beleértve a CDU-t és CSU-t is. Mivel a háborús konfliktus a zöldek eredeti tervezetének tökéletesen megfelel és minden belpolitikai problémára választ ad: 1. A német középosztály tönkretétele,az emberek tudatos elszegényítése 2. A német gazdaság tudatos tönkretétele az USA nyomásának engedve 3. A zöld-bolsevik ideológiai terror törvényessé tétele 4. A harmadik világ millióinak söpredékével elárasztani Németországot,s egyszer és mindenkorra a német génállományt kiirtani. 5. A keresztény gondolatot,Jézust egyszer s mindenkorra kiebrudalni a pogány germán világból. Eddig is csak a baj volt vele. Reszketve fohászkodnak,hogy minél tovább tartson a háború. Az egyetlen,ami ezt a ganéj koalíciót a hatalomban tarthatja.

  Nos a háború nélkül nehéz lett volna a német lakossággal a jelenlegi folyamatokat,melyek láthatóan Németország teljes pusztulását fogják elöidézni a jelenlegi formájukban elfogadtatni. A német egy mindenáron a többséghez igazodni akaró, többnyire fegyelmezett alakzatban élö nemzet. A kuructermészetü,állandóan berzenkedö átlag magyar ember ezt nem is érti. Nevezhetjük öket birkatermészetünek is. Igen,végig fogják csinálni,mert ök az irányadó egyetlen vezetö nemzet Európában,s a háború most minden agyament céljük eléréséhez kedvezö helyzetet teremtett. A vezénylö szavaik is jellemzöek. A legtöbbet hangoztatott mondat ma Németországban: Kerül amibe kerül. Az összes tehetetlen,müveletlen,analfabéta német kormánytag ezzel a mondattal próbálja hüteni a kedélyeket.

  Kerül,amibe kerül,ha nem akarjuk,hogy az oroszok bevonuljanak Németországba azt kell tennünk,amit teszünk. Kerül,amibe kerül meg kell védeni a demokráciát a jobboldali elemektöl,ezért hoztuk meg az új törvényeket,melyek megszüntetik a szólás-és gondolati szabadságot.

  Kerül,amibe kerül mindenki spóroljon az energiával,mert az USA megszerezte Európa teljes energiapiacát és nekünk ehhez csak bólogatni van jogunk. Kerül,amibe kerül,törvénybe iktattuk,hogy az illegális bevándorlás ezentúl nem illegális és az évi másfél millió harmadik világbéli analfabétát tilos kiutasítani,dolgozniuk nem kell, a német lakosság kárára mindenki köteles az eltartásukhoz hozzájárulni és a nagy pofáját befogni. A kormányt kritizálni tilos,aki mukkanni mer ahhoz kommandósok fognak hajnali 5-kor rárontani és rárugják az ajtót,majd államellenes összeesküvésért börtönbe zárni.

  Stirlitz nagyot sóhajtott,majd így szólt: -Azt hittem ezeket 45-ben már egyszer eltakarítottuk.
  Hát ez van. A woke zöldek,mint látjuk hiába zabálnak zöldségeket,zöld kajákat,végül kiderül róluk is,hogy még mindíg barnát szarnak. Az USA nagyon ügyesen kiagyalta nekik.

  • Miután Ön jobban ismeri ezt a germán bandát, kedves Atörökszultán, akkor az várható, hogy ez az elpuhult nemzedék ki fog menni parancsra Ukrajnába? Azt teljesen kétlem, hogy a sokmilliónyi muzulmán is parancsot követve menne harcolni, majd bolondok lennének, hisz Európa elfoglalására jöttek.
   Mivel tudnák rávenni a németet, hogy védtelenül hagyja minimum az anyját, lánytestvérét, pláne a gyerekeit ha van egyáltalán neki? Egy átlagos háborúba eddig úgy mentek a férfiak, hogy azért a hátországban nincs ott milliószámra az ő nőire otthonára pályázó, támadni akaró idegen…

   • atörökszultán

    Azt hittem,hogy már megittuk a pertut Naprózsa!? :))))) A kötelezö katonai szolgálatot megszüntették.Épp a zöldek nyomására. Néha fölröppen egy kósza hír,hogy tán visszaállítják…..?????? Ne legyen senkinek kétsége ,ha visszaállítják,ezek megint nekiindulnak…Tudja…..az a legendás német kötelességtudat. Jelenleg a teljes német társadalom ideológiai,alkotmányos és törvényességi csapdában vergödik. Természetesen a háttérben az USA KEVERI A KÁRTYÁKAT…A TUGGYUKKIK. Stirlitz megint sóhajtott egy nagyot,majd így szólt:-Drágáim,ha ledobunk egy kisebb Cár-Bombát nem fogtok ti már sehová se menetelni.

    Ps: A twitteren olvasom a német kommenteket,azt kérdezgetik,hová érdemes kivándorolni. Persze ez a jobboldaliakat érinti. A zöld-balos ifjúság továbbra is kökeményen benne áll a világ megváltásában….és nem gatyáznak,nekimennek mindennek és mindenkinek. Készek ölni a sápkóros fajtájuk rohadjon meg. Meghalni kevébé akarnak. A volt berlini ukrán követ a twitteren örvendezik a tankoknak,majd beszólt a németeknek: KEDVES SZÖVETSÉGESEINK MOSTMÁR KÜLDJÉTEK AZ F-16-OKAT, AZ F-35-ÖKET,A GRIPENEKET stb.. azokat a német kommenteket érdemes elolvasni alatta. A ….te egy elmeháborodott gyilkos banderista alkoholista náci vagy….még az enyhébbek közé tartozik. A kib@szott pollákoknak zsidóknak,katolikusoknak egyaránt vastagon benne volt a keze mindkét világháborúban. Most sem nyugodnak. Addig heccelnek a ruszkik ellen,míg nagy baj nem lesz.

    • Bocsi, kedves Atörökszultán, de technikai okból továbbra is minden kommenttársat magázni vagyok kénytelen. Egyrészt mert ebből nem lehet nagy baj. Rövid a memóriám és nem tudom számon tartani kivel tegeződtem és kivel nem. Még a személyeskedő libsi trollokat is magázom, mert szörnyen szórakoztató önözve elküldeni őket melegebb éghajlatra mint kisípolást igénylő szavakkal. A tegezést és a szándékos csúnya kifejezéseket fenntartom az ellenségnek.

  • Dr. Kolompár Genitália

   Maximálisan egyetértek az írás tartalmával és a stílusával is. A kenōcsözésnek és a finomkodásnak semi értelme sincs.

 16. Munkásember

  Ilyen az amikor az elmebetegeket támogatják, és a normális embereket meg le elmebetegezik, és elnyomják.

 17. már tudtuk régóta hogy nem normális de hogy fél kegyelmű azt nem

  • csakafidesz

   „félkegyelmű” az egy szó. (hasonlóan a féllábú, félszemű, féleszű, stb. mivel tagadása az egésznek, vagyis hiányosságot jelent.)

 18. Az összes ballib vezette kormány kontraszelektált válogatás eredménye. A szelekciót végző entitás a magánpénz-világbirodalom. A szelektálás receptje: végy ~95% kézivezérelt selejtes degeneráltat, majd adj hozzá ~5%-nyi kiképzett ügynököt. A kívánt eredmény garantált.

 19. csakafidesz, Nagy Sándor cáfolja a tézised.
  Sőt, az egész ókor.
  A cikkel teljesen egyetértek.
  Érdekes, hogy változnak a dolgok. A Donnál elpusztult magyar honvédek azt megérdemelték, mondják a qrcsányi hívei, most meg elvárják, hogy mi is megdögöljünk egy oroszellenes háborúban.
  A cseh kormány milyen kemény, bezzeg 1938-ban, 1939-ben és 1968-ban lapítottak. Legalábbis nem dugták ki a csőrüket az utcára Molotov-koktéllal a kezükben.

 20. atörökszultán2023-01-26 : 00:43, zseniális hsz! Csak sajna igaz…

  • atörökszultán

   Bár ne ezzel kéne foglalkoznom. Inkább egy szépasszonnyal szeretnék hadakozni….:)))) Jó egészséget neked is!

 21. Nem mindig voltak a németek őrültek ám, a gazdasági féltékenység és tehetetlenségük miatt indítottak háborút 1914-ben a németek ellen, az ocsmány békediktátum miatt meg megszületett a még ocsmányabb Weimar-i Köztársaság, s mindez tette lehetővé, hogy Hitler hatalomra jusson. Az egész a Nyugatnak és USA-nak köszönhető. A 2. vh. után pedig kollektív bűntudat teoriáját találták ki, miszerint minden német bűnös, ami nyilvánvalóan nonszensz. Ezért alaposan agymosták őket, és ennek eredménye az, ami most Németországban van, ahol a bal-liberális-zöld fehérjehalmazok urlakodnak.

 22. Sajnos vannak tények…:
  1.Németország igenis kétszeres szövetségese Magyarországnak , először a NATO-n keresztül, másodszor az Európai Unión keresztül.
  2.A német külügyminiszter világosan és röviden megmondta hogy „Oroszország ellen vívunk háborút”, és ebben maximálisan totálisan igaza van, de ebben a többesszámban történt kijelentésbe beletartozik Magyarország is, mert Magyarország Európai Unió és a NATO tagja ugyanúgy mint Németország.
  2.Kétségtelen hogy Magyarországnak van egy olyan mentsége hogy NEM SZÁLLÍT FEGYVERT Ukrajnának, de egy eldurvult háborúban az megint egy rizikó faktor, kockázat , hogy ez mennyire számít.
  3.A vietnámi és afganisztáni háború 20 évig tartott, és így ez az ukrán háború is 20 évig fog tartani.
  20 év alatt pedig bármi megtörténhet, akárhogyan is szélesedhet bővülhet durvulhat ennek a háborúnak kiterjedése.
  ********
  Alapvető dolog hogy az Európai Unió (NATO) egy disznóól, és bizony, bizony, bizony, vannak olyan liberálisok és kommunisták akik szívesen dagonyáznak ebben a disznóólban, így Magyarország elképzelhető hogy továbbra is EU és NATO tag marad.
  Ezért a fentiekkel számolni kell.

 23. Az ukrán háború arról szól, hogy a gazdaságilag, katonailag kivéreztetett Európát tokkal-vonóval legalább az Urálig, a röhögő uszító amerikai mélyállam saját gazdasági rabságába hajtsa. Ezzel átmentve rogyadozó világhatalmát arra az esetre ha kitörne a 3. VH, melyet minimális veszteség árán megnyerve a győztesek trónjáról dirigálhasson tovább az egész világnak. Ja az ukránok is a szolga népek sorába kerülnek, ha marad belőlük.

 24. Egy szocialista német kancellár már 80 évvel ezelött is Moszkvába küldte a német tankokat. Elég messzire el is jutottak.
  Csak vissza nem jött egy sem.
  A mostani szocialista kancellár szintén Moszkva ellen küldi a német harckocsikat.
  Reményt ad, hogy ez a kancellár Olaf is úgy fogja végezni, mint Adolf …
  Akinek még nem világos:
  Németország egy USA által megszállt terület, minden szuverenitás nélkül.
  A német birka örömmel lesz öngyilkos, ha ezzel beképzelt morális felsöbbrendüségét közhírré teheti…

 25. Jártak már német tankok azon a földön, nem ez lesz az első. – Azután pedig Orosz tankok Berlinben…

 26. Látjátok mit tesz ha valaki csak zöldséget eszik. Először zöld lesz, majd kevéssel később hülye is.

 27. Tudományos libsizmus

  Nem hinném, hogy elmebeteg. Csak egy ostoba hülye liba.

  A németek az elmebetegek, hogy ilyen kormányt választanak maguknak.

 28. Egyet értek, ez cseppet nem paranoiás írás.

 29. Akkor ezek szerint a szerző meghazudtolja Orbán Viktort itt a PS keretein belül..mivel magan Orbán mondta, hogy „Háborúban állunk Oroszországgal” az MCC-s sajtóbszélgetésen. De ha a “blogíró” jobban tudja, mint Orbán, akkor nyugodtan lehet tolni tovább a kontextus nélküli orosz propagandát.

 30. Járjunk már a német barátaink kedvébe. Küldjük hozzájuk az ideérkező migriket akkor nem kell kerítés !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük