A Facebookon közzétett gyűlöletbeszéd elleni harcot ábrázoló gúnyfigurák a düsseldorfi karneváli felvonulás előtt 2020. február 24-én. A karnevál három központjában, Düsseldorfban, Mainzban és Kölnben több százezer néző várja a figurákat szállító teherautók felvonulását. MTI/EPA/Sascha Steinbach

A Gondolatrendőrség „gyűlöletbeszéd monitorozó munkatársat” keres


És azt hiszed, hogy viccelek. Pedig nem. Egyetlen újítást tartalmaz a projekt, hogy a Gondolatrendőrség nem az ÁVH vagy az Angszoc keretein belül működik, hanem egy NGO. Végül is miért ne hozhatnának létre külföldről finanszírozott „civil” szervezetek Gondolatrendőrséget?

Az állam erőszakmonopóliuma már a múlté, az erőszak a művelt nyugaton már rég az Antifáé. És az is csak egy NGO, ezért a jogait nem lehet kétségbe vonni.

A múlt ismeretének teljes hiánya most kezd rendkívül kellemetlenné válni. Azok a generációk, amelyek semmit sem tudnak a diktatúráról, a nyilasokról, a kommunistákról, az olyan nagyívű demokratáktól, mint például Vásárhelyi Miklós, aki Mussolinitől jutott el Rákosin keresztül az SZDSZ-ig. És ezek a nyomorultak, szigorúan csak az antifasiszta harc jegyében, olyan lelkesedéssel jönnek elő a legrémesebb diktatórikus eszközökkel, mintha az ő nemesebb részeiket villanyozná egy diverzitáskülönítmény egy matekórából átalakított szabadulószobában.

Tehát a Háttér Társaság gyűlöletbeszéd monitorozó munkatársat keres. A Háttér Társaság felteszem a Háttér hatalom valamelyik alrendszere lehet. A Háttér Társaságnak van küldetése, jövőképe, értékei és alapelvei:

A Háttér Társaság Magyarország legnagyobb és legrégibb jelenleg is működő leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer és interszexuális (LMBTQI) civil szervezete. Célunk a szakmai és politikai közvélemény, valamint a tágabb társadalom figyelmének felhívása az LMBTQI emberek problémáira; az őket segítő szolgáltatások működtetése; az LMBTQI emberek társadalmi helyzetének, szükségleteinek megismerése; ezen szempontok érvényesítése a közszolgáltatásokban; az LMBTQI emberek jogainak védelme, hátrányos megkülönböztetésük elleni fellépés; jólétük, egészségtudatosságuk növelése; az LMBTQI közösségek önszerveződésének támogatása, kultúrájuk ápolása, megismertetése.

Aki tehát ezekkel nem ért egyet, az gyűlöletbeszél és gyűlöletgondol és azt fel kell jelenteni nemzetközileg is. Erre a nemes, demokratikus, szeretetbeszélős és szeretetgondolós feladatra keres szeretettel átitatott embereket a Háttér Társaság. Feljelenteni jó!

Legyél feljelentésszexuális! Hogy élvezd!

Magyarországon azért sajnos van hagyománya feljelentőképzésnek, adott esetben akár leszármazási, családi alapon is, ugyanazok írtak feljelentéseket a nyilasoknak, a Gestaponak, akik az ÁVH-nak, akiknek a lemenői ma az Európai Parlamentben tesznek drámai vallomásokat a Magyarországon tomboló illiberális diktatúráról. Az intimitáskoordinátor óta nem találkozta ilyen csodás szakmaelnevezéssel „gyűlöletbeszéd monitorozó munkatárs”.

A feladatkör keretében a következő humánus tevékenységeket kell végezni heti 10 órában (rugalmas időbeosztás, nagyrészt távmunka), havi nettó 82-120 ezer forintért, szűk 12 hónapon át, nyilván valami jó kis pályázati pénzből, Gyuri bá’ kegyéből:

A közösségi médiában megjelenő gyűlöletbeszéd felkutatása, adminisztrálása. Ennek keretében a legnépszerűbb közösségi média felületek monitorozása, a fellelt gyűlöletbeszéd meghatározott rendszer szerinti rögzítése, adatok feldolgozása, jelentések készítése, részvétel a nemzetközi projektben résztvevő partnerekkel folytatott találkozókon és képzéseken.

Félreértések elkerülése végett én is nagyon bunkó dolognak tartom, ha valaki ezeken a szerencsétleneken élcelődik, esetleg gyűlölködik olyanokkal kapcsolatban, akiket örömtelen szexuális tárgyválasztással vert meg a sors. A bunkókat csak a bunkók szeretik, de a feljelentőket se szokták nagyon csipázni a lakosok. És itt van a gond. Bizonyos csoportok nem csak besúgókat alkalmaznak, hanem mint legutóbb értesültem, provokátorokat is.

A Pécsi Pride nevű rendezvény idején rengeteg szimpatikus külföldi érkezett a városba, akik igyekeztek beszélgetést kezdeményezni a helyi lakosság képviselőivel. A beszélgetéseket pedig igyekeztek úgy irányítani, hogy kiderüljön, a helyi lakos elég toleráns-e azokkal akik nem toleránsak azokkal, akik nem elég toleránsak.

Magyarországon azonban még a vidéki városok lakossága is hihetetlenül toleráns, egyik provokátort sem érte atrocitás, csak azt mondták, hogyha már annyira érdekli őket ez a rendezvény, menjenek el rá.

Tehát a provokátorokat elküldték a Pride-ra. És így nem mondhatja senki, hogy nem hat át minket eléggé a szeretet.

Vezető kép: A Facebookon közzétett gyűlöletbeszéd elleni harcot ábrázoló gúnyfigurák a düsseldorfi karneváli felvonulás előtt 2020. február 24-én. A karnevál három központjában, Düsseldorfban, Mainzban és Kölnben több százezer néző várja a figurákat szállító teherautók felvonulását.
MTI/EPA/Sascha Steinbach

 


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Magyar Péter és az újnémet szépségkirálynő

  Ceglédi Zoltán, az ellenzék ellenzékeként tevékenykedő elemző, értelmiségi azzal sokkolt, hogy a köztudatba robbantotta egy …

10 hozzászólás

  1. „Bizonyos csoportok nem csak besúgókat alkalmaznak, hanem mint legutóbb értesültem, provokátorokat is.”
    Ezt rendszeresen láthatjuk a Pesti Srácok rovataiban is. Aki rendszeresen olvassa és esetleg kommentál is,gyakran láthatja ezeket ügyködni.

  2. Péter Pál

    Van ezeknek egy jó hely Görögországban. Neve Taigetos. Oda való mind az ilyen degenerált és aberrált fehérjehalmaz!

  3. Vajon itt is monitoroznak és ‘ADMINISZTRALNAK”? (megfelelően)
    Lendvai Ildikó lesz a tréner? Csak mondom, ha nagy gyakorlattal rendelkező kellene.
    Nem fér a fejembe, hogy a nagy demokratáknak a cenzúra hogyan fér össze magasztos elveikkel.

  4. atörökszultán

    A német zöldek simán megoldják a problémát. Egyik képviselöjük három lépésben levezette a szabad vélemény nyilvánításból kiinduló jobboldali veszélyt,amely végül tettlegességig fajul,majd náci terror rezsimbe torkollik. A buzeránsok meg addig monitorozgatnak Soros pénzböl,amíg valamelyik hazafi-atyafi meg nem simogatja öket fa testápolóval.

  5. Deviáns korcsok ezek.

  6. Nagyon liberális a magyar állami berendezkedés, ha ezt lehet.

  7. Tessék elárulni, olyan gondolati izének kizárólag buzeránsok jelentkezhetnek, esetleg megfelelnek az agyhalott liberálnyikok is? A komplett Momentum benne van? Szavazóstól?

  8. Megint letiltott egy évre a faszbuk, de most már a telefonon mesenger-rel sem tudok üzenni miatta. Rohadjanak meg a kitartójukkal együtt!!!

  9. Ami meleg az a sparherd! A hölgyek-urak meg a buzik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük