A képen állítólag Vadai Ágnes látható, miután értesült az elmúlt negyedév GDP növekedéséről.

A GDP is elárulta az ellenzéket


A rohadt GDP adat azt ígérte a Ferinek, hogy ebben a negyedévben rossz lesz. A benzin meg azt, hogy a kutak közelébe sem megy. A gáz azt ígérte, hogy csak Németországba terjed át, mert ott érzi igazán magát otthon, az egyik rokona sok jót mesélt arról a helyről. Egyedül az eső tartotta meg az ígéretét, hogy nem fog esni, de igazán az is csak az Alföldön. Egy darabig azt lehetett hinni, hogy az inflációban meg lehet bízni, de szinte mindenütt nagyobb, mint nálunk, senki nem hiszi el, hogy az Orbán élvezetből csinálja.

Arról is szó volt, hogy beleszeretünk az ukránokba, de minden randin annyira suttyó agresszív módon viselkedtek, hogy még az RTL Klub is kitette azt a sármosnak szánt törpét a főműsoridőből. A Klicsko is egy álKlicskot küldött maga helyett videótelefonálni a Gerihez, ráadásul felvette a beszélgetést. Mondjuk a pár perc alatt elkövetett néhány hazaárulás nem nagyon rontott Geri népszerűségén, a budapesti liberális szavazók már beletörődtek, az a sorsuk, hogy demens főpolgármesterük legyen. Geri egyre jobban hasonlít a Demszkyre, habár a nagy elődnek legalább volt saját akarata, kizárólag saját döntésből töltötte a teljes hivatali idejét fiatal csajok hajkurászásával. Állítólag utol is érte őket, ez úton is várjuk a metoo-károsultak jelentkezését, de Geriről nem feltételezzük, hogy bárkit utolérne, aki gyorsabb egy kerék nélküli biciklinél. Istenem, találtunk valakit, aki még a Demszkynél is undibb.

Egészen rémisztő, hogy a magyar gazdaság miként hasít az EU-tól járó pénzek nagy része nélkül. Mi folyik itt? Persze remélhető, hogy az aszály betesz a mezőgazdaságnak, de a rohadt klímaváltozás, meg a szemét oroszok háborúja miatt az egekben lesznek az élelmiszerárak, az egész nem árt annyit a GDP-nek, mint lehetne, meg amennyire kellene.

Jó hír viszont, hogy a Bokros szerint államcsőd fenyeget. Persze ha eltekintünk attól, hogy a Lajos buta mint a segg és még soha nem találta el egyetlen makrogazdasági folyamat végeredményét sem. De miért ne tekintenénk el? Attól is eltekintettünk, hogy a Fletó egy pszichopata alkesz, a Péter gyakorlatilag szellemi fogyatékos és lopós, a Geri gyagya, a Klára veszélyesen gonosz, a Bence elől az anyukája is bujkál, a másik Péter naponta többször ámokfutásra hajlamos, az Ákos meg folyamatosan dühöngési fázisban van. Merészelje valaki azt mondani, hogy nem vagyunk nagyvonalúak.

Hogy lehetne elintézni, hogy ne legyen benzin a MOL-kutakon se? A rohadt naptár is ellenünk van, a nyűvedék magyarok államalapítási ünnepe szombatra esik, nem lesz hosszú hétvége, pedig akkor könnyebb lenne tömeghisztériát gerjeszteni, hogy a nyomorgó emberek kifosszák a boltokat és elérni, hogy az utak szélén mindenütt olyan autók álljanak kisgyermekes családokkal a tűző napon, amelyekből kifogyott a benzin.

De mit álmodozom itt, jön a hidegfront, nem lesznek megsült csecsemők.

A nyugaton élő barátom, aki el szokta mondani, hogy milyen nézeteim is vannak az aktuális politikai helyzetről, azt mondta, hogy az EU azt kéri majd az EU-s pénzekért cserébe, hogy az Orbán helyett más legyen a miniszterelnök és a kétharmadot meg inverzeljék le.

Ezt majd az új teljesen demokratikus választási törvény teszi a múltban is lehetővé, ami szerint amennyi helyet az ellenzék megszerez a választásokon azt mind a kormánypárt kapja meg, az ő helyeiket meg az ellenzék. Micsoda önzetlenség ez az ellenzék részéről!

A pénzt akkor sem adják majd oda, mert kár a magyarokba, de az új kormány elmondhatja majd, annyira erős a magyar gazdaság, hogy mi lemondtunk a pénzünkről az ukránok javára.

Az csak technikai jellegű részletkérdés, hogy az összeget Németországba kell utalni, cserébe azért, hogy megőrzik nekünk a gázunkat. Legyünk büszkék rá, hogy mi jobban bírjuk a hideget, mint a németek, hiszen jelentős részük született sokkal délebbre, mint mi.

A GDP adat azért ilyen jó, mert ennyire kiváló ellenzékünk van. 2010 előtt meg azért álltunk annyira szarul, mert akkor tragikus ellenzék volt. Köszönjétek meg nekünk, hogy hajlandóak vagyunk az érdeketekben ellenzékben maradni. De most már nem sokáig tudjuk ezt vállalni, mert ha az ország újra ilyen jó gazdasági adatokkal szégyeníti meg az EU-t, kénytelenek lesznek minket kormányra tenni, hogy az a rohadt Fidesz ellenzékből újra tönkretehesse az országot. Az Orbánt meg kiadjuk az ukránoknak.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Ugye soha nem fog kiszabadulni?

  Amit eddig tudunk a rendőrgyilkosságról, az bőségesen elegendő ahhoz, hogy biztosak legyünk benne: ennek az …

23 hozzászólás

 1. Ungarn über alles !

  nna mán’ csak ez a tébolyult alkoholista ribanc hiányzott !

  • Az ellenzéknel alap felszerelés a rohado fogsor,vagy hiányos fogazat.Milyen kellemetlen szajszaga lehet.Fujj !

 2. Ennek a DK.-s, Vadainak egyre jobban dagad a feje. Nem birja elviselni április 3-ai verességet, hát nehéz is megint négy évet várni a következö alkalomra. De hol lesz már akkor a csizmás Vadai.

 3. Csak az igazat!

  Szóval, minden egyre drágább, ezért az áfabevétel nő, amitől a GDP is emelkedik, de egyre kevesebb pénz marad az embereknél, viszont a kormány epilepsziás rohamok közepette veri a nyálát,

  • Na, már hiányoztál kretén-kvóta.
   Gyenge vagy, mint az idei gyurcsányfogvetemény.

  • Kuss vissza Gyurcsány szaros seggébe. Hazudozni vezéretek és propagandista sajtója szokott, viszont kizárólag semmi mást nem is csinálnak. Aki hülyének született, úgy is fog meghalni. Ez úgy tökéletesen illik Gyurcsányra, Vadaira, Fekete Győrre, Márki-Zayra, Tordaira, Hadházyra és kapásból vezetőitek 99%-ra. A végére hagytam, rátok is. De rátok nagyon! Ti hittetek a kommunizmusban is. Meg a nácizmusban. Meg mindenben, csak dolgozni ne kelljen. Markot tartani tudtok, semmi mást.

 4. https://youtu.be/7kDZmApZk-0

  2009-ben 98 ezer fővel csökkent a foglalkoztatottság, az infláció az egy évvel korábbi 6-ról 4 százalékosra csökkent”

  Szóval a gazdasági világválság alatt mocskosGyurcsány vezetése mellett 6 százalék volt az infláció. 😀

  Most meg már az MNB is 20 százalék felettit prognosztizál.
  Ami valósan36

  • Gyurcsány alatt pörgött a világgazdaság.
   Gyurcsány alatt sikerült bedönteni az országot.
   Bajnait akarták mondani, ugye, aki szintén csontig kirabolt minden egyes
   magyart, bedöntötte a családokat, százezrek földönfutóvá váltak,
   nem volt pénzük gyógyszerre, meghaltak, megfagytak.
   Hogy Gyurcsányék milyen miutatókat hamisítottak,
   azt ő maga énekelte el Őszödön, bmeg.

  • Ungarn über alles !

   he’ muzsik ! anyádat meg és át is baxhatod, de velünk ne próbálkozz !
   …főleg tény hamisítással ne próbálkozz !
   vagy hiszed hogy nekünk is molypille memóriánk van

 5. https://youtu.be/7kDZmApZk-0

  Szólásszabadság!!!!

 6. Melyik nem itta még szét a fejét? Hogy néz ki ez a prolikvóta?

 7. Gráf Orrtornyi

  “Klicsko is egy álKlicskot küldött”
  Klicsko >> Klicskót
  AkH. 216. a)

 8. “Mi folyik itt?”
  https://mindenszo.hu/wp-content/uploads/2021/06/hugyfoltos-gyurcsany-758×328.jpg

  Mi folyik?! Mi folyik?!
  Gyurcsány vót.

 9. “A képen állítólag Vadai Ágnes látható,”………:
  Azt találgatom hogy most mi az ami ennyire betett neki, a 4X2/3-ad, vagy a féldeci, vagy valami más mint Kunhalmi Ágika nevetőgörcseinél.

 10. Rémes a fenti fotó… Ki ez riasztó kinézetű, hajléktalan nő…?

 11. Ha nem írták volna a kép alá, hogy ez a némber egy ellenzéki parlamenti képviselő, több milliós fizetéssel, a kép alapján azt találnám hinni, hogy egy hajléktalan szállón nélkülöző alkesz fotója. Hogy lehet nő létére ilyen igénytelen fogazattal bírni? Ehhez képest a mamuszos luvnya egy kívánatos hetéra. Ezt még bottal sem piszkálná meg józan ember. Ilyen fogsorral a száját se nyitná ki értelmes nő.pedig volna rá miből költeni!
  UFF

 12. A pestisracok.hu címlapja nem valami esztétikus ezzel a fényképpel

 13. A GDP is ellensége a” bal”oldalnak,nem csupán Magyarország.
  Az hogy ennyit csaholnak a sameszaik nem tévesszen meg senkit. Immár a negyedik ciklus az ahol nem tudnak annyit lopni,mint amennyivel megbízták ezeket a nem létező állam nem létező főnökei.

 14. “A nyugaton élő barátom, aki el szokta mondani, hogy milyen nézeteim is vannak az aktuális politikai helyzetről…” 🙂 🙂

 15. Ha vadait leküldenénk a déli határra, ezzel a fejjel tuti visszafordítaná a migránshordát.

 16. ha igy nézne ki minden nő, akkor már Alan Delon is inkább buzi lett volna

 17. Karácsony rájön, hogy ál-Klicskóval beszélt

  https://img.index.hu/imgfrm/3/7/9/1/MED_0017193791.jpg

 18. ismét halálra röhögtem magamat … köszi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.