Egy ilyen tekintet bárkit ráébreszthet arra, hogy inkább Márki-Zay Pétert szereti. Fotó: Horváth Péter Gyula

Heteroszexuális-e Márki-Zay Péter? Mert a heteroszexualitás jól láthatóan másnál nagyon gyanús neki


Lassan fel kell tennünk magunknak ezt a kérdést, ami egyébként egy nagycsaládos apa esetében kifejezetten rémisztő pszichológiai következtetések felé is vezethet. Miután a nyugati civilizáció egyik legfőbb témája manapság a szexuális orientáció, el kell fogadnunk, hogy ez a kérdés a magyar politikusok esetén is terítékre kerül.

Kétségtelen, hogy a magyar közéletben legfőképpen Márki-Zay Péter foglalkozik mások, konkrét személyek vagy csoportok szexuális ügyeivel. A kormánypárti politikusok általánosan és csak törvényalkotási szinten kénytelenek foglalkozni a témával, az ellenzékkel kapcsolatban személyes ügyként eszükbe sem jutna felvetni ilyesmit. Utoljára az azóta elhunyt Terry Black vádolta meg Vona Gábort ilyesmivel, de az is csak azért lett ügy, mert Vona és kommunikációs csapata, meg a felesége volt olyan hülye, hogy beleállt ebbe a szint alatti támadásba. 2010 után Ungár Klára volt még annyira primitív és aljas, hogy homoszexualitással vádoljon kormánypárti politikust, de hát ő SZDSZ-es is volt, ami minden ilyesmire elégséges magyarázat. A Szájer-ügyet pedig külföldi titkosszolgálatok kreálták és tették közüggyé Magyarországon.

Márki-Zay Péter azonban napi szintű ámokfutásai során rendszeresen használja a homoszexualitást támadó eszközként, abban a hitben, hogy ezzel a váddal politikai ellenfelei lejárathatók.

A magyarországi baloldaliak és liberálisok a jobboldal elleni támadásaikat mindig aszerint építik, hogy milyen hazugság terjesztését vélik éppen a leghatékonyabbnak. Nem a magyar jobboldal valódi álláspontját támadják, hanem azt, amivel ők vádolják a kormánypártokat. Régen is mindig abba a hibába estek, hogy elhiszik a saját marhaságaikat. Például azt, hogy a Fidesz törzsszavazói, politikusai, a jobboldali értelmiség homofób, “mindenfób” (tekintve a 128+ nemi identitást) lenne.

Márki-Zay Péter is erre alapozza a “buzizós” kampányát és azt az állítását, hogy a jobboldal tele van elnyomott homoszexuálisokkal.

Azonban az otthon vagy zárt helyen űzött, nem törvénysértő szexuális tevékenységek iránt az emberek döntő többsége Magyarországon nem igazán érdeklődik. Sem pozitív, sem negatív értelemben. Nem akar tudni róla és nem tartja lényeges, meghatározó személyiségjegynek a szexuális orientációt. Sőt, igazából a magyarok nem is értik és így nem is használják ezt a kifejezést.

Magyarországon a szexuális tevékenységek nem számítanak közügynek. (Hála Istennek!)

Márki-Zay homoszexualitást firtató kampánya elkeseredetten próbálja közüggyé tenni a priméren vett szexuális tevékenységeket, részben külföldi parancsra, részben pedig külföldi mintára. Esetleg talán saját érdeklődése okán is. Tudjuk róla, hogy családi élete sem szokványos; csak abból, amit magáról nyilvánosságra hozott, ez kijelenthető.

A konzervatív keresztény és a racionalista-evolucionista jobboldaliak semmiféleképpen nem tartják a szexualitást az önkifejezés, az önmegvalósítás eszközének. És így a hozzá való viszonyt sem tekintik a személyiség lényeges elemének. A biológiai nemünk nem részünk, hanem meghatározónk, és a biológiai nem destrukciója és a pszichikum másik nembe való átalakítása nem teljesítmény, hanem téveszme.

Szerintük az egyén tetszőleges szexuális öndefiníciója és tetszőleges szexuális tárgyválasztása – akár a teremtés rendje felől nézzük, akár egy racionalista evolucionista irányból – nem fér bele az emberképbe.

Továbbá – és ez a legfontosabb az egész őrület szempontjából – a jobboldal nem vonja kétségbe az ember jogát arra, hogy helytelennek tartsa a saját vágyait, küzdjön ellenük és legyőzze őket. A baloldal pedig a vágyak, bármilyen vágyak kiélését, megélését tartja az emberi lét egyetlen értelmének.

Intellektuálisan nem igazán értékelhető emberkép az, amely a természet adta biológiai nemünkkel történő magától értetődő azonosulást gyanúsnak találja. Márki-Zay kommunikációja ezt mutatja, a genderideológia végletes ostobasága üt át rajta. Ráadásul ez a kampány a jobboldali szavazók a baloldal által remélt homofóbiáját szeretné kihasználni, ami nem is létezik. Igazi homofóbokat leginkább az egykori szocialista szavazótábor Jobbik mögé felsorakozó részében lehet találni.

Ennek az egyszerre szélsőjobbos és szélsőbalos csőcseléknek a Márki-Zay mögé állítására alkalmas ez a kampány; végre valaki majdnem úgy buzizik és migránsozik, mint régen a Jobbik, de ennyi észt a miniszterelnök-jelölt kampánycsapatáról az eddigiek alapján nem feltételezhetünk.

Márki-Zay Péter érvelése szerint tehát nem az a baj, hogy Márki-Zay Péter nemcsak a nőkkel kapcsolatban fedezett fel magában szexuális vágyakat és ezen vágyai elfedésére nagycsaládot hozott létre, hanem az, hogy el van nyomva és nem tud szabadon élni. Meg sem merem kérdezni, hogy vajon ki nyomja el? Vagy ki nyomta el Kanadában és az USA-ban?

Ettől eltekintve Márki-Zay szexuális vágyai akkor sem lesznek közüggyé, ha maga hozza azokat a köz tudomására ilyen nyakatekert módon. Egy miniszterelnök-jelölt magánélete, ha az a törvényi keretek között marad, egy normális országban nem közügy. Kevés normális ország van egyébként.

Egy esélyes miniszterelnök-jelölt elmeállapota, önreflexív képességei viszont nagyon is közügynek minősülnek. És a fentebb megfogalmazott összefüggések az ellenzék előválasztásán megválasztott miniszterelnök-jelöltje esetében komoly aggodalomra adnak okot.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Na és hogy állunk a csodafegyverekkel? (Elemző előadás EU-s tisztségviselők részére)

  Sok nagy kérdés megválaszolatlan ezzel a háborúval kapcsolatban. Például, ha az ukránok győznek a nevünkben, …

24 hozzászólás

 1. Teknővájó – biztos.
  Katolikus-biztosan nem
  Homoszexuális-az is.
  Magyar eredetű-nem
  HAZAÁRULÓ-igen

 2. Ha valaki megvet valakit és ezt azzal fejezi ki, hogy leereszkedik a bírált személy alantas szintére és személyeskedve sértegetni kezdi, akkor vajon megmarad a megvetésének a morális alapja? Vagy rövidebben: ha segget csinálunk a szánkból, tudunk-e még utána beszélni vele?

 3. Ez egy agymosott genderügynök, liberálfasiszta tetű.

 4. Magyarul beszélő ágent provokátor.
  Életfogytig börtönben a helye.

 5. Én feltételezem, hogy azért olyan frusztrált, mert nem heteroszexuális, a 7 gyereket pedig valaki más csinálta meg: a postás, vagy a cia tartótisztje. Ez végülis elég ok arra a frusztrációra, amit nap mint nap mutat, miközben hogy a bal-, hol a jobboldali szavazókat sértegeti, hol egyszerre mindegyiket.

 6. Aprópénzért Vörösbàrót szopólotyó !
  Õt vönos meg lagalàbb egy nagybögös van
  M ocscok Z abi P atkányba!

 7. Irigykedik Zajos Péter más heteroszexualitásával kapcsolatban, mert másnak jobban meg. Amellett még aberráltak is neki a másként gondolkodók, mindenki aberrált, de ha nem igyekszik a böszmeségben, alulmarad. Az pedig a gyurcsányi csapatban kevés.

 8. Én már ezt pedzegettem, hogy látens homoszexuális, de minimum biszexuális. Ráadásul ez a félnótás se nem konzervatív, se nem keresztény (ezt is régóta tudjuk) csak mint valami pajzsot tartja maga elé, nehogy már holmi libsi-komcsi szekértolónak nézzék, pedig az a javából. Legalább akkora gazember, mint Kun Béla (ha jól megnézzük a vonásait, hasonlít is rá!).

 9. Dobos Róbert

  Ránézésre gyanús.

 10. Csak egy idézet: “hülye ez – meg buzi is”

 11. Az én gaydar-om Márki-Zaj-t illetően már első ránézésre bejelzett…

 12. Nem lehet vélewtlen, hogy a DK-s Homonayt bevette a csapatába. Vonzódik a buzikhoz.

 13. Már nem csak provokátornak, hanem veszélyesnek is tartom MZP-t. Félelmetesen nárcisztikus jellem, abszolút diktatórikus vonásokkal.

  • Jól nézze meg mindenki, amikor beszél! MZP. Olyan mint a volt Benito Mussolini.
   MZP pedig – sajnos – a mi “mini Ducenk”!

 14. Oly mindegy,hogy buzi,vagy nem.
  Ebből még akkor sem lesz miniszterelnök,ha a baloldal nyerni fog csalás segítségével. Az a gyurcsányiné lesz.

 15. Márki-Zay egy látens homoszexuális és ezért buzizik állandóan.

 16. Egészen elképesztő módon alázza a nőket megszólalásaiban. Semmi meglepő nem lenne abban, ha kiderülne, hogy a saját neméhez vonzódik, de ezt minden erővel próbálja elfojtani és a nők lenézésével is a nem létező férfiasságát igyekszik igazolni. Minél hamarabb coming-out-ol, annál kisebb a kár, amit tesz saját magában. Attól, hogy homoszexuális valaki még lehet nagyon tisztességes és kedves ember. Aki viszont ilyen erővel nyomja el saját vágyait, ott előbb utóbb valami mentális probléma felüti a fejét. Hatalom közelébe az ilyen embert engedni nem szabad!

 17. Brindzás Vojto

  Aztán miniszterelnökként majd áttér itt nekünk a muzulmán hitre, és ő lesz Magyarország első buzulmán közjogi méltósága.

 18. A Bigével való kapcsolata enyhén szólva is erotikus színezetű. Olyan nyilatkozatokat tesznek mint a nábob és kitartott szeretője szokott.
  Meg aztán hogyan is került ki Amerikába? Hogy a neje tanulmányait finanszírozta egy másik milliárdos. Ha jól utána néznének, még kiderülne, hogy nem minden gyerekének az apja a Márki. Vannak olyan házaspárok, ahol a nő is máshova kacsingat és a férj is, a házasság meg csak alibi.

  • Nekem is több mint gyanús, hogy nem ő a “gyermekeinek” a vér szerinti apja! Egy igazi apa nem úgy viselkedik, mint MZP.

 19. ahogy elnézem a pofáját ebbe is van egy kis migráns kehe

 20. farkas ferenc

  hogy buzi és komcsi az nem kérdés azonkivül magyarellenes soros embere de egy oloyan államhoz is huz akit hitler nemszeretett

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.