Allah barma

A béke vallásának hívei, miként liberális felebarátink, nem az eszükről híresek.

Közismert az a mély bölcsességről árulkodó mondás, miszerint az, hogy mi minősül árulásnak, a tett dátuma dönti el. Eltekintve attól, hogy vannak tettek, amelyek mindig árulásnak minősülnek. És olyanok, amelyek mindig hülyeségnek. Az a magyar nemzetiségű ember, aki mostanában Magyarországon muszlim hitre tér, körülbelül annyira szimpatikus, mint egy kannibál, aki megette a gyermekeinket. Az a budapesti polgármester, aki mostanában nem harcol az ellen, hogy mecset épüljön a kerületében, az meg annyira hülye, mint a Karácsony Gergely.

De mit gondoljunk arról az újdonsült muszlimról, aki ráadásul a zuglói muszlim közösség imámja is, aki akkora istenverte egy nagy vadbarom, hogy géppisztollyal pózol, hogy lefényképezhessék a migránsválság kellős közepén, a napi terror idején?

És a képet a kreténje kirakta a Facebookra!

Nem tudom a kalasnyikov vagy Allah volt-e előbb meg a csávónak, de azt tudom, hogy ezt hívják radikalizálódásnak. Ami muszliméknál olyan, mint heteroszexuáliséknál a nemi érés. Feltétlenül bekövetkezik.

Határvonalhoz érkeztünk. Ez az elmebeteg, mert mind a muszlimizálódás, mind a muszlimizálódott radikalizálódása pszichiátriai betegség jele, saría-népszerűsítő előadásokat tart a zugló mecsetében.

Kérdéseim:

 • Hogy a picsában lehet egy erőszakos, hódító vallásnak mecsete Budapesten?
 • Hogy a francban vonatkozhat egy erőszakos térítő vallásra a vallásszabadság, amely rendszeresen és már nagy létszámban „ad” tömeggyilkosokat Európána?
 • Hogy a fenében van még szabadlábon ez a közveszélyes alak? Nekem egyébként mindegy, hogy zárt osztályon vagy a szigorítottban van elszigetelve, csak ne császkáljon köztünk.
 • Hogy a nyűben van még nyitva a mecsete és miért nem lett még a helyiség dezinficiálva disznóvérrel? (Egyébként senkinek nem akarok ötleteket adni ezzel.)

Mint mondtam, határvonalhoz érkeztünk. Ilyen esetben minden tolerancia önfeladás és emberéletekkel fizethetünk érte. A saría gyökeresen ellenkezik az országunk alaptörvényével, minden jogszabályunkkal. Propagálása önmagában számtalan törvénnyel ellentétes.

A saría minden tekintetben sérti az alapvető emberi jogokat és alkalmazása folyamatosan veszélyezteti azokat, akikre az akaratuk ellenére ráerőltetik. Vagyis a nőket és a gyereket.

 • Fel kell tennünk a kérdést, a muszlim vallással együtt járó felsőbbrendűségi érzés, amelyet beleplántálnak minden kis muszlimba, valamint a férfiaknak a nők és gyermekek feletti  feltétlen uralma hogyan fér össze az elemi jóérzéssel és az elemi józan ésszel?
 • A hithű muszlim neveltetése okán hogyan illeszkedhet be egy nem muszlim közösségbe?
 • Ha Magyarországon is muszlim közösségek jönnek létre, akár eredetileg magyar nemzetiségű emberek megtérése, áttérése és szükségszerű radikalizálódása útján (hiszen a saría már maga a radikalizálódás) megteremthetik a magját a magyarországi iszlám hódításnak?

Túlreagálom?

Hogy lehet egy géppisztolyos muszlimot túlreagálni? Taktikai atomfegyverrel?

A lelövésén kívül minden alulreagálás. Ha meg éppen nincs nála géppisztoly, akkor is a TEK menjen ki hozzá, és ne egy liberális nőnemű szociális munkás, akit le tud nyűgözni az ellentmondást nem tűrő férfiasságával, még a végén őt is megtéríti. Mert neki szabad. Csak a fehér férfiaknak nem.

Amúgy meg, ha a nyilasokat le szokta lőni a TEK, igaz csak miután lelőttek egy rendőrt, akkor általánosabban kellene tanulnunk az esetből. A rendőreink nem azért vannak, hogy meghalljanak szolgálat közben, hanem azért, hogy a bűnözők halljanak bele abba, ha közveszélyesen ellenállnak a rendőröknek. Meg kellene előzniük a bajt, és a rendőrök élete meg a mi életünk nem lehet kevésbé fontos, mint a politikai korrektség esztelensége.

Döntési ponthoz érkeztünk, a liberalizmus és az iszlám szövetsége elpusztít bennünket, ha nem reagáljuk túl az általuk mutatott fenyegetést.

Az iszlámra nem vonatkozik semmiféle tolerancia. A toleranciát túlértékelik. Magyarországon a szabályokat a hagyományaink és magyar emberek akarata határozza meg, nem Brüsszelé, nem a liberálisoké és nem a muszlimoké.

Nem akarunk géppisztolyos muszlimokat. Ez ilyen roppant egyszerű.

Most még a szavazatainkkal is elkergethetjük őket, de ha most nem, a végén majd fegyverrel kell megvédenünk a családunkat.

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az Eszenyi-gyilkosság oknyomozó története

Mint közismert, Eszenyi Enikőt, a Vígszínház (legújabban volt) igazgatóját az elmúlt napokban előre megfontolt szándékkal, …

39 hozzászólás

 1. Alul reagáltad. Fel kell jelenteni őket. Remélem, vannak, akik ezt hivatalból is megteszik.
  Molnár is akart mecsetet a Budaörsi úton. Jó hely lett volna, nem mondom, a nyugati bejövő országút és nemzetközi útvonal…
  Szóval a hétköznapi, elemi logika alapján is sürgősen le kell csapni az itt élő muzulmánoknak már nemcsak szónoklatokkal, hanem konkrét képen megfogalmazott fegyveres harcba hívással élő vezetőre és társaira.

  • KEDVES FIDESZ VÉRT FOGTOK PISÁLNI. ÉS EZT JÓ NÉZNI .

   • Paranoid Android

    Veseleverő is megérkezett.:)))

   • Feher Zsolt

    Gondoloma liberälbolsikat majd kihagyjäk mikor lönek a kretenek.Megkerdik ki itt a halado demokrata jaa akor öket kihagyjuk.Estleg ha lövünk elkanyarodik a golyo a besegitö szervezetek emberei elöl. Akik megetetik öket azoknak is elvägjäk a torkät tehät a jövö europa pusztuläsa.Ha nem teszünk ellene! De mivel mi nem fogjuk bebengedni öket ezert egy muszlim älommal kevesebb lesz az ezeregyejszaka meseiböl!

    • Kicsit túlliheged, túl van ez spirázva nem látod ? Amíg erről beszélsz addig sem foglalkozol a tolvajlással, és ez a cél, és csak ez, semmi más. Amúgy nem akar ide senki se telepíteni senkit. A sárgabagázs telepített csak be, meg beengedett, pénzért még a körözött arabokat is , mert üzletel velük abból a pénzból amit tőlem, meg tőled lop el. Nem veszed észre ?

     • Mennyit loptál?
      Már csak azért,hogy ne foglalkozzunk se veled,se a magadfajtákkal.

   • Te karóba húzva,végzed!Jó lesz!

    • Paranoid Android

     Az indulatokat megértem, de kérem érdemben szólj hozzá.
     Egyébként milyen karróra gondoltál?:))))
     Elkerülendő a moderálást, úgy veszem, hogy úgy véled “A jövő-t” maguk a muszlimok fogják megszeretgetni?
     Egy igen elég.

 2. Ha ezeket a saría-hívőket engedik nyomulni, tényleg eljön a világvége, amit csak speciális szupermenek és szupervumenek lenek túl.

 3. A budapesti balliberálbolsik elfogadják a JOBBIK GYŐZELMÉT.
  Már gyurcsánypártiak is kedvelik Vonát.

 4. Meglátásom szerint ez konkrét üzenet választások előtt másfél héttel.
  Az LMP és Karácsonyék is összeírják a szociális lakásokat, az üresen álló magántulajdonban lévő lakásokat, nyaralókat stb.
  Amúgy van lakás-mecset a 11. kerületben, a Bartók 29-ben (?) ( az iskola mellett) rendszeresen több tucat muszlim jön-megy. Úgy tudom, ott a székhelye a muszlim orvosnak, akivel már a 90-es években is meggyűlt a hatóság baja.

  • Imádkozni mindenhol lehet, akár egyedül is, Isten meghallgat, mondta egy nagybátyám, amikor kukorica morzsolás közben imádkozott és én csodálkozva rákérdeztem.

 5. Géppisztoly nélküli muszlimokat sem akarunk! Nincs szigorító feltétel!
  Atilla hun király gyorsan felmérte, hogy nem a pápa az igazi ellenség, hanem a Hispániába betörő muszlimok. Hunyadinak sem kellett magyarázni, mi a feladat. Ehhez képest az elhülyülés mérhetetlen!

  • Ők még hallgattak egészséges ösztöneikre és nem ismerték az izmusokat sem.
   Meg is volt az eredménye!

  • Bocs @Mirr-Murr, Attila Mohamed előtt 170 évvel meghalt. Hunyadi – és az összes őt megelőző magyar király – viszont már tudták a dolgukat. Azt is tudták, hogyan kell bánni az árulókkal.

 6. “Most még a szavazatainkkal is elkergethetjük őket, de ha most nem, a végén majd fegyverrel kell megvédenünk a családunkat.”
  Ha arra kerülne a sor a fegyver még nem elég ahhoz hogy megvédjük a családjainkat. Ahhoz gyakorlati is kéne. A túlkeleti országokban a gyerekek la harcleckét már a pépes kanállal kapják és nekik a fegyverhasználat éppen olyan természetes mint a reggelijük elfogyasztása. Ami azt illeti a gyakorlatból sincs hiányuk. Különben akármilyen álarcot vesznek fel a muszlimok a béke ideje alatt, amikor eljön az idejük és az alkalmas pillanat úgy rácsapnak az emberekre mint a legyekre. És azok akik már évek óta az országban vannak és feltünés nélkül élik az életüket, ha eljön a pillanat hogy választaniuk kell, gondolodás nélkül a fajtájukat mellé állnak. Ha nem teszik, a korán alapján kivégzik öket. Tehát senkinek nem kell illuzióban élni, mert a muszlimok a koránt követik és az tele van a legszörnyübb cselekedetre buzdito dolgokkal, hogy hogyan kell bánni a hitetlenekkel. . A fegyveres pózolás egy szimbúma mind ennek.
  Ami meg a zuglóikat illeti, rosszabbul nem járhattak volna mint ezzel az idióta ostoba, a saját népét semmibe vevö Karácsonnyal. Ha nem számolnak el mindkét problémával most egyszerre pokollá fog válni az életük. Egyre többet kell majd nekik türni, és a szájukat késöbb nem fogják tudni kinyitni, csak nézni fogják tudni hogy mi történik körülöttük. Ha egy mecset egyszer megépül az csak terjed, terjednek az antiszemita gyülölködö eszmék és senki nem fogja tudni ellenörizni hogy mi történik a négy fal között. És senki ne felejtse. A hitetlenek mi vagyunk és soha de soha nem lesz lehetö hogy egymást ttisztelve békében egymással éljhessünk. Ha sokan vannak és már erösnek érzik magukat a hatalmaskodás és a hódolást mások felett attól a pillanattól már gyakorlatba viszik.

  • Egy kis korrekcio

   És senki ne felejtse. A HITETLEK mi vagyunk és soha de soha nem lesz lehetö hogy egymást tisztelve békében egymással éljhessünk. Ha sokan vannak és már erösnek érzik magukat a hatalmaskodás és a hódolást mások felett attól a pillanattól már gyakorlatba viszik.

 7. szilamérné

  Az irása nagyon jó, minden sorával egyetértek, de két nagyon súlyos helyesirási hiba van, kérlek Paranoid javitsad ki!
  Hallani mindig 2 l-lel kell, mert két fülünk van, meghalni azonban egy l-lel lehet, mert csak egyszer halunk meg! rendőrök meghalása….)
  Köszönöm.

  • Paranoid Android

   Bocs a hibákért, diszlexiás vagyok.:) De sajna nem nyúlok hozzá most a cikkhez, mert ha frissítem, összekuszálódnak a beállítások. Folyamatosan támadják az oldalt és a biztonsági cuccok miatt néha vannak ilyen akadályok.:)

  • Tudom, köszönöm. Ez inkább a szemüveg hiányának a problémája. De majd jobban odafigyelek

 8. Kevesebbet kell füstölni PA! ☺

  • Paranoid Android

   Én nem kémiai jellegű függőséget választottam.:) És az nem is károsítja az agyat.:)))

 9. Nehrer Gabi

  Mindenkit arra kérek ! Emlékezzen vissza ,, de nagyon koncentráltan 2002——–2010,és évek nagyon veszélyes , igazságtalan , undorító történés3ire Magyar Vasút tönkretétele , huszonöt kórház bezárása háromszáznál is több iskola megszüntetése ,BKV-tól százmilliárdokat kitalicskázása . Hihetetlen magas infláció , munkanélküli,ség kiesés nagy vállalkozások tönkretétele , Gyesmegkurtitása ! Soroljam még ???? Biztosak lehetünk benne , ha a baloldal győz !!! MAGYARORSZÁG-nak örökre végeeeeeeeeee !!!

 10. Egyetértek a cikkel, DE: Ha jól tudom, Magyarországon deklaráltan vallásszabadság van, amibe nem fér bele egy (világ)vallás, mint a mohamedán tiltása.
  Képzeljük el az az EU-s sivalkodást, ami egy tiltás után ránk zúdulna!
  Viszont minden adminisztratív eszközzel akadályozni kell a mecsetek kialakítását, melyek az uszítás helyszínei.- Azokat az imámokat pedig, akik visszaélnek a magyar joggal, büntetni kell (ha nem magyar állampolgárok, akkor kitiltani Magyarországról)!

  • Paranoid Android

   Erről vitázni kell és olyan megoldást kell találni, amely egy jottányit sem enged.
   Amúgy az iszlám nem vallás, hanem egy vallással megtámogatott politikai ideológia, szerintem nem vonatkozik rá a vallásszabadság.

   • Ha nem a balfékek és ellensúlyok győznek,akkor illene tartani erről egy népszavazást,hogy akarunk-e mecsetet?
    Ha Helvétia lakosainak megfelelt a népszavazás(bár ők függetlenek),akkor talán minket sem tudnak hágában, és brüsszelben, kínpadra vonni.

   • Szerintem sem vonatkozik rájuk a vallásszabadság,pláne nem a büntetlen uszítás !

  • fürgerókalábak

   Szerintem meg deklarálni kell hogy a “béke vallása” nem vallás, hanem egy vallási köntösbe bújtatott agresszív politikai ideológia, amely mindíg kizárólagosságra törekszik.

 11. a potrohos paraszt egy “military tábor” (ha jól látom) tábla előtt feszít (mint a pók a lucernásban szokták volt mondani).
  akkor gondolom táborokat is szervez, vagy jár oda… hirtelen nem is tudom melyik a rosszabb 🙂

  • Ez inkább valami kiállítás,de ettől függetlenül önnek igaza van!
   Még MŰANYAG géppisztoly utánzattal se pózoljon,egyetlen muszlim sem!

 12. Meg ne ijedjünk meg. Allah barma meg nagyon tavol all a fegyverforgatas tudomanyatol. Ugyanis aki ert hozza annak a vereben van, hogy a mutatoujjat nem tartja sohasem az elsütöbillentyün. Ez csak egy pozolo majom aki az elsö lövessel biztosan labon löne magat. Azert biztos ami biztos, tartsuk szarazon a puskaport.

 13. Nem is rossz, az ügyeletes szociopata komisszár egy olyan képet “elemzett”, amely 2 éve (2 éve, bazmeg, nem semmi) került ki, és deklaráltan a rasszista vadbarmoknak készült egy magyar fegyverkiállításon (pszt, biztos pózoltak ott a százezreket árokba lövő keresztények is fegyverrel, abból milyen cikket lehetne írni).
  (Más kérdés persze, mennyire szerencsés a rasszista vadbarmokat ilyenekkel hergelni.)

  És az uszítás célközönsége természetesen ugrik is. Mondjuk nem nagy kihívás, kockacukor se kell nekik, elég a képe, ugye?

  😀

 14. ronaygyorgy

  Van egy ország ahova muszlim nem teheti be a lábát! JAPÁN

 15. Derszu Uzala

  Kedves “A JÖVŐ”!

  Hozzászólásod a zsenialitás kvintesszenciája.
  Csak 3 kérdésem lenne:
  1.Te magadtól vagy ilyen idióta (agenezis cerebri,születési vagy in utero hypoxia)?
  2.Vagy képezted magad?(CEU vagy egyéb kretén-előállító szalagsor)?
  3.Lefizetnek érte?
  Javaslnám,hogy költözz ki (választék van dögivel:Svédország,Németország,Hollandia stb.).Tudod, Ferenc testvérrel szólva “El lehet innen menni…”. – “És a haza fényre derül”.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük