Ezt már nem hiszem el


Gyanúm szerint Habony Árpád elfoglalta az ellenzéki politikusok agyát és kizárólag fake nyúzokat beszéltet velük. Egyéb ötletem nincs arra nézve, hogy miért és mitől ennyire ostobák, kretének, szerencsétlenek, retardáltak… (jelzőtorlódás error).

Amúgy megfigyelték már, kedves olvasóim, hogy ellenzéki oldalon nem találni egyetlen olyan politikust sem, akinek természettudományos diplomája van és meg is érdemelte azt? Vagy legalább sikerült egy alapfokú valóságérzékelés kurzust elégségesre abszolválnia? Én például egy csomó olyan dolgot tudnék mondani, amit a Fidesz rosszul csinál. És az igaz volna és a valóságon alapulna.

Na, ezeket sose hozza fel az ellenzék, sosem a valóságból indul ki, emiatt bírálatai is kivétel alaptalanok, védhetetlenek, ostobák, kontraproduktívak.

Ez magyarázza azt a gyengeségemet és fantáziátlanságomat, hogy csak a Puzsér Róbert által univerzális aktorként percipiált Habony Árpád omnipotenciáját tudom ebben detektálni. (Elnézést ezért a mondatért!)

Süllyed a Paksi Atomerőmű, 4 évet kell várni egy műtétre, térfigyelő kamerát telepítettek az ellenzéki polgármester-jelölt háza elé és összeomlóban van a gazdaság. Meg az újonnan épített stadionok, amik miatt itt tart az oktatásegészségügy. Kábé ezt bírta az ellenzéki sajtó kiizzadni magából, majd ezeket a baromságokat a miniszterelnök-jelöltjeik szépen vissza is böfögték, ha kamera, mikrofon került a látóterükbe.

Amit meg „összefogás” címén művelnek, azt bárhol másutt egymás elleni totális háborúnak hívnák.

Aztán valamiért az is egyre több ellenzéki „értelmiséginek”, „újságírónak” jut az eszébe, hogy ki is lehetne minket irtani, és abban az esetben még valami esélyük is lenne egy választáson. Ettől akár meg is ijedhetnénk, ha a kivitelezésére nem olyan csávók lennének beütemezve, akik fel voltak mentve az alól, hogy felmentést kelljen kérniük tornából.

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltjeinek mezőnye viszont egyelőre bemerevedett. KariGeri annyira fél Szél Bernadettől (ezt megértjük), Gyurcsánytól (ezt is) és Vonától (ezt nem), hogy bárkinek a javára hajlandó visszalépni, aki nem veri meg. Sosem fogom megérteni, hogy minek olyan női miniszterelnök-jelölt, aki profin hozza azokat az undorító agresszív férfitulajdonságokat, amiket a feministák felrónak a férfiaknak. Szél Bernadett egyedül arra alkalmas, így, Ron Werberrel feldúsítva, hogy elkeserítse, elijessze a ciszhetero férfiakat.

Habár lehet, el vagyok tévedve, és KariGeri a női miniszterelnök-jelölt. Lehet, hogy az a férfi miniszterelnök-jelölt, aki nem szedeti a szemöldökét? Akkor a Vona is kiesik. Csak Fletó marad. Ha valaki tudja, hogy ő is szedeti, akkor jelezze.

Tényleg kezdem megsajnálni az ellenzéki szavazókat.

Például ezért, most találtam a postaládában:

Kedves Kormányváltó Szavazó!

Az Ön körzetében a Nagy Kormányváltó Ellenzéki Összefogás öt jelöltet indít. Ez kérem, ne zavarja meg Önt. Erre a Fidesz és személyesen Orbán Viktor aknamunkája miatt van szükség.

Az Ön Közös Ellenzéki Jelöltje Suhajda Margit Képviselő Asszony, aki a suhajdabábonyi választókerületben szerzett mandátumot 2014-ben az MSZP színeiben. Az, hogy most a DK színeiben és az Ön választókerületében indul az szintén a Fidesz és Orbán Viktor diktatúrája miatt van, ugyanis a suhajdabábonyi kerületben a Jobbik jelöltje, Rozenberg Mózes indul. Rozenberg Mózes komoly tapasztalatokkal rendelkezik a képviselőség terén, hiszen volt már országgyűlési képviselő korábban, az SZDSZ tagjaként (Privatizáció és Multikulturalizmus Munkacsoport), illetve jó viszonyt ápol Suhajda képviselő asszonnyal, akivel egy frakcióban is ültek. Renonc Mirtill, aki az MSZP színeiben az ön lakhelyén fáradhatatlanul küzdött a Fidesz diktatúrája ellen és akadályozta meg például az óvoda felújítását, saját kérésére nem indul az országgyűlési választásokon. Ha a nevét mégis felfedeznék a szavazólapon az azért van, mert a Fidesz lefizette és megsértődött, hogy Suhajda Asszony indul helyette és ezért elindul függetlenként. Kerületünkben a Jobbik is indít jelöltet, Orsós Vendel személyében, akit sokan a helyi maffia vezetőjeként ismerhetnek. Ez azonban csak egy puszta névazonosság, a mi Vendelünk a Bolgár Kisebbségi Önkormányzat elnöke és már többször megverte a azt a Vendelt, akivel önök összetévesztik. Ezzel párhuzamosan azokkal az antiszemita és cigányellenes röplapokkal se törődjenek, amelyeket a Fidesz fog terjeszteni azért, hogy a Jobbikot rasszistának állítsa be. A szórólapokon csak nyomdatechnikai okokból van rajta, hogy Rozenberg Mózes nyomdájában készült. A Fideszesek mindenre képesek.

Sodor Gábor a Liberálisok jelöltje a kerületünkben és szintén csak nyomdatechnikai okból hasonlít Fodor Gáborra. A Liberálisok ugyan megállapodás szerint nem indulnak a választásokon, de a helyi Spangli Egyesület csak akkor lenne hajlandó támogatni Suhajda Asszony kampányát, ha kap 200 infralámpát.

Kussolj Mónika a Párbeszéd jelöltje pedig lehet, hogy nem indul, mert addigra talán sikerül kibékülnie az Együttös fiújával (Hasadt Elemér), akit a Momentum indítana itt. De ők nem az összefogás jelöltjei, csak azért jelentek meg a kerületünkben, hogy összezavarják a választókat és megakadályozzák a Kormányváltást! A Fideszes lakájmédia bizonyosan azzal is traktálni fogja önöket, hogy Rozenberg Mózes nem is zsidó, hiszen az egyik ciklust Kovács Lujza néven egy bántalmazott anyák számára fenntartott otthonban húzta ki. Az igaz, hogy a nemváltó műtétjét Simicska Lajos a nagy humanista fizette ki, de az etnikumváltó műtétjét már saját maga fizette plakátnyomdája bevételéből. És különben sem lehet zsidó, mert a nagypapája nyilas volt, a felesége (aki már a férje) meg Jobbikos. De ezzel csak azért terheljük önt, hogy tisztán lásson és ne dőljön be a kormánypropagandának.  Mi egyébként nagyon ellene vagyunk annak, hogy bárkit a személyében bántsanak.

Kedves Kormányváltó szavazó!

Nagyon kérjük, ne nézzen sem a közszolgálati, sem a kormánypárti, sem az ellenzéki televíziókban beszélgetős politikai műsorokat. Azok csak az ellenség megtévesztésére szolgálnak.

Most pedig kezdje újra jelen levelünk olvasását és az ötödik sor után hagyja abba, hogy azért legyen valami reményünk nekünk is. 

Ne felejtse szórólapunk másik oldalán Kende Péter legeslegújabb Orbán Viktorról (Orbán a zaklató) szóló könyvének ismertetőjét elolvasni!!!


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Mit csináljunk, ha egy elmebeteggel hoz bennünket össze a sors?

  Természetesen ennek a felvetésnek semmiféle aktuálpolitikai vonatkozása nincs, talán csak az elmúlt néhány nap benyomásai …

8 hozzászólás

  1. Gáspár Anett

    Egyre inkább az a gyanúm, hogy azoknak, akik ezeket a kreténeket mozgatják, elemi érdekük, hogy Magyarország stabil maradjon.
    Ezt viszont csak a mostani kormány képes garantálni.
    Viszont ugyanezek az erők szeretnék Orbánt eltenni azt útból, de még nincs megfelelő ember.
    Nyugat-Európa másik elemi érdeke, hogy Közép-és Kelet-Európa stabil és erős gazdasággá fejlődjön, s az is maradjon jó ideig.
    A nyugat-európai zsidók tömegesen települnek át hozzánk, s ez az olimpiájuk kapcsán fog kulminálni.
    Gondolt-e már valaki arra, hogy kik és miért szorgalmazzák Dél-Budapesten, főleg Dél-Budán a száz emeletes monstrumok építését?! A számos, most még üres lakópark kikre vár? Miért járt Netanjahu Orbánnál?

    • Világos, ezek így összeálltak szép lassan. Már Netanjahu elött is, de vele, általa azután, ugyancsak. Az is világos volt, hogy annak idején miért kellett mindenképpen Bp.-re tervezni az olimpiájukat, mert itt nem volt migráns. Viszont, mégis, hogy képzelték azt, hiszen a másik, a nemzeti már a horizonton volt. És hát két olimpia ugyabban a kis országban, pár év különbséggel, hogy bírja azt el?
      Mindenesetre a másik füstbe ment
      Tehát az olimpiáig, szinte biztos, hogy eltolódik a migránsbetelepítés. De azután? Nem egészen világos, hogy minek mi volt az ára eddig és mi lesz még ezután. Az sem, hogy mi mennyit ér meg ténylegesen,
      A betelepülési szándékra több diszkrét jel mutat, egyszer láttam erröl egy videót is, (azok izraelböl jöttek) de már nem tudom, hogy hol.
      Egyszer panaszkodott valaki a nemrég letárgyalt buli negyed miatt. A jelenlevö zsidó meg azt mondta, hogy dehogy, az éppen nagyszerü találkozó hely lesz majd a sok olimpia látogató számára,…

  2. Gáspár Anett

    „minek olyan női miniszterelnök-jelölt, aki profin hozza azokat az undorító agresszív férfitulajdonságokat, amiket a feministák felrónak a férfiaknak. ”

    :-))))
    Mer a feminista arról ismerszik meg, hogy gyűlöli önmagát, militáns, erőszakos bárisnya.

  3. Ez azért van mert nem férnek hozzá a sorosisztikus ,gyurcsányisztikus az országot el- és szétlopó balliberális banda az állami kasszához ,és nem tudják szétlopni Magyarországot ,Szélt sorosszervezet képezte ki és dolgozott is az egyik Soros-szervezetnél.Ezek külföldről irányított és pénzelt hazaárulók ,gyurcsányklónok.

  4. Nemcsak a pénz kell nekik, söt, azt gondolom, hogy csak másodsorban.
    Sorosisták lévén úgyis rögtön kölcsönt vennének fel és azzal rögtön ellátnák amit csak lehet, hogy nöjön a jó érzése az országban.

    Amióta a Fidesz van kormányon, de talán nem miattuk, a szocik teljes jelentéktelenségbe kerültek. Még megjelentek az új pártok, de azok is jelentéktelenek. A „nemzetközi színpadon” sem nem keresettek, de helyük sincs. Az unióban sem vihetik a szót csak mint lenézett árulkodók.
    Ez hiányzik nekik elsösorban! A préda is mert anélkül nem lehet utazni, szállodát fizetni!
    De a szereplés, a nemzetközi tárgyalások és azok jelentösége!
    Ezeknél csak a külföld számít és az ottani megfelelés. Kerítés le, migráncs be,
    V4-ek ó lá lá, euro be, akkor ünnepelnék öket igazán Brüsszelben is és máshol is.
    Egy fél éven keresztül ök lennének Európa megmentöi.
    De nem az országé!

  5. „univerzális aktorként percipiált Habony Árpád omnipotenciáját tudom ebben detektálni.”
    „ha a kivitelezésére nem olyan csávók lennének beütemezve, akik fel voltak mentve az alól, hogy felmentést kelljen kérniük tornából.”
    😀 😀

  6. Karikatúrának megteszi (mondhatnám elég jó), a valóság ihlette. Máskülönben úgy ltűnik itt nincsenek (vagy csak eddig nem voltak?) trollok!

  7. Hát ez a levél hatalmas! Ennyire görbe tükröt rég állítottak bárki elé. Gratulálok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük