Hülyék és gyilkosok kora

Sajnálatos módon a nyugat-európai merényletekben már az a legérdekesebb, hogy a hazai (és nemzetközi) liberális fundamentalisták milyen szövegekkel próbálják megakadályozni a normális emberek felháborodását.

A kérdés persze mindig ugyanaz, mi itt, Magyarországon mit kívánunk tenni azért, hogy megakadályozzuk a terrorizmus betelepítését, vagy azért, hogy a társadalmunk maradék stabilitása megmaradjon. És azért, hogy a politikában mégiscsak az úgynevezett közép érdekei, legrosszabb esetben vágyai, berögződései, elképzelései legyenek az irányadók, és ne a fundamentalista, kultúrharcos, múlt- és valóságváltó liberálisoké.

Másképp fogalmazva, mit teszünk a liberalizmus ellen?

A liberálisokkal való beszélgetés bizonyosan nem használ, hiszen ők meggyőzhetetlenek, számukra a kontinens vallása, a kereszténység a halálos ellenség, míg az iszlám maga a béke, a terroristák szerencsétlen sorsú emberek, akiket a fehér emberek rasszizmusa (különösen a röszkei egzecíroztatás) kerget bele a fehér emberek kiirtásába. És mi vagyunk azok, akik gyilkolunk. A tények, a közvetlen valóság letagadhatatlan tényei semmiféle szerepet nem játszanak ezen emberek gondolkodásában.

Véget kell vetni a beszélgetésnek, hülyék vagyunk, ha jövendőbeli gyilkosainkról tárgyalunk elpusztításunk módszertanáról. A liberalizmus elért minden gyilkos, embertelen, tömegpusztító ideológia végpontjához, amikor már az áldozat szenvedésének szörnyűségéből is le tudja vezetni a gyilkos ártatlanságát. (ÉS IME kálmán olga)

Hülyék vagyunk, ha megadjuk nekik erre a lehetőséget.

A liberálisok ÁVÓ-ja, Gestapója, NKVD-je a dzsihad, kommunista, vagy náci pártja az iszlám tömeg amely elfedi és elrejti a terroristákat és kommunista értelmisége pedig a liberális média és “tudományos” elit, amely mindent megtesz, hogy jövendő áldozataik ne értesüljenek arról, hogy mi vár rájuk. Élcsapata, központi bizottsága pedig a brüsszeli bürokrácia, amely a törvényeket csak az ellenségeire alkalmazza, a liberálisokat felmenti minden szabály betartása alól.

Nem akarunk az iszlámmal, a napi terrorral együtt élni. Liberális barátaink nagyon közel vannak ahhoz, hogy kijelentsük, velük sem lehet együtt élni többé.

Nem szokhatjuk meg a terrort, nem fogadhatjuk el az élet részének az okait, nem adhatjuk fel a biztonságunkat pusztán ideológiai okokból. Nem pazarolhatunk energiát többé arra, hogy őrültekkel vitatkozzunk, akik azt kívánják tőlünk, hogy mindent adjunk fel, ami alapján eddig meghatároztuk magunkat, mindent, ami alapján eddig éltük az életünket.

A “liberális értékek” elfogadása egyenlő a terror elfogadásával, minden emberi feladásával, a liberalizmus egy hatalmas zombitábort csinál Európából, ahol mindenkinek attól függ az élete, hogy egy elmebetegnek éppen kedve támad-e embert ölni akkor és ott.

A liberálisok tényleg elvárják, hogy haljunk meg az elveikért.

Mint értesülhettünk róla, hatvanezer amerikai pszichológus írt alá egy olyan online petíciót, hogy szerinte Trump mentálisan alkalmatlan az elnöki feladatok ellátására. Szerintem, a dolog jellegéből következően csak azt írták alá, hogy ők alkalmatlanok a hivatásuk gyakorlására, függetlenül Trump elmeállapotától. De az ötlet jó, szélsőséges elmebetegtől lopni nem szégyen, online petíciót indítok arról, hogy pszichiátriai betegség-e a liberalizmus. Szerintem jogosultak vagyunk ilyesmit közösségileg megállapítani, a falu bolondját is konszenzusosan jelölték ki. Aztán a városiasodás következtében ezek az emberek egymásra találtak a városokban, liberális pártot, meg online újságot alapítottak és ők hülyéznek le mindenki mást. Ha hagyjuk, igazuk is van.

Ne feledjük a majd negyven éves falfirkát:

“Szavazz a liberálisokra, mert különben lelőjük a kutyádat!”

Facebook hozzászólások

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Az Eszenyi-gyilkosság oknyomozó története

Mint közismert, Eszenyi Enikőt, a Vígszínház (legújabban volt) igazgatóját az elmúlt napokban előre megfontolt szándékkal, …

17 hozzászólás

 1. A szélsőliberálisok sikere a saját gondolatoktól mentes emberek igazodási kényszere.
  Ennek elrettentő példája volt számomra az a video, melyen egy anya közölte velünk, hogy “-Büszke vagyok arra, hogy buzi a fiam!”

 2. Gáspár Anett

  A falu bolondjai általában szelíd félnótások voltak, akik a légynek sem ártottak.
  A falu bolondját szánták, eltartották.

  A liberális nem bolond, a liberális a sátán katonája. Úgy is kell bánni vele.

 3. heroes_never_die

  Telitalálat! Azért halkan megemliteném, hogy ez év februárjában Barcelonában 160ezer ember azért tüntetett, hogy a spanyol kormány nyissa meg a határokat és vegyen fel még több migránst. Karma is a bitch…
  http://www.epochtimes.de/politik/welt/160-000-demonstranten-in-barcelona-fuer-aufnahme-tausender-fluechtlinge-in-spanien-a2052293.html

 4. Ajánlom az EchoTv 2017.08
  17. Háttér-kép adását. Sok mindenre rávilágít a háttérben zajló folyamatokból. Félelmetes.

 5. Tisztelt Paranoid Android!
  Hol írható alá,az online petíciója? Ugyanis aláfirkantanám.

  • Gáspár Anett

   Ez csak egy fiktiv felvetés volt.

   • Pedig lenne ra igeny.

    • Miért is ne, hiszen a sok libsi baloldali állandóan aláírást gyűjt!
     Ideje lenne beszállni a “ringbe.”

     • Paranoid Android

      Lesz egy projektünk erre, de azért ennél egy kicsit szofisztikáltabb.:)))
      Hangosan fognak visítani tőle.:))

     • Az a szofisztikáltabb dolog,kissé visszafogott,hogy ne visítsak. Pont mint a nagy Manitúúú,olyan rezzenéstelenül fogadom a csapásokat.
      Ettől,még az m1 bemondónője sem tud eltántorítani.
      Elnézést,nem tudom,kinek a nője,vagy kölke. Abszolút ellenkező a bemondónő,vagy hírforrás jellegű székelyvarga fruzsina.
      Borzasztó az egész orgánuma,és borzasztó a PL: Kiszombori.település…
      Helyesen: Kiszombor az.
      Gyilkosan szar kiejtéssel.

     • Gáspár Anett

      Van egy honlap, ahol bármilyen petíciót megnyithatsz és aláírásokat gyűjthetsz. Na, oda ne írj, mert azok email címeket gyűjtenek. Én bedőltem egyszer, és nem győztem a kéretlen hirdető emaileket letiltani a postafiókomból.
      Ha a CÖF, vagy a Fidesz, a KDNP, vagy a Fidelitas gyűjt, akkor ok. De másnak nem írok alá.

 6. No hidzsáb! No dzsihád!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük