Az osztrák államfő elmebeteg


A többszörös csalással megválasztott osztrák zöldpárti államfő olyan tüneteket produkál, amelyeket a legsúlyosabb liberopátiás elmezavar jelének kell tekintenünk.

Emlékezhetünk, Van der Bellent a centrista jobboldali jelölt ellenében kellett megválasztatni, aki azzal érdemelte ki a „szélsőjobboldali” jelzőt a liberálisoknál, hogy nem tartotta szégyellni valónak, hogy osztrák, fehér, férfi és nem akar tömeges muszlim bevándorlást.

Bellen egy beszélgetés során a következőket mondta ki a széles nyilvánosság előtt:

„Minden nőt meg kell kérni, a vallási okok miatt fejkendőt viselők iránti szolidaritásból maga is viseljen fejkendőt.”

Persze lehet, hogy Bellen nem elmebeteg, hanem egyszerűen egy haza- és nemzetáruló gazember, aki az osztrák, nem muszlim nők integrációját akarja előkészíteni, az Ausztria helyén létrejövő fundamentalista iszlám állam társadalmához. Egyszerűen szoktatja őket.

Ha azonban eltekintünk e valószínű lehetőségtől, azt is feltételezhetjük, hogy Bellen egy nagyon buta liberális, aki afféle ideológiai zombiként automatikusan mindenütt alkalmazza vallása-ideológiája primitív tételeit, függetlenül a kontextustól.

A liberalizmus faék egyszerűségű emberképe három csoportra osztja az embereket, szerencsétlen üldözöttekre, menekültekre, akik mindig jók, kirekesztő fehér, heteroszexuális férfiakra, akik mindig rosszak, valamint olyan emberekre, akik befogadják a szerencsétlen menekülteket, üldözötteket és ezért mindig jók. A befogadás ebben az esetben a teljes kritikátlanságot, az üldözöttel való teljes azonosulást jelenti.

Azt, hogy a befogadónak kell alkalmazkodnia teljesen a menekülthöz.

A liberalizmus rugalmas ideológia, hajlandó egy üldözött csoport kedvéért elárulni egy korábbit, ha az új üldözöttebb vagy egyszerűen trendibben üldözött. Így jártak a zsidók és a nők, pár éve még minden az ő elnyomásukról szólt, de a fiatal muszlim férfiak vonzóbb üldözötti csoportnak bizonyultak. A zsidókat teljesen ejtették, a bevándorló muszlimok zsidók elleni támadásait már meg sem írja a fősodratú média. A nők sem elég vonzott elnyomotti csoport már. Ennek oka, hogy a muszlim nőket nem fehér férfiak, hanem muszlim férfiak nyomják el, ami fogalmilag lehetetlen, egy elnyomott csoport nem lehet maga is elnyomó. Ez is a fehérek bűne, ezért a muszlim nőket úgy kell egyenlősíteni a fehér nőkkel, hogy azokat is a muszlim férfiak elnyomása alá helyezzük, aminek kezdő lépése a fejkendő önkéntes, majd később kikényszerített viselése a nem muszlim nőknél. Egy fehér nő azért mert fehér, elnyomóbb, mint egy nem fehér nő, tehát nagyobb felelőssége van abban, hogy a fehér férfiak úgy nyomják el a fiatal muszlim férfiakat, hogy a muszlim nők is el legyenek nyomva.

Ez persze csak a liberális agy számára „logikus”, de hát azért pszichiátriai tünet és nem normális gondolat.

A fentiek elolvasása után emlékeztetném a Kedves Olvasót, hogy nem én diliztem be, hanem az osztrák elnök javasolta azt a nem muszlim nőknek, hogy szolidaritásból viseljenek fejkendőt. Tehát nem az elnyomott muszlim nőknek javasolta, hogy ne viseljenek vagy az elnyomó muszlim férfiaknak javasolta azt, hogy ne nyomják már el a muszlim nőket, hanem nyomás alá helyezte a nem muszlim nőket, hogy úgy legyenek szolidárisak az elnyomott muszlim nőkkel, hogy ők is elnyomatják magukat.

És ez a sötét hülye közgazdász professzor valami egyetemen.

Mondjuk így meggondolva valószínűleg veszett is, ha azt gondolja, hogy a fehér nők szolidaritási kendőviselésétől a muszlim férfiak megjavulnak.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Mit kell kezdeni a háborús uszítókkal?

  Minden normális embert meglepett, hogy mennyi nyomorult háborús uszító bukkant fel a semmiből 2022 február …

20 hozzászólás

  1. Véletlenül nem a CEU tanára?
    Vagy ehhez még nem eléggé „érett”, még keveset bizonyított?

  2. Ez a fickó nagyon elmaradott. A korszerű gondolkodásban a genderkutatók szerint nincs különbség férfiak és nők között. Miért csak a nők viseljenek fejkendőt? Szolidaritásból viseljenek fejkendőt a férfiak is!

    • És továbbgondolva: Szolidaritásból viseljenek a muszlim nők testre tapadós miniruhát, szaggatott farmert, tűsarkút, spagettipántos trikót!

      • Paranoid Android

        Nem érted te ezt a liberális dialektikát. Mondjuk én se.:)
        A muszlim nők csadort, kendőt azért viselnek, mert a muszlim férfiakat sértené, ha nem viselnének, a muszlim férfiakat meg nem lehet megsérteni mert ők 90%-ban a „menekültek”. Ők most az „üldözöttek”. Az, hogy ők elnyomják a nőket, megölik a keresztényeket az nem számít.

  3. Agnes Kaipel

    Nem ertem hogy miert irnak ilyen stilusban teljesen hamis hireket. En kint elek Ausztriaban es olvasom az osztrak hireket… A kedves ujsagironak meg kellene tanulnia elöször nemetül mielött ilyen hireket terjeszt!

  4. túródóra

    Ezek tényleg megbuggyantak!Rémisztően hülye emberek vezetik Ausztriát,az Európai Bizottságot,szóval,juncker csókjátó hányingerem keletkezett,még kádár,meg brezsnyev szájba csókolását is jobban elviseltem.Válogatott idióták!Ilyenek bárhol teremnek a világba.Hogy tudják a népek így kiválasztani a válogatott hülyéket?Ez rémisztő !Ezek a falnak vezették a világot.Majd az lesz szép,ha a zsidó „civileknek”,érdekvédő nőknek is be kell öltözni,vagy majd mikor félrekettyintésért megkövezik őket ,vagy mikor majd megerőszakolják őket(vagy nem is bánják a beltenyésztettek?).Szörnyű ez a barom világ!Fodor Gábor!akinek tetszett Pittella,meg Verhofstadt habzó szájú ,csorgó nyálú hozzászólása.Ez a liberalizmus,akkor én végképpen nem kérek belőle!

  5. „a bevándorló muszlimok zsidók elleni támadásait már meg sem írja a fősodratú média.”
    Bezzeg,ha a „Befektetők” ellen támadnának. A schwartzék ellen. Lenne ajvék.
    Amúgy tényleg értékes dolog volt végig „izgulni” ezt a színjátékot. Most nem a hazánkat árulókról beszélek.
    A liburnyákokról. Ennyi felkészületlen ostoba fajankót…. (Mást akartam írni,de hagyjuk.) Nem azért mondom,de cölöpnek sem tudnám elfogadni,bármit is írt a horn a remekművében (cölöpök)….
    Hát ilyenekből,még gátat sem szívesen csinálnék. A cölöp az cölöp legyen.

  6. Vágják ki Európából az ÖSSZES muszlimot!!! Tiltsák be a Koránt!! Van der Bellen mondjon le!! Éljen Norbert Hofer és az ÖFP (Osztrák Szabadságpárt!) Nyerjen az ÖFP 2018-ban az osztrák parlamenti választásokon!!

  7. Ráadásul mennyire demokratikusan lett megválasztva! A csalások miatt meg kellett ismételni. A második fordulót elhalasztották a „nemragadó boritékok” ürügyével amig minden (számítás)technikai feltételt nem biztosítottak a garantált „megválasztáshoz”.

  8. Nem elmebeteg.
    Konzekvens.

  9. ez olyan mintha felszólitanának ,hogy zsid szolidalitásból metéltessem magam

  10. Péter Pál

    Az. Egy degenerált, agyilag leépült fasz !
    Csak rá kell nézni az ábrázatjára .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük