A svéd modell – az ideológia butává is tesz

 •  
 •  

Svédországban a migránsok már gyakorlatilag szabadon garázdálkodhatnak a női lakosság körében. A migránsok általában férfiak, vagy őket minden körülmények között támogató (lényegesen kisebb számban ugyan) mohamedán vallású nők. Az etnikai svéd nőket meg nem védi meg sem a rendőrség, sem az államszervezet, sem a jog, sem a svéd “férfiak” a szegény, pozitívan privilegizált mohamedán hódítóktól. És ezt a migránsok pontosan tudják…

A svéd törvények legfeljebb a svéd férfiaktól védenék meg a svéd nőket, de azoktól már nem kell, mert a svéd férfiak sem a mohamedán, sem a kelet-európai definíció szerint nem férfiak többé.

A félreértések elkerülése végett nem váltak valami gender entitássá, egyszerűen eltűntek. Talán a magyar kocsmai szleng “puhapöcs” kifejezése írja le őket a legjobban. Ezek annyira gyávák már, amennyire egy liberális csak gyáva lehet. Végül is jogos minden erőszak, mert a svéd nők kirekesztőek, ha maguktól nem tesznek a mohamedán migránsok kedvére.

Érdekes, hogy a legsúlyosabb filoszemitizmusban szenvedő liberálisok is milyen gyorsan pattantak le a zsidók és Izrael mellől, amikor az iszlám hódítás megkezdődött. Most a második legkedveltebb célcsopijukat adják a hódítók kezére, az elnyomott európai fehér nőket. Egy európai fehér nő, nyilván eredendő rasszizmusa következtében, alapesetben kerüli a mohamedán férfiakat és valószínűleg Trump hatása alatt áll, amikor ellenzi, hogy végigmenjen rajta egy egész menekültszállás. Egy ciszhetero nő ugyanúgy elárulja a forradalmat, mint egy nyüves ciszhetero férfi. Egy fehér ciszhetero nőnek még félni sincs joga Svédországban, hiszen ezen aljas érzelmével a migránsok ellen hangolja a közvéleményt.

A liberalizmus végtelen individualizmusánál csak az ostobasága hatalmasabb, nem érti meg, hogy amikor három elmebeteg (európai értelemben véve), mohamedán hátterű migráns a Facebook-on közvetíti egy fehér nő megerőszakolását (Hol van ilyenkor az annyira éber Facebook gondolatrendőrség? Vagy az ilyesmire nem vonatkozik?), akkor az egész svéd társadalomnak üzennek: Féljetek, mert mind így jártok majd végül.

A svéd liberális sajtó persze sietett a bejelentő tanú személyazonosságát, címét nyilvánosságra hozni, hogy segítse a mohamedán terroristákat a célpontjuk megtalálásában.

Miféle lények ezek a liberálisok? Azt látjuk, hogy napról-napra agresszívebbek lesznek, gyakorlatilag általánossá vált, hogy verbális és fizikai, intézményesített erőszakot alkalmaznak azokkal szemben, akik bármiben is ellent mernek nekik mondani. Ezidáig csak az volt általános, hogy mindent megtettek a mohamedán terroristák Európába jutásáért, továbbá azért, hogy őket rejtegető tömeg telepedjenek meg Európa nagyvárosaiban, de most már nyíltan támogatják a fehér nők elleni szexuális erőszakot is.

A svéd modell a német és a francia modellek jövőjét mutatja, azt, ahogy a hódítók felszámolják a közbiztonságot, az őslakosság erkölcsi szabályait, majd a jogrendet. És ebben, mintegy ötödik hadoszlopként, apait-anyait beleadva segítik őket a liberálisok, a tömegkommunikáció bűnbandája és a jobbára pszichiátriai betegekből álló “művésztársadalom” színész és egyéb celebjei.

A normális emberek mindig is mély és átható undort éreztek mindig is a nácik, nyilasok és kommunisták iránt, akik ideológiájukba beleőrült vezetőik árnyékában általában sima rablási céllal vettek részt a “forradalomban”.

Ezt a mély undort most a liberálisok iránt érezzük, akik mindent, de tényleg mindent hajlandók feláldozni a társadalmunk hagyományaiból, értékeiből, hogy néhány hónappal tovább élhessék ki beteges hajlamaikat és remélhessék, hogy az iszlám segítségével el tudják majd pusztítani az európai nemzeteket, az európai embereket, a teljes európai civilizációt.

Lehet, hogy az illiberalizmus már nem lesz elég, sokkal harcosabb antiliberalizmusra van szükség, az iszlám hódítást katonai erővel, szövetségeseik, a liberálisok ámokfutását pedig a normális emberek értékrendszere mentén, akár tömegmegmozdulások szervezésével is, de meg kell végre fékezni. Olyan jogrend kell, amely a normális emberek világképét tükrözi vissza és nem egy szélsőséges kisebbség haza- és nemzetárulását emeli törvényerőre.

Javaslom, hogy Magyarország nyilvánítsa ki, befogadja azokat a svéd nemzetiségű menekülteket, különösen nőket és gyermekeket, akiket a liberálisok és a mohamedánok elüldöznek Svédországból, vagy bárhonnan Európából.

A magyar férfiak, katona- és rendőrnők készek őket megvédeni.

Facebook hozzászólások

 •  
 •  

A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Amíg Amerikában gyújtogatnak a nem nácik, nálunk a „nácik” békés megemlékezést tartanak

  Amerikában, a demokrácia őshazájában éppen gyújtogatások vannak. Illetve azok mindig vannak, mint Franciaországban is például, …

24 hozzászólás

 1. “A svéd liberális sajtó persze sietett a bejelentő tanú személyazonosságát, címét nyilvánosságra hozni, hogy segítse a mohamedán terroristákat a célpontjuk megtalálásában.”

  ez most komoly? link van?

 2. 100km
  igen van link, utánanézhetsz te magad is…

  • Link? Hol?

   • Paranoid Android

    Én két helyen is olvastam ezt magyarul. Svédül hál istennek nem tudok, úgyhogy követtem a “Bármi rosszat elhiszek a liberálisokról!” elvet.
    Ebben idáig még nem kellett csalatkoznom.:)

 3. Morbus Hungaricus

  “A magyar férfiak, katona- és rendőrnők készek őket megvédeni.” Az a baj, hogy ebben nem vagyok olyan biztos.

 4. Végre egy CIKK!

 5. Ket evtizede eltem nehany evig Svedorszagban.

  Akkor is mar eleg eros volt a teboly, de a bevandorlok a kritikus tomeget meg nem ertek el. Tobben mar akkor felvetettek, hogy nem kene agyonsegelyezni oket, mert sok esetben egy tisztesseges munkat vegzo bolti eladonak vagy buszsofornek a havi bevetele kevesebb volt, mint a “frissen” menekultnek, es o meg ebbol lakbert, rezsit is fizetett, amig a menekult lakasat az adofizetok rendeztek. Termeszetesen ez rasszista velemeny volt a “mainstream” szerint.

  Ami meg a noket illeti, mar az is surolta a szexista hozzaallast par hulyenel, ha meg akartal hivni vkit egy kavera es a ffikent te fizettel.

  Egyebkent megfigyelheto egyfajta kontraszelektivitas. Mivel toltak az anyagilag fuggetlen nok kepet is, sok ferfi meg az evezredes osztonok szerint meg lett volna elegedve a kaja-szex felallassal is egy hosszu kapcsolathoz, illetve szeretett volna csaladfenntarto is lenni, hiszen kulturalisan meg ezt hozta, igy eleg gyakran valasztottak maguknak not pl. kelet-europabol vagy akar tavol keletrol, igy a sved nok jelentos reszenek nem jutott mar helyi pasi. Termeszetesen makakok voltak boven, igy aztan jonnek innen is felver gyerekek.

  A fenti forgatokonyvet latom mar Mo-n is, sajnos.

  • “A fenti forgatokonyvet latom mar Mo-n is, sajnos.”
   Így igaz, ha a cigányokra gondolsz. Borsodban lakom, egyre több a keveredés, sok világos bőrű cigány van, olyan is, akiről meg sem mondaná az ember. Egy időben kollégista voltam Budapesten a 9.kerületben, ott is láttam ezt a jelenséget. A probléma az, hogy a legtöbb esetben a magyarok cigányosodnak el.

 6. CTH

  Hála a liberálisoknak, jobbat már nem is nagyon várhatunk.

 7. talán a magyar kocsmai szleng “puhapöcs” kifejezése írja le őket a legjobban. Ezek annyira gyávák már, amennyire egy liberális csak gyáva lehet.

  Van egy olyan gondolatom,hogy az állami erőszakszervezett szoktatta rá az embereket az önbíráskodás elkerülésére,azaz onnan a magasságos Államtól várnak az emberek megoldást,hiszen azt már többüknek elmagyarázta a hatalom,hogy az az önbíráskodás nem vezet jóra. (ergo forradalmat sem kell csinálni,mert majd Mi mindent megoldunk.)
  Nem ismerős? Ha leszedjük a liberális gyávaságot,ez NÁLUNK is egyre inkább kezd igaz lenni.

  • Bocs a két té miatt. (volt már,hogy hármat is írt a gépem,s volt,amikor a kettő helyett egyet.)
   Szerintem ez valami g. külső program.
   “erőszakszervezett”, helyesen erőszakszervezet.

 8. A helyzet az, hogy a nyugati világban a becsületes emberek nem védhetik meg magukat. Ha mégis, akkor az “igazságszolgáltatás” ökle lesújt rájuk, és nagyot üt rajtuk. Nekik pedig több vesztenivalójuk van, mint a bűnözőknek. Ld. pl. legutóbbi időkből a motoros rablót elgázoló nő kálváriáját! Szerintem nagyrészt ez az oka az emberek passzivitásának a fenti és a hasonló helyzetekben.

  • Az a nő bárki mást is megölhetett volna, azzal, az üldözéses jelenettel. Az ilyet örökre el kéne tiltani a vezetéstől.

 9. Azt remélem, hogy ez a kommenthely nem csúszik le a személyeskedés szintjére.

  • Nem hiszem,hogy sértőt írtam volna,de ha így van,akkor megkövetem Vektortér-t.

  • Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy kizárólag személytelenkedés fordulhasson elő :P, valamint ne csökkentsem a blog és komment szekció (átlag feletti) színvonalát, azzal korlátozva mások lehetőségeit a szórakozásra, véleménynyilvánításra.

 10. A liberalizmus legnagyobb ellenségei ma a liberalisták. Szomorú.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük