Tegnapelőtt, tegnap, ma kihirdették a rémuralmat!


Mint az közismert és nyilvánvaló, az ellenzéki újságokat betiltották és az ellenzéki újságírókat, a Német Birodalommal történő megegyezés alapján, licencelt koncentrációs táborba zárták. Ki is kételkedhetne ebben, hiszen az összes ellenzéki újság megírta ezt a mai számában.

Ahogy sikerült nekik interjút készíteni Joszef Vlagyimirovics Trockij marxista sztárfilozófussal (szlovén!!) is, aki az Orbán-diktatúra nemzetközileg tisztelt bírálója. Trockij elvtárs világosan fogalmazott: „A parlamenti többség mindig diktatúrát valósít meg, ezért csak a kisebbségnek van joga a kormányzásra. Orbán nyilvánvalóan visszaél a hatalmával, mert nem a kisebbség javaslatait szavaztatja meg, hanem a sajátjait.” Trockij elvtárs egyébként hatalmas eredményeket ért el abban, hogy a genderelmélet logikáját átültesse a jogelmélet és a politikai filozófia gyakorlatába.

Trockij elvtárs szerint a többségi szavazásra és a minősített többségre való hivatkozás a nacionalista burzsoázia mákonya az elnyomott kisebbségek megtévesztésére, hasonlóan vélekedik a választások néven elhíresült fasiszta eszközről is:

Az általános és titkos választójognál még nem találtak ki aljasabb dolgot az emberi történelemben. Könnyen belátható, hogy egy választáson a többség mindig győz, tehát eleve nem valósítható meg a kisebbség uralma ezen a módon. Arról nem beszélve, hogy a titkosság miatt a kisebbség nem tudhatja, hogy ki szavazott a többségre és így nem jut hozzá azokhoz az adatokhoz, amelyek elengedhetetlenül szükségesek a célzott repressziókhoz. Ezért van aztán az, hogy a tömegmészárlások során olyanokat kivégeznek a családjukkal együtt, akik a kisebbségre szavaztak. De hát szerencsénkre, akik a kisebbségre szavaztak azok bizonyosan készek meghozni ezt az áldozatot, hogy az olyanokat megbüntethessünk, akik a többségre szavaztak.

A demokrácia helyes értelmezése az, hogy a parlamenti többség a kisebbség kizárólagos képviseletére kapott megbízást, semmi másra. Ha véletlenül a kisebbség kap többséget egy választáson, a helyzet akkor sem változik meg, mert a kisebbségi helyzet adott, a hatalom megszerzése nem változtat ezen. 

Trockij elvtárs szerint függetlenségének a titka az, hogy tizenhat éves kora óta Soros György nagylelkű adományaiból élhet. 

Soros György a filantróp ideáltípusa, tulajdonképpen az egyetlen filantróp, aki létezik. Ő már elgondolt mindent az egyedül lehetséges igazságos társadalomról, amit egyáltalán el lehet gondolni. Mi akik önként, gondolatainak tökéletességétől megrészegülve önként és minden érdek nélkül önként követjük, csak arra vagyunk alkalmasak, hogy néhány cizellációt végrehajtsunk a művön belül. Én is bármikor elmehetnék dolgozni, de mi mind feláldozzuk magunkat az ügyért. Dolgozni könnyű és kellemes, de Soros György gondolatain elmélkedni vagy harcolni értük az orbáni fasizmus lélekölő mindennapjaiban az az igazi embert próbáló kihívás. Beszélgetek a magyar barátaimmal és minden nap majd belehalok a részvétbe, hogy egy olyan országban kénytelenek élni, ahol nem az van, amit ők akarnak.

Trockij elvtársnak a genderelmélet legújabb irányzatát is köszönhetjük. A cisznők és a ciszférfiak (azok az emberek, akik a szexuális irányultságuktól függetlenül elfogadják a biológiai nemüket) az elnyomó többség fundamentumai. Keresik egymás társaságát, illetve abban reménykednek, hogy ciszlány és ciszfiú gyermekeik lesznek, akikre azt a terhet is rárakják, hogy unokákat is szeretnének. Mindezt akkor, amikor a világban már százmilliónyi olyan gyermek van, aki már létrejött (a születés társadalmi konvenció, amit a patriarchátus kényszerít rá a nőkre és a csecsemőkre) és nem kap megfelelő nevelést és információkat a genderdiverzitásról.

Visszatérve az orbáni diktatúrára, el van már döntve, hogy mikor tör majd ki a forradalom?

Az embereket megtéveszti az, hogy jobban élnek vagy nem halnak meg koronavírus fertőzésben. Az önérdekébe belehabarodott kispolgár nem hajlandó áldozatot hozni a nagy eszmék megvalósulása érdekében. Elhiszi, hogy amikor a kormány tesz érte valamit, akkor jobb hely lesz a világ. Az emberek sajnos az érdekeik és a tapasztalataik alapján szavaznak, Magyarországon is ennyire elvakult a szavazók legalább fele.

Egyébként döbbenetes, hogy a szavazók felének támogatásával már kormányt lehet alakítani…

Ez nyilván az ezeréves magyar fasizmus tovább élő hagyományai miatt van. A magyarok például ünnepelték, amikor a Magyarországon már hetedik, nyolcadik generáció óta élő törököket, az etnocentrista magyar propaganda hatása alá került egyesült nyugati hadak elüldözték. Pedig ha a Magyarországon élő törökök kérhettek volna családegyesítést és szavazhattak volna, ez az ország ma egy virágzó demokratikus kalifátus lehetne, és nem az a keresztény fertő, mint most.

Nem tudjuk nem észrevenni, hogy elragadták az indulatok. 

Igen, igen. Itt a járvány és azzal alázzák meg a nem cisznemű embereket, hogy az adatokat nők és férfiak bontásban adják meg. Az életkorukat is a születési adataik alapján adják meg, pedig lehet, hogy ezek az emberek sokkal fiatalabbnak gondolták magukat. Ha pedig így van, akkor a halottak átlagéletkora is sokkal alacsonyabb, ami tragikus képet fest a magyar egészségügy állapotáról. Elképesztő, hogy még ilyen apróságokban is figyelmet fordítanak a transz emberek és minden LMBTQ ember megalázására. Kérem magyarországi forradalmár barátaimat, hogy tegyenek már végre valamit, már nem sokáig tudom elviselni annak a tudatát, hogy Orbán Viktor még hatalmon van.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A VAR csak tovább rombolta a focit! (Liverpool-Manchester City 1-1)

  Nem abban kívánok állást foglalni, hogy tizenegyes volt-e az az esemény, amelynek során egy City-játékos …

8 hozzászólás

  1. Kedves Trockij elvtárs(nő)! Forradalmi harcában kéretik kitartani, felmentő csapataink útban vannak. A szokásos jégcsákánnyal felszerelve. A többit majd személyesen.

    Kitartás, elvtársak!

  2. Muramisteny!
    Muramisteny!

    AjrÉpa, SeGGíccs!

  3. Nézzük_magát_a_dolgot

    Két meglátásom van. 1) A gyengébbek kedvéért az elején nagy piros betűkkel oda kellene írni, hogy vigyázat, irónia! Még akkor is lenne, aki szó szerint értené… 2) Benne van a szövegben, de egy kissé félreérthető módon, ezért explicite kellene kiegészíteni az idézetet az alábbiak szerint: „A parlamenti többség mindig diktatúrát valósít meg, ezért csak a kisebbségnek van joga a kormányzásra”, k i v é v e, h a m a g y a r e l l e n e s l i b s i b o l
    s i t ö b b s é g v a n.

    • Pedig ambó domingó a régvolt szociálizmusban aztat okították már az általános iskola negyedik osztályától, hogy a demográcija aztat jelenti, hogy a többség uralma, népuralom
      Ezek úgy csűrik-csavarják a fogalmakat, ahogy éppen a pillanatnyi érdekük kívánja

      • Maskepp fogalmazva: libsik meg soha nem mondtak IGAZAT!
        Itt az ido par evvel „jutalmazni” a remhir-hazudokat!

    • Jó ötlet, habár a szerzőről tudott, hogy nemcsak a tolla, de a billentyűzet illetve az IPad is vitriolos.
      Rejtőn sem nevet mindenki.

  4. Ez most kiválóra sikerült! Pocsékká röhögtem magam. Köszönet érte ebben a karanténos világban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük