Szél Bernadett tagadja, hogy amerikai kém lenne


Miközben Franciaországban éppen megint legyilkolnak néhány franciát a béke vallásának képviselői és az Index nem létező pénzekről ír össze több száz cikket, háttérbe szorult, hogy Szél Bernadett beismerte, hogy nem lesz belőle miniszterelnök. Mondjuk ezt mindannyian tudtuk, mert a három másik – nyilván férfisoviniszta – miniszterelnök-jelölt soha nem szavazna egy női jelöltre, ha magára is lehet.

De nem ez a lényeg. A lényeg az, hogy egy magyarországi parlamenti párt elnöke, női társelnöke, annyira hülye, hogy ilyeneket bír mondani:

Kérdés:”Személyesen ön milyen fideszes elégtételtől tart?

Válasz: „Akár börtön. Hogy Orbán Viktor börtönbe zár, mert kitalálja, hogy amerikai kém vagyok például. Bármi megtörténhet, hiszen nincs jogállam. Emlékezzünk, az ellenzéki pártokat mondvacsinált okokból kezdte végigbüntetni az Állami Számvevőszék, ami anyagilag lehetetlenít el pártokat.”

Mutatja az Index, az LMP kommunikációs stábjának és az egész liberális bagázsnak a szellemi szintjét/szakmai hozzáértését, hogy olyan interjút, amelyben egyébként az alany még vagy harminc ilyen méretű hülyeséget mond, teljesen komolyan megjelentetnek, és azt hiszik, hogy attól jobb lesz.

Az interjú csattanója egyébként az, hogy a győzelmük után demokratikus előrehozott választásokat fognak kiírni. Gyorsan. Szerintem is a magyar nemzet egybehangzó kívánsága is ez, még egy ilyen választási kampányt a lehető leghamarabb újra.

A nép a következőket fogja (szerintük) gondolni:

  • Végre megint választás, nem kell négy évet otthon ülni!
  • Abból a néhány hónapnyi totális bizonytalanságból csak nem lehet baj!
  • Ennyit csak megér még egy csodás vasárnap!

És azon szerintük milyen eredmény születne? A szavazati arányok drasztikusan megváltoznának? Vagy az indulók meg a szavazók változnának meg?

Ez utóbbit könnyű elintézni, a Fidesz nem indulhat, meg senki más sem, akit Brüsszel meg Soros Gyuri bácsi nem hagy jóvá.

Lefordítom, hogy a demokraták is megértsék: Az a választás, amelyen az ellenzék nem csak elindulhat, hanem meg is nyerhet, az nem demokratikus választás szerinte. Bernadettke ugyanis azt nem tagadja, hogy elindulhatnak a választásokon, sőt azt reméli, itt ebben a cikkben, hogy meg is nyerhetik. Ellenben az a választás, amelyen az ellenzék (a majdani) nem indulhat el, tehát meg sem nyerheti, az demokratikus választás.

Azt ugyanis nem értem, hogyha az ellenzék a mostani választási rendszerben megnyeri a választásokat, akkor miért akar új választásokat kiírni egy másik választási rendszerben és ugyanazokkal a szereplőkkel rögtön utána?

Csak akkor érdemes új választást kiírni, ha a Fidesz már be van tiltva, el van lehetetlenítve. És a szavazói meg meg vannak félemlítve.

Érdekes egy demokrácia-felfogás ez.

Erre a baromságra nem is érdemes több szót vesztegetni, csak kezd ez a dolog teljesen abszurd lenni. Nyilvánvaló futóbolondok, álláspontjukat gyökeresen és naponta változtató senkik, nyilasok, kommunisták, öldökölni és rabolni vágyó elmebetegek verődtek össze, hogy programszerűen káoszba taszítsák az országot és egy csomó ember hajlandó rájuk szavazni. Mert nem szeretik az Orbánt. Ez nyilván elég indok.

Tényleg nem kell ide eredménykampány.

Szél Bernadett nyilván nem amerikai kém, mert azoknál vannak minimális követelmények. Szél Bernadett csak szeretne az lenni, mert az a legmagasabb szint amit az általa álmodott valóságban elérhet. Jogosultságot akar a férfimosdó lehallgatására. Hogy aztán megszüntethesse az állva pisilést.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A VAR csak tovább rombolta a focit! (Liverpool-Manchester City 1-1)

  Nem abban kívánok állást foglalni, hogy tizenegyes volt-e az az esemény, amelynek során egy City-játékos …

12 hozzászólás

  1. Ha ő mondja,akkor biztos az,mint a kutya vacsorája.

  2. Én úgy vettem észre, hogy a balfélen nemcsak balfékek, de mentálisan sérültek tömegei vannak. Azt szeretnék ha észrevennénk őket, de a normális emberek csak legyintenek rájuk. Remélem a megbízók is elégedetlenek, és mennek a süllyesztőbe!

    • Te aztán nagyon tudod, a mosott, bebutított agyaddal csak ennyi. Less már szét a sárgabagázs cselekedeteiben.

  3. Virág elvt.

    Szél az imperalista burzsoákok ágense, azonnal monnyole!

  4. Bernike. Megírták! Vannak merész kémek , és öreg kémek. De merész és öreg kém nincs./ Tom Clancy : Ikon / Te egyszerűen egy klimaxos hülye politikus vagy. Menj haza és főzz!!! a családodnak egy jó paprikás csirkét nokedlival és uborkasalátával már ha egyáltalán van fogalmad erről a konyhai műveletről. Utána meg mosogass el és mosd fel konyhát vagy ha elájultál magadat.

  5. csakafidesz

    Amúgy ennek az 1950-es években volt realitása. Akkor egyből lehetett valaki amerikai kém, főkép, ha családtagja lakott Amerikában.

  6. Berni rém! Egyesülj te a kétfarkú kutyával.

  7. Bánky Miklós

    Kém,ugyan már. Ennyi ésszel,mint a tyúkok az udvaron: szanaszét az…k.

  8. Nyilvánvaló a céljuk, sőt, még el is mondják: valahogy, bármilyen kombinációban többséget szerezni az Országgyűlésben. Mindegy, hogy működőképes kormányt lehet-e így alakítani. Aztán az Alaptörvényt leszarva valamilyen saját maguk által kitalált választási rendszerben nyerni úgy, hogy a Fidesz soha többé ne nyerhessen. Gondolom az EU, a Velencei Bizottság meg a többi mocsadék egy szót sem szólna miatta, ahogy 2006-ban sem szólta meg Erdogannak is elnézték, hogy lefejezze az ellenzéket.

    Ezt úgy hívják magyarul, hogy PUCCS.

  9. Bårmikor szavanek egy nöre csak nem egy ilyen nöre kicsi a cicije es retteg Obåntol. Ha retteg viktortol akkor mi lenne ha a muzulmånok jönnenek megint ereivel.
    Peldåul a Morvai beintene nekik egyböl de az a nö aki cselgåncsozott egy muzulmån betelepulövel is jobban az en stilusom
    Szel azt mondta hogy retted Orbåntol mert ki fogja talålni hogy ö egy Amerikai kem es börtönbe fogja rakni. Hulye ez a nö? en mår pakolnåm a tåskåm es vennem az elsö repulöt ki az orszågbol. meg a vålasztåsok elööt mert utåna jön az ORBÅN a rettenetes. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük