Az LMP hadházisodása


Az árulás nem egyedi esemény, az árulás az szokás. A nyitóképen egy ilyen tevékenység után látható Hadházy Ákos, az LMP társelnöke, miután Simicskával és Vona Gáborral egyeztetett a lehet más a szebb jövő reményében.

Az LMP egyetlen megmaradt szimpatikus és feltétlenül méltánylandó tulajdonsága volt, hogy nem állt össze a szocialistákkal és az SZDSZ-szel, bárhogy hívják is őket éppen (akkor sem, ha éppen Jobbiknak).

Állítólag (saját maga szerint) az LMP használta a legjobb oligarchataszítót is, ami csak a piacon fellelhető, folyamatosan mutogatta is oligarcha-mentességi igazolását, amin Simicska Lajos külön nevesítve szerepelt, miszerint Simicskatörmelék még nyomokban sem mutatható ki az LMP haragoszöld festésén.

Aztán Schiffer András balra (jobbra?) el, és a megmaradt bölcsek Hadházy Ákost tinderezték össze Szél Bernadettel társelnöknek.

Mint mondtam, az árulás szokás, és aki egyszer rákap erre az eszközre, az mindenkit el fog árulni akit lehet, kell, szükséges vagy csak szórakoztató. Ráadásul Hadházy Ákos nem politikus. A politikusság ugyanis nem csak abból áll, hogy az ember bizonyíthatatlan, bizonyítatlan vagy konkrétan hamis információkra hivatkozva sajtótájékoztatókat tart. Miután nem készíthet minden zártkörű magánbeszélgetésről felvételt, csak azokról, amelyeken maga is részt vesz (tetszik az LMP-sek naivitása, hogy azt hiszik, őket nem archiválja) és az aprómunkát, oknyomozást, szakértői konzultációkat ugyanúgy utálja, mint bármelyik ellenzéki politikus, kénytelen a saját vagy mások képzeletére hagyatkozni.

A korrupciót pedig oda tudja képzelni bárhová. De csak azt.

Ráadásul, egyéb jelekből kikövetkeztethető, hogy e szimpatikus arcú, enyhén kecskeszerű lódoktort szimpatikus, szerethető figuraként szerették volna felépíteni, nyilván Szél Bernadett ellenpontjaként, aki szerethetőség és kedvesség szempontjából még jobban akadályozottnak számít.

A szakértelemre előszeretettel hivatkozó pártok, valami miatt iszonyodnak attól, hogy kommunikációs reklámszakembereket alkalmazzanak, mert abban az egyben pont annyira biztosak, mint bármi másban, hogy ahhoz ők értenek a legjobban. Ennek következményeként aztán Keller Lászlót (MSZP) megszorozták Zagyva György Gyulával (mert Budai Gyulát kevésnek érezték), megbolondították egy kis Gyurcsánnyal, mert lehet más a politika ugye.

Oké, ez még rendben is lenne, de az nem volt belekalkulálva, hogy Ákos autonóm személyiség és a saját karrierjét építgeti, nem az LMP-ét. Szerintem az is megártott neki, hogy Szél Bernadett lett kvótanőileg a miniszterelnök-jelölt és nem ő, de igazán az taszajtotta bele a kamarillapolitika setét erdejébe, hogy valaki elmagyarázta neki a választási rendszert és rájött, hogy milyen könnyen visszakerülhet a parlamenti büféből a szarvasmarha hátsó fertályához.

A Jobbikkal való összefogás már évek óta fel-felmerül az LMP háza táján, de miután a legutóbbi időkig legfeljebb ellenérdekű felekként futhattak volna össze egy pogromon vagy buziverésen, inkább nem érezték elég „rendszerkritikusnak” a szemöldökcsipeszes csávót. De Terry Black eloszlatta ebbéli kétségeiket és arra is rájöttek, hogy Simicska Lajos attól volt oligarcha, hogy ők mondták, és ők már nem mondják, így akár vele is le lehetne váltani a rendszert, hiszen ő aztán tényleg nem vett részt az MSZP-SZDSZ kormányban. Vagy nem is gondoltak ilyesmit, csak az Ákos.

Miféle konspiráció az, amelyet ezen a szinten le lehet leplezni?

Mondjuk én rendszeresen szoktam gyíkemberekkel találkozni egy búvárharangban, de még soha nem fényképeztek le velük. Vagy ezek tényleg annyira hülyék, hogy az együttműködés bejelentését beszélték már meg és nem is akartak titkolózni?

  • Tehát szokjuk: Hadházy Ákos LMP-Jobbik önjelölt miniszterelnök-jelölt, Vona Gábor első miniszterelnök-jelölt, Jobbik-LMP.
  • Ja, és a kvótaminiszterelnök-jelölt: Szél Bernadett LMP-Jobbik.
  • Simicska Ádám melyikük listáján lesz?
  • Az LMP kap-e plakáthelyet a Jobbiktól? Persze listaáron.:)))

A Jobbiknak már mindegy, de az LMP összesimicskázódása akár ki is penderítheti az LMP-t a parlamentből, ha mégis marad végül az önálló lista. Az LMP tagság és szavazók elárulása ugyanis nem ígér boldog áprilist.

Most már csak az érdekelne, hogy Hadházy Ákos vajon kivel fog randizgatni májusban a szerelem hónapjában?


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Mit csináljunk, ha egy elmebeteggel hoz bennünket össze a sors?

  Természetesen ennek a felvetésnek semmiféle aktuálpolitikai vonatkozása nincs, talán csak az elmúlt néhány nap benyomásai …

19 hozzászólás

  1. Gáspár Anett

    Nem látom be, hogy miért lenne szempont, hogy összeáll-e az MSZP-vel, vagy sem, amikor legalább olyan ádáz aljassággal árulja a hazát az EU-ban, mint az MSZP, vagy bármelyik más, liberálfasiszta párt.
    Nem áll össze velük, mert az MSZP a hiéna Gyurcsány prédája, nem akarják fölzabáltatni magukat velük együtt.
    Hát Istenem, Hadházi szupertitkos tárgyalásokat folytat Húgyos Lajcsival, hiszen tudjuk, hogy a pártjának a nevét nem bontották ki teljesen: Lehet Mismás a PRolitika.
    Kétlem, hogy Hadházinak ez magánakciója volt. Valaki csak tudott róla előre, ha lesifotózott. ?

  2. Gáspár Anett

    Szóval az MSZP–nem azért nem állt össze, mert finnyás lenne.
    Az SZDSZ-szel meg mégúgysem, hiszen ugyanazok gründoltatták a TASZ-os Szakasit unokával, akik az SZDSZ mögött álltak. Az LMP-t az SZDSZ utódpártjának szánták. Az is minden sejtjében .

  3. Ezeket a béna propagandacikkekért mennyit fizet a Habony Zrt?

  4. „Ennek következményeként aztán Keller Lászlót (MSZP) megszorozták Zagyva György Gyulával (mert Budai Gyulát kevésnek érezték), megbolondították egy kis Gyurcsánnyal, mert lehet más a politika ugye.”

    Szakácsműsor élőben az LMP-ben, vagy csak az „Ákosi titkos rögzítés” közreadása!?

    Ilyen gerinctelen emberekre aztán egyáltalán nincs szüksége az országnak, de ajánlatos a baloldalo politikusoknak a fal mellett közlekedni, mert mindig lehet egy Brutus a közelben. A téglát most tudatosan kihagytam.

    Azt sosem fogom megérteni, hogy ezek a pártok miért kapaszkodnak egymásba, ha saját elveik és programjuk lenne nem tennék, de ehhez meg gerinc kellene, de az sincs. Ilyen lejárt szavatosságú pártokra csak az szavaz, akinek az izlelő bimbói már elhaltak és minden romlott ételt is felzabál.

  5. Pedig komoly reményt fűztem egy Jobbik-LMP koalához, de ez egyszer és mindenkorra elúszott 🙁

  6. ez tényleg szomorú

  7. Komolyan ezeknek az ellenzéki pártoknak nincs semmi hitük, nincs saját programjuk, mindenki oda megy ahova hivják. Ha a baloldal hivja egymást hát odamennek ha a jobbik hivja oda mennek, mi ez ha nem bizonytalanság. Nem tudom, hogy az ellenzék ha egy pártott meg alakit akkor biztos, hogy tesznek valami esküt a pártjuk iránt, hogy hüen fogják szolgálni. Akkor ezek arra tesznek esküt, hogy oda állunk aki hiv benünnket, hát akkor ezek egy szar politikát képviselnek, igy nem lehet országot vezetni, nincs hitük csak a pozicioért harcolnak.

  8. Hadházyállatosodása Vonának a jobbikosaival együtt ,ráadásul az éjszaka leple alatt és suba alatt be sem jelentik ,hogy sunyítva mire készülnek!!??????Amit a zsidó származású a Heller Ágnes és Konrád György fenyegetőző agyonlövetésével a Vona és a jobbikosai gyűlöködéseivel tökéletesen egyeznek.

  9. Hogyan lenne hitük? Ezek csak ténferegnek a politika pályáján, rendezőelvük, honnan lehet több pénzt szerezni politikai és politika utáni pályafutásuk fenntartása érdekében.Lajcsi amúgy nagy földbirtokkal rendelkezik, gondolom állatállománya is jelentős (de mindenképpen nagyobb mint az LMP tagsága…), ott H.Á-nak bőven lenne mit tennie, ha netán…

  10. Egy olvasó

    „,mindenki oda megy ahova hivják. Ha a baloldal hivja egymást hát odamennek, ha a jobbik hivja oda mennek,”
    A választás után együtt mennek a p cs@ba!

  11. ,,Reszkess, te sötétben bujkáló…”

  12. „enyhén kecskeszerű” – copyrigth by P.Howard

  13. Szarháziak , a trágyadombon van a helyük.

  14. Még a végén tényleg kiderül, hogy Simicska nem csak egy bosszúszomjas mezei bunkó, hanem a Fidesz csúcsprofi ügynöke aki lerántja a mélybe a két korábban valamire képes ellenzéki pártot. Végülis az eredmény azonos. Gratulálok és köszönöm.

  15. Mitől lenne jobb választás az LMP?
    Ha ilyen arogáns bunkó személyeskedő módon válaszol újságírói kérdésre mint Ungár Péter. Mit is tenné ez ha hatalmat kapna,? Rossz rágondolni is.
    Ha valaki nem látta volna: Tóth Kriszta az Echo tv napi aktuális műsorában feltette neki, hogy milyen a kapcsolat Simicskával.
    Erre személyes kedvencem azzal vágott vissza, hogy Tóth Kriszta jelentkezett a Hirtv-hez
    Tóth Kriszta nyugodtan mondta, hogy ez nem igaz. Ki kellett volna kérnie, hogy egy pártszóvivő el nincs joga hozzá , hogy nagy nyilvánosság előtt megszellőztette, hogy a kérdező űjságíró hová adott be állásra jelentkezést. Pláne ha nem igaz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük