A Heller-Vona paktum


Láthatólag gyorsuló ütemben folynak a tárgyalások a nácik és a liberálbolsevista-judeoplutokrata világösszeesküvés helyi képviselői között Magyarország felosztásáról. Nem, nem én ragadtattam el magam, hanem a felek használták ezeket a terminus technicuszokat egymásra a legutóbbi időkig.

A Molotov-Ribbentrop paktum logikája mindig visszaköszön a szélsőségesek gondolkodásában, ha egy erős és normális ellenfelet kell felszámolni. Ha nem megy egymás nélkül, még a másik tervezett legyilkolása előtt meg tudnak egyezni a közös ellenség legyilkolásáról.

Ellenségem ellensége a tettestársam!

Kemény szavak? Ugyan, az egész huszadik század története arról szól, hogy ezek és azok éppen legyilkoltak népeket, társadalmi osztályokat és bárkit, akinél bármi olyasmi volt, ami megtetszett nekik.

Heller Ágnes, kvázi holokauszt túlélőként, felteszem autentikus annak megállapításában ki a náci. Kicsit talán túlzásnak érzem, de szerinte az egykori SZDSZ törzsszavazóin kívül mindenki náci, ám abban egyetérthetünk vele, hogy aki szinte mindenki más szerint is nácigyanús, azt mi is bízvást nácinak gondolhatjuk. Vagy legalábbis ezt gondolhattuk volna idáig, ha Heller Ágnest, az egykori lelkes kommunistát, valaha is komolyan vettük volna.

Mindenesetre azt kimondhatjuk, hogy Vona Gábor nagyobb erkölcsi tőkével indította a politikai pályafutását, mint azok akik folyamatosan fasisztázták; vakok között félszemű a király. Megjegyzem, Vona sosem volt fasiszta, ugyanis ez a szó teljesen mást jelent, mint a náci, csak a liberálisok és a bolsevisták szokásos fogalommágiája mosta össze a kettőt. A fasizmus ugyanis feltételezi a terror nélküli kormányzási képességét, a középosztálybéli támogatókat, az intellektuális holdudvart és egynél több oligarcha támogatását is.

Szóval a nácik és a liberálisok technikai (nagy)koalíciójához, vagyis a megszállási hadműveletek összehangolásához és a rabolható vagyon felosztási elveihez Heller Ágnes szerint Heller Ágnes szállítja az erkölcsi alapokat, Vona Gábor pedig a nácizmust és a plakáthelyeket. Mást nem nagyon hozhat, mert a szükséges másfél millió szavazatból legfeljebb hatszázezret remélhet, és azok egy része is jeges döbbenettel figyeli, hogy egykor mérsékelten kedvelhető pártelnöke a szokásos havi egy hülyeség helyett napi ötöt mond.

A tárgyalógenerációk összetétele is mindent elmond arról, hogy mire számíthatunk: Simicska nevében Vona tárgyal, Soros nevében meg az újságjai és az „értelmisége”.

Mindegyik szereplő azt hiszi, hogy belső motivációi nem ismertek a többiek előtt, pedig mindenki átlát mindenkin, csak magán nem.

  • A liberálisok tudják, ha a Fidesz nem szerez abszolút többséget, akkor olyan hatalmas nemzetközi nyomás lesz a Jobbikon, hogy az kénytelen lesz teljesen kiszolgálni a liberálisok igényeit és a szalámitaktika mellett a sajtó segítségével hetek alatt teszik teljesen nevetségessé és jelentéktelenné őket.
  • Vona azt hiszi, ha nyer a pártja, akkor ő lesz a miniszterelnök, és az őt támogató tömegek élén végül szétkergeti a liberálisokat és elkergeti Simicskát, esetleg elszámoltatja.
  • Simicska azt hiszi, hogy Vona az ő kesztyűbábja és vagy ő lesz a miniszterelnök vagy a fia vagy akit úri szeszélye hatalomba emel.
  • A liberális újságírók és értelmiségiek azt hiszik, hogy mint az elmúlt harmincöt évben mindig, végül úgyis az lesz amit ők akarnak.
  • Gyurcsány Ferenc szentül meg van győződve róla, ahogy Klára is, hogy végül ő miniszterelnök lesz újra.
  • Bokros Lajos, Karácsony Gergely, Fodor Gábor, Szél Bernadett, Fegyőr András (abszurditási sorrendben, habár bármelyik sorrend abszurdabb, mint bármelyik másik) abban reménykedik este -amikor felveszi az alufóliás sisakot- hogy majd ő lesz a kompromisszumos miniszterelnök jelölt.

Mindezt úgy, hogy a „technikai koalíció” tagjai a programjukban megígérik az embereknek, a választási győzelmük esetén nem fognak kormányt alakítani, kormányozni, hanem a körülbelül kilenc különböző frakció a parlamenten keresztül rendeletileg fog kormányozni, átírják az alapvető törvényeket, majd 500 nap után új választásokat írnak ki, amelyiken már nem lehet a Fideszre szavazni vagy a hülyék szavazata kettőt ér.

Ja! És ezt mind a gazdagok fizetik majd, meg Orbán Viktor ismerősei.

A multiknak viszont jobb lesz és nem lesz gázár emelés. Valamint hatalmas szögesdrót és drótkerítés kiárusítás lesz. A paksi bővítést leállítják és hatalmas mennyiségű szelet veszünk az amerikaiktól.

De miután Heller Ágnes erős erkölcsi alapokat teremtett ehhez, semmiféle kétségünk ne legyen afelöl, hogy mindez megfelel a jogállamiság, a szabadság, az egyenlőség, a szolidaritás   követelményeinek, illetve a migránsok alapvető emberi jogai a legkisebb mértékben sem lesznek korlátozva. És a fehér férfiak sem zaklatják többet a nőket. Minden egyetemen lesz gender tanszék és minden férfinak kötelezően ez lesz a főszakja. Lesz Heller Ágnes szak is.

A Jobbikosok annak idején azt terjesztették, hogy Terry Black Vona iránti szerelmi vallomása fideszes provokáció. A fenéket, csak előkészítették a Gábor coming outját, ami a napokban várható. Világos, hogy Magyarország megérett egy transz-miniszterelnökre, csak azt nem tudom, hogy honnan hová transzál (transzol?). Mondjuk megnézném a felesége arcát, amikor egy este Heller Ágnes megy hozzá haza. Akit csak a kiszedett szemöldökéről ismer fel.

Végül pedig egy Heller Ágnes idézet (mert nem vették be az antikváriumban a könyveit):

„A mi elkötelezettségünk nélkül a normák puszta árnyak volnának.” Csak tudnám hol vannak a normák, én csak az árnyakat látom.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

A VAR csak tovább rombolta a focit! (Liverpool-Manchester City 1-1)

  Nem abban kívánok állást foglalni, hogy tizenegyes volt-e az az esemény, amelynek során egy City-játékos …

8 hozzászólás

  1. Valahogy így! Sajnos… 🙁

  2. Gáspár Anett

    Geller Ágnes süvít a liberális űrben, mint egy elszabadult üstökös. 😉

  3. Rákosista ,kádárista Heller Ágnes a kádári diktatúra kollaboráns ,balosan liberális követője volt ,ma is az . Heller Á. ugyan az a politikai személy mint az a Soros György aki a II-ik világháború alatt mint zsidó származású a Magyar zsidókat segített a nevelő apjának kifosztani.

  4. A Moltov-Ribbentrop paktum eredménye Lengyelország lerohanása, több millió lengyel halála és emigrálása volt. Kissé zavaros arányérzékre vall ezt kapcsolatba hozni ezt a vérengzést egy Jobbikkal kapcsolatban elnézőbb nyilatkozattal. Kb. mintha egy molyfingot hasonlítanánk egy atomkísérlethez…

    • Veres Sándor

      Lengyelország lerohanása szándékosan ki lett provokálva az akkor lengyel kormány részéről.És a nyugati hatalmak hallgatólagos beleegyezése révén.Lengyelország megszállása német-szovjet részről,jól előkészített terv volt Sztálin részéről.Mely csapdába Hitler belesétált a Molotov-Ribbentrop paktummal.Bővebben: Viktor Suvorov: Jégtörő. Letölthető a netről,szerző ebben feltárja a Sztálinista háborús előkészületeket Nyugat Európa lerohanására.Ezt előzte meg Németország villámgyors ellentámadása a Szu ellen!

  5. Élesen látó, a közepébe találó cikk, sajnos. A Heller nem véletlenül jött vissza Budapestre, 95-töl ahány befolyásos címet és helyet megszerezni, azokat tevékenyen ki is használni. Most meg kijelentette mint a legtöbb eszét vesztett, ellenzéknek alig nevezhetö agybajos pártocska is, minden mindegy, de a jelenlegi miniszterelnököt kell eltávolítani. Az nem kétséges, hogy uniós program, és az sem, hogy világos lett, ha nem kavarnak bele kintröl+ bentröl a választások kimenetelébe, akkor Orbán megint abszolut többséget kap. Vagyis valamilyen koalíciót kéne összeácsolni, amelyen keresztül bevonul az unió az ország vezetésébe. Egy pár pártocska tudja is, hogy min ügyködik, Heller meg azt választotta ki, akivel el lehet hitetni, hogy majd ö kormányozni is fog. Talán azzal is számol a Heller, hogy a „házi náci ” Vonának nagyobb sikere lesz mint a nem házináci pártoknak. Ezért Vona.
    + a Vona eddigi viselt dolgai, amiket senki érintett nem feledett el; a Heller féle mosdatása meg szemfényvesztés, füldugás és agymosás. Ezeken keresztül még zsarolhatóbb lenne az uniós színpadon mit más. Viszont a Vona IQ-ja vagy jelentösen lecsökkent vagy sohasem is volt nagyobb mint most, ha belemegy ebbe a csapdába.
    De az is meglehet, hogy a többi ellenzéki is csak színházat játszik a sehogysem sikerülni akaró „összefogásukkal“, figyelem elterelés végett. Az utolsó pillanatban pedig szintén zenész lesz az egész banda a Heller karmesteri pálcája alatt.
    Nahát, a kétharmadnál kevesebbet kellene elkerülni, különben teljesen fuccs

    „És a fehér férfiak sem zaklatják többet a nőket.“ Valóban nem, majd a sötétbörüek fogják zaklatni a fehérbörüek teljes gender ábécéjét. Addig is minden egyetemen lesz feminista tanszék és minden férfinak kötelezöen ez lesz a föszakja. Perspektivikus háremfelügyelökként. A H. Á. szak már megvan, de még nem önállósodott és mik az új uniós értékek ha nem normák. Annyi, hogy még nem számítanak teljesen normálisaknak.

  6. „De az is meglehet, hogy a többi ellenzéki is csak színházat játszik a sehogysem sikerülni akaró „összefogásukkal“, figyelem elterelés végett. Az utolsó pillanatban pedig szintén zenész lesz az egész banda a Heller karmesteri pálcája alatt. „

    Ide vonatkozó cikkek a PS- nál:
    – „A populizmus csodája (Vona)…
    – „Soros föembere aggódik, hogy a magyarok nem mondhatják el mennyire szeretnének migránsokat“
    – „Magyar György lehet az új Botka?“

    Ezekböl a paktum kísérletekböl látszik, hogy Magyar Györgynek is hasonló ötlete támadt.
    Felkérésre vállalná Magyar György is a 2018-as választásokon a minden nem Fideszes párt, politikai szereplö szemszögéböl az egy közös cél sikerre vitelét:
    „El Orbánnal“, másképp „Soros: Orbán fejét akarom“, vagy mint itt: „az Orbán-rezsim elkergetése“.
    Egyéb, komolyan vehetö, kormányzási program sehol sincs!! (legfeljebb nem finanszírozható ígéretek.)
    – A Heller Ágnes „matekjét“ ismeretes. Söt, Vona Gábor meghozná azt az áldozatot az országért, hogy koalícióra lép az LMP-vel és a MoMóval

    – A Magyar György „matekje“ megköveteli, hogy az Orbán/Fidesz megdöntése céljából és arra az idöre amíg, összefog a teljes ellenzék, kivétel nélkül, minden párt és pártocska is. Így elképzelhetö, hogy az övék lesz a parlamenti egyszerü, vagy abszolút többség, amelynek a csúcsszemélye, jelen esetben, Magyar György, leváltja a miniszterelnököt.
    Magában véve, mint matek helyes is és müködhet is, a választásokat a megfelelö matek dönti el, más országban is így van az.
    Ez a „technikai együttmüködés“ -Magyar Gy. Kifejezése- ez alatt az idö alatt el lehet, söt, kell is eltekinteni az ideológiától vagyis a pártok közötti nézeteltérésektöl (hogy szoci, zöld, liberális, stb).
    Következne, hogy :
    „Első körben a legfontosabb cél a demokrácia és a jogállam helyreállítása, néhány elengedhetetlen jogszabály-változtatással.“ Tehát még mindig egyakaratúak lévén megváltoztatják a szavazási törvényt is, az alkotmányt is.
    Másod körben pedig: új választásokat írnának ki az új választási törvény szabályai szerint. És ezúttal minden párt külön indulna, a saját programmjának hírdetése közben a saját eszméinek, ideológiájának a képviseletében.
    Amely párt, pártok, képviselök ezúttal nyernek, azok állítják a miniszterelnököt, a kormánytagokat, az esetleges koalíciót.

    És akkor végre! megszünhet az Orbán/Fidesz „zsarnoksága“, beállhat Magyarországra a kánaán, a jólét és a „független“ jogszolgáltatás, a szintén „független“ média termékek, meg minden alágyürt szabadság tekintetében is.
    Hiszen mind tapasztalt, jól ismert, hozzáértö politikusok, akik az uniós folyósokat is már mind megjárták (felnyalták?).
    Soros öntené a hitelt, Niedermüller, Szanyi és tsai is úgy jöhetnének látogatóba felhötlenül boldogan, mint haza! Olgici már nem tudná, még ha akarná sem, elszólni magát. Rendre símogathatná minden müsorában mindig valaki más humánusan kikozmetikázott, fülig vigyorgó soros-féle civil aktivistát, Fegyör szelfizhetne egy hasonlóan borotvált migráns ikrével,…
    Csakis a nép által tisztelt és bizalommal felruházott, hozzáértö honatyák, honanyák és honnemtelenek gondoskodhatnának az országról.

    Vagyis ha nem éri el a Fidesz az abszolút többséget akkor az unió regnál az országban a családegyesítö migránsok fölött.

  7. Péter Pál

    „liberálbolsevista-judeoplutokrata” – huh, ez szép volt fiúk !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük