Most kéne abbahagyni a perverz elmebetegeknek való tapsikolást!


A legszebb öröm a káröröm, de ugyebár, aki álhírüldözőnek áll, az álhír által vész el, ha meg igazat ír, még rosszabb neki.

Gusztustalan szexbotrányba bukott bele a meleg punkduó”. Ez egy olyan szép mondat, hogy akár a kurucinfón is megjelenhetett volna. De gyönyörűen mutatja az Index szerzőinek zavarodottságát, az úgynevezett „Simicska-hatást”. Ja, és a címlapon, vezető hírként. A cikket mindenkinek ajánlom instant fogyasztásra, kiskorúmentes környezetben.

Valamit ugye írni kell, akkor is, ha az ember nem tudja, hogy mit kellene írni, mert az új főszerkesztő még nem tudta elmagyarázni mindenkinek, hogy új, kétségtelenül nagyobb, szabadságának határai meddig terjednek. Ennek következménye a nem tudom milyen szubkultúra berkeiben kirobbant botrány, miszerint egy rosszindulatú elmebetegnek látszó „””művész””” rosszindulatú elmebetegként viselkedve miket művel.

Mások safespacéjében és egyéb belsőségeiben.

Sok borzasztó dolgot láttam már az életben, de ha az emberi gonoszság és ostobaság szomorú emlékműveiről van szó, mindig akadnak olyanok, akik megpróbálják relativizálni a menthetetlent. Ennek a klasszikus esete az, hogy a kommunizmus azért jobb a nácizmusnál, mert ott legalább úgy gyilkoltak le tízmilliókat, hogy közben eredetileg jót akartak.

A liberalizmus bűneinek mentegetése is elkezdődött már, hiszen már majd annyi bűn tapad hozzá, mint Hitlerhez és Sztálinhoz 1939-re, de természetesen nem a megölt keresztényeknél vagy a megerőszakolt európai nőknél kezdik, hanem az LMBTQ (és egyéb betegségek) közösség áldozatainál.

Illetve pontosabban ott, hogy sajnálatosan ezek között is vannak rossz emberek.

Ez nagy felfedezés, mert eddig az, hogy valaki kinyilvánította, hogy ő nem átlagos nő vagy férfi, vagyis nem ciszhetero, elég volt ahhoz, hogy az illető az elnyomott kisebbség tagjaként szinte menlevelet kapjon a normális társadalom bármiféle elvárása alól.

Én egyébként most ijedtem meg igazán, hogy a gyerekek mikkel találkozhatnak a neten. Itt csak néhány apróságra térnék ki, amelyek megalapozzák a pszichiátriai diagnózist, az intelligenciahányadosra vonatkozó becslést, illetve azt, hogy itt gyermekek és fiatalkorúak milliói ellen követnek el nem szankcionált rémtetteket a liberális ideológia nevében.

A dolog lényege ugyebár az, hogy Amerika feltörekvő kedvenc és férfiszerelemről éneklő zenekaráról kiderült, hogy az egyik tag, természetesen a másik, meg a menedzsment tudta nélkül (haha), megerőszakolt mindenkit, akit csak ért. Hogy ki milyen nemű, az a cikkből nem derül ki (mint tudjuk nyolcvannál több nem van a liberálisok szerint idáig), de az igen, hogy a „művészúr” az anális szex iránt volt elkötelezve, anusa ugye meg mindenkinek van (némelyeknek több is, de ezt most nem fejtem ki), így egyformán volt veszélyes bárkire nemtől, elmebajtól függetlenül.

„Azok a rajongók, akik szabadságot és közösséget találtak a PWR BTTM-on keresztül, továbbra is rendelkezni fognak ezzel a szabadsággal és közösséggel.” – fogalmazott az egyik ügyeletes hülye az elmebetegek szaklapjában. A PWR BTTM egyébként az együttes neve, meg bizonyos szexuális érdekességek rövidítése, amelyek azok számára, akik csak két nemet tudnak felsorolni, érdektelenek.

A mondat a lényeg, amely a cikk egészénél is döbbenetesebben fejezi ki, hogy elmebetegek kezére adták Amerika ifjúságát.

Az említett közösség egyébként a queer közösség. Ennek a taglalásába nem mennék bele, megtalálható a linken (normális ember által írva), de nagyon nyilvánvaló, hogy alapvetően pszichiátriai betegek csoportos tünetképzéséről van szó.

Az egész történet lényege ugyanis az, hogy eredetileg az ilyen szerencsétlen beteg emberek igen kevesen voltak és betegségtudattal is rendelkeztek, vagy ha nem, akkor a közösség igyekezett azt megakadályozni, hogy a tüneteiket normálisként reklámozzák. Miután a betegségtudattól sokkal könnyebb megszabadulni, mint a betegségtől, a liberalizmus szárba szökkenése őket is magával ragadta és a sok egyedi és egyébként csak elnagyoltan azonos problémákkal küzdő egyénekből erőszakkal közösséget gyártottak. Ennek egyik rendkívül előnyös következménye volt az akcionista elmebetegek számára az, hogy tömegesen találkozhattak olyan szerencsétlen identitászavaros és befolyásolható betegekkel, akiket meg lehetett győzni arról, hogy a problémáikra az anális szex generális megoldást kínál.

Majd amikor a liberálisoktól azt is megtudták, hogy ez a szabadság, az akciókorhatárt, vagyis a befolyásolás megkezdésének idejét, a hülye társadalom tapsikolása közepette, levitték a bölcsődébe.

Embermilliók személyiségfejlődését zavarták meg a legérzékenyebb életkorban, megakadályozva, hogy azok normális nők vagy férfiak legyenek. Ezek a szerencsétlenek identitás nélküli senkikké váltak, hatalmas vadászterepet kínálva ezeknek a szexuális ragadozóknak. Az egyes támadások leírásából egyértelmű, hogy az áldozatok olyan szerencsétlenek, akik csak a primitív amerikai kultúra kliséihez alkalmazkodva keresik a referenciaszemélyeket és értelemszerűen az arcukba tolt sztárok közül választanak. Itt egyértelműen arról van szó, hogy agresszív, deviáns közösségek, a liberalizmus keretrendszerét kihasználva, azért, hogy a perverzióiknak megfelelő alanyokat találhassanak, agymosást hajtanak végre és szexuálisan kihasználják a fiatalokat. Pontosan úgy, mint a destruktív szekták belső körei.

Döbbenetes, hogy az Indexes szerző teljesen természetesnek tekinti ezt a közeget és gyakorlatilag ajánlja mindenkinek, hogy vegyüljön közéjük, mert csak ott találhatja meg a szabadságot.

Az ember hiába születik egészségesnek, a környezet elképesztő rombolást képes véghezvinni benne.

Nagyon ügyeljünk rá, hogy gyermekeinket ne az LMBTQ közösség igényeinek megfelelő viselkedésmintákkal mérgezze a liberális média és „művésznek” nevezett elmebetegekből álló csoportok propagandája. Ne feledjük! A normális még létezik, csak az Indexből szorult ki.

Utóirat:

1) A zenéjük ótvar.

2) A cikkben szereplő „ígéretes lányzenekar” is ótvar. Ráadásul nem lányok. Tudom, mert nagyon szeretem a lányokat.

3) Megértem és sajnálom azokat, akiket a sors azzal vert meg, hogy ilyenné lettek. De ne reklámozzák. És csak felnőttek, egymással, beleegyezés alapján műveljék, mert különben agresszív leszek.

4) Ráadásul egy csomó sokkal kellemesebb perverzió van.:)

+) Momentumosok többen jöjjenek.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Német villámháborús tervek Oroszország ellen 2024 tavaszán

  Csak nehogy kitalálják az oroszok, hogy Németországot is nácitlanítani kell. Ezt ugyanis a németek maguk …

20 hozzászólás

  1. Igen.

  2. Ló Elemér

    Hülyék vagytok, a főnökötök, Mao Csútung illiberálist mondott, nem pedig intoleránsat. Igaz, nektek mindegy, úgysem értitek, csak kántáljátok…

  3. A normális, élhető emberi élet utáni perverz vágyat.

    • Gáspár Anett

      KO! Gratula! 😀

      • Vigyázz Anett, mert most hozták divatba a seggbekukit. Nos erről írtam lentebb, hogy a prostiknak már alapszolgáltatásuk lett.. Ezelőtt 20-30 évvel ilyesmit kérni még az utcalányoktól sem lehetett.

        • Alex,Alex….
          A seggbe kukinál mindegy,hogy fiú,vagy lány az elviselője.
          Tessék vigyázni,hiszen nem oly régen történt Szerbia Magyarok lakta részén,hogy egy 11 éves fiút hazáig kajtatott egy migránsnak kinéző migráns.

        • A migránsnak látszó migráns otthon tényleg üldözött volt, mert a rendőrség üldözte viselt dolgaiért. Most élvezi azt, hogy itt ő üldözhet másokat a perverziójával. Így kerek a világ..
          Hát nem cuki történet?

  4. Nincs azzal semmi baj, hogy néha rácsodálkozunk a világ abszurditásaira. Mert az idiótasági koefficiens állandó, csak egyre többen leszünk.
    Egyébként aggódnunk nem kell, hiszen a természet meg fogja oldani az elfajzottak kihalását, de nem tudom, valaki mondta-e már ezeknek a szerencsétlen korcsoknak, hogy no future.

  5. „A friss levegovel a tragyadombi legy is be tud jonni”

    Mao-ce Tung, a nyugat fele valo nyitasrol.

    Nos, mar CSAK dogleny jon.

  6. mindenkinek a kurva anyjat

    ( bocs a kommentert, csak tesztelem mi megy at a moderacion. Az elobb irtam egyet es az nem ment at )

  7. Az evolúció válasza a kihalás.

  8. Vidor Csador

    Csak nevén nevezzük a dolgokat! A fajtalankodást ti élvezitek buzik, mi hányunk tőle! 😀

  9. Az arcfestésük sikerült. Olyan undokok elrettentőkek mint amilyenek sajátmaguk bensőjében. Önitélet és önértékelés. Tényleg ezt hiszik sajátmagukról? Telitalálat.

    A cikk túl unalmas és ismétlődő volt. A negyede is túl hosszú lett volna.
    A kép éppen elég mindent elmond róluk.

    És még ezer sor tovább. Ugyanigy.

  10. Elmebeteg perverz állatokkal foglalkozni nem kell félni, de mivel nem lesz jó semmire, tól sokat foglalkozni se érdemes, túl az érdemtelenség regisztrálásán.

  11. Érdemes felmenni egy szexlapra. Mondjuk a rosszlanyok.hu oldalra. Nos a legtöbb qrva kiírja, hogy anált is vállal. Hát erre tömeges igény van a kiváncsiság okán. Felkeltették az emberek (férfiak) érdeklődését, és most már a nőket is csak hátulról akarják meg..ni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük