…de félünk! És megkeressük a felelősöket!


A normális emberek félnek. A normális emberek féltik a családjukat, a gyerekeiket, a szüleiket, a testvéreiket, a barátaikat. A normalitás jele ugyanis, hogy amennyiben van családunk, gyermekünk, számunkra az az elsődleges, hogy ők biztonságban legyenek. Akik nem félnek, azok nem normálisak.

Minden ellenkező híreszteléssel szemben, van felelőse annak, hogy félnünk kell. És ez a felelősség minden nappal, minden terrortámadással, minden saria-gyilkossággal, minden nemi erőszakkal nagyobb lesz. Azt akarják ugyanis, hogy adjuk fel természetes életösztöneinket, szokjuk meg, hogy naponta megölnek közülünk valakiket, azt akarják, hogy eszünkbe se jusson védekezni.

Itt az ideje, hogy elkezdjünk azon gondolkozni, hogy kik a felelősök ezért és milyen büntetést érdemelnek. Mert ezt nem úszhatják már meg.

Angliában gyerekeket, fiatal lányokat gyilkoltak meg. Világos üzenet ez, csak a liberálisok buták hozzá, hogy megértsék. Ez nem csak szimpla tömeggyilkosság volt, ez üzenet az európai férfiaknak, hogy mennyire lenézik és megvetik őket a muszlim férfiak. Hiszen nem tudják megvédeni a gyermekeiket és az asszonyaikat, miért érdemelnének tiszteletet? Szerintük az áldozatoknak egyébként is otthon lett volna a helyük, miféle férfiak azok, akik elengedik az asszonyaikat és a lányaikat ilyen tisztátalan, istentelen helyekre? Ez a tömeggyilkosság egy üzenet is, amelyet mi normálisak már értünk és amit a liberálisok sosem fognak megérteni. Persze, hogy nem, hiszen közöttük sem nők, sem férfiak nincsenek, mert ahhoz is gyávák, hogy férfiak és nők legyenek. Mindkettőhöz bátorság kell és bizalom, nő akkor vagy, ha vállalod az anyaságot, férfi akkor vagy, ha ennek megteremted a feltételeit és kész vagy megvédeni a nőket és a gyerekeket. És minden veled egyszokású ember családját. Mi normálisak, nők és férfiak együtt létezünk és együtt is harcolunk, ha kel. Azért, hogy túléljünk.

A liberálisok mindent, tényleg mindent megtettek és megtesznek azért, hogy ne tudjuk megvédeni magunkat és a gyermekeinket. Meddig tűrjük el ezt?

Ha az állam nem véd meg bennünket, át kell alakítani az államot. Ha a jelenlegi törvények nem elégségesek, hogy megvédjük magunkat, akkor jobb törvények kellenek. Ha a gyilkosoknak nyíltan vállalt pártolói vannak az állampolgáraink között, akkor olyan törvényeket kell hozni, amelyek szankcionálják az ilyen viselkedést és lehetetlenné teszik az újbóli elkövetést.

De a jelenlegi törvényeink szerintem alapvetően elégségesek. Ismerjük a hazaárulás, a hűtlenség, az ellenség támogatása, a kémkedés, az összeesküvés fogalmait. Akik a muszlimok magyarországi betelepítését pártolják, mindegyik bűncselekményt elkövetik. Mint ahogy minden európai liberális elköveti ezeket a saját nemzete ellen és elköveti háborús és emberiesség elleni bűnként minden más európai nemzet ellen is.

Ráadásul a terror fokozódása oda fog vezetni, hogy az emberek elveszítik bizalmukat a kormányaikban és maguk fognak védekezni, vagy az állam erősödik meg annyira, hogy amerikai mintára elkezdi majd korlátozni azokat az alapvető jogokat, amelyeket olyan nehezen vívtunk ki magunknak itt Közép-Európában.

A mi törvényeinket nem tisztelő, azokat betartani sosem akaró emberek tömeges betelepítése Európába háborús bűn, amiért csak tegnap 22 ember, gyermekek fizetettek az életükkel. És azok, akik lehetővé tették a gyilkosoknak, hogy öljenek, ma is odaülnek a safespace-jükben a számítógép elé, és úgy tesznek majd, mintha érzelmeik lennének és ezt a tömeggyilkosságot is arra fogják felhasználni, hogy a gyilkosok számára toleranciát és szabadságot követelő eszméiket terjesszék.

Ki kell mondanunk végre, hogy a migráció támogatói közveszélyes, elmebeteg gyilkosok, akik hatalmat és elképesztő erőforrásokat szereztek Európában is és tevékenységük sok millió ártatlan ember halálához fog vezetni.

Akár ők győznek, akár mi.

Jogunk van félni és jogunk van megvédeni magunkat. Aki ezt kétségbe vonja, az csak egy dologban különbözik a gyilkosoktól: Gyávább, mert mással végezteti el a véres munkát.


A szerző: Paranoid Android

Élek, ami egy droidtól szép. Remélek, ami optimizmusra vall, viszont idegen a karakteremtől. A jól kompenzált paranoia előny.

Ez is érdekelhet

Német villámháborús tervek Oroszország ellen 2024 tavaszán

  Csak nehogy kitalálják az oroszok, hogy Németországot is nácitlanítani kell. Ezt ugyanis a németek maguk …

35 hozzászólás

  1. Paranoid Android

    Már próbálod is relativizálni ezt a gyilkosságot, pedig még nincs meg a vizsgálat eredménye, sőt ítélet sincs és még tart a gyász. Attól tartok rólad is szól ez az írás.

    • Gáspár Anett

      Szó szerint!

      • Zrinyi sem bírósági ítéletre várt amikor a török felégetett egy-két falút, hanem felszerszámoztatta a lovakat és karddal, fegyverrel rárontott a seregével a rohadék muszlim törökökre.

      • Te egy szörnyen ostoba ember vagy (marcang)milyen rendőrségi vizsgálatot akarsz meg várni? Amiben eltusolják az ügyet úgy ahogy a németek teszik nap mint nap? Az ISIS magára vállalta a támadást innentől kezdve nincs miről beszélni.
        Sőt én tovább mennék mint a cikk írója. Deportálnám a liberálisokat az összes muzulmánt,afrikait és közel-keletit…független attól hogy most érkezett az elmúlt pár évben vagy a felmenői jöttek ide évtizedekkel ezelőtt. Felraknám egytől egyik egy buszra/repülőre vagy ha ellenkezik egy urnába és indulhat vissza a sivatagba!
        ÁMEN

      • ha meg van ítélet, akkor meg jön az „free ahmed h”
        pontosan olyan elmebeteg vagy akiről az írás szól. tankönyvi eset.

        PA király az írás!

  2. Gáspár Anett

    „(…) a mi törvényeinket nem tisztelő, azokat betartani sosem akaró emberek tömeges betelepítése Európába háborús bűn”

    Ezek a merényletek felérnek azzal, amikor a városokat felülről bombázták.
    A most behívott, beengedett megszállók már nem repülőről bombáznak, nem határ mentén küzdenek meg a honvédő seregekkel, hanem belülről, közvetlenül a lakosság élőhelyeinek kellős közepén robbantanak.
    Ez már évek óta tartó háború.

    • Kedves Anett! Sakk-matt! A hábrúkat sohasem a leszórt bombák nyerték meg, hanem a bevonuló katonák. A náci Németország nem akkor veszítette el végleg a háborút amikor porrá bombázták a városokat, hanem akkor amikor a bemasírozó orosz katonák kitűzték a Reichstagra a zászlójukat.

    • Ezt a szörnyű merényletet is N.Britanniában született brit állampolgár követte el.
      A városok felülről bombázása és civilek, gyereke, idősek meggyilkolása az USA, N.Britannia, Franciaország és szövetségeseik módszere.

  3. „hiszen közöttük sem nők, sem férfiak nincsenek, mert ahhoz is gyávák, hogy férfiak és nők legyenek.”

    Így is lehet fogalmazni, de amitől a liberálisok igazán iszonyodnak és gyűlölik, az a felelősség. Mert az Istenhez, Hazához, Családhoz tartozás felvállalása az azzal jár.

    Egyébként a mostani helyzet tervezői (központi irányítás) pontosan ezt szeretné: polgárháborút, mert akkor meg lehet vonni az emberi jogokat és megvalósul a szent világkommunizmus.
    A játék nagyon nagyban megy, döntenünk kell hová tartozunk.
    „Tiszta tudatossággal és éberen, túljutván a világi dolgokhoz való vágyakozáson és bánkódáson.”

  4. Gáspár Anett

    „a migráció támogatói közveszélyes, elmebeteg gyilkosok, akik hatalmat és elképesztő erőforrásokat szereztek Európában is és tevékenységük sok millió ártatlan ember halálához fog vezetni.”

    Ez már megtörtént.
    Nyugat-Európa élőhalott.
    Egyelőre.

    Merkel már két évvel ezelőtt kijelentette, hogy „meg kell tanulnunk együtt élni a terrorizmussal”.

    Angelina Hitler totálisabb háború elindítója, mint amilyet testvére, Hitler, ugyanannak a háttér hatalomnak a „hasznos idiótája” folytatott a világ ellen 39-45 között.

  5. Gáspár Anett

    Buta.

    • ha meg van ítélet, akkor meg jön az “free ahmed h”

    • Korrekt vizsgálat? Te egyedül vagy ennyire hülye vagy anyádék biztatnak rá?? Nem létezik korrekt vizsgálat nyugat európában…. ahol a megerőszakolt nő fizet birságot ott nem lehet korrekt vizsgálatról beszélni….ott már csak az ideológia létezik semmi több…egyenlő minden ember…de plusz egy pont a négereknek és még egy a muzulmánoknak….de ahogy nézem te is csak egy vad ballib elmeháborodott vagy aki nem lát mást csak az ideológiát
      Pedig jobb ha tudod öcsi sajt…ha nem kezdenek el a kormányok a megoldáson dolgozni, kezébe veszi a nép a dolgot…. nem fog ez már így sokáig húzódni… még egy pár ehhez hasonló robbantás kell és házról házra fogunk járni és minden muzulmán és néger csőcseléket haza illetve az urnába gyömöszölünk a jogvédőkkel és a liberálisokkal együtt!! Rázzátok csak a pofon fát….de el is kell aztán viselni!!!!!!

      • Ideje lenne belátni….háborúban állunk…vallási és etnikai háborúban egyaránt…itt a túlélésről szól már a játék….és attól mert ti utolsó hazaáruló hibbant ballibek megakartok dögleni attól nekünk nem kötelességünk…ha ennyire halálvágyad van vegyél 20 méter kötelet és az első másfél méterrel akaszd fel magad…

    • Volt korrekt vizsgálat csárlihebdó után, volt korrekt vizsgálat Párizs után, volt korrekt vizsgálat brüsszel után, volt korrekt vizsgálat Nizza után, volt korrekt vizsgálat Berlin után és lesz korrekt vizsgálat Manchester után is.
      Miben reménykedsz, te szerencsétlen? Hogy véletlen gázrobbanás volt?

  6. És adódik a libsik „költői” kérdése: hová is akarunk tartozni, a modern, művelt Ajrópához, vagy a keleti diktatúrákhoz?

  7. Apád nevét ismered, vagy anyád se tudja?

  8. homoródkarácsonyfalváért

    Tényleg Pajtás, ki ellen uszít Paranoid?

    A korábbi merényletek elkövetőit segítő liberálisok ellen -aki merénylők ugye azért már azonosítva vannak – vagy a zsidók, a négerek, vagy a hotentották ellen?

    Szóval hazudsz, merénylet és merénylő volt már elég. És ami megtörtént, akkor is igaz, ha a mostani robbantást ferenc pápa utasítására két bíboros követte el.

    Paranoid reflexiójával csak annyiban nem értek egyet, hogy megalkuvó módon nem azt írta, hogy mentek ti a bús anyátok picsájába, pedig ezt gondolta. Azt viszont azért szépen körülírta, hogy oda teszünk benneteket, a libsiket.

    Mert én hallgathatok, de a halottak nevében nem bocsájthatok meg.

  9. kik a felelősök? azok akiknek homlokára oda van írva a dollár jele, akiknek homlokán ott csillog a fekete arany?

    s törvényeket kellene hozni? no ki meri először leírni törvényben, hogy nem kívánok többé részt venni a dollár és az olajos homlokok, javak eloszlásának körforgásában, az ilyen érdek-viszonyokban? ki meri először leírni, hogy igazat kívánok végre szólni, igazat, mely nem arról szól, hogy az én mondanivalómat jobban szeresd, mert akkor attól én leszek javakban gazdagabb, és hogy sosem a billogozott EMBER a hibás ott lent a kis részinformációival, hanem maga ez az érdek-körforgás, amely bármikor földönfutóvá tesz bárkit, bármilyen feszültséget megszül, bármilyen létre rátör ha érdeke úgy kívánja? mindezt úgy teszi, hogy a bummal billogot tesz azokra is akik amúgy nem bummolni jöttek, persze hogy egyszerűbb leírni: internálótáborba a libsikkel. csakhát eléggé primitív gondolat, mert ugyanabban a körforgásban vesz részt ez a gondolat, mint maga a bumm is, pusztán egy másik nézőpontból ugyanaz, mint amit támad (embert támad, gondolatot, lelket) szóval felemelkedni, elemelkedni nem tud az ilyen gondolat sem a bummtól, hogy igazat szóljon. van akinek elegendő a fröcsögés, a mások billogozása. jártam már itt kritikával. jöhetnék többször is elmondani: az ilyen egyszerű, a felszínt árasztó posztocskáknak a benne említett szeretetről alig-alig van infromációjuk. uff.

  10. Tetszik a cikk. A lényegre világít rá. Hajrá, csak így tovább.

  11. Megpróbálom mégegyszer hátha sikerül ezt is törölteni általatok.

    Theresa May adja a ki a következő rendeletet:

    Egye fene most angolul irom.

    Suspend the Magna Carta for Muslims ie no habeas corpus for them. It wasn’t intended for them.

    Close all mosques and remove all Islamic architectural elements.
    Forbid the public use of the Arabic language in speech writing and all media including the internet.
    Any activity in the remaining mosques must be conducted in English only.

    All male and female identifiably islamist dress and hairdo beards caps hats etc are forbidden.

    Anyone breaking these rules will be warned once only then arrested then imprisoned and still resisting expelled or executed. No islamist muslim displays of any kind will be tolerated in Great Britain.

    The reason is obvious : fanaticism terrorism and mass murder grows only in islamist environment therefore it must be eliminated permanently from society.

    This ought to have been done after the first mass terrorist atrocity.

    Any decent and peaceful muslims are asked their indulgence for these strict measures as temporarily necessary to combat and eliminate this plague forever from Europe.

    Weren’t London Paris Brussels Nizza enough already?

    Manchester must be the last straw.

    Our patience and indulgence is at an end.

    We must consider all European leaders collaborators and enablers of terrorism unless they
    introduce these measures.

    Oh I almost forgot. Any non muslim who resists these measures and speaks and acts against them must be treated like the muslims. Especially all the politicians whose duty is to act in this manner.

    Our very survival is at stake. No we must NEVER accept terrorism as normal. Never.

  12. Végre egy cikk a lényegről!

  13. Mit vagytok úgy oda?
    Egy átlagos kandahári hétvége.
    A béke népe és vallása.

  14. Véleményem

    Amerikai egyezség:
    „Az azonnal életbe lépő fegyvervásárlási szerződések értéke 110 milliárd dollár, míg 10 éves távlatban Szaúd-Arábia összesen 350 milliárd dollár értékben fog amerikai fegyvereket vásárolni. A csomagban páncélosok, hadihajók, légvédelmi rendszerek, radar- és távközlési eszközök, valamint kiberbiztonsági technológia szerepel.”
    „Az ISIS fegyverek szaud-arábiai eredete” dokumentálva van.
    Soros trójai fa-lova:
    ” Soros György tőzsdeguru évente egymillió migránst telepítene be Európába, mindezt pedig megfejelte azzal a javaslatával, hogy a bevándorlók integrációját az uniós országoknak kellene finanszírozniuk. Az összeget 15 milliárd euróra lőtte be, szintén évente. A jótékonykodó milliárdos ezt a mestertervét két éve már publikálta, akkor a hazai és a nemzetközi sajtó is beszámolt a Soros-csomagról.”
    A Soros hálózat ideológiai amőbája: liberális nyitott társadalom, ami karanténba zárja az igazi értékeket.
    Nincs más csak mindezek elutasítása.

  15. „Ha a gyilkosoknak nyíltan vállalt pártolói vannak az állampolgáraink között, akkor olyan törvényeket kell hozni, amelyek szankcionálják az ilyen viselkedést és lehetetlenné teszik az újbóli elkövetést.”

    Kérem a kormányt, hogy az összes képviselő nevét adja közre, azokét, akik minden olyan törvény módósítást leszavaztak illetve tartózkodtak, amiket a kormánypártok benyújtottak a haza védelmére.

    Tudja meg Magyarország lakossága kik az árulók, terrorista pártolók, sehonnai bitang emberek!

  16. Logan Grimnar

    A Hágában felkötött náci nagyapád méltó unokája vagy, te féreg. Ha így haladsz, te is szép nyakravalót fogsz kapni.

    • Paranoid Android

      Ezt a hozzászólást csak azért engedtem át, mert az én értelmezésem szerint csupán szivárványszínű nyakkendő ajándékozására buzdít. Arra kérem az ajándékozót, hogy ne kösse túl szorosra.:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük